22335
11330766891279474906.jpg
  • Ley Roland
    Ma mi is csapattunk! :)
    Kép:

• greg benz
    Köszi,de igazán csak akkor lesz szép ha sikerül megszerezni hozzá a fehér fékkarokat és a fehér vittoria rubino külsőket
  • Máté94
    Báhh, hülye vagyok. Ahhoz ugyanolyan kicsi kerék kellene.
  • Máté94
    Hehe, rossz hír, hogy nem menne rá a felnire mert nem elég széles.:(
    Amúgy láttam, hogy ilyen folding kerékpárokba raknak első teleszkópot amik ugye nem ugyanolyan hosszúak, mint mondjuk ami trekkingbe van. Vajon bele lehetne rakni?
    Pl.
  • bardocz
    Én bikemagon Raleigh vázas bicókat angolként láttam hirdetve, de egyikkel sem jársz rosszul.
  • bardocz
    Hát akkor ha megvettem volna 20ért, akkor neked továbbpasszoltam volna, az biztos, de látom mégsem Marcinak kell:D
  • SrAta
    Na úgy néz ki kiderült miért törik a fül!(kopp kopp kopp)
    Ferde volt a váz váltópapucs tartó része és ezért a váltó is ferde volt ami miatt a láncot ugráskor ledobhatta picit a fogaskerékről, ami ezáltal megakadt a 2 fogaskerék között. Ezt párszor kibírta, hogy én utána ezt beérkezéskor ugye lábbal megtépem és egyszer csak megadta magát. A bicószervízes jött rá. Valahogy kiegyenesítette vagy a váltófület a vázhoz képest hajlította vagy a vázat egyenesítette, de aztmondta valószínűleg nem lesz vele már gond!
    Tegnapi teszt sikeres!
    Csak 5m fű van a pályán... de kit zavar:D
  • Blum
    Fú,ba*dmeg,de kurva szép!
  • VRSDM
    ÉRDEMES MINDENKINEK ÁTNÉZNI :)!!!

[center]edzéstervek okosoktól :)
  • greg benz
    Na azért túlzásokba ne essünk:)

De a 20ast mindenesetre valóban bőven megéri,még így is,hogy keveset tudunk róla.

Az én biankám full 105 szettel,frissen olajozva,kenve korát meghazudtoló állapotban 40 volt:)

• I.C.ram
    Ja és asszem japánban gyártották a bringát.
  • I.C.ram
    Én szeretném megvenni, ha jó. Igaz, hogy most vettem bringát nem rég, de jó lenne egy városi is a túra mellé. :)
  • I.C.ram
    Raleigh Gran Sport, szerintem.
  • Máté94
    Hát ez ránézésre van 60 bőven.
  • bardocz
    Hol lakik, és mekkora a váz? 20-ért lehet megvenném.
  • I.C.ram
    Én is csak ezt a képet kaptam, nem tudom. Faterom barátjáé, aki már 70 évesen inkább holland stílusú bringával járna, ezért eladná. Azt mondta, hogy 20-asért odaadja. Sajnos alkatrészeket se tudok, csak azt, hogy Raleigh márka, de ez látszik is a képen.
  • greg benz
    Szép állapotúnak tűnik,de azért írhatnál róla többet..mert az állapotán kivül a felszereltsége az ami meghatározza,hogy mennyit ér.
  • Máté94
    Hát úgy valahogy, gyűjtő esetleg még többet is adna érte.
    Mi a típusa? Nem tudom elolvasni.
  • Blum
    20-25ezer körül.
    De ezt így egy kép alapján nehéz megmondani pontosan. Ha felsorolnád az alkatrészek pontos nevét és típusát,úgy jobban meg lehetne saccolni.
  • Máté94
    Hibátlan, karcmentes?
  • I.C.ram
    Ez a bringa szerintetek mennyit ér?

• Blum
    Ez jó!
  • Máté94
    Merevvázas 28as "fitness".
    700-32c
  • Mark007
    Milyen bringa? Városi, jóltudom?
    Tehetsz rá, bár nem értem hogy "ráz", de az tuti, hogy érezni fogod, hogy több energiát nyel el a szélesebb gumi.
    Mekkora van most fent?
  • Máté94
    Pl?
  • Blum
    Szélesebb legyen és fasza ballonos.
  • Máté94
    Ér valamit, ha nagyobb szélességű gumit cserélek azért, hogy ne rázzon annyira a bringa?
    Most ugye a gyári 4-6 baros virsli van de nagyon nem jó:D
  • Mark007
    Tejben van az erő nah :)
    Én is mindjárt indulok kisebb tekerésre ismerősökkel, de kulacs nincs, így fél literes üveget odarakom..kicsit ugrál..:)
  • greg benz
    Nem csodálom:)
  • Blum
    Oké,de ez LIDL-ös DOBOZS TEJ BAZD!! :D Előztünk egy kisebb csoportot országúton városból kifele menet,hát mindegyik nézett,hogy "WTF?" :D
  • greg benz
    Én alapozófestéket hoztam ma kulacstartóban:DD
  • Blum
    Még szerencse,hogy volt a kollégánál kulacstartó...:D

[Minőségért bocs..:S]
  • RS
    Ma ezt lőttem biciklizés közben. :D
  • Gabo
    "...az ez meg az az, az ugyan az :D"

Nem volt kicsit sok az a belélegzett higító gőz? ;o)
  • VRSDM
    nyárimunkaként higítógyárban dolgozok most, meg minden féle vegyszerek vannak.
    és csomó van ami ugyan az csak máshogy van cimkézve, ja és persze el lehet adni drágábban mert " ide bizony ez kell nem az " közben az ez meg az az, az ugyan az :D
  • Mark007
    Az is izopropil alkohol ha jól tudom, csak spray formában, ennyi a lényege:) Kényelmesebb ráfújatni, mint önteni.
  • SrAta
    a féktisztító az tiszta alkohol csak van benne még vmi ami jóttesz a féknek:D valszeg nemvéletlen használják azt:D énnekem már nem 1szer mentette meg a pénztárcsám a pofacserétől és tárcsacserétől:D
  • Gabo
    Csak és kizárólag tiszta alkohol használata a javasolt! A féked használati útmutatójában is ezt fogják írni.
    Gyógyszertárakban lehet kapni.
  • kisbesi
    Akkor valószínűleg a spray lesz mert nincs kedvem most szerelgetni.
    Szerintem motoros boltban is lehet kapni, majd lemegyek és megnézem
    Köszönöm a választ
  • SrAta
    U.I:
    Ha nem féktisztító spray-t használsz ajánlott a fékpofákat kivenni és finom csiszolópapírral megcsiszolni meg a tárcsát is!
    És utána leönteni lakkbenzin hígítóval!
    Mert az nem szedi le normálisan!
    A körömlakklemosós ötlet műgyanta alapú pofánál nagyon ajánlottan FELEJTŐS!! Mert a műgyantát oldhatja a körömlakk lemosó!
    A Féktisztító spray a legjobb!
    Én mondjuk eddig mindig kölcsönkértem egyik rokontól, de lehet venni praktikerbe meg egyéb helyeken!
    Nekem olyan volt aminek a doboza sárga-szürke-kék és egy vörösen izzó(narancssárga) fék van rajt!
    Nekem az bevált.