22335
-
#13648 Nem a tárcsa a rossz!
Nézzétek meg milyen betét van benne. Lehet túl kemény. Így nem lassít csak súrlódik ezért melegszik túl. Vegyetek bele puhább betétet. Hamar kopik, de nem melegszik annyira.
A nagyobb tárcsa is lehet jó megoldás, de egyelőre ezt próbáljátok ki.
A máisk. Egyetlen tárcsaféket nem lehet a végtelenségig húzni. Én is ha jövök le egy 5km es pályán nagyon sok olyan hely van ahol hiába durva meg stb nem fékezek. Nem lehet azt, hogy 5km-et behúzott fékkel jössz. Nincs olyan fék ami azt kibírja. Csak akkor kell fékezni ha feltétlen szükséges. -
#13647 Márpedig úgy kell fékeznie. Más a félmilliós biciklijén fékez úgy.
Más: tegnap a 4x-nél egyik srác Yeti-je mennyire durván nézett ki. Legjobb bicó volt aznap, amit láttam. -
#13646 Elmegy:D -
#13645 hát nem:D -
Blum #13644 De ez így nem megoldás. Elég maximalista a srác...."vettem egy bringát 200akárhány ezer forintért,nehogy már szakaszosan kelljen fékeznem" -
#13643 háát
picit csavarja az tuti...
Ami bicóval mentem és Dart 2 volt benn azt nemtom mér deén úgyéreztem hogy egy Mx4 es is csavarja a 180as tárcsával:D pedig az bowdenes:D de lehet cska én éreztem így...
-
#13642 nemszar :D
-
#13641 Először kezdjen el szakaszosan fékezni, a tárcsaféket is meg kell tanulni használni. -
Blum #13640 185-ös tárcsa Juicy3-al egy dart2-nek már sok lenne?
Haverom akar venni egy 185-ös tárcsát a Juicy3-hoz,mert állandóan túlmelegedik,fékbetét is állandóan kitükrösödik neki,úgy véljük,hogy egy 185-ös tárcsa megoldaná a problémát... -
#13639 Kotyogást már sehogy, elkopott a becsúszó vagy amibe becsúszik, szerintem az javíthatatlan. -
kisbesi #13638 Még egy kérdésem lenne
A teleszkópomat azért is szedem szét hátha megtalálom a kotyogásra az orvoslást
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne ezt a problémát akár csak ideiglenesen megszüntetni? -
#13637 Hát picit tudnak a srácok:D
De Gee is mit ment iszonyat durva.. Én Lahikonnenek drukolok egyébként:D
Pont olyan bicója van mint nekem:D Intense-is Marzocchi is:D Csak mindenből a legjobb legujabb:D És kb dupla annyit ér de pont olyan:D -
#13636 Komoly volt ez a DH:D
Nemsemmi amit Minnaar ment középen:D -
#13635 Énis ezzel értek inkább egyet! -
kisbesi #13634 rendben
köszönöm a válaszokat -
#13633 Az adaptert szedd le a villáról! Így nem állítódik el a féktest az adapteren. Tehát amikor vissza rakod akkor jól fog állni a féktest a tárcsához képest!
Szóval adapterestül! -
#13632 Két imbusz fogja a féktestet, szerintem csak azt szedd le. -
kisbesi #13631 Sziasztok
Eljött az idő hogy kitakarítsam a dzsuvát a teleszkópomból
Csak az a gond hogy fent van a tárcsa
Ezzel szeretnék tanácsot kérni mi lenne a praktikusabb.
Ha csak a féket veszem le vagy ha leveszem adapterrel együtt?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
grimm13 #13630 Ott azért kicsit közrejátszott az is hogy a másik versenyző(re) ráakadt előzés közben .Amúgy jó nyálkás idő volt, az nagyon kafa amikor a kőre ránő a moha és arra rárakodik egy kis nyálkás akármi, az jobb mint a jég xD -
Balee 007 #13629 Srácok nekem állandó jelleggel kifagy a böngészőm és nem tudom nézni. =(
Valaki nem tudja mitől lehet? -
#13628 Jah faszavolt:D
Csapattak a srácok rendesen:D
Jah szegéy srác elég rendesen széttörte a lábát:S -
#13627 Hát ez fasza verseny volt! Ez a Marosi egy állat:D
Azt a gyerkőcöt nagyon sajnáltam szépen széttörte a lábát szegény.
Holnap DH remélem jó lesz az is. -
#13626 Köszike :) -
Blum #13625 Igen,26-os. -
#13624 Sziasztok!
Ti biztos tudjátok, a képen látható mtb 26-os?
köszi.
-
#13623 de igen!
Nálunk a versenyen is csak simán egyensúlyoztak... -
Rainbow15 #13622 Szerintem semmi, az első kerékkel támaszkodnak neki a rajthoz. Legalábbis képeken nem látszik semmi más. -
#13621 A rajtnál mi tartja a bicót? Gondolom nem egyensúlyoznak ilyen szépen. (4x) -
Blum #13620 Értem. Amúgy ha jól bele gondolok,akkor aszfalton én is főként csak az elsővel szoktam lassítani. Terepen meg életbe lép a törvény,miszerint "első fékkel lassítok,hátsó fékkel kormányzok" :D -
#13619 Lámpánál néha hátsóval fékezek, amikor még messze vagyok, és piros, hogy amikor odaérjek zöld legyen, de amúgy csak az elsőt használom. Meg még hóban szoktam a hátsót használni, mert ott számít a féktávban, meg nagyon csúszós úton, de az ritkán van, meg sajnos terepre sem járok, így elsőféket húzom addig, amíg érzem, hogy picit emelkedik el a bicó segge. -
Blum #13618 Jah,hogy te csak első féket használsz? :D -
#13617 Nekem nem kell, amíg van első fékem úgyse használom. -
Blum #13616 Nyugi,az enyémet is. Lehet kapni úh. fékmerevítőt,az valamelyest megmerevíti a vázat ezen a ponton. Gondolkoztam rajta,hogy veszek olyant a bringára,de ANNYIRA RONDAAAA!!! :S -
#13615 Hehe, hátul a vfék tök szépen nyitogatja a vázat...:D Még szerencse, hogy nem használom szinte sose, és így nem lesz baja a váznak:D -
#13614 Oké kösz! :) Mert szerintem ezt a villát fogom megrendelni. :) Most összejött 1 kis pénz. -
Blum #13613 Igen,ez duro. -
#13612 Megint lenne 1 hülye kérdésem. :)
Ez a villa a Duro?:D Mert itt van raktáron. :) -
grimm13 #13611 Erröl a bowdenröl van véleménye valakinek ? -
#13610 Egyébként, ha valakinek nincs eurosport2-je de nézné a Freecastertv élőben nyomja! Neten elérhető:
katt -
#13609 Eurosport 2 műsora