Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
http://ebike.hu/termekek/kerek/agy-hatso/disc/7535+bikepositive+revolution+disc/
5 ipari csapágy, 6 kilincses racsni. Szerintem az ár és a tömeg is elfogadható.
De ez sem rossz:
http://www.speed-way.hu/index.php?action=termek&offset=0&id=172&fokatID=232&katID=234
Bár nem tudom ennél milyen a racsni. De a V-fékes változatát nyúztam egy darabig nagy megelégedéssel.
helyi boltban csinálnának most nekem olyan akciót,hogy 8k-ért megvhetném és át is fûznék annyiért,küllõkkel együtt. Jó ez az agy?
A boltos nagyon "reklámozta". Mondta,hogy rengeteget eladtak már belõle,sok olyan embernek,akik ütik-vágják a gépet és nagyon bírja. Alattam állítása során rengeteget bírna és ezt kimosni sem tudom,merthogy nem kónuszos,hanem iparis.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Downhill!!
Downhill!!
Nem utolsó szempont,hogy ne legyen rohadt nehéz és iparis legyen,gyorszáras és....szóval FAIN legyen.
Shimano agyakkal hagyjatok,határ sz*r az összes. (Kivétel Saint,XTR..stb. De azok ugye nem is ez az árkategória)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Minden esetre a testmagasságodat figyelembe kell venni a váz méretének kiválasztásakor. Ha visszaolvasol, volt már errõl szó. Linkeltem is néhány oldalt a váz méret számításához.
Egy ilyen bringával egyébként már sok szép helyre el lehet jutni. Ha DH-zni szeretnél idõvel, amúgy sem árt némi állóképességet és erõnlétet fejleszteni. ;o)
Ráadásul vásárláskor díjmentesen elvégzik a szerelést és esetleg az eredeti fékek árát még le is vonják az újak árából.
A lényeg, hogy a második az nagyon jó választás, ha a méret megfelel. Nekem az egyben vett bicóm majdnem ennyibe került, és ha a hajtását le akarnám cserélni olyanra, ami ezen van, az alsó hangon 30ezer lenne. Egyedül tényleg a fék gyengepont, bár én durvábban használtam hasonló fékeket, és még élek.
komolyan mondom egyesek itt nyomják egybõl a saját lovuk alá a zabot hogy
faszomtudja vegyél félmillióért, eznemaztefasz satöbbi.
ne vedd magadra Srata mert nem csak rád igaz.
de elég lett volna értelmesen szólni neki hogy bocsiii
de ez nem dh. leírod mi miazt kész.
erre itt vitáztok és elhordjátok mindennek.
választ persze nem kap csak gabo-tól részletesen.
mindegy. megint geciokos voltam azthiszem. ja
u dont have to listen anybody else but me
Szerintem azért nézz szét más gyártók és boltok háza táján is!
http://hegyikerekpar.lap.hu/
http://kerekparbolt.lap.hu/
Én megértettem, hogy nem DH bicót akar venni, mivel most nincsen rá pénze. És akárhogy szépítjük, a második sokkal jobb választás.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nagyon jó BELÉPÕ szintû bringa mind a 2õ.
LAZA TEREPET TÚRÁZGATÁST ÉS ERDÕT KIBÍR.
De azt, hogy 60al jössz le egy gyökerekkel és 2m-es letörésekkel teli pályán azt ne várd el tõle.
Azt 300 000FT felett már el lehet várni de itt még nem.
11405# hozzászólásban látod a bicóm azzal már laza Freerideot be lehet vállalni, de az se DH bicó mivel merevfarú.
Namost abba az elsõ villa nem túl jó(szar) és így van a vas közel 200 000-be.
Mondjuk nemis DHzni akarok vele😄
De ezektõl ne várj csodát. Alapnak jók alkatrészt cserélgetni majd kell rajt de egyik se döngetésre szánt vadállat.
Merida '10 Matts 40-MD
Kelly's '09 Oxygen
Túrázgatásra, könnyebb terepre, erdõbe stb. kéne. Ezen kívül mit tudnátok ajánlani és ezekrõl mi a véleményetek, melyiket lenne érdemes megvenni.
Thx!
Downhill!!
Én pesti vagyok, gondolom ha lánc, akkor itt is lesz boltja.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Azt megkérdezhetném még hogy hol láttál 1.990 Ft-ért ilyen Conti-t?
Én a Hajtánynál találtam, de ott 3 felett van az ára.
Downhill!!
Elõtte volt Wellgo pedálom is, de annak a minõsége messze nem ugyan olyan. A Shimano esetében határozottan érzem, hogy mikor kattan be a helyére. Ráadásul a sártûrése is jobb, a nyitott kialakításának köszönhetõen.
Sprint esetében elég erõs áttételt kell használni. Ha itt nem csak a testsúlyodra tudsz hagyatkozni, hanem húzni is tudsz, akkor az szintén számít.
Azért persze meg kell szokni a használatát. Észben kell tartani, hogy megállás elõtt ki kell oldani a lábaid. De egy szezon után ez már szinte automatikussá válik.
Szóval szerintem XC jellegû bringázásnál csak elõnyei vannak. De 4x versenyeken is lehet látni, hogy néhányan patent pedállal nyomják.
Majd idén kiváncsi leszek mennyivel lesz jobb az uj géppel ami legalább fele olyan nehéz és több sebességes.
TFS 700-as Meridámon is ezt rakom fel ha országútra megyek egy defektem sem volt még vele, tavaly nyáron vettem most veszem a második szettet mert repedezik már de hát 1900ft/db szóval nem is drága és nagyon jó kemény keverék, esõben azért ésszel kell menni.5 bar nyomás van benne.És szerintem jól is áll a meridán😊LINK
Megyek áprilisban a Balaton kör elnevezésû bicikli túrára és a Magellan Polaris-omra szeretnék venni valami olyan abroncsot, amivel nem pusztulok el az aszfalt utakon. Most egy nagyon durva terep gumi van rajta és azzal borzalom az aszfalton még 2,5 bar felett is.
Szóval aszfaltra keresnék abroncsot, olyat ami nem nézne ki totál hülyén rajta és lehetõleg defekt mentes vagy erõsített.
Megköszönném ha adnátok egy két tanácsot, mit érdemes, merre nézelõdjek.
Nagyon köszönöm!
Dani
szép a bicikli ennyi 😊
u dont have to listen anybody else but me
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Downhill!!