22335
-
Blum #14088 Jó az új banner! -
grimm13 #14087 váó új fejléc -
#14086 Szerintem még néz körbe bikemagon:)
Szerintem ez a legjobb köztük. -
#14085 Alivio már használható szint, a hajtókar, meg agyak nem tudom milyen szintű cuccai a shimanonak. Ha azok is aliviok lennének, akkor szerintem megérné az árát. -
kisbesi #14084 De ne ragadjunk le a szarvaknál :)
Szerintetek hogy néz ki, megéri-e, mert ahogy látom sok dolog új. -
#14083 A világ legdurvább villanybringája
És persze nem olcsó. Nagyon nem. Amerika egyetlen sportmotor gyártója a Roehr három elektromos vadállattal rukkolt elő.
[center]
részletek : )
-
#14082 Azok picik? Pont rá lehet markolni, teljesen jó. -
#14081 Azok a pici szarvak érnek valamit? Enyémen is vannak, de gondolkozom a leszerelésükön. Főleg városban zavaró, mert elég könnyen beleakadhat valamibe. -
kisbesi #14080 Itt van mégegyszer -
#14079 Nekem nem működik a link:) -
kisbesi #14078 Sziasztok!
Főként XC-seket kérdezném hogy erről mi a véleményük.
Előre is köszönöm.
-
#14077 Hehe, micsoda véletlen:D -
#14076 igen nekem is ugyanilyenem van.
nem a legjobb minőségű kép :) -
#14075 Neked is ugyanolyan?:)
Amúgy Hervisbe meg Intersport-ba szoktak nagyon jó bringák lenni elég olcsón, mint ezek. -
#14074 Igen Intersportos én is ott vettem. 110ért vettem akciósan sztem annyit megért. jah és kaptam hozzá asszem 25k értékben kupont amit ott le lehetett vásárolni. -
#14073 Ez Intersportos bringa volt, ugye?:D -
#14072 zsír mintha most hoztad volna ki a boltbol :) Pénteken én is lecsapattam az enyémet. imádom ezt a bicót és hogy lekopogjam (kop-kop) eddig semmi bajom nem volt vele és már kicsit több mint egy éves, és minden nap használom hétköznap melóba járni (télen is ezzel jártam) hétvégén meg erdőbe illetve túrázni minden fele ha van kedvem persze :) most kapott a bico maxxis 2.35os papucsokat nagyon atom :) annyi a gaz hogy a sarvedot nem tudom feltenni mert nincs hely még előre csak csak de hátra nemigen, és ez a gumi elég keményen felvágja a vizet :). nah még egy kérdés a telóra azt a védőt mennyiért vesztegetik? én is gondolkodtam lenne rá venni. -
#14071 Nekem van eredeti tökéletes állapotú Tour De France 2010 97. Nike pirospöttyös pólóm, de nem nagyon adom el :D
1év után sikerült lemosnom a bringát :D
-
Daniel19 #14070 Sziasztok!
Eladó egy Tour de France-ról való csomag, tehát a verseny helyszínén lett beszerezve, aminek tartozékai sosem voltak használva, csak kibontva volt és lecsekkolva.
A csomag tartalma:
- Egy sárga frissítő csomag, amire fekete betűkkel van felírva a Tour de France logo
- Egy sárga póló, amin szintén fekete betűkkel van felírva a Tour de France logo
- Egy sárga siltes sapka, aminek a siltje fekete, elején pedig szintén feketén feltüntetve a logo
- Egy Tour de France logóval ellátott alkoholos filctoll
- Egy érintetlen, becsomagolt kulcstartó
Kérésre csinálok képeket, posta megoldható!
Az ajánlatokat a [email protected] címre várom! Gyűjtőknek kötelező!
-
#14069 Srácok!
Azzal mit lehet csinálni, hogy a legkisebb eső is kimossa a pályán a letörés beérkezőjét?
Kössz -
#14068 Nah xfactorék írtak. Rövid láncra gyanakodnak nagyon erősen! -
#14067 Meg jó ronda is :)
Képtelen vagyok ebben a hőségben körbelőni a Raleigh-t. :) De az is akkora, hogy a 184 cm-mel kb csak lábujjhegyen tudok rajta megállni függőlegesben :) -
#14066 Versenyvázból nagyobb kell méretben, mint montinál. Én 184 vagyok, és 58-60 körüli lenne az ideális. -
#14065 váz méret 52
nekem 45-ös van, de 41-43-as lenne az ideális
versenynél kicsit másképp van ez -
#14064 Kár hogy törpéknek van méretezve:\ -
#14063 ktm strada 0km-es
-
#14062 láncot takarítani jó
utána törlöd és olaj.
Meg rozsdára is jó csak kenpőanyagnak enm szabad használni!
-
Balee 007 #14061 Rozsdaoldásra és csavarlazításra biztos hogy jó, ugyanis én is arra használom már jó pár éve -
#14060 Hi!
Vettem WD40-t mert az volt ráírva mindenre jó. most utánaolvasva lassan kiderül, hogy nem jó semmire. Kenésre akkor veszek mást, de tisztításra és rozsdaoldásra azért lehet a biciklin használni? -
#14059 Nah felért a bicóm Pestre Xfactorhoz!:)
Jövőhét közepére lesznek fejlemények a töréssel kapcsolatban! -
#14058 köszönöm, egy gondal kevesebb! Akkor marad a régi terv :) -
#14057 Ja, ha lenne max 2 centi mozgása, akkor a kerék lehet nem ütne bele a villanyakba, ebbe teló nem tehető, max a geo szétcseszésével. -
#14056 Tán a geoja miatt..elrontaná..meg sokat úgyse tudna mozogni.
Amúgy láttam, de nem emlékeztem pontosan azért :D -
#14055 Én nem raknék bele teleszkópot. -
#14054 nem láttad amikor beraktam képet róla? :D trek 7.3 fx, amúgy nem tudom, szerintem a-head. -
#14053 Milyen bringa?
Biztos van oka. esetleg menetes a kormánycsapágy? -
#14052 Kérdés: a mostani bringámba szerintetek előre teleszkópot? Tőletek is tudni akarom, hogy lehet e, mert a boltban azt mondták nem. Inkább az a kérdés, hogy miért nem? :D -
#14051 Én most így fogom eldönteni, hogy vegyek-e új villát, vagy inkább egy outit, bár nem tudom hol tárolnám. Ha nagyon tetszene, és ott egyedül is el tudnék lenni órákat, akkor inkább veszek egy új, jobb villát. Ha nem, akkor nincs értelme, városba tekerni jó ez is, sőt, akkor akár merev villa is lehetne benne, az legalább könnyű. -
Blum #14050 Én meg napok óta a kiba**ott hátsó gumimra várok,amit rendeltem helyi bicó boltban,de nem akar megérkezni... -
#14049 Baszki, napok óta már arra várok, hogy ne legyen rohadt meleg, és el tudjak tekerni kamaraerdőbe, erre egyre melegebb lesz :cc