Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utólag már mindegy, de lehet, hogy a Novatec még is jobb lett volna.."márkásabb". Persze azzal is elõfordulhatott volna 😞
A surlódást hogy érted? Nekem elõl Gepida van, és egy kis gumi cucc van a gyorszár körül, szigetelés végett. Annak van egy kis hangja.
Neked ilyesmi nincs rajta?
sajnálom, hogy így jártál 😞(
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Most írtam nekik,megvárom mit mondanak.
Nagyon gáz, ahogy "viselkedik" az agy?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
De kül nagyon gáz??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nekem kopp kopp kopp már 2100km óta hibátlan a tõlük vett nova agyam...
Beszélj velük, hogy már befûzetted a kereket valszeg adnak egy olyan kompromisszumot, hogy küldd vissza a kereked és õk belefûzik az új agyat
E-mailezd meg velük
A javítás nekem megint +pénz,most mi a fészkes fenét csináljak? ha visszaküldöm ebike-nak,akkor ugyanott vagyok,mert ha visszaküldenek egy jót,akkor nekem megint át kell fûzetni. Ha meg beviszem szervízbe,akkor az megint +pénz.
Ejjjj,hogy én mindig megszívom az ilyennel....múltkor a netrõl rendelt telefonnal nem volt okés valami,mostmeg ez....
Sok jó Km-ert vele 😊
A tárcsafelfogató csavarok miért vannak befedve? Arra a szürkés lapra gondolok.
Vagy nem is tárcsás, és félrenéztem? 😊
Na,de a képek:
és õ adta meg magát: <12800 km körül....R.I.P 😄 >12800 km körül....R.I.P 😄 >

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
fújjátok be hajlakkal a kormányt, úgy szépen felcsusszan a kormányra, 10perc alatt jól odaszárad és el nem fog lecsúszni meg elforogni stb 😊
u dont have to listen anybody else but me
A váz talán egy hajszállal jobb, mint a Magelláné. Legalábbis egy kicsit szebb az, hogy nem rondítja el hátul a támvillát a V-fék tüskéje.
Jobb a telo is, bár ez még mindig belépõ szintû villa. Tehát túl sokat az Dart-tól sem szabad várni. Késõbb 60-70k környékén lehet találni már használható minõségû villákat.
Mind a két hajtómû négyszög tengelyes, kb. egy szinten lehetnek. Késõbb, komolyabb használat esetén érdemes jobbra cserélni. (Octalink, ISIS és társai...)
A váltás és a meghajtás többi részén egyértelmûen a Kona jobb. Komplett Deore szettet kapott a bico, ami váltás teljesítményben és pontosságban nem elhanyagolható elõny. Igazság szerint ennél komolyabb váltóra vagy meghajtásra csak akkor van szükség, ha valaki versenyzésen gondolkodik, vagy nagyobb terhelést kell elviselnie a gépnek.
A fékek és a többi alkatrész nagyjából azonos szintet képvisel.
Ha ilyen árfekvésben nézelõdsz, akkor a Magellán Polaris-t is érdemes megnézegetni. Azzal sokan már hobby szinten versenyeznek is.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Markolatból is Lizard skins charger-t akartam, de mikor megláttam az árát, akkor otthagytam 😊
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Kis vízzel próbáld,én azzal csináltam.
u dont have to listen anybody else but me
Az céljaidhoz szerintem megfelelõ lesz a Magellan Crater Disc Sram X4. A Mongoose Tyax Compnál jobb alkatrészekkel van szerelve. A fékek pedig határozottan jobbak.
Ahogy pedig kopnak az alkatrészek, a késõbbi fejlesztésekhez is megfelelõ alap lehet még a bringa.
A vázméretre érdemes odafigyelni. A neten kis kereséssel találsz kalkulátort a megfelelõ méret kiszámításához, de szerintem saccra 18"-as méret lehet jó a magasságodhoz. Érdemes azért valamelyik rendes boltnál próbálni is.
Olvasd el a #11809 hsz-t is! Az ott leírtaknak szerintem te is hasznát veszed.