22335
-
#14048 Talán ha elolvasnád a cikket akkor többet megtudnál... -
#14047 Megy a Tour De France 2010 10.es szakasz is
-
#14046 Grammar nazi. -
#14045 Nem koppintás, hanem Cannondale. -
#14044 Canondale koppincs? -
A váz egy extrakönnyű karbon KTM Score, melyet vitathatatlanul az egyik legjobb és legkönnyebb össztelós maraton és xc váz a piacon. A festés és díszítés minimális, a nagy KTM felirat az osztrák cég jellegzetes narancs színében virít. A villa egy Lefty Carbon SL villa 110mm rugóúttal rendelkezik és blokkolható
http://www.velo.hu/index.php?modul=hir&kod=7321
-
#14042 Igen. -
grimm13 #14041 Ha nagyobb féktárcsát akarok előre elég ha a tárcsát megveszem meg veszek a fékhez egy adaptert ? -
Parancsikon1 #14040 Kösz -
Blum #14039 ebike.hu
bikemarkt.hu
bringabutik.hu
speed-way.hu -
Parancsikon1 #14038 Van egy 7 sebességes dirt/mtb-om, és akarok rá venni másik váltót, mert ugratásnál nagyon csattog, ami most van rajta. Webshop kéne ahol tudok olyan váltót venni ami bírja. -
#14037 *más -
#14036 nem!
A 9es csak 8assal kopatibilis, mert már a fogaskerék táv a kisebbeken -
#14035 Miért kell 7-es sor? -
Parancsikon1 #14034 Ha a váltó kapacitása 9 sebesség, akkor azt rá lehet rakni 7 sebességes fogaskerekű biciklire is? -
#14033 Deore hajtókar, alivio váltó(előre lehet csak a deore vagy magasabb szintű jó) a hozzá tartozó váltókarral, ha az első teló tárcsafékes, akkor avid bb7, hátra elég a egy v-fék is. Váltókar meg fékkar külön. Gondolom kerék is kell, kormány meg stucniból én most BTS-t vennék, az viszonylag olcsó. -
#14032 igen meg a teló -
#14031 szal akk 90ből?:D és a váz már megvan? -
#14030 közben rámszóltak hogy van teló is akk +30 -
#14029 Egy picit kevés..... -
#14028 Sziasztok!
Adott egy Gepida Karaton 2009 váz. E köré szeretnék valamit építeni.
Én már kinőttem a 10 mes ugratásokból meg a 80°-os lejtőkből.
60 pénzem lenne rá és ami kéne, hogy elől a teló ne fos legyen, de ne legyen drága, tárcsakfék, meg valami 21 es váltó. És kitartson min. 4-5 évig! Kösz! -
#14027 Nekem bejön. Kár, hogy nem december környékén volt ez az akció:D -
Blum #14026 Bazdmeg,de jó áron van! Csak a cipő színe...:/ -
#14025 Ha valaki SPD-t akar. -
CAC #14024 Oksa. Köszi neked is a tanácsokat!
Akkor ez a projekt bukó. Egy gonddal kevesebb. :) -
#14023 http://www.richi-engineering.de/bike/bike/hulk1.jpg -
#14022 ez sztem csak dísznek valóXD -
#14021 Nem jelenik meg nekem.. -
#14020 :D Hát pedig ez jobb gép.
Megvan merevítve a feneke ott ahol a socomnak nincsen. Emiatt a Socomnak a feneke tud csavarodni picit. Ami nem gáz és igazán észre sem veszed, de mégis.
Aztán ami itt előny ott hátrány. Tudod változtatni, a kerék állását. Aztán a fék tartó konzoljai erősebbek mint a socomnak.
Szóval ezeket az apróbb hibákat kijavították erre a vázra Intensek. Az enyémnek annyi az előnye ehhez képest, hogy szebb a színe, mert ez a Midnight Blue már nincs sajna. Van ebből is kék de az világosabb. És hát a villa az is jobb mint az RCV.
Az a lényeg, hogy a 951 az egy M6 és egy Socom keveréke, és nagyon komoly masina. Szóval jobb mint az én keróm. Igaz nem kerül sokkal többe. A Socom 2000euro a 951 olyan 2500 ujonan.
De jobb szóval ha lenne helyzet, érdemes lenne váltani.. -
Blum #14019 Amit a HSZ-ed alatt szúrtam be...#14014 -
#14018 Milyen Richi ről? Nem tudom mi az:D
-
#14017 nekem a tied jobban teccikXD -
Blum #14016 Elég durva gép :) Főleg ebben a vadító zöldben...
Richi-ről mi a vélemény? Azt mire lehet(ne) használni? 60méteres letöréseket ugrálni,vagy mi? :D -
#14015 Hát igazából ami helyette lenne az ugyan úgy egy Intense:D Csak a 951 nagyon komoly gép és azokat az apróbb hibákat amik a Socomon megtalálhatók azon a gépen mind javítva vannak. Plusz szeretnék egy jobb telót.
Tehát ha minden jól alakul, és esetleg el tudom adni akkor egy 951 külföldről összeépítve.
Ha nem tudom ennyiért eladni, vagy úgy döntök mégis megtartom a vázat, (mert kurva jó váz, csak csak..:D) akkor pedig egy villát veszek csak egy Fox 40 et valószínüleg.
Az említett dög: Ez kellene:D
-
Blum #14014 Eladó? Mit akarsz venni helyette?
Vesző' egy ilyet,aztán ennek kenheted nyugodtan..:DD
-
#14013 Nahh most..
A dh pálya mint olyan mit takar?:D Ugyanis az rohadtúl nem Dh pálya ami lejt. Ha Dh pályákról beszélünk, akkor azzal a Meridával meg se próbálj lemenni rajta, mert néhol egy komoly Dh gépnek próbléma tud lenni a pálya.
Szóval ha te azt szeretnéd csinálni, hogy egy erdőben lejtőzöl, és felefelé tekeregsz, hobby szinten, akkor tulajdonképpen XC-zel és egy ilyen 120 ezres keró elég arra.
De ha duvadkodni akarsz, és tényleg nagyon durva terepen (mert egy dh pálya durva terep, csak igazából mindenki a lejtőket dh pályának hívja, ami nem az:D) akkor ehhez a 120 ezer ft hez tegyél hozzá még egy 700 ezret, és vegyél egy komoly Dh gépet..:D
Az enyém egybe eladó 750 ért:D Ha kell... (De csak októberbe, ha még akkor is úgy gondolom:DD) -
#14012 A váz és a komplett kereked alkalmatlan a dologra.
A Tárcsafékhez a vázon kell lennie két tartó konzolnak, ami ezen a vázon nincs.
A felni kukás, tehát felnit venned kellene, Agyat is venned kellene mert ez az agy sem müködik a tárcsafékkel. Akkor új agy új felni, új váz, új küllök. Plusz a fék, de akkor új fogas kerekek, ahhoz már nem lesz jó a váltó, a lánc. Az első fogas kerék. Tehát tulajdonképpen ez a bringa teljesen alkalmatlan erre a feladatra.
Ha komolyan akarod a csapatás dolgot művelni, akkor bele kell nyúlni keményen a tárcába és venni egy komoly bringát.
Sajna ez van. -
#14011 Hát akkor keress egy jó használtat;) -
CAC #14010 Értem.
Köszi a gyors és segítőkész válaszokat mindenkinek! -
CAC #14009 Ezt azért sajnálom, mert olyan jó volt ez a kb 15 éves öszvér, aminek nyomhattam ész nélkül, és nem kellett izgulni, hogy szétesik e alattam, vagy épp elviszi e az első réti indián.
Pont ezért nem akartam újat venni, mert akkor már másképp fogok viselkedni vele, hisz feltehetőn benne lesz jópár guriga zöldhasúm. :s