Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
egyelõre nem szándékozom megválni tõle 😊
de sanszos, hogy 100 körül ha mindenképpen árat kéne mondanom rá =)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Shreddel nem igen lehet olyan fa**án túrázgatni.

btw,Konát mennyiért adnád?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szerintem az hülyeség. Egyáltalán mi alapján számol egy szobabicikli PONTOS pulzust?

Múltkor én is tekertem szobabiciklivel,teljes erõbõl és elvileg 120-al mentem. Mondom a srácnak,milyen gagyi egy cucc ez? Fel volt háborodva,merthogy ez nem gagyi,valami hiper-szuper 60k-s szobabringa. Na mondom,ennyit errõl....😄

Máté94
Nem látom az arcod vedd le!<#idiota>
Vaxi
egyébként [ anyagi állástól függõen ] tervbe vettem egy másik bicajt, mondjuk egy shredet, amivel jobban lehetne tolni neki =)

bardocz
Szobabiciklin tekertem 20 percet, végig 70-100 közötti pedálfordulattal(85-90-es átlag), és a pulzusom elvileg 160-180 között volt végig😄
Vaxi
asziszem 😄
tudom hogy arra nem kellene, de ha szaggatok az erdõben és fikázok inkább legyen rajtam a fullface minthogy összetörjem a pofám 😊

Jól fogsz vele kinézni a Fire Mountain-on 😄

Vaxi
Nah kaptam egy kölcsön Fox Main-t, így néz ki a sityka vele 😄D

Ez meg rajtam 😄DDDDDD

Egyébként nagyon tetszik az a szemcsi, szal lehet, hogy én is veszek olyat, még akkor is, ha nem vagyok / leszek nagy DH-s 😄

Máté94
A járda és a zebra a gyalogos forgalom számára van fenntartva. Az autós nem is vár ezekbõl az irányokból a gyalogoknál gyorsabban mozgó közlekedõt. Egyszerûen nem fogja fel, hogy ott vagy. Már nem tudom hol olvastam, hogy meg kell tanulni úgy közlekedni, mintha láthatatlan lennél. Így van a legtöbb esélyed a túlélésre.
Egyébként pont a fenti okok miatt bajos az összes olyan bringaút, amit a járdáról sárga festékkel választottak le.

Ley Roland
Én is valahogy így vagyok, igaz faluba lakok. Volt már olyan, hogy van egy éles balos kanyar én meg mentem mert tudtam, hogy lentrõl nem jöhet kocsi. De persze jött... Engem a bokor állított meg...

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Engem szinte minden biciklinapom alkalomával majdnem elütnek, hozzáteszem, hogy a zöld lámpánál és zebránál. Van akit nem érdekel a kresz és nem akar átengedni a zebrán. De ha egyszer bringával megindulok, nem tudok visszaugrani mint a gyalogos.. Egyszer még a mentõs is majdnem elütött 2 üres sávban várakozás közben. Messzirõl hallottam, hogy jön így vártam két üres sáv 1/3-ban. Szándékosan csak a szükséges helyet foglaltam el a biciklimmel. Mikor jön a mentõs látam, hogy a szememet nézi az út helyett, el is ment mellettem 10 centivel a teljesen üres sáv helyett, gondoltam magamban: ez is hülye és, hogy munkát akar teremteni magának..

A 7. kerületben a kisebbséget igazoltató kommandósok egy tagja a járdán beugrik elém, miközben a gyalogosokra való tekintettel kimért sebességgel haladok elõre és lezavart az útra. A megjelenésével elárulta, hogy harcedzett, tetrekész ember, a megszólalásával pedig azt árulta el, hogy sötét mint az éjszaka. Erre mondta a testvérem, hogy a drogosztagnak keménynek kell lennie, nem udvariasnak.. Azt hiszem van benne igazság.

Ilyen és ehez hasonló szituációkat ti is tapasztaltok vagy én csinálok valamit rosszul?
norbi56
Kurvajó video😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

<#vigyor5><#eljen>

SrAta
Véres igazad volt tényleg meg lehet szokni ezt a nyereg pozíciót:p

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

1:05-nél a csávó durván átjött azokon az izéken...😄

Fasza videó! <#eljen>

Vaxi

norbi56
Nekem 2500km van most benne és most van az elsõ szervíz ami olajcsere meg egy kis váltó állítás😊😛
Már csak haza kellene jönni vele csak ilyen szutyokba nincs kedvem, majd a jövõhét végén ha jobb idõ lesz😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

SrAta
nekem most van benn 2020km de lassan vennem kéne fékbetéteket mert a hátsó már lassacskán elfogy
Ugye én azért picit jobban terhelem a fékeket, mint te (mondjuk te többet mész vele sokkal)😛

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Én amióta megvettem a Polarist,valahogy ritkábban járok bringaboltba.
Tavaly márciusban vettem. Amikor elhoztam,akkor kicseréltettem a stucnit és a kormányt. (Bár ez nem került pénzbe,mert a gyárit beszámították).Rárakattam a km órát,ami szintén nem került pénzbe,mert TestBike bolhán nyertem 😄
Aztán május közepe fele kapott új fékbetéteket. Majd 8000km-t mentem vele úgy,hogy szervízben nem voltam,csak annyit,hogy húzzák meg a pedált,kicsit utánaállítottak a váltónak. Aztán most Februárban ki lett pucolva a hátsó agy. Tegnap kapott egy kormányt (azt is teljesen ingyen,mert haveromnak nagyon nem kellett...)

És most fog kapni új bowdeneket,fékbetétet meg hátsó agyat. 13ezer km és bõ 1 év alatt a ráköltött összeg jócskán 20k alatt van. Ami azért nem rossz szerintem. Bár tény,hogy nagyon vigyázok rá. 😊

SrAta
hopp lemaradt még +12000 szak 162000
ill az árnak ez az 58 százaléka szal csak 42 % de akkoris azse rossz kedvezmény😛

SrAta
Most számoltam össze bolti áron 278 000 lenne a vas😄
Én kb 40000+80000+30000=150000FT ot költöttem rá😛
51%os kedvezmény nemrossz mii?😄

SrAta
jah fõleg h bolti áron:
3900+3900+3600+3600+640+640+2000+
2000=20280Ft😄DD

Az tényleg nem rossz. 😊

SrAta
én piszok olcsón jutottam ebike-tól egy olyan fékszetthez mint a Hayes MX-2 csak ennek GX-2 a neve...😛
10 000 volt adapter, tárcsa, féktest, fékpofa
ELÕRE+HÁTRA!
Megérte?😛

Még megfelel nekem a V-fék is. Meg amúgysem telik rá...
Ha jól belövöm a V-féket,az is tud durván fogni. 😊

SrAta
pedig jó cucc a tárcsafék csak nehéz

Nem. Csak tárcsás az agy.

SrAta
várjuk😛
nem tárcsaféked van?

Na,ma hajnali 5-kor már lent voltam tárolóban. Szétkaptam az elsõ és hátsó fékeket. Nagyon ráfért már mindegyikre egy újrakenés. A gyári körömhegynyi zsír már korom fekete volt,maga a fék belülrõl pedig már rozsdás. Úgyhogy 10 percig áztattam a fékeket WD40-ben,aztán lefújtam a V-Fék tüskéket is,szárazra töröltem mindent majd vékony rétegben MOL zsírt rákentem,vissza minden....ÁLOM!!!
Jövõ héten meg lesznek az új bowdenek,fékbetétek,azokat kicserélem,aztán majd utána az új hátsó agy és ennyi.
Valamint tegnap kapott egy 680-as Bike+ kormányt. Sokkal kényelmesebb,nem kell annyira elõredõlnöm és jobb tekerni is. Ha kész lesz az egész,akkor dobok pár képet! 😉

DannyL
áz

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Úristen,mekkora átbaszás....:/

SrAta
ha polarisra rakod össze ezzel a felszereltséggel még a 100 000bõl is marad sörre😄

VRSDM
de a felni király 😄

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
Na ja, azért egy XT-t rátolhattak volna ennyiért.
Sok lesz az a 3 kiló. 😄

bardocz
Suntour villa, alivio fékek, sima deore váltók. Tényleg a hülyének is megéri 😄D Ha azt mondom, hogy 300ezebõl összerakom, még akkor is nagyon nagyon sok sört meginnom szerelés közben, hogy kijöjjön a 300ezer. Valószínû nagy társasággal kéne összeraknom😄
DannyL
Deore 😊

Ezt a Magellan Polaris-om is tudja 100-é. 😄

DannyL
Ferrari CX 50

600.000 Ft körül van.

bardocz
De amúgy ezek elég kúltúrnak tûnnek, amit mercit láttam, az engem egy 20ezer forintos tescobikera emlékeztetett. Meg régebben porsche is, azt azóta nem láttam. Aztán ugyan úgy taiwanon gyártják ezeket is, ha nem karbon, akkor talán csinálnak valami üzemet neki.
DannyL
Mondjuk ez nem biztos, hogy valóban Ferrari gyártmány, lehet hogy csak felmatricázták. Ez az Alonso meg a mérnöke. Lehet hogy csak szolgálati Trek. 😄

DannyL
Tuti! Egy Mercedes is 500e felett van. A Váci utcában meg láttam Porsche bicajt, az 1,5 milla volt.

bardocz
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi felárat kell fizetni a paciért, és a lovacskáért, ha meg akarnám venni. Szerintem simán 6 nullás szám.
DannyL
Életkép Bahrein-bõl. Hogy a fene vigye a jó dolgukat. Ferrari mi? 😊

bardocz
Én BTS XC Comp kormányt szeretnék, csak sehol sincsen normál befogóval, vagy ha van, ott BTS XC Comp stucni nincsen.
Nekem is raceface volt, Evolve DH, még a polarx-en.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

nekem is holnap lesz új kormány,szintén race face,csak nekem atlas😊

gordon 24
Tegnap ujabb 200 eurónk bánta a bringázást😄

Rendeltem a Chainreactionsycles ról dolgokat:

Magamnak:

Race Faces Diabolus Kormány + Stucni (110 euro)

Bratyó vett:

Deity Components Dh kormányt. (csak fehéret)

És egy Oneal térdvédõt..

Remélem hamar jön!

Jahh és akkor most mondom!

Eladó a Hussafelt kormány és a Stucni.

Jó állapotú, Kormányon van egy kb 2 centis karc ennyi hibája van. A 2 együtt legyen: 7000ft.

Ha valakinek kell szóljon..

Downhill!!

norbi56
Hát itt is esik már reggel óta...de szerencse hogy olvad, holnap meg menni kellene a meridáért de lehet így elhalasztom:/

Annyiban gondolkozom én is.