22335
-
#13968 Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Vannak nagyon gyenge pontjai? Teljesen átlagos, egyszerű használat mellett valami kevés lehet? -
#13967 Ez kurvajó:D:D:D
Városba jobbat nehéz elképzelni!
Egy zseni a srác! -
#13966 -
#13965 Vagy még annál is jobban. Egy 21 éves ifjú titán újraértelmezte az összehajtható bringát. Nem a helytakarékosság vezérelte, hanem a biztonság. Gyakorlatilag beépítette a masszív bringalakatot a vázba.
Annakidején az volt a vagány, aki az elöl 28-as bringavillával csopperesített összecsukható Campig bringájával úgy tekert, hogy nem volt középen lezárva. Irtózatos esések és természetesen röhögések fakadtak ebből a mókából, de el lehetett vele így is tekerni. Ma már nincs Camping bringa, vannak viszont 20 kilós masszív lakatok, amikkel meg lehet védeni (egy darabig) imádott paripánkat az illetéktelenektől.
http://articles.imgsrv.tech.hu/002348/originals/8873439741.jpg
Kevin Scott úgy gondolta, miért ne cserélné le a vázat egy ilyen masszív lakatra? Így nem kell külön cipelnünk a bringa súlyán felül a sok vasat. A lényeg, hogy egy belső (gondolom nem 1 mm-es) huzal megfeszítésével a kis csődarabok egymásba feszülnek és merev lesz a váz, míg ha engedünk a dróton, a bringát szépen tekergethetjük az oszlopok köré. Még jól is néz ki a cucc.
A dolog egyetlen szépséghibája, hogy így még mindig kell egy lakat, hiszen valahogy az oszlopnál kell tartani a drótszamarat és az sem nagy baj, ha az ülést és a kerekeket nem lopják el, míg beugrunk a boltba. Ennek ellenére tényleg jó az ötlet, kifejezetten tetszik, hogy nem csak a rajzasztalon létezik és elég szériaérettnek is tűnik a dolog. -
#13964 Nemmegy a képbeszúrás... -
#13963 hát ha V alakú volt és nem egydarabból, akkor az BMX kormány és nem DH
A DH kormány így néz ki:
-
grimm13 #13962 remélem tudtok segíteni !! anno láttam egy dh-s kormányt (sajnos csak láttam ) ha jól emlékszem "V" alakban állt és mintha nem 1 darabból lett volna hanem 2 részből . Esetleg valakinek ismerős a leírás ? Nagyon bejött az a kormány de azóta sem találtam sehol ! -
#13961 akkor elszállt a kalapácsszerkezet vagy hogyhívják a hátsóagyadban...
Ezt csak agycserével tudják szerintem megoldani...:S -
miki10 #13960 igen a racsni forog -
#13959 szerintem hátsóagy csere.... -
Blum #13958 racsni forog miközben tekered? mert ha igen,akkor valószínűleg a hátsó agy lesz a ludas,ha nem,akkor monoblokk/középagy -
miki10 #13957 sziasztok!
nekem a bicajommal van egy olyan problémám hogy hiába tekerem meg a háso racsni nem tekeri meg a kereket és ahogy tekerem sercegő hangot add ki, de a lánc nincs le esve.
szerintetek vigyem szervizbe vagy megtudom csinálni itthon is és hogyan? -
grimm13 #13956 mert van olyan hülye aki szagolgatja ? amúgy én főként a női versenyzőkre gondoltam D: -
#13955 ja nem rossz ötlet XXDXDXD egyesek biztos szopogatnák is XDXDXDXDXD -
#13954 ha benyeled a kormányt?XD vagy női versenyzőknek?^^XDDDDD -
grimm13 #13953 izésítét nincs ? -
#13952 Wááá ez mekkora! XXDXDXDXDXD -
#13951 Spank Tweet Tweet illatos markolatok mekkora fless mááá:D:DD:D -
#13950 Te is rokon vagy! :P:P :D:D -
#13949 na akkor ez lesz :) -
Blum #13948 Haverom ugyanilyent vett.csak sárga-feketében.
Hibátlan,nagyon fasza gép! -
Blum #13947 Szövetig kopott már a külső,azért kaptam durr defektet. :) -
#13946 faja. jaja.. -
#13945 Jó belső gumit kell venni:D
Jó mondjuk nektek nehéz:D De ha van egy 2.5 ös Dh gumid, benne egy 2.5 ös Dh belsővel:DDD Azt nagyon nehezen szúrja át akármi:D Mondjuk köveken néha mi is szétcsapjuk, de akkor felnivel néha együtt:D -
#13944 rohattul megéri!
Nemtalálok benn hibát:D -
#13943 Sziasztok :)Vélemények ?:O:) -
#13942 szövetig koptatta a külsőt:d azért írta h onnan van defekt:D -
#13941 melyik külső nem szövetes? :$ -
#13940 én is csatlakozhatok? :D
képes vagyok hetente 8-10(!) defektet szerezni...
szétbasz agyilag :CCC -
#13939 ja :D:D nekem is kéne már ragasztani csak azok nem olyan jó belsők, majd amikor kapok defektet megragasztom ezt az jóvan. :D -
Blum #13938 Nekem is van itthon vagy 15 defektes belső. Ha kell új belső,akkor fogom magam,átmegyek bringaboltba (tulaj jóhaver),aztán a defektes belsőkből összeválogat nekem pár darabot és oda adja nekem. Én meg itthon unalmamban megragasztgatom őket. :)
Most is 2 általam megragasztott belső van a bringán már lassan 1 éve. Vagyis nem,mert múltkor ugye szövetes külső miatt kaptam egy kurva nagy durr-defektet... -
#13937 Defektet én is sokat kaptam XDXD vagy 10 belső áll lukasan... :D:D Rokonok vagyunk akkor mi is XDXD -
#13936 XD akk teis rokon vagyXD -
Blum #13935 Én meg régen minden nap kilyukasztottam 1 vagy 2 belsőt. Vettem új felnit,új küllőket,belülről rátekertem 5 réteg szigszalagot,vettem új külsőket,de mindig defektet kaptam. -
#13934 Nemtudom :D:D Még van 1 pár régi szval azokat rakom be :):D:D -
#13933 3. fülecske volt nekem 1 hó alatt:S
mennyi egy tengely? -
#13932 Az lehet. XDXD de ez már nekem is a második :D:D -
#13931 neked tengely törik, nekem váltófülXD lehet rokonok vagyunkXD vagy a Duro szerencsétlenséget hozXD -
#13930 Na ma megint sikeresen eltörtem a hátsó tengelyem... Befordultam, majd rátekertem azt már hallotta, hogy éri a gumi a vázat... Mindjárt összerakom.:) -
#13929 a Gt-n sztem már vásárláskor cseréld a fékeket legalább egy shimano deore v fékre vagy egy avid fékre