Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Jövõ hét végén már rövid ujjúban fogjuk tolni az ipart. 😊
Csak én nem,mert addigra még nem lesz meg a pénz az új hátsó agyra....:@
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Gyõrbe szar az idõ.......
nálatokis?
annál jobban " paszírozódik " a gumi a talajba, és mivel gumi, ezért a lefelé nyomás hatására, oldalirányban szélesedni fog maga a futófelület.
ez egyrészt jobban "tördeli", gyengíti a gumit, másrészt a nagyobb futófelület miatt lassít, és nehezebb hajtást eredményez.
hogyha laposabb a kerék akkor ez mégjobban elõjön, és mégjobban érezhetõ.
szóval senki ne legyen rest felfújni azokat a gumikat 😄
u dont have to listen anybody else but me
meg a testsúly. meg mint írtad a technika stb.
szóval nagyon sokminden számít ám... 😊
Szóval nekem kell több bele. De így azért jó, de a VB-n 18-2 báron nyomják, igaz belsõ nélküli gumival, mert a belsõs kicsípõdik ilyen alacsony nyomáson!
Downhill!!
Mint alant linkeltem egy fully AM gépem van már hál istennek igy a rázás és a pattogás meg van oldva .
õ mondta hogy kettõ körül szokott.
és mivel (mostmár a tiedet is) az õ keréknyomását ismertem azért írtam kettõt.
de itt is látszik hogy attól még hogy egy dh bajnok annyit tesz. gordon 3-on szereti.
egyrészt vannak a stílusokhoz illõ értékek. aztán azt finomítani lehet a saját ízléssel 😊
Downhill!!
ez teljes mértékben a használati körülményektõl függ.
Gordon mikor dh-zik szerintem 2körül tehet bele
Gabo mikor túrázik picit többet tán hogy jobban gördüljön, de nem túl sokat a terep szakaszok miatt (kb. 2.5-3ra jósolom)
srata mint írta 4körül mert streetdirt
én szintén streetdirt és 4nél kevesebb sosincs
de volt már benne 7.6is, a fõ hogy gyorsan guruljon és ne üssön fel akármilyen magasról is érkezek, meg ugye, elugrásnál erõt fejtesz ki lefelé, és érezhetõen sokat számít hogy ebbõl mennyit nyel el a levegõ összenyomódása... nameg instabil is a puha (nekem, az én használati körülményeimre)
amúgy ha flatlandezel akkor 10et raksz bele
ha meg outizol akkor is 10körül vagy feljebb
Ezért ajánlott magas nyomáson használni. Én 4,2 bárt nyomtam beléjük😄
Most egy bonteger külsö van a bringán amire 40-65 PSI van irva, ami átszámitva 3.1-4,5 barnak felel meg, most 2,9 van benne a régit max 3ig lehetett igy nem kockáztattam hogy eldurranjon.
szóval ehhez nem tudok mit hozzáfûzni...
az biztos hogy minden egyes apró bicikli módosítás teljesen más izomzatot igényel.
a hátam, és a derekam, csípõm, bizony kemény mint a kõzet, a sok évnyi folyamatos görnyedéstõl :/ lehet nem egészséges annyira de ezt szeretem.
szóval megszokható 😄
Ha valaki azt mondja hogy tekerjek vele ülve fél órát szétverem a fejét😄
Kurvára fáj tõle a hátam, viszont rövidtávon sokkal kényelmesebb és nem fáj és fárad a lábam rajt de a hátam aljának csípõnél valami borzadály.
Azért neked mondom mert te vagy a nagy nyeregdöntögetõs😄
Nagyon fasza videó! <#eljen>#eljen>
amúgy akinek van nyolc és fél perce kikapcsolni kicsit annak ajánlom.
sötét szoba - hangos zene - hd bekapcs - teljes képernyõ és nézés.
jóóóó tudom bmx és uncsii. de ez a film ez nagyon adja... nem csak mint kerékpározás, hanem mint színek, mint fények, mint vágás, nincsenek is benne nagy trükkök csak stílus sok sok í-vel és sok-sok hosszú ú-val 😊
amugy a peremes markolat jó dolog, csak engem idegesít,így mindig levágom a peremet róla. ahogy elnézem ez kb olyan lehet mint a demolition markolatom ami 2 hónap alatt tiszta ragadó,nyákos szar lett.persze kikéne próbálni ezt is.😊
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Arra szolgál, hogy menet közben is lockolni tudd a villát, illetve a csillapításon is állítani tudj. Tehát nem kell megállnod az állítgatás vagy a lockolás miatt, ami egy versenyen azért nem elhanyagolható elõny.
hanem a markolat alapból olyan hogy bezárja?
én tuti vennék rá valami csodaszép cnc-zett dugót, meg valami dizájn markolatot
mondjuk aaron ross markolat 😉

Jól látom, hogy a lánctányéron lévõ csavarok is kékre vannak eloxálva, ugyan úgy mint a gyorszárak?
A lánc leeséssel nem szokott gondod lenni?