22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    Senki nem fog lebecsülni:) Ha még a tempójukat is tartod, akkor meg pláne nem. Ez nem a technikán múlik, hanem rajtad. Ha így lebecsülnek, akkor másfélmillás karbonbicóval is lebecsülnek.
  • Spongya08
    Ha nemvagy gazdag akkor mértvagy vip fórumozó??

greg: Nekem elöl kenda gumi van a széle már repett meg stb de én 6 bárt simán teszek bele:D
  • Spongya08
    Maszka annyit mondok várj pár évet 13 vok simén mek 30km-t egyhuzamba 30 as tempoba, ha igy haladok mire 20 éves leszek 1körön kettőt rádverek ;)
  • I.C.ram
    Na, félkegyelmű kapitány újra lendületben.
  • greg benz
    Nekem a mostani gumim elég öreg és már kopott is,és kb 5 Bar van benne,mégis szinte kilövi a köveket:)
  • MaSzKa
    nem vagyok gazdag

gordon 24 aki gazdag itt, rá legyetek irigyek
    500eft-nál is többet elköltött 1év alatt a biciklire

neki a 2 felnije annyiba kerül, mint nekem a 4 biciklim együtt véve

egy biciklit ajándékba kaptam egy jó ismerőstől, köszönöm neki ezúton is
    a másikat használtan vettem 5eft alatt és javítottam meg 1-2eFt-ból - régebbi verseny, de manapság nagy divatja van a retronak és szépen megy fel a jó állapotutak ára.
    a harmadik is 20eft-ból kijött, 2 éve használom hiba nélkül működik, bár már nem pontos a váltás rajta, de nem költök rá egyenlőre
    a negyedik meg extra akciós volt

szóval ennyit a drága biciklikről

bárki ellen szívesen kiállok, meglátjuk ki mit tud
    én benne vagyok

aki tud 100km felett tekerni egy huzamban az esélyes
  • Spongya08
    Nemrossz én azért a schwalbe-t választottam mert lehet kapni a monori boltba.:D De lehet énis ilyet veszek csak kékbe mert láttam egy ismerős bicaján asszem ilyen 8.5 bár kell bele h a követ elpöckölje és ne szakitsa ki a gumit.:D
  • greg benz
    *fehér
  • greg benz
    Én ilyen fehét vittoria Zaffiro-t néztem ki,remélem van is raktáron Matuzéknál. Ennek párja nem egészen 6000
  • Spongya08
    Holnap szerzek rá valami jó kulacstartó mert amit a bike+ hoz kaptam elég s**r :D mivel megfurni nemszeretném a kis bicajom ezért tekerek tá szikszallagot és arra gyorszár.
  • Spongya08
    Bár én a mostanival is elmegyek inkább megveszem rá a schwalbe gumikat.:D
    2500 darabja szal még olcsón jövök ki:D
  • Spongya08
    Fékkart énis akarok:D
    Csakha veszek akkor már Fékváltókart csak akkor váltót is kell vennem mivel nekem tóló húzós a hátsó váltom.:DXD
    Megha veszek akkor nem gagyit.
  • greg benz
    Fogok tenni nyugi:) Elvileg lesz a mostani ocsmány régi karok helyett szép fehér gumis 105-ös,mint az új:)

Nekem 478km van a bringámban. Mármint én eddig ennyit tettem bele:D
    Én nem szeretek városban menni,kb. csak annyit megyek városban amíg kiérek a főútra,és az is éppen elég..figyelmetlenek az emberek,vánszorognak az út közepén semmire nem figyelnek (van,hogy csattogtatom a fékkart direkt hangosan,hogy hallják jövök,de a fülük botját sem mozdítják..)Inkább itthon meg szoktam tervezni kisebb útvonalakat,és úgy tervezem,hogy egy kört adjon ki.
    Lájk disz:

Ez olyan 30km,ezt bővítettem ki múltkor és úgy lett 41.
    Elmaradott kis falvakon megyek keresztül,egy lélek nincs az utcán,szóval teljesen jó:) És az egész útvonalon alig van forgalom,szóval én sem zavarok senkit,mások se zavarnak engem
  • Mark007
    greg benz: Köszi a linkeket :)
    Egyelőre áll a projekt, amig nincs rá pénz, az meg nem lesz mig nincs munka..ami már nem valószinű ezen a nyáron :(
    Végülis csak 1 kerék kéne, hátsót újrafűzni, lánc, fék, meg bandázs, és kész.
  • Spongya08
    Ha ujjitgatod a bringát képeket majd tegyél.:D
    Nekem nyeregtáskám van pótbelsőm is sőt még egy tartalék gumim isvan
    defektjavitom is 2.

Ma szereztem egy jókis km órát mert ami mostvan az kinai 2ezerér vettem :D

Am a bringám kb másfél 2 hónapja van meg de már 436 km van benne :D egyhuzamba akár 50 et is megyek csak egyedül nemmegyek nagy távokat meg városon belül megyek csak. Mivel nappal lenne jó áttekerni valami szomszédos városba de olyan rohadt meleg van h nem indulok neki este meg Péteri és monor közötti résznincs kivilágitva meg Monor Monori erdő részsincs azugymeg gáz.:D

Meghát a fő gond h 13 éves vagyok nem milliárdos családból származom nem tankolnak pénzel amit a bringán látsz az csak is az én munkám és saját megszerzett pénzből van.
  • Vaxi
    pontosan így vagyok vele én is
  • greg benz
    Nekem személy szerint nincs vele gondom,bár a mostani vitában nem igazán vagyok érintett az is tény.. mindenesetre ha annyira utáljátok,akkor ha levegőnek néznézek és egyáltalán nem reagálnátok a kommentjeire,már nem lenne itt.. Nem ellene akarok felbújtani,csak tudjátok: okos enged szamár szenved ;)
  • greg benz
    Nem attól lesz valaki jó országútis (vagy akármis),hogy másfél millás bringa van alatta,nem is a klipszes pedáltól,és nem is a ruhától..
    Nekem is bő egy hónapja van meg az országútim (legyen inkább másfél),és hasonló gondokkal küzdök mint te,alapvető dolgok hiányoznak. De ettől függetlenül tekerek,és próbálom edzeni magam. Tegnap már sikerült elérnem,hogy 41km-t mentem egy huzamban,megállás nélkül,ilyet ezelőtt még soha nem csináltam,pedig kiskorom óta bringabuzi vagyok..
    Persze azért már dolgozom,hogy meglegyenek az alap dolgaim,pótbelsőm és defektjavítóm már van,kell viszont még vennem nyeregtáskát,hogy magammal is tudjam őket vinni:) Ruhát is hamarosan veszek,aztán jöhet a bukó is..meg majd akarok új külsőket,és persze lámpákat
  • Spongya08
    Bocsi érte.
    De nemtudom ő sztem ezt szereti ha ő van a középpontba.
    Ha látja h senki nem csipázza mért irkálnemtom..:D
  • Vaxi
  • Vaxi
    mikor elkezdtem írni a kommentet, még ment a flém...
  • Spongya08
    Mondjuk a mostani Rigida felnimnél jobbatse találnák.:D
    Arra h elbiciklizzek néha néha arra tökéletes.:D

Jövőre beszeretnék állni a Tour De Gyömrőbe csak annyi a gond h rettentően félek h lebecsülnek a bringám miatt meg sisakom sincs bringás ruhám sincs meg stb.. nekik meg klipszes cipő giant bicikli stbb..

• greg benz
    Illetve most látom spongya volt..akkor szorri,kussótam
  • greg benz
    Most is te hoztad fel,már rég más a téma..bort iszik de vizet prédikál?:)
  • greg benz
    szingó
    itt is van
  • Vaxi
    faszért kell flémelni a baromságról.
    maszka te tökéletes flémkeltő vagy, a többi meg hibátlanul folytatja.
    fejezzétek be, fölösleges veszekedni ilyen faszságokon.
  • Máté94
    Nekem van eladó:D
    Felnit és gumit tudok adni:)
  • Spongya08
    Maszka te szerintem egy rettentő gazdag faszvagy ennyi bicikli gondolom mind jó márkás meg minden csilli villi tele extra cuccokal..
    aztán nyomod itt a dumát, ha ennyire nagy arcvagy akkor irdle ide a topikba az igazi neved és irdle a verseny eredményeidet.
    Jaa és a verseny eredményről legyen vmi a neten is.
  • greg benz
    Itt nézelődj,szoktak akadni jóféle dolgok. De 5000 alatt nem fogsz komplett kereket találni,arról ne is álmodj..még használtban se nagyon
  • Spongya08
    igyvagyok*
  • Spongya08
    Énis igyvagy 27x1/4 es a felnim az életbe nem találok ritka küllős 5 fogas kivitelt.:D
  • Mark007
    De ilyenkor pörög a topic amúgy :)) Pont mint multkor.

Nincs valakinek eladó régi outihoz komplett kereke? Első főleg, de hátsó is jöhet. Minél olcsóbb kéne.

Ami most van, azt fel kéne javítani, az meg 5e+szingó gumi, amit nem is tudom honnan lehet szerezni:S
  • Blum
    Menthetetlen.
  • MaSzKa
    Nem fájdalmas, csak vicces volt ahogy beöltözve tolták felfele.

Rengetegféle kerékpárt használok, van most is 4db: Országúti, MTB terepre, MTB túrára, MTB aszfaltra
    1 éve volt Trekkingem is, régen BMX-eztem is (de már kinőttem ebből)

DH-t még nem próbáltam, de sok értelme nincs, mert nem tudom tolni 15km-ert a megfelelő helyig
  • Mark007
    És ha igen? Ők ezt élvezik. Miért fájdalmas ez neked, érthetetlen..
    De amúgy biztos azért tolják a DH-sok, mert mind a több millió hülye, és nem tudták, hogy lehet tekerni is..
  • MaSzKa
    Kocsival, mehettek oda
    Előttük voltam arra 2x is.

Nehogy azt hidd, hogy el vagyok szállva magamtól
    Az eset volt vicces és kész ennyi
  • Spongya08
    Ésteazt honnan tudod h mennyit mentek azelőtt?
    Lehet h lábon mentek oda és vagy 50-60km volt az út.
    Kiváncsi vagyokrád akkora nagy bringás arcnak tartod magad hcsakna.

Mostmég tekertem megint egy 4km-t:D
  • gordon 24
    Ha ilyen szar itt neked húzhatnál a francba senkinek nem fogsz hiányozni! Szevasz!
  • Blum
    Mostmár tényleg elhúzhatnál innen (is) a vérbe...
  • MaSzKa
    Többet tolod, mint amennyit bringázol vele
    Például 10 perc tolás után 2 perc legurulás

Sífelvonó elkelne nekik XD
    Ez kimondottan DH-s topic?