Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a gyertyánosban készültek. Sajnos ezekbõl is "megsemmisült" pár jól sikerült kép..😞 Utolsó képen a 67-es út,ami visz felfele. Azon másztunk fel kb. 3km-t illetve maga az erdõ,ahol bringáztunk.
Ezek pedig már a Deseda tóra kivezetõ úton készültek.
Illetve haverom újdonsült bringája. <#zavart1>#zavart1>
Holnap érkeznek még képek. Deseda tó körül horror amit csináltak.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kõ ellen nem védem, teljesen felesleges. Most tudom szarul hangzik, de ezek használati tárgyak. Fõleg egy DH gép, mint az enyém. kap ez annyit, nem egy kõfelverõdés lesz neki a legnagyobb baja😄
Downhill!!
A villa karbantartásával kapcsolatban szerintem a gyártó oldalán kezdj el nézelõdni. Annál pontosabb, részletesebb infokat nem fogsz kapni.
Egyébként meg nekem is pattog néha a kavics de nem veri le a festéket szal allright😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mert vettem átlátszó fóliát, de nem vagyok teljesen meggyözödve arrol hogy nem fog a por megálni a széleinél vagy ha le kell szedni akkor a ragasztot nem tudom majd maradéktanul eltüntetni és csunya marad .
Mert valamiért ez a gumi felkapkodja a kavicsokat és csak ugy kopog a váz alja a másik bringán szinte egyszer sem hallottam hogy a vázhoz csapodik a kavics most meg olyan mintha lönének rám .
A santour XCR120remotelock villárol ki mit tud szervizelésröl milyen idöközönként kell karbantartani ha a becsuszokon mindig meglátszik az olaj ameddig berugozott az normális jelenség vagy ott száraznak kéne lenni egyáltalán mikor kell olajat cserélni benne és milyen olajat ha egyáltalán kell bele .
Hétvégén megyünk is valamerre😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Szép idõ, itthon is vagyok, semmi dolgom, megyek tekerni. olyan 20-25km-es utat néztem ki. Eleje aszfalt, jó meredek hegy, onnan földút szinte végig.
Felérek, ráfordulok a földútra, és hoppá..mintha lenne egy kis sár.
Hát azthittem elõrebukok, olyan erõvel fogott le, kerék elsüllyedt.
Kivonszoltam magam, nah, leszedtem amit tudtam sarat, de lejtõn lefele olyan volt, mintha lõnének rám..😊 kocsik legalább kerültek, mikor meglátták, hogy minden irányban repül a sár.
Szóval ma tekerés helyett takarítottam 😞
Mert én 400km-ente takarítom de eddig még nem figyeltem, hogy ugyanúgy rakjam fel😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Most körömkefe+zsíroldó+mosogatószer kombóval lehoztam róla a dzsuvát, meg a rozsdát, szerencsére csak felületi ;D Holnap, vagy valamikor meg szerzek rá valami kenõanyagot, addig hagyom ázni.
Csak nyomd össze, és szétesik. NE erõltesd, nagyon kis erõvel szétjön. Ha erõlteted, akkor nem jól csinálod.
Megsúgom, én kétszer szedtem szét, mindkétszer ráment 20 percem. Szóval, sok sikert 😊
A jobb darabok hónaljban is lehúzhatóak a szellõzéshez.
A ripstop annyit jelent, hogy szakadás mentes anyag. Azaz ha valahol megindul, akkor az anyagában steppelt varrás megállítja a szakadást.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
esö , szél és légzöképesség terén mire érdemes figyelni kabátvásárláskor ?Mert bár föleg bringához használnám, de nem szeretnék hátsó zsebeket rá mint a legtöbb kimondottan bringázáshoz ajánlott terméknél, hanem amit bármikor felvehetek a városba menet is.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Szegeden még süt a nap, de az ég fele felhõs :S
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
u dont have to listen anybody else but me
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

de éntõlem lehetne teve formájú is, csak megvédje a fejemet 😄
😄DDDDD
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Downhill!!
dolgoztam most a hétvégén mert sok buli jön azt meg finanszírozni kell.
és értitek ha már itt vannak a ház elõtt hogy megyünk akkor nem tudsz itthon maradni.
átérzem a helyzeted vaxi... ezek a barátok tönkreteszik az embert 😊
/amúgy találtunk egy nagyon meleg részt a közeli dombon, ma fotózkodunk aztán mutatom.
lényegében képzeljetek el sok nagy (4-5)méteres puklit egymásra szórva, de évek óta évszázadok óta 😄
szóval kemény puklis földkupacok nagyok, azokba mindenhova ívet ástunk, szóval most van 30nm2-en nagyon sok ív, nagyon sok felé, és össze vissza keresztbe akárhogy lehet csavargatni, meg kiállni mindenhova, esetleg kiugrani a negyedívekbõl a tetejére placcra meg minden . nagyonjó 😊
u dont have to listen anybody else but me
Boltban 280k lenne😛
<#hehe>#hehe>
"Vaxi, este sör?"
úgy megijedtem, hogy megölnek, ha nem megyek, hogy inkább elmentem.
😄DDDD
tegnap én is elkezdtem gyûjteni egy újabb bicajra, csak a rohadt életbe kényszerítettek, hogy elsörözzem mindet =(
Mert gondolkodom rajta,hogy egy hátsó agy csere vagy teljes rendbetétel után a Polarist eladom és veszek valamit. Bár nincs semmi bajom a Polarissal,még ennyi távolság után is brutálisan egyben van.
Szép lassan gyûlik a pénz külön a Giant Trance-re is. Már kerek 7k megvan rá. <#hehe>#hehe>