Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sramnál az alsó kategóriás váltók nem hinném,hogy jobbak lennének a hasonló shimanoknál.amugy deore agyból van nem centerlockos is csak most nincs raktáron ahogy láttam ebikenál.
De az neked nem lesz jó BB7-hez..nem kompatibilis a tárcsája.
Persze, ha megveszed a BB7-et, eladod belõle a tárcsát, és veszel egy shimano (centerlock-os) tárcsát, akkor semmi gond, de ez macerás.
A Sainton kívül az összes váltó feszítése 0 és leszórja a láncot az ugrásból a beérkezésnél😄 ,jah meg törik....😛
Neked meg az lesz a gondod, hogy nemtod majd felrakni rá a féktárcsád, mert a center lockra nem megy fel a 6csavar és fordítva se. A shimano buzi mániéja ez a Centerlock
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
nekem rendesen mûködik minden shimano alkatrész 😄
Szal várd meg még az okosabbakat is de én így gondolom.
Bár tegyük hozzá teljesen shimano mentes vagyok a biciklizésben (már hálistennek😄)
Minden SRAM ami van rajt😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A Shimano neked nem lesz jó, mert a Shimano Center Lock tárcsarögzítést használ, az a tárcsafék, amit 13000ér néztünk ahhoz 6 csavaros rögzítésû tárcsát adnak. Nah most ezt a tárcsát arra az agyra nem rakod fel az tuti
Nekem ilyen van ütöm vágom de bírja😄
Milyen vázad van?
már néztem azt is shimano deore t
NÁLATOKISOKÁDÉKAZIDÕ????
Igen a 185ös elõre nagyonjólesz!😊
Hány kiló vagy?
Én a 60 kilómmal a 160mmes tárcsával is megvok elégedve de a 185ös tutijólesz.
Nah ehhez még kell:
AVID SPEED DIAL 7 FÉKKAR
Meg most e-bikeon nem találtam bowdenházat, de abból is vegyél egy 1,5 métert (kb 750FT) A lényeg, hogy TEFLONOS belsejû legyen a fékbowdenház!
Meg ha meg akarod szakítgatni ott a felsõcsõ alatt, akkor kellenek még bowdenházvégek asszem +2 vagy +4 de én pl direktbe végig bowdenházba húztam, és csak 2 kupak kellett (darabja 10 FT szal nem horribilis😊) Csak nagy meló vagdosni a cuccot (épp elég 1szer elvágni a házat vágja többször a hóhér😄DDDD)
Jagwire Ripcord teflonos fékbowden
UI:
A gázolaj szaga mitõl jön le a kezemrõl????
Láncotmostam😊)
185mm bõven elég, fõleg CC-re 😊
Fékkart meg vagy Avid Fr-5, vagy Speed dial 7. Szerintem
Ha van pénzed olajost egyértelmûen ha nincs bovdenest.
Bovdenesbõl mindenképpen Avidot, olajosból is, de ott már bejátszik más márka is Hayes, Hope, Magura stb stb. De ez tényleg pénz kérdés.
De azt gondolom, ha CC-zel és kurva könnyû jó féket akarsz, akkor avid elixir carbon! Isten fasza All mountain fék (dh világkupán is használják pl😄) könyû és iszonyat erõset fog!
Downhill!!
Erre gondolsz ugye?
a nagyobb vagy a kisebb méretû tárcsa?
Vagy mennyit szánsz rá?
Mert olyan 40bõl már elõre hátra tudsz Hayes Stroker Trails féket.
Ami már nagyonnagyonatom hidraulikus fék
DE, ha mindenképp mechanikusat akarsz, akkor csakis Avid BB7. Ennél jobbat nem igen találsz.
Beállítani gyerekjáték, ára elfogadható, fékereje tökéletes. 😊
Hátul nekem bb7 van, 160mm tárcsával, kisújjal blokkol.
Elõl, ugyan nem az én bringámon, hanem egy ismerõsén volt 203-as tárcsával elõl, azzal is fejre lehetett állni erõlködés nélkül 😊
Szeretnék venni tárcsaféket mert úgy érzem hogy a V fék nem állít már meg 😊
Mit gondoltok?
Melyik a jobb, a V vagy a tárcsa?
Tárcsafékbõl is a mechanikus kéne mert CC zem
Ha a tárcsa akkor tudnátok valami jót ajánlani?
Mielõtt irtad volna, hogy nem látod, én még láttam a képre mutató linkeket. Képhost vagy vmi hasonló helyen volt.
Linkeld be újra 😊
angol cég.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Én még mindig nem látom.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Egy új hszbe is beszúrtam õket de ott sem látszott:S
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Karácsond-Gyöngyös-Mátrafüred-->Kékestetõ egybõl kék+en fölfelé aztán lefelé már sípálya és utánna 24-es útons zépen vissza Gyöngyösig majd onnan Karácsondra.
Megtett táv 56Km
Átlagsebesség mivel kék+ en tolni kellett azért sokat felfelé ezért naggyából 15km/h(már lenulláztam azóta az órát😛😄)
Maximum sebesség:62Km/h
Fent a sípályán még hó is van, jó kis túra volt😄
Pár kép😊

Meg a 360 duplavápé nah azis egy szépség.
Me mondjuk amit a srác a 2 ugró között csinált az a footjamekkel tarkított ugrabugrálás faekikbe meg mentaz mindeniránybamár azis atomul nézett ki elsõ hátsókeréken állás meg ilyenek, de utána ez a srác is kitolta a sima vápét. A duplát csak a Koni tudja
De mondom atomul mentek tehát ezt ilyen közelrõl látni hihetetlen volt.
Mondjuk ez a Koni az a tipikus nagyképû tirpák BMXes volt amúgy jófej meg érti amit csinál...
É az az UK nemtommi az milyen vázmárka lehet?
Meg a titán hajtás milyen márkájú lehet?
sikerrel leoffoltam a jobb seggem 😄
az nempara hogy csupavér, az a baj hogy volt már ott bicózásból egy szív alakú hegesedés, na azt most lejött 😞
amúgy ma seatgrabet csináltam spine-on összvissz.
amirõl beszélsz az meg a downside (DS) vápé. tulajdonképpen olyankor a felét a bicaj forogja a felét meg te ellentétes irányban. úgy néz ki.
u dont have to listen anybody else but me
Ma kinnvoltam apor mögötti dörtön/trélszen és a gyerek olyanokat csinált bazz.
Koni:
Betolta a 360 duplavápét, meg valami ds nemtommit aminek az volt a lényege, hogy megforog a kormánnyal együtt a bicó körül.
Márton:
Footjam vápé, meg ugrott még 360 sima vápéket, de ezt mind 2 ugró között tolta egy ilyen pool szerû izébe szal kis helyen
Nagyon atomul nyomták a srácok
Komolyan ilyent még nem láttam... Asszem megértettem mit szeretsz a BMXben
Kül maga a cucc valami atommárkás titánium hajtás, NS elsõ agy de csak azé me könnyû a hátsóagyat nemvágom a felni valami Gsport, a váz meg valami UK vagy US nemtommi, ami nemrég ment csõdbe, mert kurva drága volt, csak a váz 100 rugó aztmondta a srác.
Ez volt Koni bicója, a Mártonét nemtom.
De igentudtak:S
Égett a pofám, hogy 4Xos létemre érted rá se mek a pályára mondom be nem égetem magam.
Jah az ugrok egy simát az a 360at jelenti ezt megtudtam😄
Te miket tudsz véres?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
megszoktam már hogy átlag kéthetente kapok egy tüskét. 😊
u dont have to listen anybody else but me
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy ménkü nagy menetes csavar ment bele. :/ Foltom elfogyott,szal max. Kedden tudom megcsinálni.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ezt a szemüveget én azért már a túlzás kategóriába sorolnám. Fõleg átlag usernek. 😄