22335
-
#13688 Ilyen nekem is volt már!
Autóhoz lehet venni féktisztító sprayt! Az faszán leviszi és egy jó 5 perc intenzív használat után jobb a fék mint újkorába!
De a Lakkbenzin hígító is tökéletesen bevált nekem!
De a féktisztító spray kényelmesebb!
Csak ráfújod megvárod míg megszárad(elpárolog) aztán lefékezed róla a dzsuvát amit feloldott:D ennyi:P
-
kisbesi #13687 Egyik jobb mint a másik:)
Kipróbálom
Köszönöm a válaszokat -
Blum #13686 Körömlakk lemosó. -
#13685 Alkohollal, vagy sebbenzinnel. -
kisbesi #13684 Sziasztok
Ráfolyt egy kis olaj a tárcsámra
Próbáltam lepucolni de nem sokat ért
Nem tudtok valamit amivel le lehetne szedni? -
#13683 jah 45+20+20:D a többi szabadon:D de ott vinnyogott az egyik bicóboltos h ezígy nem elsz jó de sztem az^^:D -
grimm13 #13682 Én meg nem kockáztatok :D Új váltórendszerhez dukál az új ház is :D -
#13681 Neked lehet:D Mivel nálad kb 2x 40 centi a bovdenház vagy anyi sem.
Az Intensenel meg kb 2.5 méter:D Mert végig abban kell lennie. Nincs bontva sehol.
Szóval ott már fékbovdenházzal kuka a váltás:D Pont most cseréltem emiatt.
Vettem hátra országúti sort, és egyszerűen nem bírtam beállítani. És lecseréltem a házat lásd csodát:D Úgy vált mint szél:D -
#13680 Fékbowdenházzal is fasza a váltás:D
nekem is úgyvan már párszáz kilómétere:D -
#13679 Én E-biketól rendeltem amit ők árulnak azon van! -
grimm13 #13678 Az a baj hogy eddig én is így tudtam :D más kategóriát nem nagyon ismerek ezzel kapcsolatban de legközelebb írásban kérem tőlük a választ . -
#13677 Hát most ezt így hogy külső vagy belső nem vágom:D
Az viszont 100% hogy 2 fajta létezik.
Az egyik a fék bovden ház: ha elvágod, spirálisan van benne a drót. Ezért ha ezzel kötöd be a váltót pontatlan rossz lesz a váltás, hiszen a bovden összetudja húzni a házat.
És van a váltó bovdenház: ebben ha elvágod hosszanti irányban van a drót, és ez vékonyabb is mint a másik. Ez kell a váltóhoz, mert nem tudja az előbb említett összehúzódást megcsinálni.
Szóval lehet erre a gondoltak:DD -
grimm13 #13676 Na most felteszek egy számomra érdekes kérdést :D Elmagyarázná valaki nekem hogy milyen a külső és milyen a belső bowdenház ? Én eddig nem halottam arról hogy ilyen kategóriája is lenne a bowdenházaknak de múltkor bementem a "helyi" bringa boltba ahol igazi szakértök vannak és mikor megkérdeztem menyibe kerül visszakérdeztek hogy külső vagy belső ,de arra a kérdésemre hogy "He ? Miiiivan ? Ezt most magyarázd mááá el! " -nem tudott érthető választ adni,(hááá izé a belső az olyan belső a külső meg... ) :D nem igazán szoktam bemenni oda mert olyan szakemberek hogy 1szer bevittem a bringát hogy cseréljenek már gyorsan egy belsőt mert defektem van (4 óra múlva ) úgy ki volt cserélve hogy még az elsö fékemet is elállították de nagyon(a poén az hogy hátsó defektem volt ):S -
#13675 Ok kösz! Csak azért mert tárcsát nem akarok venni. :) -
Blum #13674 Van. -
kisbesi #13673 A barátomnak van duro ja és azon nincs -
#13672 És ezen a Suntour Duro-n van V-fék tüske? Mert az oldalon úgy van írva, hogy tácsa/v-fék. Most akkor van rajt az is?:D -
#13671 jaja azvan.
Balee, ott kezdődik hogy 180centihez egy 20.25-ös váz. hát nem a legjobb, ugyan streeten rövidebbet szokás használni, de mégsem ártana egy nagyobb váz.
a wtp-k jók, nekem is az van.
nem mondom hogy fullpro, de mondjuk egy wtp bicaj apróságait lecserélgetni éclat-ra,
az már fulltimepro színvonal :)
a magyar top bmx-es bagázst is az og szponzorálja, és mindenki alatt wtp-éclat kombó csücsül, izé gurul.
szóval ez már bmx, ajánlani tudom. ha vigyáz rá akkor hosszú távon is jó szolgálatot tesz majd.
bár ez ugye az alsókategória, ahol mind anyaghasználatban, mind technológiában elmarad a drágább bicikliktől.
érdemes lenne megnézni hogy vannak-e 2009-es darabok, és ha igen melyikek, elvégre azok sem rosszabbak, mégis olcsóbbak 10-20e forintal.
ha ezt belekalkuláljuk akkor egy pár hónapja még 100.000-es biciklit vihetne el 80-85ért, és ami nem egy kezdő bicaj, hanem fullcromo váz-villa-kormány, pivotal ülés, széles kormány, duplafalú felnik stb.
szóval kezdésnek belekóstolásnak ezzel nem fog csalódni az biztos, és később ha megteszik neki akkor egy jó alap a fejlesztésekre, mivel minden alkatrésze kompatibilis a pro termékekkel.
ez mondjuk egy mongoose-ról nem mondható el :) -
#13670 Hát annyival, hogy kb. 5 méterrel lentebb el kell fordulni élesen balra, különben telibakapod a hidat amiről fényképeztek:D -
#13669 A WTPk elvileg jók!
Neves gyártó!
VRSDM-nek WTP Trust BMXe van (talán).
-
Balee 007 #13668 Esetleg erről mi a véleményetek? Megéri az árát? -
Balee 007 #13667 A srác kb 180cm és főleg streetre szeretné használni de azt is csak nagyon alapfokon.
Amúgy nem értem én se miért nem szeretne használtat.
Én közben néztem neki ezt. Szted ez jó lehet?
Esetleg tudnál ajánlani pár használtat úgy a 60K-s kategóriában? -
#13666 ááá utolsó előtti képnél ha nem fékezel mennyivel lehetne menni?:D
Mert na ott szívesen csapatnék:D -
#13665 hmm itt csak domb van:D mostakarjuk az erdei ösvényt kicsit megbolondfítani, hvalami köze legyen a freeridehoz:D
Üdv Győrből:D XD (úgyis ittvan a szomszédba:D) -
#13664 Esetleg mások is tehetnének be képeket arról a környékről, ahol ők laknak, mert tervezek kocsival átmenni más "hegyekbe" is, mert a Mátrát már kicsit unom. -
#13663 Mátraházáról le Mátrafüredre (Gyöngyös - Mátrafüred - Sástó - Mátraháza 19km felfele)
-
#13662 Na most a képeket mé nem tette be?! -
#13661 Mátraházáról le Sástóra (Gyöngyös - Mátrafüred - Sástó - Mátraháza 19km felfele)
-
#13660 szia, nos akkor.
elkezdtem írni hogy mi mennyit ér ezen a biciklin, meg hogy mi jó rajta valamire, vagyis inkább hogy mi nem jó rajta semmire.
azt ajánlom neki hogy ha mindenképp újat szeretne akkor célozzon meg egy 70-80e közötti árkategóriát. ott már lehet kapni normális cégek kerékpárjait, akik értenek is a dolgokhoz.
a mongoose-nak annyi köze van a bmx-hez mint ide lacháza return.
szóval.
első körben.
hány centi a haverod? mire szeretné használni a bicajt? használt miért nem jöhet szóba?
-
#13659 VRSDM valszeg majd megmondja a tutit őitt a BMXes:P -
riviera #13658 drag race -
#13657 Az jó lehetett,ott én is szivesen megnézném:) Mondjuk furi,hogy rendesen kiadták dvd-n meg még moziban is vetitették..nem gondolná az ember -
riviera #13656 macaframat moziban néztem meg :D -
#13655 Jah és 1 óra hosszú -
#13654 Pont akartam mutatni valamelyik nap,illetve meg akartam kérdezni,hogy ismeritek-e:) Én leszedtem a teljes verziót,megéri!Bringás témában eddig a legeslegjobb alkotás amit láttam,egyszerűen csillagos ötös! Gyönyörű felvételek,marha jó zenékkel. Amit a srácok csinálnak benne az meg állati..
Esetleg,ha akarjátok feltöltöm és belinkelem (547mb) -
Balee 007 #13653 Hellosztok!
Haverom szeretne elkezdeni BMX-ezni és nézett ki magának egy gépet kezdésnek:
link
Szerintetek ez egy kezdőnek jó lenne? Mindenképpen újat szeretne. Esetleg valami jobbat tudtok ebben az árkategóriában? -
riviera #13652 még1 -
riviera #13651 Lentebb felvetődtek a fixis trükkök
macaframa -
zoli800301 #13650 Hali!
Mit jelent a láncvonal (50 mm) a hajtómű adatainál? -
#13649 Attól füg milyen teló! Normális villákhoz van feljavító szett ami tartalmazza azokat a gyürüket amelyek a becsúszószárt vezetik meg. Az lógosodik egy bizonyos idő után ki.
De én addig nem foglalkoznék vele, amig nem folyik az olaj pl. Felesleges.
Mondjuk Vféknél és egy szar felninél idegesítő lehet, mertha van ütés a felnibe minden fékezéskor érzed hogy lóg:D