22335
-
#14208 Nem hinném, hogy nem birnák az egyenes terepet, de nem ismerem őket, így ezt nem tudom, azt viszont gondolom, hogy te meg DH-n véreztél volna el.
MÁS KATEGÓRIA. Egy bmx-es sem fog a tour de france-on indulni.. -
#14207 Ó igen.
Este ha városban vagyok, mindig eszembe jut, hogy dejó lenne most tekerni.
Csak hát nem bent lakok, hanem faluban, itt meg nem olyan jó.. -
#14206 egyébként honnan a francból, veszed, hogy Downhill kerékpárok voltak?
Azt el nem hiszem, hogy ott azokkal a kerékpárokkal ne lehessen ott feltekerni
Az állandó hülyézéseddel magadat is minősíted
Én nem Downhill-ezen, ezért nem is ismerhetem részletesen a szakágat
Max az idősek szokták azon a részen tolni a bicajt
ezek a marhák meg bukóban a fejükön nekiálltak tolni
lefele menet nem kell sok lábizom, ezek elvéreztek volna normál MTB-vel hosszútávon, erre mérget mernék venni
Az okoskodó, lenéző stílusod beképzelté tesz..
Ha te írtál volna itt hasonlót, akkor mindenki a te seggedet nyalná
Olvashattunk már tőled is hasonló kaliberűt, ha esetleg elfelejtetted volna -
#14205 Az nem jó.. Hát keresgélj, hátha találsz valamit. De ez nagyon jó, valahogy próbáld működésre bírni, mert kommentálják, meg mitudomén. Szóval ugyan olyan Tv mint az eurosport.
Próbáld meg mozzilával, nekem azzal megy normálisan.
Szóval passz.. -
Balee 007 #14204 Pedig ezt nem szeresse :S
Nah mind1 azért kösz a segítséget -
#14203 Hát sajna akkor csak netten.
Én csak ezt ismerem, ami ezzel foglalkozik. Szóal, ha ez kifagy nálad, akkor nagy a baj:
katt -
#14202 Nos, mais tekertem most este egy 10 est.Mehetnék többet is de ritkaszar monor a főutakat meg már végig jártam mellék utcákba nem megyek nagyon mert mind tele van romával.Meghát egyedül elégszar.:D
Nincs valaki Pest megyei országutis?
Lehetőleg ne ultra csilli villi bringás mert amellett elvesznék a majd 30 éves bringámmal:D -
Balee 007 #14201 Gordon nem tudnál nekem segíteni hogy hol tudnám nézni a DH-s versenyeket mert sajna nincs eurosport 2-m és amit régebben valaki beadott linken keresztül meg állandó jelleggel kifagy a gépem :( -
#14200 Oks..:D -
#14199 na akkor ezt még letárgyaljuk :D -
#14198 Első hete oké lesz szerintem. 8dikától viszont 2 hétig szabin vagyok.. És 9 dike héten nagy családi kiruccanás lesz Mariborba. Egy kis bringázás meg miegymás:D Barátnőink anyukák apukák:D Jó Móka lesz.
Szóval előtte lenne jó:D -
#14197 augusztus első két hetében valamikor mindenképpen szeretnék feljutni egy jó kis bringázásra :) -
#14196 Nem is poénból írtam.. Simán.. -
#14195 Szavadon foglak!!! :DDDD -
#14194 Persze.. Nem foglalkozom vele, bolond lyukból bolond szél fúj.
A Downhill az egy külön szakág.. Olyan mint a motocross. Azzal sem lehet utcán motorozni, és egy Dh géppel sem lehet felfele tekerni.
Nem véletlenül csinálnak 20 ezer fajta kerékpárt.
A Dh bringa, nehéz ormótlan, és teljesen alkalmatlan a biciklizésre.
Viszont, a lejtő királya. Mindenen keresztül megy, és olyan helyeken is egyben lemegy, ahol a többi bringa darabokra törve állna meg.
Nincs bajom azzal, ha nem szeretik az emberek a Dh-sokat. Ez mindenkinek a szíve ügye. De baromság amiről a sok tudatlan marha (pl Maszka) beszél. Egyszer kell felülni rá kb 15 perc után ezt az egész vitát el felejthetnénk. -
#14193 Nem:D Neked oda adom a nélkül is:D Csak beszéljük meg mikor jössz! -
#14192 Nem kell foglalkozni ezzel a kreténnel. Pár éve az autómánia topikban csinálta ugyanezt. Telefosta BMW-s Opel-es képekkel, és nyomta az 1:1-ben kimásolt cikkeket, mintha ő írta volna őket. Kicsit autista, vagy nem tudom. -
#14191 nekem is muszáj beszólnom, hogy ideadd az egyik DH bicót, amikor felmegyek pestre? -
#14190 Figyi:D
Te ezt komolyan gondolod?:D Hülye vgy olyan helyre elviszlek wazz, hogy gyalog nem tudsz lejönni.
Nem kell itt bizonygatni a dolgokat.
Találkozunk Pest közelébe viszem a 2 bicómat oda adom neked a dh gépet én meg szépen feltekerek melletted az országútival. Aztán ha felértél a hegy tetejére (amit kétlek, mert 2-nk között az a különbség, hogy én tudom miről beszélek) akkor ott helyben megkövezem magam, ások egy gödröt és belefekszem.
Egyébként meg. Ebben a topikban az itt lakók 90%-án a fasza kivan veled, nem veszed észre?
Hülyítsd azokat akik vevők erre a nagy okosságodra. Aztán menj a fenébe innen.
Kb bármilyen biciklivel összecsomagollak. Több mint 20 éve csinálom.. nem valószínű, hogy hangyafingnyi esélyed is lenne. -
#14189 Én éjfél körül beszoktam tekerni a belvárosba, akkor már simán kibírható, és forgalom sincs. -
#14188 Ja, értem:) -
#14187 Gyorskötegelővel oda lehet rögzíteni. -
#14186 Neis mond van egy hauser bmx em nyár elején szétkaptam dirib darabra h lefujatom faterral de még zsirtalanitani kéne a vázat meg stb lehet este megcsinálom és holnap lefujjuk. -
#14185 Hát kulacsból mindenki másmiet szeret nekem bikepositive van elég jó fél liter vagy több belemegy csak a tartólya elég gagyi meghát az országutimon nincs lyukfurva,tényleg nemtud valaki valami megoldást hogyan tudnám a tartót rögziteni a vázon anélkül h megfurnám? -
#14184 nem, "hazajöttem" 1 hónapra :) -
#14183 Akkor mijót csinálsz? Dolgozol? -
#14182 mondhatjuk úgy is, de a nyaralást általában élvezik. -
#14181 Ja, hogy nyaralsz :DD -
#14180 szolnokon -
#14179 Miért hol vagy?:D -
#14178 Vasárnaptól hüvösebb lesz, akkor megyek valamerre, az tuti..Már rég voltam.
Tegnap BMX-et építettem..van egy GT performer a pincében, sokéves, kitakarítottam, megpróbálom eladni, és abból felépíteni az outit :) -
#14177 32-35 fok van arra, amerre mennék, én is inkább várok.
Kulacsból van olyan, amit érdemes megvenni? Jó lenne, ha nem táskában kéne vinni az innivalót, igaz úgy többet tudok vinni magammal. -
#14176 itt lenne a bringám, le nem szállnék róla, már úgy hiányzik.. =( -
#14175 Bringára fel?
Olyan meleg van nálunk h a bringáról leszédülök a levegő is füllad.
Majd este tekerek egy pár km-t ha jobb idő lesz :D -
#14174 sok a pofázás, kevés a kép!
bringára fel, túrázzatok. csináljatok képeket, szükség lesz rá :) -
#14173 Maszka vicces gyerek :D Autómánia topikban is volt egy durva ámokfutása. -
#14172 Tudom, de akkor is ez ugrott be az outi vs DH pályáról :)
és Zseniális a gyerek amúgy. szerintem:) -
#14171 Azért ez nem egy DH pálya, és ittvolt:) -
#14170 Itt volt, vagy nem itt volt? :)
Outival hegyen
Nem te vagy az, Maszka? :)) -
#14169 "Ahol ezek lejönnek ott én is le tudok jönni, akár országútival is 80%-ig
Bukósisak nélkül."
Videót.
#14161 Kettőnk közül te vagy az, aki folyamatosan marhaságokat beszél.