22335
11330766891279474906.jpg
  • Rainbow15
    Meg mire kiérünk Győrújbarátra, van egy 500m-es szakasz, ami annyira nem is durva, de sokszor inkább toljuk. (spórolunk...)
  • SrAta
    Nekem is volt már olyan, hogy egy egyszerűen kitekerhető emelkedőn toltam a pálya fele, ugyanis fáradt voltam, és kell az energia a pályán ugráláshoz. Minek fárasszam magam feleslegesen?
  • Blum
    Nagyon jól tudom,más topikokban is ontja magából a hülyeséget...
  • pauly
    Maszat szinte minden topikban ezt csinálja,nyomatja a hülyeségeit már megfigyeltem.Képeket is sokszor ész nélkül teszi be,és csodálkozik ha nem tetszik a többieknek hogy telesz@rja velük a topikot...Mint egy 10 éves gyerek azt csinálja sokszor...
  • Blum
    Hihetetlen,hogy megint te csinálod itt a műsorodat. Múltkor is,azelőtt is,most is a HIHETETLEN BALFASZSÁGOD miatt van a műsor.
  • Knabb
    Kemény vagy tényleg, csak a lényeg, hogy nem kérdezte senki... Meg különben is miért zavar az téged, ha tolják? Számtalan okuk lehetett rá, ála defekt vagy csak ki akart veled b**zni és direkt tolta előtted, hogy legyen mire verned magad itt a fórumon... de ha gondolod legközelebb meg is kérdezheted őket,hogy miért tolják, ha ennyire kibillenti a lélekegyensúlyodat.
  • MaSzKa
    Aszfalton tolták a biciklit

Én a Kab-hegy 75%-ig elmegyek úgy, hogy a legnagyobb fokozatban vagyok, akár hiszed akár nem

Az nem létezik, hogy 1km-ert ezek nem tudnak feltekerni aszfalton
    (Ha van rajta hajtás)

"valaki egy az adott terepre alkalmatlan(?) bicóval száguldozik "
    Látszik, hogy te vagy az egyszerű ember, miért lenne az én biciklim alkalmatlan

Még annak se néztél utána, hogy milyen bringával mehettem ott, de ugatni azt tudsz

Aszfalt, enyhén murvás, kavicsos részekkel, itt ott nagyobb kátyúkkal

Ahol ezek lejönnek ott én is le tudok jönni, akár országútival is 80%-ig
    Bukósisak nélkül.

Bátor vagyok, de rosszul gondolod ha esetleg hülyének néznél.

Egy kis domb miatt biciklit tolni szégyen.
    Feltolják 20 perc alatt, azért, hogy 4perc alatt leguruljanak...

Járnak erre fele mások is ilyen bringákkal azokat, még nem láttam, hogy tolták volna azon a szakaszon.

Divat biciklisek lehettek.

Itt mindenki ennyire beképzelt? Kiállok én bárkivel szemben és lerendezhetjük...

-Gázló 2010 108km

-Balaton Maraton sajnos már csak 2011-ben 204km

-Balaton Bike Fest 2011

-stb-
  • MaSzKa
    ha neked sincs hozzá közöd akkor miért ugatsz bele?
  • SrAta
    A Konám nem csinált iet XDDD
  • greg benz
    Baranya:)
  • bardocz
    Próbáljátok ki. Behúzod a hátsó féket, és lenyomod egyik oldalon a pedált, a váz el fog indulni a másik irányba, ha nektek is olyan virsli a vázatok mint nekem.
  • Spongya08
    greg merre felé laksz?
  • greg benz
    Ezek szerint nem csak nekem magas
  • Blum
  • greg benz
    Mire gondolsz pontosan?:O :D
  • bardocz
    Ha egyik kezetekkel behúzzátok a hátsó féket, és a másikkal meg lenyomjátok a pedált, akkor nektek is csavarodik az egész váz?:D
  • Spongya08
    Valaki nem lakik Monor közelében?
    Kéne valaki akivel tudok tekerni mert a közelben csak egyesületes bringások vannak aztán tuti h beképzeltek azokkal én nem tekerek.
  • Spongya08
    Kösz h beszurtad rég szúrtam be képet :D
    A nyereg direkt áll igy felfele mert mikor egyenes volt akkor mikor felültem 0 kézben folyton előre csusztam aztán igy állitottam a herémet szerencsére nem vágja mert jó szivacsos :D elől még fehér peremes kenda gumi van de helyére van már uj de én schwalbe gumit veszek rá.A fék az igy állt mikor megszereztem aztán mondom maradjon igy nem piszkálom. Majd lehet átrakom ugy mint a tieden van.
  • greg benz
    Az bandázs,nem bantás:)))

Amúgy tényleg pofás. A nyereg nem kényelmetlen,hogy így felfelé áll?:D Meg a fék is érdekes helyen van (számomra):D
  • Spongya08
  • Spongya08
    Ő lenne az én kis gépem. :D a felni szószerint sárga volt de addig suroltam mig szép fényes nem lett a vázon rengeteg a rozsda ahol lejött a festék dehát van már vagy 20-30 éves.
  • Spongya08
    Hát az enyém rosszabb állapotban van kap majd egy ilyen keskeny üllést meg más bantás szallagot, azért rossz állapotú mert a szomszédban volt aki bringákat árul aztán nemvolt hozzá alkarész és elbontották a felét de én megszereztem tőle és egész szépen kipofoztam.
  • SrAta
    Remélem valaki tud válaszolni!
    Tokodon a DH és 4X pálya évközben ingyenesen használható?
    Kössz
  • Mark007
    Nem meglepődtek, csak kiröhögtek :)
    Hasonlatoddal élve, Egy 10 milliós traktor(vagy tudomisén, munkagép) hogyhogy nem előzi le a jóval olcsóbb suzukit?
    Más a felhasználási területe. Nem azért építették, hogy tekerj vele, nem is arra, hogy túrázz, hanem arra, hogy tudj nagy sebességgel hegyről lejönni.

A másik meg, ugyanúgy bringások mint te, nem kell lenézni a másikat.
  • SrAta
    Nah még1 lehetséges probléma kiderült a bicóval kapcsolatban!
    Fékbowdenházba fut a váltóbowden és ezért nem tudja tartani a fokozatot.Így 2-3 ugrás után dobja kicsit a láncot. Na emiatt is szakadhat.
  • greg benz
    * nincs hozzá= nincs egymáshoz
  • greg benz
    Nem akarok beleszólni meg én is leosztani,de attól,hogy egy bicikli drága,még nem jelenti azt,hogy bárhol elmegy,a kettőnek semmi köze nincs hozzá:)És az is nagy szerepet játszik,hogy ki ül a nyeregben..
    Például egy kb. másfél millió forintos Trek Madone el kéne menjen hegyen völgyön akárhol?:))Mert ha valami,az drága
  • SrAta
    Őő van 1-2 terep ahol az a sok rugó hátrány...
    De mondom az még a névtelen földút kategória egy DH-snak, dehát könyörgök az a gép nem kátyús aszfaltra való...
  • SrAta
    Valószínűleg ami neked közepes terep az Gordonnak még az aszfalt kategóriába tartozikXD
  • dx

máshol szerinted hol akarna odaverni egy felhasználó a dh bringájával. aki dh-zik és nem csak a szája jár,annak egy sport eszköz,ha szimplán biciklizni szeretne,tart egy másik bicót,esetleg edzőbiciklit.

általában,úgy tolják a bicót az emberek,hogy a bukó félig van a fejükön,esetleg kormányon.

nem hinném,hogy sokan röhögnének azon,hogy egy (komoly) kerékpáros/sportoló tolja fel a biciklijét a hegyre. mint említetted az egyszerű szemlélődő igen,de akkor te elég egyszerű ember lehetsz.

szerintem a srácok szimplán nem voltak felkészülve arra,hogy valaki egy az adott terepre alkalmatlan(?) bicóval száguldozik. szimplán meglepődtek, gondolom arra számítottak,hogy valami suhanc akar vagizni,ami részben stimmel is, csak kicsit idősebb kiszerelésben.

• bardocz
    Már megint hülyeséget beszélsz. Ha nincsen közöd se a bicózás különböző alfajaihoz, akkor minek beszélsz róla?
    Akármilyen durván jöhettek le, soha nem fogsz olyan tempót menni terepen XC bicóval, mint gy DH-val, de még AM bicóval sem fogod tudni tartania tempót. Vicc, hogy azt hiszed olyan gyorsan mész közepes terepen, hogy ne tudná tartani egy dh-s...
  • MaSzKa
    Dombnak lefele durva terepen egy dolog, hogy odaversz ilyen bringával, de azonkívül máshol meg sehol

Eléggé vicces, hogy egy ilyen drága biciklit tolni kell ha jön egy kis domb

Így igazából, elveszti a kerékpár funkcióját
    Csak lejtőn tudsz A-ból B-be jutni

Nem akkor lenne célszerű felvenni a sisakot ha már felértél a dombra? ha már olyan nehezen kapni benne levegőt, én bukó nélkül is bátor vagyok.

Azért az hidd el elég vicces, hogy tolják a biciklit egy egyszerű szemlélő számára, DH ide vagy oda.

Hidd el mi is megyünk durván gyorsan közepes terepen, ahogy te már nem tudnál jönni.

Persze tisztában vagyok vele, hogy mire képes egy olyan bringa ami neked van pl.

SPD-vel pedig nagyot lehet ám esni, ha még nem próbáltad volna..

Az a lényeg eléggé meglepődtek a srácok, pedig aki "ilyen extra durva :D" helyeken bringázik vadul, annak úgy gondolom nem kéne beszarnia.
    Ez volt a lényeg, nem mondat többi része
    nem értem mi ebben a hülye hozzászólás

Csak a DH-sok lehetnek kemények vagy mi?

• greg benz
    Tehetnél róla képet amúgy,kiváncsi vagyok rá:)
  • greg benz
    Köszi:)Az enyém sem mai darab,83mas:) De szerencsére jó kezekben volt idáig (és lesz mostantól is:D),mert olyan mint az új,gyönyörű minden porcikája,imádom.
    Én is mostanában tervezem az új kölsők vételét,meg majd valamikor én is szeretnék valami "modernebb" felnit:) Csak azért az már húzósabb tétel,mert ott cserés akkor a sor,és akkor már a lánc is..
  • Spongya08
    szép bringa, énis nemrég szereztem egy vékonykerekűt, de az olyan h még hasonlót sem találtam a neten Radiant a neve de nagyon régi még west germany van ráirva az meg már vagy 20 éve nincs,elég rozsdás volt meg stb de elég jól rendbe tettem, szeretnék rá márkás gumit és ritka küllős felnit.
  • SrAta
    Huhh:D
    MonstertXD az nagyon trendie:P
    Najó vicc volt:D
    Sztem vagy a márkáját, vagy vmi nonfiguratívat:P
  • grimm13
    Tud segíteni valaki abban hogy egy matt fekete vázra milyen matricát tegyek ? Ami esetleg piros és vagy sárga !
  • greg benz
    Tudom,akarok is:D Majd úgyis nemsoká nagybevásárlást tartok,akkor megejtem
  • greg benz
    Én többekközt ezért nem akarok sem klipszet sem spd-t,mert számtalan eset van amikor még úgy is majdnem esek,hogy nincs rögzítve a lábam:)Kint az úton mikor már csak tekerni kell nincs gond,de a városból ki kell valahogy jutnom,és felénk sok a túrista szóval nem egyszerű mutatvány..
  • bardocz
    Erre érdemes rakni valamit, szar, ha balesetezel, és beleáll a combodba.