22335
-
#13728 Ma mi is csapattunk! :)
Kép:
-
#13727 Köszi,de igazán csak akkor lesz szép ha sikerül megszerezni hozzá a fehér fékkarokat és a fehér vittoria rubino külsőket -
#13726 Báhh, hülye vagyok. Ahhoz ugyanolyan kicsi kerék kellene. -
#13725 Hehe, rossz hír, hogy nem menne rá a felnire mert nem elég széles.:(
Amúgy láttam, hogy ilyen folding kerékpárokba raknak első teleszkópot amik ugye nem ugyanolyan hosszúak, mint mondjuk ami trekkingbe van. Vajon bele lehetne rakni?
Pl. -
#13724 Én bikemagon Raleigh vázas bicókat angolként láttam hirdetve, de egyikkel sem jársz rosszul. -
#13723 Hát akkor ha megvettem volna 20ért, akkor neked továbbpasszoltam volna, az biztos, de látom mégsem Marcinak kell:D -
#13722 Na úgy néz ki kiderült miért törik a fül!(kopp kopp kopp)
Ferde volt a váz váltópapucs tartó része és ezért a váltó is ferde volt ami miatt a láncot ugráskor ledobhatta picit a fogaskerékről, ami ezáltal megakadt a 2 fogaskerék között. Ezt párszor kibírta, hogy én utána ezt beérkezéskor ugye lábbal megtépem és egyszer csak megadta magát. A bicószervízes jött rá. Valahogy kiegyenesítette vagy a váltófület a vázhoz képest hajlította vagy a vázat egyenesítette, de aztmondta valószínűleg nem lesz vele már gond!
Tegnapi teszt sikeres!
Csak 5m fű van a pályán... de kit zavar:D -
Blum #13721 Fú,ba*dmeg,de kurva szép! -
#13720 ÉRDEMES MINDENKINEK ÁTNÉZNI :)!!!
[center]edzéstervek okosoktól :) -
#13719 Na azért túlzásokba ne essünk:)
De a 20ast mindenesetre valóban bőven megéri,még így is,hogy keveset tudunk róla.
Az én biankám full 105 szettel,frissen olajozva,kenve korát meghazudtoló állapotban 40 volt:)
-
#13718 Ja és asszem japánban gyártották a bringát. -
#13717 Én szeretném megvenni, ha jó. Igaz, hogy most vettem bringát nem rég, de jó lenne egy városi is a túra mellé. :) -
#13716 Raleigh Gran Sport, szerintem. -
#13715 Hát ez ránézésre van 60 bőven. -
#13714 Hol lakik, és mekkora a váz? 20-ért lehet megvenném. -
#13713 Én is csak ezt a képet kaptam, nem tudom. Faterom barátjáé, aki már 70 évesen inkább holland stílusú bringával járna, ezért eladná. Azt mondta, hogy 20-asért odaadja. Sajnos alkatrészeket se tudok, csak azt, hogy Raleigh márka, de ez látszik is a képen. -
#13712 Szép állapotúnak tűnik,de azért írhatnál róla többet..mert az állapotán kivül a felszereltsége az ami meghatározza,hogy mennyit ér. -
#13711 Hát úgy valahogy, gyűjtő esetleg még többet is adna érte.
Mi a típusa? Nem tudom elolvasni. -
Blum #13710 20-25ezer körül.
De ezt így egy kép alapján nehéz megmondani pontosan. Ha felsorolnád az alkatrészek pontos nevét és típusát,úgy jobban meg lehetne saccolni. -
#13709 Hibátlan, karcmentes? -
#13708 Ez a bringa szerintetek mennyit ér?
-
Blum #13707 Ez jó! -
#13706 Merevvázas 28as "fitness".
700-32c -
#13705 Milyen bringa? Városi, jóltudom?
Tehetsz rá, bár nem értem hogy "ráz", de az tuti, hogy érezni fogod, hogy több energiát nyel el a szélesebb gumi.
Mekkora van most fent? -
#13704 Pl? -
Blum #13703 Szélesebb legyen és fasza ballonos. -
#13702 Ér valamit, ha nagyobb szélességű gumit cserélek azért, hogy ne rázzon annyira a bringa?
Most ugye a gyári 4-6 baros virsli van de nagyon nem jó:D -
#13701 Tejben van az erő nah :)
Én is mindjárt indulok kisebb tekerésre ismerősökkel, de kulacs nincs, így fél literes üveget odarakom..kicsit ugrál..:) -
#13700 Nem csodálom:) -
Blum #13699 Oké,de ez LIDL-ös DOBOZS TEJ BAZD!! :D Előztünk egy kisebb csoportot országúton városból kifele menet,hát mindegyik nézett,hogy "WTF?" :D -
#13698 Én alapozófestéket hoztam ma kulacstartóban:DD -
Blum #13697 Még szerencse,hogy volt a kollégánál kulacstartó...:D
[Minőségért bocs..:S] -
#13696 Ma ezt lőttem biciklizés közben. :D
-
Gabo #13695 "...az ez meg az az, az ugyan az :D"
Nem volt kicsit sok az a belélegzett higító gőz? ;o) -
#13694 nyárimunkaként higítógyárban dolgozok most, meg minden féle vegyszerek vannak.
és csomó van ami ugyan az csak máshogy van cimkézve, ja és persze el lehet adni drágábban mert " ide bizony ez kell nem az " közben az ez meg az az, az ugyan az :D -
#13693 Az is izopropil alkohol ha jól tudom, csak spray formában, ennyi a lényege:) Kényelmesebb ráfújatni, mint önteni. -
#13692 a féktisztító az tiszta alkohol csak van benne még vmi ami jóttesz a féknek:D valszeg nemvéletlen használják azt:D énnekem már nem 1szer mentette meg a pénztárcsám a pofacserétől és tárcsacserétől:D -
Gabo #13691 Csak és kizárólag tiszta alkohol használata a javasolt! A féked használati útmutatójában is ezt fogják írni.
Gyógyszertárakban lehet kapni. -
kisbesi #13690 Akkor valószínűleg a spray lesz mert nincs kedvem most szerelgetni.
Szerintem motoros boltban is lehet kapni, majd lemegyek és megnézem
Köszönöm a választ
-
#13689 U.I:
Ha nem féktisztító spray-t használsz ajánlott a fékpofákat kivenni és finom csiszolópapírral megcsiszolni meg a tárcsát is!
És utána leönteni lakkbenzin hígítóval!
Mert az nem szedi le normálisan!
A körömlakklemosós ötlet műgyanta alapú pofánál nagyon ajánlottan FELEJTŐS!! Mert a műgyantát oldhatja a körömlakk lemosó!
A Féktisztító spray a legjobb!
Én mondjuk eddig mindig kölcsönkértem egyik rokontól, de lehet venni praktikerbe meg egyéb helyeken!
Nekem olyan volt aminek a doboza sárga-szürke-kék és egy vörösen izzó(narancssárga) fék van rajt!
Nekem az bevált.