Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 184 vagyok, 18"-os vázzal, és jobb lenne a nagyobb úgy érzem.
Nekem 16-os, vagyok 184cm, de erdõben, földúton tökéletes, csak aszfalton lenne néha jó, ha nagyobb váz lenne.
Egy 20-as váznál nem sokat tudsz rugózni lábbal, ha felállsz, mert szinte egybõl ott a nyereg. Terepen pedig az nem hátrány, persze akkor nem gond, ha össztelós
A vázméret függ hogy mire használod a bicót. XC-re, terepre sztem jó lesz a 20-as.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
szóval nagyontessékelnézni aki a közelben lakik mert nagy megmozdulás lesz! 😊
u dont have to listen anybody else but me
Szerintetek mi érné meg jobban?
Ha vennék egy új vázat + teleszkópot és a régi bringámról a dolgokat átszerelném vagy hogy vegyek újat?
http://kerekpar.chilisport.hu/kerekpar-vaz-meret
Most már mindegy, megvettem, de 18-asban kaptam volna olyan színt amit szerettm volna, 20-asban nem volt.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Váltón van két csavar..min. és max állás.
Beállítod, hogy csak a két tányért fogja át, tovább ne menjen, és kész.
Hiába mozdítod tovább a kart, vagy meglazul a bowden, vagy feszül, és nem engedi tovább nyomni 😊
használva még nem volt, én megpróbáltam rá felülni, de nem ment 😄
bikemag
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy lehet baj ha egy 3 sebességes váltókar van hozzákötve egy 2-hez? Mert ha véletlenül egyesbe kapcsolom akkor leesne a lánc nem?😄
Egyszerûbb, ha megkérded az eladót 😊
De az a 20"-os, 185cm-hez...Szerintem nagyon sok..
Vettem egy 20-as vázú Merida biciklit, mert azt mondták, hogy a magasságomhoz (185cm) az kell. De ha 18-as vázzal vettem volna, az is ugyanolyan jó lett volna? Ugyanúgy eltekertem volna azt is, vagy miért fontos a vázméret???
Köszi a válaszokat!

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok e valami jó és olcsó (nem vagyok anyagilag elengedve) kerékpárszervízt, ahol ha azt mondom, hogy meg kéne csinálni, akkor nem kezdi el mondani, hogy mennyibe kerül kicserélni.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mondjuk nem újdonság, nálunk is volt már ilyen.
Brazilok voltak..<#szomoru1>#szomoru1><#boxer>#boxer>
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Azért egy monitort pl. nem tudsz nagyon darabonként eladni, és tudtommal az autókat is "kibelezik", mielõtt megy a présbe 😊
De mindegy, már megtörtént, nincsenek többé..😊
Ha valaki még nem tudná. ;o)
Részletek:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20100405/critical-mass-2010-04-24
Ha minden jól megy, én ott leszek. :o)
újrahasznosítják õket és más termékeket készítenek belõle.
jobb lenne egy szeméttelepen látni õket?
a régi monitort, autót, motort, hajót azt ne zúzzák be? azt is hazaviszed és újrahasznosítod?
teljesen normális és ésszerû hozzáállás hogy ha valami nem kell, akkor bezúzzuk és csinálunk belõle mást 😊