22335
11330766891279474906.jpg
  • grimm13
    Szerintem is qurva jó vétel csak most nézegettem a gyártó honlapját is, és egy kicsit elbizonytalanodtam hogy ez most nem oké :D De már úgyis megrendeltem :D elméletileg 1 héten belül jön . Majd fogok dicsekedni csak jöjjenek meg az új cuccok :D
  • SrAta
    Ha ezzel problémád lesz megeszem a törött váltófüleim:D
  • grimm13
    Mondjuk már jókor kérdezem de a Jagwire Racer bowdenszettje jó egy xc bringához ? Gondolom nincs sok különbség de több helyen azt olvastam hogy országútihoz ajánlják .
  • zoli800301
    Aha,köszi.
  • SrAta
    az az opionális ha a felső váltógörgőa fogaskerekektől fél centire van. vagy azon picit belül annál kijjebb nemérdemeas mert szar lesz a váltás lassú, hangos.
  • SrAta
    keddóta törött a váltófülem szal bicóznék én csak nem lehet:S
  • Blum
    Persze,akkor nyílván nem fog rendesen váltani
  • zoli800301
    Hali! Baj lehet abból, ha a lehető legfeszesebbre állítom a hátsó váltót az arra való kis csavarral hátul?
  • Ley Roland
    Hát én voltam du. is. :D De elég is volt. Majd fél8után ^^ :D
  • greg benz
    Jah most én is vacilálok,hogy nézzem az F1-et,vagy tekerjek..mondjuk most zabáltam be,szóval még mindenképp várnom kell:)
  • bardocz
    Ma biztos nem megyek, F1 lesz, eddig ment a LeMans, szóval annyira nem volt rá ingerem. De hogy mikor fogok érettségire tanulni...:D
  • greg benz
    6-7 órától már elviselhető,én olyankor szoktam kimenni:) Tegnap és tegnap előtt is letekertem egy húszast.
  • bardocz
    Ti bírtok biciklizni ilyen melegben? Én már nem tudom mióta nem voltam, egy ideig esett, aztán meg olyan hőség, hogy rosszul vagyok itthon...
  • SrAta
    Nah holnap jönnek az Xfactorosok és megmondják h mit kell csinálnom h ne törjön a fül folyton:D
  • Ley Roland
    Oké kösz! :D Ja láttam, hogy nincs raktáron sajnos. :( Na nem baj valamelyik nap majd megrendelem. :)
  • SrAta
    e-bike 27900+500posta asszem:D
    1hetes átfutással hozzák mert sosincs raktáron és mindig csak rendelik, de az 1hetet tartják(ill nálam nemtartották mert költöztek, és nem tudtak számlázni, de a villa 1 héten belül feladható volt)
  • Blum
  • greg benz
    +1
  • csuszi
    reménytelen vagy, na nem baj, folytatjuk 5-8 év múlva.
  • greg benz
    Én vagyok túlfűtött? Olvasd már vissza milyen stílusban fogalmaztad meg az ide irt kommentjeidet! Röviden csak annyit mondanék rá,bicskanyitogató.
    A többiekkel normálisan vitatkoztunk a dologról,aztán jöttél te és fröcsögtél össze-vissza.. Még szerencse,hogy mi lázadunk és mi mélyítjük az autósok és a bringások közt az ellentétet.
    A kedvedért leírom újra. Az a kerékpárút (ami mint írtam egyébként nem is biztos,hogy hivatalosan az)nem alkalmas arra,hogy országútival közlekedjek rajta,csakis ezért mentem az úton! Nem heccből,vagy hogy kibasszak az autósokkal.Azt is írtam,hogy ahol van rá lehetőség inkább nem az úton megyek. Tegnap eltekertem tőlünk kb 8km-re,bringaút nem volt,így végig az úton mentem. Senkinek nem zavartam a szemét,senki nem dudált,senki nem szólított le. Se oda,se visszafelé.
    Az intelligens hozzáállásról.. az talán intelligens hozzáállás volt,hogy először majdnem letolt az útról,majd MELLÉM ÁLLT,BESZÓLT és továbbhajtott? Ez egy felelősségteljes viselkedés ugye? Amit idéztél azt pedig nem mondtam ki,csak szívem szerint ezt mondtam volna. A kettő között van kis különbség
  • Ley Roland
    Kösz!! :D És még 1 kérdés. Honnan rendelted? Mert azt hiszem, hogy én is ilyet veszek! :D
  • SrAta
    4 hetes mondjuk eddig csak 6-7szer four crossoztam vele:D
    Kicsit nehéz de kit nyom:D (2,4kiló)
    Visszaútja fasza mozgása álompuha
    És a visszaút állítása is szépen érezhető(tehát a legpattogósabb vissza meg a legpuhább erőteljesen eltér egymástól) mindkét szárban állítható az előfeszítés és bal szárban a visszaút
    Az előfeszítésállítás is jó:D
    Szal nekem kvára bejtt jobb nemis kell:D
    Mozgása nekem jobban tetszik mint a manitou stance static-é(bocs RAIN:D:D)
    ÉS koppantani lehetetlen(mindig marad egy 1-1,5 centi benne) éspuha:D
    Suzal nekem így pár alkalom után nagyon bejött:D
    Jah fehérbe jól néz ki:D
    Adonizálás(fekete szín) kopik a becsúszóról de több hátrány nincs eddig nekem
    Pedig baszódtam vele egyet de semmit nem változtatott rajt:D
  • SrAta
    nekem a suntour duro DJ-D-P kurvára bevált és csak 27k:D
  • csuszi
    én nem is teszek másképp, a kolléga kicsit túlfűtött. érdekes én cirka 10 év alatt 1-2 esetet leszámítva nem "ütköztem" sem autós, sem gyalog, sem kerós emberkével. igaz én nem is akaroks enkit leribancozni, és ha elbambulok és kerós út mellett nyomom az autóúton, és az autósok tülkölnek, akkor felhúzom a belem a keróútra. biztos az a baj velem, hogy autóm is van, sőt még gyalog is járok...
  • Vaxi
    igen, itt szegeden tuti, hogy égne a polgármesteri hivatal, ha szarnának ránk. de nincs okom panaszra, sok a bringaút, és kiváló minőségűek, az autósok hozzáállása is teljesen más, mint bárhol az országban. persze, persze, vannak kivételek, de nagyon pozitív a megítélés. és sokan is bringáznak! na meg innen indult ugye a regisztrációs program is. szal itt érdemes bringásnak lenni, az biztos :)
  • Vaxi
    egyébként meg mondtad, hogy kátyús a bringaút, ezért nem mész rajta, hogy ne rázza szét a bringád. de ezzel nincsen semmi gond, én sem mennék rá, hogy szétbassza a bringát, amiért vért hugyoztam, nem erről volt szó.
    kicsit mindenki elbeszélt a másik mellett, és hoppá meg is van balhé.
  • Vaxi
    jólvan srácok, nem kell civakodni, a lényeg annyi, hogy azt adjunk, amit kapni szeretnénk.
    ha elvárjuk az autósoktól, és a gyalogosoktól, hogy úgy tekintsenek ránk, mint egyenrangú közlekedőkre, és ne mint szarfaszú utálnivaló rohadékokra, akkor bizony nekünk is tenni kell érte. olyan sok barom ember van autóval, motorral, és bringával is, hogy az hihetetlen. nem kell leakadni rajtuk, előfordul.
    próbáljunk úgy közlekedni, hogy megtaláljuk az optimális viselkedési morált a CSAK AZÉRT IS MERT JOGOM VAN és a JAJJ MINDENT AZ AUTÓSOKÉRT között. és akkor talán egy szép napon megtörténhet az, hogy normálisan állnak hozzánk, és nem szabálytalankodnak velünk szemben.
  • csuszi
    "Szivesen mondtam volna neki,hogy "nem elég széles az út,ribanc?:)" ez is intelligens hozzáállás, lehet korosodni kellene pár évet.
  • csuszi
    például arról, hogy a lázadást nem én hoztam fel elsőnek (de teljesen egyet értek vele):#13470
    illetve: #13440

és nem utolsó sorban, attól mert páran neked adtak igazat, és csak ketten mondtunk ellent, nem ad igazságot, csak támogatást. ami egy bringás fórumon nem egy nagy kunszt, nosza próbáld meg egy autós blogban, ott vajon hányan adnak neked igazat.

és a többi vélemény KRESZ-től függetlenül fenntartom, akár lehet közlekedni keróút mellett (megalol, valaki tegye már fel a kezét aki látott kicsiny hazánkban párhuzamos keróutat, thx), akár nem autóúton (főútvonalon biztos hogy engedélyköteles), maradjunk annyiban nem segítetted autósok és kerósok közötti baráti viszony kialakítását, és ráadásul ez a hozzáállás még mindig fail részemről, hogy baszod, más is megy ott. meg jogom van hozzá. de ezt már leírtam, ha annyiból nem érted - #13439, sajnálom.

azt meg hogy "amíg csuszi és a többség így gondolkozik" különben sem értem, hogy érted???? kinek ártok én a gondolkodásommal? mert te ártasz a hozzáállásoddal, akár jogod van a használatához, akár nem. én meg akár feleslegesen megyek a keróúton, és feleslegesen kerülöm a konfrontációt autósokkal gyalogokkal szemben, akár nem, normálisabb közlekedési kultúrát eredményez.
  • Blum
    Mert az menőbb :D
  • dx
    mond már el,hogy minek kell minden(tartalmilag nulla) hsz-edhez képet linkelni???
  • Ley Roland
    Hát nem tudom. Nézegettem, de nem találtam olyat ami jobb lenne. Ami meg már jobb az drágább. :D
  • greg benz
    Rajtad kívül senki sem beszélt szabályok elleni lázadásról..és a skodás picsát sem én állítottam meg,hogy beszóljak neki. Innentől nem tudom mégis miről beszélünk
  • MaSzKa

Jó vétel lehet szerintem, bár elképzelhető ennyi pénzért kapsz jobbat is
  • Ley Roland
    Oké! :D Remélem pozitív lesz a véleménye. :) Mert amit a mostani Suntourom művel... :D
  • Rainbow15
    SrAtának pont ilyen van, nem rég vette, hamarosan kapsz választ tőle :)
  • Ley Roland
    Aha.
    És erről a villáról van valakinek véleménye? (Suntour Duro DJ-D-P)
  • Vaxi
    ja hogy ugrálni szeretne vele :DD
  • Blum
    Ugrálásra felejtsd el a Dart szériát...Az belépő szintű XC/Túra teleszkop.
    Inkább ez.
  • Vaxi
    dart2-m van, az tuti, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve!
    a 3 talán annyiban más, hogy van kormányra szerelhető lockout állító :D