22335
-
#13888 Olaj megeszi a szimeringeket... -
#13887 Én szilikon spray-t használok.
Mindig, ha megyek vhova, letörölgetem a becsúszókat, lefújom, és máris mozog.
-
#13886 Nem 1 kannányit öntöttem bele... XD Csak raktam keveset a becsúszókra, kicsit megmozgattam majd letöröltem róla... ennyi volt xD -
Blum #13885 Mi a ráknak kell olajozni egy telót? Főleg egy durot,amin nincs semmi porvédője a becsúszóknak. Van abban gyárilag kenés...
Néha le kell törölgetni a becsúszókat azt annyi. -
#13884 jaja :D Én is így most olajozás után rendesen megijedtem, hogy hogy a f**ba mozog ennyit. -
#13883 nemtom énnekem majdnem a legkeményebbre van állítva és még ígyis puha nekemXD vagyis a beérkezéseknél lehetne keményebb is:d de már megszoktam:D Végülis nekem is keményedett, mert puha volt túúúl puha:D -
Balee 007 #13882 Nah ma is megvolt a30km-es ride
Igaz közben elfogyott bő 2 liter víz de megérte... Nagyon szép volt a táj. Legközelebb már képeket is csinálok majd hogy ti is láthassátok merre jártam -
#13881 SrAta: Neked milyen hamar keményedett be a Duro?:) Mert nekem ez a pár nap után igen kemény lett, ma kicsit olajoztam és ugyan olyan finom a mozgása mint volt. :)
-
#13880 nem tuti mert érted, ha folyton fut a gép akk csak ezért nem fogja megállítani, meg programot kell hozzá írni meg minden:)
De a remény hal meg utoljára!:)
Ha valami fejlemény lesz írok!:D -
#13879 Szivesen
Akkor ő tuti megcsinálja :) -
#13878 nemfog a vűz eltörni az tuti. ez mind sima hirtelen törés sztem az a cucc annyira gyenge konstrukció, hogy egyszerűen csak nem bírja...
A váz meg a váltó bírná szerintem, csak az nem...
Aztmondták a szervízbe már a múltkor is, hogy túlépített a bicó és az az 1 alkatrész annyira gyenge h nembírja.. Bár ez sztem hülyeség, de ők is azt javasolták kül, hogy cncztessek egyet... -
#13877 kössz:D
Az első találat A. Most derült ki h ismerősXD -
#13876 Akkor meg a váz fog eltörni
Nem lehet sehogy sem a vázhoz rögzíteni? -
#13875 CNC győr @ gugli
Sztem nézd körbe, hátha megcsinálják neked :) van ott pár a térképen -
#13874 Győri vagyok igen:D -
#13873 Győri vagy, vagy csak én emlékszek félre? -
#13872 telefonkönyv? :) Esetleg ismerős ismerőse, stb. Tuti van vhol.
Szerintem az lenne a legjobb. Meg tudtommal az SRAM váltók merevek, nem dobálják a láncot, viszont a rezgést így a váltófül kapja, és annak kéne elnyelni :S -
#13871 énis gondolkoztam rajt csak nemigazán találok cnc-st ehhez:S -
#13870 És ha csináltatnál acélból egyet? CNC-s tuti megcsinálja. -
#13869 szombaton zárva:S aszittem péntek van:S -
Rainbow15 #13868 peppénél jártál már? -
#13867 köszi a segítséget!
-
#13866 őő oks majd megnézem csak így fül nélkül ez nem túl megvalósítható:D
-
#13865 Egyszerű. Váltsd fel mondjuk alulról a 6 dikra pl.. És nézd meg hogy áll a váltó. Ha teljesen kinyúlik úgy hogy már szinte egy vonalban van a kanál és a váltó teteje akkor rövid:D -
#13864 és hogynézhetem meg, hogy rövid-e?:D
-
#13863 Igen az egy lehetséges ok, hogy a váltó kifeszül. És vagy ő törik vagy a fül.. A Váltó erősebb, szóval...
Ez simán lehet egy ok. -
#13862 sztem nem a vázat egyengette, hanem ott vmit egyenesbe tett ien központozóval v mivel:D
Csak aztmondta ott volt egy kis eltérés egyébként, asszem alulról a 3.on használtam:D
v 4.en
De ink 3. on. De amikor először tört akk pl a közepén használtam...
Azt hogy nézzem meg, hogy túl rövid e a láncom?
Kössz a helpet -
#13861 Alu vázat egyengetni??????? WÁÁÁÁÁÁ Melyik volt ez a jó képességű? Innnetől kezdve ne csodálkozz ha nem a fül fog eltörni..
A Fül sajna ilyen. Nekem 2 tört el az évek során.
Azt nézd meg nem túl rövid-e a láncod, és amikor felváltasz mennyire terheli.
Ugyanis, ha Dirtelsz és az első terelő fogja a láncot hátúl nem igen tudod a felső 3 fogat használni, ugyanis ilyenkor kifeszül a váltód, és ha gyenge a fül simán töri.
Tehát az utolsó 3 fogat felejtsd el, vagy vegyél országúti sort. -
grimm13 #13860 kíváncsi vagyok a képekre ,amúgy ebbe a melegben lehet hogy a váz egy kicsit " visszaugrott" nekem is most egyenesítették de nekem jó lett :) viszont a hátsó váltómat úgy állították be hogy túlvált :/ -
Ezt a képet csak ezért, hogy lássátok, hogy mennyire elvan csavarodva, kitérve az egyenes síktól.
-
#13858 :/ -
#13857 nincs énis acélból kerestem, de csak ebből a szar alu kompozitból van... -
#13856 Igen a legutóbbi elvileg ezért tört!
Csak most egyenesítették ki a vázat,meg a fület is szervízbe és aztmondták most nem lesz gond és mégis:S
Csinálok fotókat a fülről, most az előzőről is meg erről is.
De elszámoltam magam ez csak a 3. fül volt nem a 4. -
grimm13 #13855 lehet hogy egy kicsit el van görbülve ott a váz és egy döccenésnél a kerék berántja a váltót és kész a baj, csak ez úgy tűnik mintha okozat lenne nem ok . -
#13854 Szerintem a váltófül a rossz. Nincs karbonból váltófül? Ha az is törik akkor el vagy átkozva. -
grimm13 #13853 váltófüled amúgy hol szokott eltörni elején, végén, közepén ? -
Írj bikemag.hu fórumra, ott biztos lesz valaki aki tudja.
Képet tudnál róla csinálni? -
grimm13 #13851 csak kérdeztem :D összeesküvés elméletet gyártok :D -
#13850 SRAM X5 Trigger 9fokozatú:D Miért?:D -
grimm13 #13849 milyen váltókarod van ?