Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Budapest, szóval ezt még napoljuk😄
bardocz
Nekem 1 órás móka, amíg kicserélem mindkét gumit. Kevlárost ki fogom majd próbálni.
SrAta
ELVILEG😄
Gyakorlatilag én könnyebben felraktam a drótosat😄
Nekem 1,5 órámba telt felrakni a hajtogathatót, mert soa nem akart felugrani a drótos meg 5perc alatt fennvolt

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Gyõrújbaráton a Báró dombon
Merrefele laksz?
Gyõr környéke?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Hunter of Deer
Én is gondolkodtam már ilyen gumin a Genesisre, bár nemtudom hogy nézne ki rajta mert ha jól láttam csak 1.75 ös, de lehet a kisebb gördülési ellenállás miatt elnézem neki 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

MaSzKa
Continental Travel Contact Reflex így néz ki

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ilyen gumi kellene nekem
csak nagyon drága 12eft 1 szett
van belõle Reflex csíkos változat is az még jobb lenne

http://ebike.hu/termekek/kerek/gumikopeny/26-coll-mtb-felterep/2457+continental+travel+contact/

http://www.testbike.hu/list2.php?pid=2672

1.75-ös méretben szuper lenne (jelenleg Continental 2.1-es van)
hasonló 1.75-ös -ös Semi Slick Semperit van a KTM-emen is - azzal nagyon tudok menni

bardocz
Hajtogatható könnyebb, elvileg felrakni is egyszerûbb. Meg kisebb helyen elfér😄
Melyik a jobb a drótperemes vagy a hajtogatható ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

norbi56
Van pár tavalyi csak most anyum céges laptopjáról vagyok de holnap majd töltök fel😄
Egyébként még elég tré mert az alapterület az sík csak egy nagy indító van meg pár lightos ugrató úgyhogy lesz dolgunk a tavasszal meg nyáron😊
Csak néha furcsa átülni a meridáról egy hosszú túra után az umf-re és kimenni ugrálni😄, Holnap megtörölgetem õket és majd arról is csinálok képeket, mert a nagytakarítás már megvolt csak rengeteg por van rajta mentem ma is sokat határba erdõszélén stb😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bardocz
Ez akár sárban is használható.
bardocz
Én ha majd veszek, akkor ilyen lesz, igaz ez nedves körülményekre max aszfalton jó.
Most így a jó idõre van valami tippetek milyen gumit vegyek ? Xc-re száraz/ nedves körülményekre ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

bardocz
Merre van ez a pálya?
SrAta
Gyertek nyugodtan várunk titeket szeretettel😄
norbi 56 várjuk a képeket😛

bardocz
Fasza pálya, kipróbálnám.
norbi56
Jó kis pálya😊Nálunk is készül egy hasonló csak még kicsik a dombok meg a mandíner sincs még kész majd ha folytatjuk meg már pofásabb lesz küldök képeket😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

SrAta
Uccsó ridera pont megérkeztek a BMXesek😄
Az egyiknek (fehérkormányosnak asszem) brakeless a bicója😄

SrAta
Bocsi a képek minõségéért, de haver NOKIA 5800-ája ennyit tud(aszittem jobb lesz...😞 )
Tehát a képek:
Indító:

Pálya felsõ része:

Letörés:

Letörés közben:

Elcseszett beérkezés😊 :

Pálya felsõ része:

Wallride 1:

Wallride 2:

Wallride 2 mod:

Pálya középsõ része:

Bocsi ha valakinek betárcsázós nete van😄
Remélem sikerült a képek linkelése😄
Majd véleményt plz😛

gordon 24
Nekem a tavalyi jobban tetszik! De nem rossz ez sem. De kitudja milyen felszereltségre jónak tûnik.

Downhill!!

Máté94
<#eljen>
VRSDM
msot jöttem haza szilas trails-rõl
évnyitó nagybicózás
aahhhh akkorajóvolt áhh imádomabéemixem(L)(L)(L)

u dont have to listen anybody else but me

Máté94
Úgy meg nem veszi meg senki. De azt se tudom mennyiért venné meg. De hát már annak is örülni kell, hogy megveszi valaki a mostani világban....
Add el egyben az egészet. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Máté94
Ha minden igaz lenne vevõ a váltó szettre, de nem tudom mit kezdenék akkor a többivel. Eladni alkatrészenként? Bár nyár még messze van.<#rinya>
Értem.
Én kormánnyal voltam így. Gyárilag a bringámat egyenes kormánnyal,viszonylag hosszú stucnival cserélték. Ez nagyon jó volt mászáskor,de rettentõ kényelmetlen hosszútávon. Aztán lecseréltem a stucnit,még mindig nem volt az igazi. Vettem bele egy valamivel szélesebb hajlított kormányt,aztán meggondoltam magam,vettem egy újabb egyenes kormányt. Most megint meggondoltam magam és vettem egy ba**ott széles B+ DH kormányt. Na,most fasza! 😄

Máté94
Ha belegondolok milyen hülye is voltam amikor agyváltót akartam, mennyit könyörögtem és stb. Na meg a sok herce-hurca ami miatta történt. Így inkább veszek egy újat mint sem ezt foltozgassam. Meg már szerintem kicsi a mostani vázam. M-es és 187 cm vagyok.<#vigyor5>
Hát csak az is miatta. Mert elõtte Deore XT-re cseréltem volna de valahogy
megtaláltam ezt és utána megbolondultam értük.
Értem.
Deore XT kétségtelenül jó váltó. DE!
Mint már rengeteg cuccot,volt szerencsém kipróbálni full Deore XT váltásos bringát is és annyira nem voltam elájulva. Nekem full Deore van,de valahogy...nem gyõzött meg afelõl az XT,hogy érdemes lenne rá kiadnom rengeteg plusz pénzt. Valamivel halkabb,kicsit gyorsabb,de valahogy...szal érted 😄

Szerintem egy sima Deore is tud olyan szépen váltani,mint egy XT egy fasza bowdennel,karbantartott lánccal (bár abból én is XT-t használok).
De ha ez a kikötésed,akkor nem szólok bele,csak gondoltam megjegyzem.
Nekem is vannak ilyen hóbortjaim (pl. Malizia Uomo parfümön és deo-n kívül mást nem vagyok hajlandó megtûrni magamon. 😄 )

Agyváltós gépem nekem is volt (még jó régen),én sem szerettem. 😄 Szerintem az agyváltó nem komolyabb sportolási célokra lett kitalálva,vagy ha igen,akkor sem jó.

Ha most veszel komplett bringát,akkor mennyit szánnál rá? vagy azon nem gondolkoztál még,hogy lecseréled a komplett váltórendszert (plusz a hátsó agyat persze)? Szerintem olcsóbban kijönnél,mint egy komplett bringából.Csak az agyváltó miatt cserélsz?

Máté94
Utálom az agyváltót, egyszerûen egy szar. Irtó nehéz tekerni, recseg az egész, nem vált simán. Ezért akarok visszatérni a régi láncváltóshoz de abból csak Deore XT-t vagyok hajlandó használni. Nem érdekel ha nem használom ki, sose akadjon meg,mindig precízen és pontosan váltson. Na persze karbantartanám.

Szerk: Amúgy van valami bibi a hátsó kerékkel. Mintha nyolcas lenne benne, de a felninek semmi baja. A gumira gyanakszom és látom, hogy oldalt ilyen pukli van rajta. Szerintetek?
De neked most se szar bringád van. Miért akarod lecserélni?

Máté94
Köszönöm!^^
<#worship>
Most már csak imádkozni kell!
Mit spóroltak volna a vázadon? Nem tudom pontosan milyen genesis-ed van,de ha jól emlékszem,akkor nem gagyi fajta.
Attól,hogy KTM,nem kell elájulni,nem sokkal komolyabb ez a váz,mint a Genesisedé...

Máté:
Annyi pénzért nem rossz,sõt,nagyon is fasza gép. Focus márkát jól ismerem,haveromnak
ILYEN van. Másfél éve nyüstöli,kb. 10k km van benne,de nagyon egyben van.

MaSzKa
nagyon tetszik ez a bringa kellene nekem
az alkatrészek 80%-a ugyanaz, mint a Genesis-emen amit ennél olcsóbban vettem tavaly

gondolom a vázamon spóroltak a legtöbbet

194 990 Ft
€722.19
Váz: KTM Alloy 6061
Villa: Suntour SF10-XCM HLO
Kormány: Kateem 064 Lowrizer 620
Kormányfej: Kateem AS-009 17°
Kormányfejkészlet: Ritchey OE Press-Fit félintegrált
Gumiköpeny: Conti Race King 2.0
Felni: Rigida Taurus2000, Alu
Elsõ agy: Shimano HB-M495 Disc CL
Hátsó agy: Shimano FH-M495 Disc CL
Fogaskoszorú: Shimano Deore CS-HG50/9 11-34
Hajtómû: Shimano FC-M442
Pedál: Wellgo C127, Alu MTB
Elsõ váltó: Shimano Deore TopSwing
Hátsó váltó: Shimano Deore
Váltókar: Shimano Deore Rapidfire plus
Fékkar: SHIMANO BL-M486 Disc
Fék: Shimano BR-M486 Disc
Nyereg: KTM VL-1205
Nyeregcsõ: Kateem SP-614
Súly: 13,8
Kiszerelés: db
Évjárat: 2010

Máté94
Szerintem se. Sõt elég randa😄
Na de nem igaz, hogy nem tudtok véleményt mondani arról amit linkeltem!-.-
Jaj ne,most megint jössz majd a KTM istenítõs szöveggel?

Mellesleg: nem tetszik.

MaSzKa

úgy érzem maradok az eBike-nál én is 😄

bikemarkt,probike,speed-way....

bár én ebike-ot favorizálom leginkább.

Tud valaki olcsóbb online boltot az ebike-nál ?

félelmetesen jól keni... <#eljen>
Jól tolja az arc! 😊

SrAta
Jó reggelt mindenkinek!
Cedric Gracia
A New World Disorder 8-ból Gracia Ridja.
Érdemes megnézni, így ébresztõnek nagyon jó.😄
Tekerésekben gazdag napot!
(Igaz én sajna legkorábban csak holnap megyek a pályára, de lehet holnap se...😞 )
Sziasztok!

Mark007
Errõl jut eszembe, idén critical mass mikor lesz? Április vége felé?

Jólvanna,csak azért írtam úgy,mert nem tudtam hogy írják,csak a kiejtését tudtam 😊

VRSDM
Tavaly volt elõszörö Balaton Bike Fest
akkor sem láttam / hallottam sehol Kona szponzorációról (az más kérdés hogy a köztudatban hogy emlegetik)
de ha megnézed idén sincs szó sehol a Konáról...

SrAta
Eddig volt Kona fest és bike fest
Mostmár csak 1 van a 2õ helyett Kona szponzorálással azért KONA Bikefest😄
Én így tudom😄

VRSDM
/már nem Kona tali
csak simán bikefest
és kikérem magamnak bmx is van 😄

SrAta
A KONA bikefestre gondolsz😄
Hát az nem valami, hanem Magyarország legnagyobb montis rendezvénye😄

VRSDM
valami bájkfesztet nem valamizném le 😊