Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi56
Én ilyet használok jó kis pedál, jól tapad, masszív semmi gond nincs vele minõségi cucc.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

SrAta
AJÁNLJATOK JÓ PEDÁLT PLZ!
Köszi

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Bikepositiv:
Összeraktam a pedált, valószínûleg 2 csapágygolyó egymásra ült és így nem lehetett meghúzni.
A fél pedált elhagytam
csak a tengely meg a ház maradt.
1998 km...
LÉTEZIK SZABVÁNY CSAPÁGYAS PEDÁL?
(zárt iparis)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
de belül a vázcsövet hogy törlöm le?

Kül kitakarítottam a középrészt
Elhallgatott. Elvileg...

Letörlöd. ;o)
Ha bekerül a nyeregvázcsõ és a nyeregcsõ közé némi homok, sár, por, akkor az is elég idegesítõ hangokat tud eredményezni.

norbi56
Na elvittem a gépet a szervízbe olajcserére kedden megyek érte(ha az idõ engedi)😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nekem is ez volt a polarxnél, nem csináltam vele semmit, nem is javult meg. Remélem már szétesett a mocskos tolvaj alatt az egész és összetörte magát.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SrAta
az a baj, h ha kiállva tekerek akkoris zörög.
Jövõhéten jön a 30as zoogie nyeregcsõ az már szûkítõ nélkül is jó lesz szal az nem fog zörögni...
2 lehetséges zajforrás van a pedál és a középcsapágy
elvileg ha mind2õt atombrutálul szétnyomom zsírral akk lesz kenése😄
Kül igazad van csak akkor kopog mikor ülök😄
De recsegni recseg
Tegnap leváltottam 1esbe elõl és nemtuttam mi reszelõdik fél óra után látom a nagy hátsógumiba beleér a váltóbowdenXD

Má szereztem sprés zsírt meg tisztító löttyöt szal kitakarítom azt a részét is lehet megártott neki a sólé...

UI:
A NYEREGVÁZCSÖVET HOGY TAKARÍTSAM????

SrAta
amióta rosszul rakták be a középrészt egy bicóboltba azóta nem volt szervízbe hanem én csinálom(a középrészt rakták csak bele amúgy mivel nem volt hozzá kulcsom)

Ez szép volt. <#vigyor3>

A sima változat drótperemes, a hajtogatható gumik kevlár peremmel készülnek. Az utóbbiak sokszor könnyebbek is.

SrAta
abban, hogy nincs benn drótperem, kicsit puhább keverék (elvileg) könnyebb felrakni(gyakorlatilag nem)
és hogy 2szer annyiba kerül
Egyébként nagyvonalakban semmi.

az összehajtogatható continental gumi miben külömbözik a simától?

Ha valaki esetleg bringás ruhákat szeretne venne (lásd akció):
http://www.bringavilag.hu/index.php?Action=contact

Tegnap körbenéztem náluk. Akadnak használható ruhák. Talán még méret választék is lesz az elején. Az árak változóak. Esetleg egy körbenézést megér.

Mielõtt nagyon bepánikolnál! :o)
Érdemes kiszedni a nyeregcsövet. Utána jó alaposan kipucolni a nyeregvázcsövet és letörölni a nyeregcsövet is. Pucold le a nyereg rögzítõ bilincset és alatta is a vázat. Visszarakás után legyen rendesen meghúzva a bilincs. Ezen kívül a nyereg rögzítõ csavarjait is húzd át.

A váz hajlamos felhangosítani és elszállítani a zajokat. Így elég nehéz belõni, hogy hol és mi adja ki a hangokat. Én pl. a Giant nyeregrögzítõ csavarjai miatt másztam egy darabig a falra. Nem tudtam rájönni, miért recseg a bringa rugózáskor. A nyereg volt lelazulva, amit csak akkor vettem észre, mikor annál fogva megemeltem a gépet.

VRSDM
VITA OFF!

u dont have to listen anybody else but me

"Vegyek egy legalább 160e Ft-os gépet ... amit a mai napig nem sikerült megértenem, miért lenne jobb nekem annál ami van. Többet bírna? Kétlem, de legalább drágább lenne hozzá minden alkatrész (szerintem)"

Már hogy a jó francba ne bírna többet? Tudod,azon gyárilag nem gagyi 800Ft-os mûanyag pedálok vannak,ami az elsõ esésnél 25 darabra törik vagy pár száz km után szarrátaposod és nem egy kalap szarral egyenlõ csapágy van benne. Komoly gép komoly,DRÁGA alkatrészekkel. De ha arra megveszed a márkás alkatrészt,azt nem kell cserélni egy darabig.

"amikor az esti megolvadt hólé reggelre fizikailag belefagyott a váltóba, akkor azokkal még lehet váltani? Mert a váltós gépemmel nem lehetett (zárt fészerben tudom csak tárolni, ahol 1-2 fokkal lehet csak 'melegebb' mint kint). Mivel a tél nagy részében reggel 7-kor még sötét volt, és délután 5-kor és 6-kor már sötét volt, nekem meg valamiért sose volt kedvem hajszárítózni, esetleg szétszerelni - törölgetni a bringa alkatrészeit kint a mínuszokban"

Hát barátom,ez a te egyéni problémád. Én amikor hazajöttem a nagy hó utáni bringázásból,amikoris épp -17 fok volt,beraktam a tárolóba. ~15fok van lent. Reggelre frankón leolvadt a hó mindenhonnan. Indulás elõtt szántam rá 2 percet,hogy szárazra törlök mindent,locsolok rá kis TF2-t és láss csodát..mûködik minden.

"(nagy) kátyúban nagy sebesség mellett törött egyszerre 8-10 küllõ, nem volt kellemes. Dupla falú (fellnis) keréknek állítólag meg se kottyan, ott idõvel csak a küllõket kellett kicserélni (pedig nem keresem, hanem ha lehet kerülöm a kátyúkat és az ugratás minden formáját)"

1 éve nyúzok egy B+ felnit,DT küllõkkel fûzve. Az éh világon semmi bajuk,pedig már egyszer csúnyán fel is ütöttem. A megoldás: Minõséget kell venni. Pedig ha jól tudom te is kaposvári vagy. Ja..és eddig-ebben a gépben 13ezer km van.
Az sem mind1,hogy hol vásárolod az alkatrészeket. Említetted,hogy a Jégcsarnoknál szoktál vásárolni a Litvánnál.

Pff..ne haragudj,az a bolt egy szégyen. Drága és a csávó aki ott van egyenesen baromságokat magyaráz. Múltkor elvitte faterom az õ bringáját,hogy a hátsó agyat megcsináltassa. Azt mondta a srác,hogy ez az agy kuka,mutatta neki,hogy 2800Ft-ért itt az új,vegye meg. Aztán elment DreamBike-ba (Fõ utca végén) tádámmm...500Ft-ért 4 perc alatt megcsinálta. Engem is próbált már átvágni,lehúzni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gordon 24
Ezt most miért írtad?.

Egyébként sok butaság van benne, de nem szándékozom vitába bonyolódni.

Ha nem érted meg azt amirõl beszélünk teljesen felesleges akármit ís írni, és akár vitázni rajta.

Eldöntötted, hogy te így akarod így csinálod rendben. Senki nem vonja kétségbe.

Nekem az egésszel egy problémám van, hogy úgy néz ki, hogy aki nem úgy gondolkozik mint te az konkrétan hülye szerinted.

Nagyon szívesen találkozok veled, és elmehetünk bringázni. Akár ország útra. Van egy olyan érzésem, hogy hiába vagy az országút királya. Bajban lennél.

Én télen nem bringázom, mert 65 éves koromban is szeretnék mozogni majd. Erre írhatod, hogy nem így lesz remélem fogunk dumálni még akkor is majd megkérdezlek.

Dh gépekhez hegy kell. Télen mi van a hegyen? Hó! Mekkora? Kb 120centi. Nahh most abba kicsit nehéz bringázni.

Országúti gépem is van, (tavaly óta) ha kijön a jó idõ, elõkerül.
Lassan itt az ideje. Mivel nekem a melóm áruszállító egy céges kis tehergéppel ami itt áll a kapu elõtt. Így igen nehéz lenne bringával munkába járnom. És megmondom õszintén, hogy izzadtan büdösen rohadtul nem lennék egész nap.

Szóval csatabárdot ásd el, és gondold végig amit írtam. Ne akarj megváltoztatni, mert nem fog sikerülni, és nem vagyok hülye mert így gondolkozom még ha te azt is gondolod. Egyszerûen másképp gondolom. És egyébként gyere fel a János hegyre lemegyünk egy helyen. Ha amikor leértünk mögöttem vagy, vagy élsz még beszélünk.

És mondom akár az országúti dolgot is nyomhatjuk ugyanis én egy Dirt géppel (2.35 ös Maxxis dh gumikkal) 2x tekertem körbe a balcsit 2x5 nap alatt😄 Most országútin van ha gondolod lenyomhatjuk.

És mondom, nem vitatkozni akarok, csak nem értem. Ha beírsz ide, minek kell sértegetni beszólogatni olyan embereknek aki egyébként segítenének neked, sõt ha jól emlékszem segítettünk is.

Downhill!!

- ha kérdeznek próbálok válaszolni. Ez a szólásszabadság joga meg valamiért megmaradt bennem (ha már alapvetõ emberi jognak nevezik), munkahelyen is fel szoktam hozni de ott nem kiváncsiak rá (meg gondolom itt se). Viszont a bb-kódokat elszúrtam, azért lett olyan hosszú a hivatkozás része

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- ma idõre mentem volna, erre hátsó kerék defekt 😞 (tegnap egyik kollégám az autójával szedett össze egy alumínium palaszeget, szintén defekt). Szerelõnél kiderül, külsõ köpeny is cserélendõ (oldala kiszakadva), szerelési díjjal együtt 2900Ft
- eddig ebben az évben kellett cserélni egy nyerget, 3x2 rugóval 4500Ft (az egyik rugó 2 hét után 'beragadt', bár akkor volt a leghidegebb -- most féloldalas a nyereg de baromi kényelmes még így is), pedálokat (erre nem emlékszem pontosan, ~800Ft), 1 hónap elteltével ismét pedálokat (ezúttal fémek) 1900Ft, ugyanilyen pedálokat a másik gépre is (1900Ft), a 2 bringa nagyjáboli átnézése (~7000Ft -- egyiknél lánccsere, fékbetétek, új kontrafék, stb.), új pumpa 4000Ft ... tavaly február - május között 7 defektem volt, mindez a 'jól' takarított bicikliúton
--=< >=--
- országúti verseny ... nem célom ilyenen indulni. Húztak el mellettem ilyen versenyzõk, nagyjából 3x gyorsabban haladtak nálam. Persze azokkal a gépekkel nem lehetne lemenni aszfaltról, a kátyús utakon amerre járok nagyjából az elsõnél cserélhetnék kereket (nekem baromi vékonynak tûntek azok a kerekek), ráadásul rendõr is hamar belém kötne (sárhányó nuku, lámpák nuku -- nem országútra valók hanem csak versenyre). Egyébként munka mellett nehéz lenne versenyre készülnöm, azt a nagyjából 30 nap szabadságot már elõre meg kellett tervezni, le kellett adni a tervet és még így sem biztos, hogy elengednek rá vagy nem hívnak vissza az elsõ napon (jártam már így)
- világ körüli út ... ilyet sem tervezek, de a kérdést máshogy tenném fel magamnak ... elindulnék-e világ (vagy csak ország) körüli útra akármelyik bringámmal, és erre igennel válaszolok 😊 Lehet, hogy akár az út nagyobbik részén csak úgy tolnám, de ha a lehetõségeim megengednék simán elindulnék
--=< >=--
- most nem keresem vissza a hozzászólások között, de amikor erre a topikra rátaláltam volt egy olyan jellegû kérdésem, hogy milyen bringa lenne nekem megfelelõ. Vegyek egy legalább 160e Ft-os gépet ... amit a mai napig nem sikerült megértenem, miért lenne jobb nekem annál ami van. Többet bírna? Kétlem, de legalább drágább lenne hozzá minden alkatrész (szerintem)
-- sima jégen azok jól mennek? Mert amikor jégen mentem elég volt csak a kormányt elfordítanom (lassan mentem) és már borultam is. A müa. pedáloknak ez nem igazán tett jót
-- jeges úton kevésbé rázkódnék rajta? 2 hétig volt ilyen 5-10cm vastag jeges letaposott 1-2km-es útszakaszom (bicikliút), az egyik pedál és a nyereg rugója itt adhatta meg magát. Rázópadon lehet még hasonló igénybevételnek kitéve a gép
-- amikor az esti megolvadt hólé reggelre fizikailag belefagyott a váltóba, akkor azokkal még lehet váltani? Mert a váltós gépemmel nem lehetett (zárt fészerben tudom csak tárolni, ahol 1-2 fokkal lehet csak 'melegebb' mint kint). Mivel a tél nagy részében reggel 7-kor még sötét volt, és délután 5-kor és 6-kor már sötét volt, nekem meg valamiért sose volt kedvem hajszárítózni, esetleg szétszerelni - törölgetni a bringa alkatrészeit kint a mínuszokban
- úgy hirtelen ennyi
--=< >=--
- nem értek hozzá ...
-- nem szerelni hanem használni akarom a gépet
-- ha 'értenék' hozzá nem kérdeznék, hanem válaszolnék. Nem rémlik, hogy bárkinek is adtam volna tanácsot bárki ellenében. Ettõl még van véleményem ami általában a saját tapasztalatomból ered. Nem szokásom olyanról kinyilatkoztatást tenni amit nem ismerek. Ezek többnyire negatív tapasztalatok (szerintem idõvel bármilyen bringa szétmenne alattam; 2 évente többe kerül a gépek fenntartása mint amennyibe egy hasonló gép kerül; stb.) ezért igyekszem visszafogni magam és nem minden második hozzászólásomban ezeket hangoztatni
-- bicikliversenyen emlékeim szerint "emberi erõvel hajtott 2 kerekû jármûvel" lehet indulni. Akár rollerrel is, csak az nem lenne túl hatékony. Nekem a rollernél 1-2 fokkal jobb gépem van, neked meg sokkal jobb. Kettõnk versenyébõl gyõztesen kerülnél ki. Csak én szinte minden nap indulok, vagy te is?

- gyerekkoromban volt Túra-Csepel és kemping kerékpár. Lehetett választani
-- nekem a Túra-Csepel jutott, ami nem jól bírta a faluhoz tartozó erdõben való száguldozást, ez a fák miatt egy kanyargós ösvényt jelentett ami tele volt gyökerekkel, és motorral mérve olyan 40km-es végsebességet lehetett rajta lejtõnek elérni (ami a fák miatt sokkal többnek tûnt, és a levegõben repülve hiába forgattam a kormányt 😊. Ezt az elsõ törött váz után azért hanyagoltam
-- volt mellette akár 15-20cm mély homokos 'fõút' is, itt az ember aránylag puhára esett és csak a kormány ferdült el amit egy darabig még vissza lehetett hajtogatni
-- sikerült kanyarban nagy sebesség mellett úgy fékeznem, hogy mindkét kereket ki lehetett dobni utána, azóta a fékezést hanyagolom ha kanyarodok (én biztosan borulok és a gépnek is tuti baja lesz)
-- (nagy) kátyúban nagy sebesség mellett törött egyszerre 8-10 küllõ, nem volt kellemes. Dupla falú (fellnis) keréknek állítólag meg se kottyan, ott idõvel csak a küllõket kellett kicserélni (pedig nem keresem, hanem ha lehet kerülöm a kátyúkat és az ugratás minden formáját)
-- autók, buszok, teherautók néha semmibe vesznek és elsodornak, elütnek (akár zebrán, ha tolom a gépet) az szerintem nem az én hibám, de évente 4-5 ilyen az átlag (idén már volt 2)

- szeretek biciklizni, hogy minden nap próbálok az részben célszerûség (naponta legalább 1 de inkább 2 órát nyerek vele a buszozáshoz viszonyítva, valamint nem vagyok idõhöz kötve) részben meg muszáj. 13 éve ülõmunkát végzek és 80kg-ról szépen lassan felkúszott a súlyom 115kg-ra amit idõvel sikerült lehoznom 105kg-ra és azt tartom az utóbbi években. Napi 2x30 perc egyéb mozgást viszont nemcsak az orvos ajánlja, hanem én is szükségét érzem. Nem igazán van egyéb lehetõségem (ami ugye fizetõs lenne, +idõ), ha nincs tél akkor vár a kert vagy egyéb tevékenység ... szóval marad a bringa, meg a folyton elromló alkatrészei 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

SrAta
hmm a kopogás pattogásnak számít?
mert akkor zsírhiány és megvan a gond...
De komolyan mondom telenyomatom olyan zsírral ami ha befújom lesz csak zsír és mindenhova bemegy

SrAta
HELP!
Attól, hogy belement a középrészbe a dzsuva, attól recseghet és kopoghat?
Fõleg a kopogás érdekelne, mert recsegni recseghet írták sok helyen de ez ha terhelem kopog...
Vagy lehet nem a közepe kopog és keressem máshol a hibát?

SrAta
nekem szerintem a szétszedés és fél kiló zsír megoldja😄

Nekem meg a hátsó agy adja meg magát. Kurva életbe,vehetek egy újat. Meg kéne még pár cucc,munka persze nincs=nincs pénz 😞

SrAta
Ma kinnvoltam 40 percet streeteltem.
Atombrutálul tapad a gumiiii😄
marha jó volt😄
Olyanjó idõ van most értem haz😛
recseg a közepe a cuccnak...:S

Jaj,bocs,Tusynak ment.

Ley Roland
Én tudom hogy a pályán nem volt kint fél éve. 😄 (gondolom ezt nem nekem akartad) 😊

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

A pályán nem volt kint fél éve...OMG <#wilting>
De most még linkelj 625 féle jogot.

Ley Roland
"Aztán hétvégén gooo 4x😊
Nem voltam kinn már vagy fél éve😊"
Ezen szerintem nem lehet mit félre érteni 😄 (nem akarok beleszólni csak mondom) 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

#11311 külön sorban a "Nem voltam kinn már vagy fél éve😊" félreérthetõ volt, félreértettem, ok

SrAta
jövõhéten lesz 30,0ás 2 csavaros nyeregcsõ😄
Végre😄
És csak 2900 volt😄

SrAta
NEM AZT MONDTAM, HOGY FÉL ÉVE NEM ÜLTEM RÁ!
Azt mondtam, hogy fél éve nem voltam 4x pályán!
Városban streetelni használtam télen is.
És a buzi útsózás miatt kellett a szobámba lennie mert kint kva hideg van hogy lemossam, ha feltûnt volna nem egyben volt a bicó.
Félreértettél ennyi.

Na,átvittem a bringát a szervízbe,mivel én már nem tudtam mit kezdeni vele. Kiderült,hogy hiányzott belõle egy kis kúp,ami abba a Bikepositive CANE CREEK feliratú leszorítóba megy. (Szilárd meggyõzõdésem,hogy nem volt benne olyan,de mind1)
No,de nem volt egyszerû,mert lekellett belõle reszelnem,hogy beleférjen a leszorító belsejébe. Így ott az üzletben kezembe nyomtak egy reszelõt,üljek le és reszeljek,mert hozzá most érkezett 50 akárhány db bringa és nem ér rá. (Haver a bolt tulaja,szóval nem gond..😄) Mondom sebaj,ráérek. 20 perc alatt végeztem,ráment, és össze szerelték nekem.

MOST FASZAAAAA!!! Már csak fékbetétek kellenek,bowdenek,stucni,kormány aztán go to rájd! 😄

Vaxi
ahhh csodálatos idõ van.
de jó volt már bicajozni egy jót 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Milyen jogon mondasz véleményt másról?[/qoute]
- szabad véleménynyilvánításhoz való jog alapján
- konkrétan melyik mondanivalómmal van problémád? Nem rémlik, hogy személyeskedtem vagy sértegettem volna mást (vagy csak nekem nem tûnt fel)

Vaxi
városi bicajra én nem is nagyon javasolnám a tárcsaféket, ugyanis feltûnõ, és már lopják is el =(

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

- én szerelõtõl kértem tanácsot, úgy vettem nála zsinórban a 3. biciklit. Amikor az elsõt széthajtottam már nagyjából képben volt az igényeimet és a bringát ért terhelést illetõen. Amit sikerült eddig (fõleg innen) megtudnom az alapján jól választottam (bár nem tárcsafékes a gép, és azzal talán kevesebb gyalogosnak ártanék)

- én megértem, ha valaki költ a hobbijára. Nem sokallom ha valaki +100e Ft-ot költ rá. Amennyit én akartam mondani az csak annyi, hogy én nem tudok egyben annyit rákölteni ... apósom még tudott kerékpárt venni az eü. pénztári számlájáról, nekem már nincs ilyen lehetõségem (csak szobabiciklit vehetnék, illetve közben erõsen kopott a számlán levõ összeg)
- elõzõleg volt egy hozzászólás ahol "már fél éve nem ültem bringára", illetve pár szobában készült kép ahol egy bringa darabjai láthatóak ( szobabicikli 😊 ). Lehet, ha több százezret ráköltenék én is inkább szobában tartanám (márha lenne rá helyem, de nincs)

SrAta
ugyanaz a csapágyam van mint neked😄

SrAta
*megelõztél

SrAta
PONTOSAN!
Ez egy félintegrált csapágy !
Én is így raktam össze nekem is ilyen van csak megekõztél mert öcsém már 7 órája CS-zik a gépemen....:S

SrAta
ott tolta gabo a canecreek oldaláról a robbantott ábrát az alapján pofonegyszerû...😄
Ér rohaggyakmeg télleg külsõ csapágyad van..😄
Azt addig tudom összerakni amíg a dobozban van és nincs totál szétszedve😄

gordon 24
Az már nem nagyon😄

Downhill!!

Kaposvár még belefér? 😄DDD

gordon 24
Nincs mit remélem sikerül összerakni😄

Ha nem és Pesti vagy szólj akár elmegyek megnézem!

Downhill!!

Rendben,köszönöm,holnap összerakom!

gordon 24
Vagyok😄

Szóval:

Balról haladok:

Az elsõ 3 az csak táv tartó! Magyarul csak arra szólgál, hogy a Stucnid mennyire legyen magas, vagy alacsonyan, és takarja a villa maradék részét ami kilóg.

Tehát azt a legvégén kell a stucni alá vagy fölé rakni.

A Bike positíve cumo megy a tetejére az egésznek.

A másik kettõ az 2 pór védõ, a kosarak meg egyértelmû.

Tehát az összerakás a következõ:

Az egyik porvédõt ráteszed a villán lévõ futó felületre. Arra ráteszed úgy a kosarat, hogy a golyókból a több részt te lásd, bekened zsírral, majd be tolod a vázba.

Utána megfogod a másik kosarat, kensz zsírt a kiálló villanyak és a mellette lévõ futófelület közé, beleteszed a kosarat ugy hogy a golyókból te lás kevesebbet.

Aztán a tetejére ráteszed a másik porvédõt, majd a bikepozitívos feliratozott mókát.

kész!

Aztán ha van berakod az a kúpos elvágott mûanyagot középre, ráteszed a tetejére az egyik távtartót majd a másikat aztán a stucnit, aztán pedig kell lennie egy imbuszos csavarnak ami egy kupakot fog azt ráteszed és a villában lévõ rózsába belehajtod. Meghúzod, majd meghúzod a stucnit és kész!

Downhill!!

Szerintem valahol erre felé nézz szét egy kicsit. Találni fogsz talán hasonló fejcsapágyat, mint a tiéd és arról lesz leírás is, robbantott ábrával.
http://www.canecreek.com/tech-headsets?view=manual

Gordon,hova lettél? 😄DD

Na,ezek a cuccok vannak. A képrõl lemaradt egy kisebb keményebb gyûrû,majdnem mûanyag,ami egy ponton meg van vágva.
Kép mérete miatt inkább linkelem.

KÉP