22335
-
#13808 :D:D ja csereérett :D mondjuk még mentem vele utána jó sokat , nagyjából visszahajlítottuk :) -
#13807 cserés -
#13806 Azanyád! -
#13805 Kormányom ma :D
-
srácok gyűjtsétek a leírásokat és a képeket nyáron, szükség lesz rá ;-) -
#13803 na most értem haza életem első "komolyabb" túrájáról :) nagyon tetszett kár hogy az auchanbike sokat rontott az élményen :) el is kezdtem gyűjteni egy komolyabb gépre :) -
#13802 most jöttünk haza 16 ker trélszről.
hú.
igazi trélsz ;)
nagyonjó
meg olyan agypumpasor ;) -
#13801 Hát szerinted az.
Szerintem meg nem az:D Nekem egy 17000ft s Syncross fejcsapágyam van mégis azzal használom.
Egyrészt sokkal egyszerűbb összerakni a villát. (dupla vállás Marzo 888)
Másrészt, ha pl el kell fordítanod a kormányt, nem lazul fel.
Plusz a Dh közbeni nagy pofonok sem tudják meglazítani.
Nem véletlenül találták ki. De ettől függetlenül nem kötelező hasznlni mindenki azt és úgy csinál ahogy akarja. -
dx #13800 arra gondoltam,hogy hiába volt összeszerelve tökéletesen,új iparis csapággyal stb. ha az egyik fő alkatrész már nem volt jó.én mindenképp megpróbáltam volna headlock nélkül,épp azért mert új a cucc. csak ennyi.:) -
#13799 13 :D:D:D -
#13798 12-13órája jött meg neki kb a villa szal ezt kétlem:D -
#13797 nekem csak 1szer de azé me hülye voltam
vagyis nem!!!!!
azért, mert egy olyan alsó kúp volt a villanyakon, ami külső csapágyhoz való és nem félintegrálthoz!!! -
dx #13796 régen nekem is volt,hogy kotyogott.oka az volt,hogy elhasználódott a villa,később el is tört... -
#13795 Hát nem tudom. :D Nekem mindig is kotyogott mert nem lehetett vele normálisan összehúzni. :D -
dx #13794 ez a headlock szerintem marhaság. annyi az egész,hogy megfelelő(nem gagyi) alkatrészt normálisan kell használni/beszerelni és akkor nincs olyan gond,hogy kotyog.
no offense. -
#13793 SrAta: Miért nem csinálsz/csináltatsz magadnak?:D -
#13792 nincs képXD
-
#13791 Muti azt.. Mert nem hiszem, hogy másfajta kell ahhoz. -
#13790 jah ok mert e-bikeon egyedül pike villához van azis 2kért -
#13789 A Rózsa nem kell bele azt ki kell venni. Ez tulajdonképpen két tárcsa (nekem felül a Syncross kormánycsapágy fedője van) alul meg beletolsz egy hasonlót a villa aljába, és egy menetes szár fogja össze kettőt.
Ilyet lehet venni gyárilag, nem tudom mennyi én esztergályossal csináltattam. -
#13788 ás ez a cucc mennyit kóstál? ha van a-head rózsám már v azis kell új?:D
-
#13787 Mert ha durván tolod pl Dh, a sima A-head simán lelazul és kotyog a villa. Nekem is Head lock van benne. -
#13786 Háát... :D Én most már ebben jobban megbízok! :D Ezzel nem fog többet kotyogni a kormány! :D -
#13785 Vágom:d Kösz:d
És ez miért jobb mint a sima A-heades rögzítés?:D -
#13784 Így néz ki. Csak ugye ezt házilag csináltam :D:D A villa alján látszik is a 2 csavar. -
#13783 Ami nem imbusszal fogja oda a tetején a kupakot hanem átmegy az egész csövön. :D -
#13782 -
#13781 mi az a head lock?:D -
#13780 Sikerült egy házi head lockot csinálnom! :D:D Most már minden fasza!! -
#13779 Na megjött a villa! :D Fasza cucc!!
Most már csak a csapágyakkal szenvedek... :/ Nem akar rendesen összemenni... Meg valahogy megoldom a stucni tetejére a kupakot, vagy lehet veszek head lock-ot. -
#13778 Jaja.
Eddig is rossz volt, mert nem húzta teljesen vissza a munkahengert, szal időnként újra be kellett állitani. De eddig nem folyt belőle..
Meg lehetne csinálni gondolom, új fedő, légtelenítés, de nem éri meg nekem..
új fék meg drága..jókor jött.. -
#13777 Hát a fékrendszeren semmilyen lyuknak nem kéne lennie szerintem. -
#13776 Vettem ma nyerget végre, tök jó.
Próbálgatás közben tünt fel.
Lyukas a fékkaron a kiegyenlítő tartály.. Ugye van rajta egy fedő, amit két csavar fog. Ennek a közepén van egy fél mm átmérőjű szabályos lyuk.
Ha meghúzom a fékkart, akkor jön az olaj. Ez nem volt ott eddig, és nem is kéne levegőznie annak.
Én fedeztem fel csak most, vagy annak tényleg nem kéne ott lennie? -
#13775 Na úgy néz ki, hogy holnap vagy szerdán jön a Duro. :D Az alsó kúpot pedig simán le tudtam szedni. :D:D -
#13774 BSz így utólag! -
#13773 Jobbulást!
Én tegnap és tegnap előtt megint Mariborban bicóztam.
Mentünk a Világ kupa pályán. Van egy rész ahol egy ugrató van benne, majd ahova érkezel tiszta gyökeres rész következik. De ilyen kb 20 centire kiálló nagy bazi gyökereket képzeljetek el.
Összesen 2 "nyom" van rajta ahol bringázható.Van persze több is de arra még szarabb, ezért használom ezt. Magyarul amikor elugrasz van egy 30-40 centis helyed ahova érkezhetsz ez van bal oldalon jobb oldalon pedig ugyan ennek a fának még nagyon abszolút nem bringázható gyökeres része:D Tehát ténylegesen 20-25 centi van arra, hogy oda érkezz és hogy tovább tudj menni.
No mentünk a 2 nap alatt kb 8-9 kört. Mindig sikerült, de tegnap az utolsó előtti körben elugrottam leérkezés nem lett meg a 20 centi:DD szemből elkapta a bal oldali gyökeret átvágta jobbra bele azokba a nagy barom gyökerekbe az megfogta a kereket, teló kopp és a bringa ott meg is állt:D én meg át a kormányon fejre vállra oldalra bukfenc:D rá arra a tovább rettenetesen sok gyökérre:D Úgyhogy eddig volt szép a six six one cross bukom:DDD tiszta karc már megint hogy bassza meg:DD
De szerencsére semmi komoly baj nincs, de igaza VRSDM, mindig hordjatok bukót és védőket! Nagyon nagy a baj, ha nincs! -
#13772 Esetleg..fékmerevítő? :) Előre is fellehet tenni, ha van v-fék szem szerintem.
Merevíti a lábakat elvileg abban az irányban is.
De amúgy nem tudom. Nekem egy rst villa van, egy 185mm-es juicy 5-tel. Kisújjal fejreállhatok vele, de igazázból nem tünt fel, hogy csavarja. Pedig nem egy erős villa. -
grimm13 #13771 Lehet hogy hülye kérdés de elsö teleszkóphoz nincs valami megoldás ami kíméli a villát fékezéskor (én most tárcsafékre gondolok mert elöl az van )? Úgy mint a hátsóféknél a fékmerevítő . -
#13770 Tájépítészethez nincs köze a bicós pályának?:p
Mert azt ha építenének egyet arrafele sztem lenne jelentkező a használatra:P:D -
#13769 Boldog szülinapot!
ajándék: