Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
nekem 1830mm a kormányom, énvagyok a jeti b#&@meeeeg 😄 amugynemtom 680-700 körülvan pont jó pont válszéles pont határ, jó nekem, stabil

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

isten! elõször énse tudtam milyen lesz, de hozzá se kellett szoknom, nem tudom milyen lehet vele a fák között,de dirtön imádom tényleg.😊
(amugy a betoldott,nem gyári széles kormányokat utálom.)

gordon 24
És az mire jó?😄 Ugyanis már némely pályán ezzel nehéz lesz elférni a fák között😄

Szerintem annak nem sok értelme van.

Nekem a Hussafelt 680 as volt asszem. Ez ahhoz képest is bazi széles már.

Downhill!!

Az kár...
Az a helyzet, hogy egy kezdõ bicikli kellene, ami nem esik szét alattam, ha keményen csapódok be, érted 😄

Positive Mental Attitude

nekem most a 785-höz képest minden kicsi😄

gordon 24
Keskeny???? Hüle vagy?😄

710mm😄

Downhill!!

gordon 24
Hát ennyiért nagyon sok jó van.

Marzóból Dj sorozat. De a 66 is sima ügy ennyi pénzért

Vagy Fox:

De szerintem, van Rock shoxból manitouból.

Szóval ennyiért bármit tudsz venni. Ami DIrt FR stb stb..

Downhill!!

jóez csak keskeny a kormány.

Vadnokedli
40-120 ezer között persze.😄

Vadnokedli
tudna valaki mutatni 80-100 as mozgású fasza dirt/4x/enyhe FR telót(lehetõleg Nova-Snow White színût.)? mert nem vágom a teló helyzetet: D 4-5 éve nem vettem újat 😄

Vaxi
olyat nem fogsz találni 😊

szerk.: attól függ, hogy mennyire akarod nyüstölni, és hogy össztelósat akarsz-e

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

bardocz
Én is ezekbõl újat akarok, csak nem ilyet😊 Egyenes kormány+ergonómikus markolat lesz majd, vagy ha elég a markolat a kézzsibbadás ellen, akkor csak az.
Hello
Szeretnék elkezdeni kicsit bringázni, a kérdésem az lenne, hogy mit tudtok ajánlani lájtoss DHra és Freeridera? Utánanéztem már pár dolognak, de rájöttem, hogy nagyon nem értek hozzá, és a teszkóbájkommal aminek már a járdaszegélytõl is leesik a lánca, nem mennék sokra.
Eddig ami tetszett az egy Banshee Morphine volt. Azt mondták rá, hogy kicsit nehéz, de nagyon masszív, csak MO-on nem igen találtam, viszont külföldrõl akár 130 ezer Forintért is belehet szerezni, csak nem igen bízom a külföldi vásárlásban 😄
Szóval egy erõs gépet szeretnék ami bírja rendesen, úgy 160ezer Magyar Forint körüli áron.

Positive Mental Attitude

gordon 24
No és az új kormány bringán és a Cocpit😄

Downhill!!

Mark007
Ó ha lenne pénzem 😞 Vinném mindet egybõl..
Kormányom, stucnim, markolatom is rossz..Jöhetne már az a karácsony.. 😊

gordon 24
Elöször itt hírdetem meg hátha nektek kell!

Szóval:

Truvatív Hussafelt kormány+stucni (csak egyben!!) 6000ft
Sunline vadonatúj markolat (mégse tetszik😄) 4990 helyett 2000ft.

Ha kell szóljatok! (hírdetem máshol is, de itt elsõbség van😄

kép:

Downhill!!

Mark007
Tud az 😊
Bike hydroplaning
Tudom, nem erre gondolsz, de beugrott errõl 😊

SrAta
nah jó túloztam, de amint látod nem egy masszív konstrukció😄
A 2. padkánt énse úgy értettem😄
Ez olyan minth 1000el jöttem le a lejtõn... nah szal érted😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Hát te valami extrém széles gumira gondolhatsz, mert sima gumit kapni minden boltban. Menettulajdonságon ront természetesen, eleve nehezebb, emiatt kevésbé gyorsítható, illetve nagyobb a gördülési ellenállása.
Extrém széles gumit nem tudom hol lehet kapni, de az hóba jó.

Mint pl ezek.
Tehát ez annak való akinek merev vázas bicaja van , menettulajdonságokat nem ront ? pl.: kanyarban ? És hol lehet kapni ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

bardocz
Kényelmesebb, mert jobban elnyeli az út egyenetlenségeit.
A széles hátsógumi mire jó ? Boltban lehet venni vagy csak simán túl van fújva ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Máté94
Elvitték amit mutattam még tegnap elõtt, de találtam másikat:Vélemény?<#idiota>
Tudom-tudom fura perverzióim vannak hozzátok képest!😄
VRSDM
nem téged akarlak leszólni
de azért annyi bizalmam van feléjük hogy nem fog a 2. padkán szarrá törni.
nem tudom milyen iskolába jársz vagy mûszaki egyetem vagy akármi
de ... de de 😊

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
Na ne szivass már, hogy felúszhat egy bicó kereke, még egy motor sem fog felúszni, mivel a kerék a talajjal ovális részen érintkezik, nem pedig egy négyzeten, mint az autók, amik emiatt fel tudnak úszni.
SrAta
Hát én kapásból 4 helyet látok, ami a 2 padkán törik😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Mark007
Úristen az a második BMW.. Nagyon teszkóbringa kinézete van..
Szerintem inkább maradjanak az autógyártásnál, ezeket max sznobok veszik szerintem.. 😊

jaja 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SrAta
Akk majd valamikor összefutunk aztán megkínozzuk a gépeket a pályán:o)

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa
szerintem nem tûnik fel egyáltalán, hogy keskenyebb lenne
az 1.75 az átlag montiknál olyan alap standard féle

mondom nekem az ilyen Semperit semi-slick gumi nagyon bevált

én már 2éve használom

elõtte 2év-et inkább verseny biciklivel edzettem magamat az meg nagyon slick így kevésbé volt furcsa

az a tapasztalat ahol apró kavicsos vagy homokos poros ott vigyázni kell vele, mert könnyen megcsúszhat

sáros úton is hasonló a helyzet

sáros terepen viszont eléggé jó ha a bütykök meg tudnak kapaszkodni

vizes úton se tapasztaltam tapadás vesztést
viszont 35-40km/h felett nagy esõben felúszhat (párszor ilyet átéltem, szerencsére akkor még nem volt SPD cipõm)

most gondolj bele ez milyet esett ahogy nézem SPD vagy hasonlóval

Hát még sokat nem kapott tõlem, de majd reméljük fog 😊 Eddig még csak aszfalton ment.-

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SrAta
Hehh akkor jó😄
Kül hajtod a konát rendesen?😛

Nem még, jövõre, mert 0. éves is voltam 😊

SrAta
én 11 elektrós és jedlik😄
Akk te most készülsz az érettségire 1000el mi?
Deszar, hogy érettségiszünetbe mindenki akinek megvan a technikája bicóba az érettségizikXD
Ádi is Teis😄
Énmeg nem akkor mek osztálykirándulni, hanem júni 4.😄

oks majd kimehetünk 😊
12, elektrós 😊

SrAta
annyit tok h végigmegyek a pályán😄 mostmár 100%ba teljesen végig.
De akk majd megbeszéljük azt valamikor összefutunk😛
Hányadikas vagy te most 11 v 12?
Teis elektrós vagy a pattantyúsba? jóltm h oda jársz?😛

Nem voltam, én is kimennék 😊
Hát nem hiszem, hogy te égnél 😄

SrAta
Kül gyõrújbaráton voltál már kinn?
Most nagyon atom a pálya, de sajna ádi haverom ma nem ért rá egyedül meg nem mek ki...😞
Annyira meg nem tolom jól,nem akarom beégetni magam elõtted(Ha kimennénk együtt) XD

Az Apor mögött a trails meg nagyon atom, de az meg annyira távol áll tõlem hogy huhhh😛

ja hogy az 😊

SrAta
Apor mögött szépek azok az ívek legalábbis télen szépek voltak😄

SrAta
hh? Szakítottatok?
Pedig vártam má h mikor jössz:'(

melyikre gondolsz?

SrAta
Köszi😄
oks😄
Kül van trailsünk is gyönyörûszép betonkemény tükörsima ugrók csak az nem az én stílusom szal oda nem járok ki de majd csinálok képeket, ha arrafele van dolgom😛

VRSDM
pedig a kevláros külsõ nagykirályság 😛

amúgy jópofa pálya Srata.
Szilason ahol voltunk tegnap ott kb. van 6sor ugró, van szúrós trails, van közte hosszú dirt, van pumpás kissor, van technikás szopatós, van egy racing pálya, van földbõl pool szóval nagyonzsírfeka pálya (lenne ha karban lenne tartva) de a lényeg hogy nagyonjó.
és ez is tetszik amit mutattál. szóval ha gyõrbenjárok (bár már nincs az a lány) akkor mindenképp írok 😉

u dont have to listen anybody else but me

Hát a súly egyenlõre nekem sem ér ennyit .... nem ezzel fogom elkezdeni a súlycsökkentést

SrAta
Hát elvileg még egy kicsitt lágyabb keverék is úgyh kicsit jobban kopik, de papíron csak annyi a különbség, hogy könnyebb.
Se nem strapabíróbb, se nem bír nagyobb nyomást, csak könnyebb, sõt sztem még jobban is kopik, de ez csak saját vélemény...
Nekem a dirt bicóra nem érte meg azt a +3000FTot a hajtogatható, úgyh Schwalbe Table Top performance line és MAXXIS Holy roller-t vettem Drótperemesbe, valószínû, hogy ha nem drótosat rendelek, akkor 20 000-be nem úszom meg így meg csak 12 000 volt a 2 gumi belsõkkel felniszalagokkal együtt😄

SrAta
2006ban OB is volt ezen a pályán szal nyugodtan gyertek csak😛
Csak szólj mielõtt jössz, mert akk kinnleszek énis😄

Ok ezt sejtettem úgy értem strapabíróbb a gumi vagy nagyobb nyomást bír ?