22335
11330766891279474906.jpg
  • Crokin
    K, akkor maradok a GT-nél és tuning :) ty all
  • Blum
    Oké,hogy tetszenek a tárcsák,csak szart nem érnek.
    Promax
  • Crokin
    Ok, kösz a tippeket, találtam közbe még egy versenyzőt:

Mongoose Crossway 450 Erről valami vélemény? Tárcsafékek tetszenek :)
  • Blum
    Egyértelműen a GT.
  • SrAta
    A KTMnél hajtómű, hajtóműcsapágy, fék hulladék, a többi elmegy.
    A GT-nél a fék és az első váltó hulladék.
    A GT-n ezek cseréje 4-7e ft. Míg a KTM-en a hajtóművet is kellene tizenxezer forintért cserélni. Én a GT-t választanám a kettő közül!
    De várd meg más véleményét is.
  • Crokin
    Hali, kéne egy kis segítség, 2 bringa közt vacillálok és nem tudok dönteni, melyik a jobb felszereltségű, ill. ti melyiket választanátok és miért?

Ktm life one

GT transeo 3.0
  • Vaxi
    micsoda rossz hírek :(
  • VRSDM
    sajnos mindenről és mindenkiről tudok :(
    külső forrásból származó kritika alapján édesapám magyarország egyik legjobb sport repülőgép szerelője.
    Így mi is sokat repülünk, és sajnos az elsők között tudtam meg hogy lezuhantak.
    És csak később hogy ők ültek rajta :'(

Vigyázzatok magatokra! Tessék kitolni a mércét a végtelenig és élvezni ezt az csodát, de mindig tartsátok észben hol a vége... és akkor ne tovább.
  • gordon 24
    És a másik cumi..

A 2 ember:

Szobi Balázs. Ismerős?? Dakaron indult Kamionnal és az Euro Truck series kamion versenyen szerepelt elég jól.

A másik pali pedig az ő csapatának a tagja.

Liszi Attilát a magyar Dh-s srácot és pár haverjukat filmezték, és zuhantak le. Attila elmondása szerint (nem nekem mondta egy cikkben van) előtte kb egy 10 méterre esett le a gép. Próbálták kiszedni belőle őket de lángra lobbant.. Igaz szinte biztos, hogy a becsapódáskor meghaltak.
  • gordon 24
    Nyugodjon Békében..
  • Máté94
    Nyugodj Békében!
  • grimm13
    Nyugodjon Békében!
  • Blum
    R.I.P
  • SrAta
    Nyugodjon Békében!
  • VRSDM
    Ma délután lezuhant egy Cessna-172 típusú repülőgép az aranyhegyi trails mellett a Taliga utcában. A pilóta és két utasa életét vesztette. Az utasok barátaikat kamerázták a levegőből, egy új videóhoz. A teljes szélcsend ellenére a repülőgép dugóhúzóba kerülhetett és egy üres telekre zuhant. A gép kiégett. Mind a három személy életét vesztette.

[center]Az egyik utas Szabó András - Brother volt, a magyar biciklis élet vezető alakja. Köszönet az élete munkásságáért!

Mindenért... Nyugodj békében Bro.
  • Máté94
    Grat hozzá!
  • Máté94
    Próbálgattam ma 10es Deore-t és Deore XT és nekem ne mondja senki,hogy egy drágább váltó nem vált úgy mint egy kicsivel olcsóbb. XT, mintha valami vajban csúszott volna az csak pakolta fel és le, Deore már nyekergett amikor egy kicsit feljebb kellett váltani, mármint a magasabb ugrásokat nem bírta, pedig 9-es soron volt mindkettő.:)
  • I.C.ram
    Már sötét van. :( Holnap meg megyek Balatonra, szóval, ha majd visszajöttem lövök róla!
  • Blum
    KÉPET! MOST! :D
  • I.C.ram
    Na, nálam van a Raleigh Gran Sport :)

Nagyon patent állapotban van. A váz néhol kavicsfelverődéses, de nem vészes. A hajtómű hibátlan, váltó is jó (Suntour Power Shift 2*5 sebességes "manuális") Eredeti gumi van rajta, amin sehol nincs egy hajszálrepedés sem. Szóval fasza a gép :) Az eladó azt mondta, hogy ha nem tetszik, akkor szóljak, és visszaveszi. Szóval nagy gond nem lehet vele.

Találtam egy ugyanilyet egy amerikai oldalon, ott 250 dollárért ment el.

Kicsit szokatlan nekem, mert még soha nem volt országúti versenybringám. Meg a váz is iszonyat nagy. Magasabb, mint az 56 cm-es Gepida-m. Ami még furcsa az az, hogy ha ráülök, és előredölök a szarvakra, akkor a fejem kb egyvonalban van az első kerék elejével. Első féket nem nagyon fogom használni asszem :)
  • gordon 24
    Szed le az ülést.. És üsd meg kicsit lefele! De ne verd bele! Csak ésszel, hogy megmozduljon..

Utána pedig valami erős olyan fogóval ami összeroppantja fogd, meg " így meg tud kapaszkodni" majd húzd ki.. Utána rozsda oldó, fujd be a vázat, majd valahogy ucold ki. Vegyél új üléscsövet. Mikor berakod, kend be jó vastagon zsírral és úgy dugd bele..

És happy!

Csak amikor vered, ne törd el a vázat, és ne üsd úgy bele, hogy ne tudd megfogni!!
  • fook
    és oldalirányba sem tudod kicsit megmozgatni ? hátha kicsit feljön a rozsda ?:S

/a mai bicózás elmarad az eső miatt :S /
  • Balee 007
    Tegnap fújtam meg rozsdaoldóval... A váz felett próbáltam a csőkulccsal és akaratlanul is összepréseltem a csövet szal ha azt nézzük már az is próbálva lett. Egyszerűen nem tudom hogy mivel lehetne megmozdítani.
    Pedig muszáj lenne megemelni az ülést mert már kényelmetlenül alacsonyan van.
  • fook
    Vagy egy kicsit a váz felett nyomd össze , és úgy már tudsz bele is fújni , illetve talán kicsit mozgatni , és úgy ki fog jönni :)
  • fook
    rozsdaoldót hagytad kifolyni / hatni ?:O
  • Balee 007
    Azt is próbáltam már de csak a cső deformálódott de meg se mozdult
  • bardocz
    Esetleg ha csőkulccsal rá tudsz fogni, akkor azzal próbáld tekergetni, és úgy.
  • Balee 007
    Hellosztok.
    Nem tudtok valami megoldást arra ha az üléscső belegyógyult a vázba?
    Már próbáltam megütögetni gumikalapáccsal, befújtam rozsdaoldóval de semmi... egyszerűen meg se akar mozdulni.
    Valaki tud esetleg még valamit?
  • fook
    egész jó út :) mi ha minden igaz ma megyünk éjszakára :) majd küldök napfelkeltés képeket :D
  • Ley Roland
    Oké! :D:D
  • Balee 007
    Majd egyszer oda is átgurulok :D
  • SrAta
    Nah írtam a sorozatos törésekkel kapcsolatban az Xfactornak, elvégre ők a kona forgalmazók, ha ők se tudnak semmit írok egy nagyon megható levelet angolul a gyártónak, ha ez se megy marad az acélból CNC-ztetés
  • Ley Roland
    Miért nem jöttél be Városlődre?:D:D Találkozhattunk volna :D:D:D
  • Balee 007
    ITT
  • Balee 007
    Itt jártam:
  • Balee 007
    Elmentem ajkára, onnan át magyarpolány, aztán vissza csak kerülővel földeknek
  • Ley Roland
    jaja XDDDDDDXDXDDXD
  • SrAta
    télleg az olaj oldja a gumitXDDDDDDD
  • Ley Roland
    jó tudni
  • fook
    merre voltál ?