22335
11330766891279474906.jpg
  • Rainbow15
    Ez ilyen gyorsan jött ötlet, de még holnap is itt leszek : )
  • gordon 24
    Hát meg ha tudtam volna, és nem lenne más dolgom én is mennék..
  • Rainbow15
    Majd máskor, esetleg te is jöhetnél :D
  • SrAta
    öreg hiba:D
  • Rainbow15
    Ok ok köszi: )
    Egyelőre csak tekerni meg nézelődni akarunk, bukót amúgy sem hoztam :D
  • gordon 24
    Hát Bp-n a János hegy, és Környéke tele van Dh pályákkal. Csapódjatok Dh-sokhoz mutatni fognak utakat.

Ugyan le vagyunk tiltva, és utálnak minket de sokan járnak fel. És vannak fasza pályák.

Szóval Menjetek a Fogaskerekű vasúthoz, és azzal menjetek fel a hegyre, ha lesznek Dh-sok haverkodás stb stb:D És menjetek velük..
  • Rainbow15
    mehetünk

Gordon, BP-n merre van valami DH pálya? Este megyünk tekerni, lehet arra felé, de lehet csak Gellért-hegy lesz belőle :)
  • pajti
  • gordon 24
    Zsírke:D
  • VRSDM
    vettem egy hádékamerót meg slómós meg hájszpíd meg ilyen.
    azt teszt.
    ha van rá igény akkor kirakom a többi videót is majd amit csinálunk.
    ez még csak teszt :)[center]
  • SrAta
    okkok:D
    jókis banda lesz:D
  • Ley Roland
    Ha jöttök mindenképp szólj! ;) :D
  • SrAta
    Kedden jön vissza a kicsikém:P
    A problémái: Enyhén rövid lánc.
    Fékbowdenházba futott a váltás, és ezért szórta a fokozatot, ami miatt mivel megugrott váltás közbe terheltem, szal törhetett. Ennél több baját nem találtak.
  • SrAta
    Szólok:d
    De úgynézki, ebből a 2 nap bicózásból tokod ride lesz:D
    De lehet kislődre is lenézünk RAIN-el egy napra:D

Tokodon ingyenes a pálya?
  • Spongya08
    Sikerült megvenni az elemet a km órába.kettőszázötven forint volt ez azért drága..
    a neten volt 70 forintér márkás mondjuk ez kodak de az elemen lóf**z sincs h kodak lenne.. namind1 a km óra elég furán mér mert digitálisan analogba mér:D
    Szóval van egy boltiv 1-6 ig a végén meg h x10 szal 60ig bir mérni :D bársztem tud többet is.:D
  • Spongya08
    OFF:Egyből szeretném leszedni nem torrentről de akkor a témát zárjuk le.
  • greg benz
    Bocsi,de ezt biztos,hogy ebben a topikban kell intézni?
    Amúgy torrentről a legegyszerűbb..isohunt,piratebay..vagy szimplán beírod a számnak/albumnak a nevét amit keresel gugliba,és utána írod,hogy torrent..és kidob egy rakás torrentet
  • Spongya08
    Valaki mondjon már valami jó zeneletöltőt azt a soulseek et nincs idegzetem megcsinálni..XD
    Valami egyszerűt amit letöltök és pont
  • Ley Roland
    Aha! Szóljatok ám nekem is! Én is megyek akkor! :D Én Városlődön lakok, ez sincs sokkal messzebb! ;)
  • bardocz
    Akkor mégjobban ráz. Ebbe még bele kell edződnöm, eddig csak aszfalton tekertem. Meg keresek egy olcsó Suntour Axon-t.
  • Balee 007
    Most nézem vmiért most nem üzemel a bicóspálya :S
    Majd ha erre jársz szólj aztán kimegyek veled oda :D nem lakok messze a parktól :D
  • Balee 007
    Azt mondják nem lett annyira rossz. A belépő a parkba asszem 500Ft deh adok linket ahol mindent megtudsz nézni ami érdekelLINK
    Am ez most nem ott lesz hanem a faluközpontban. CS verseny 3 távval vasárnap /15-40-60km/
  • Blum
    Én legkeményebben használom az RST-t. Sokkal jobb,mint puhán.
    (meg egy kicsit bele is turkáltam :D)
  • SrAta
    Kislőd?
    Bicóspark?
    Freeride pálya milyen?:P
    Meg légyszi, megtudnád mondani, hogy milyen áron lehet használni?:P
    Kössz
  • Balee 007
    Most hétvégén lesz itt nálunk Kislődön a 7. Bakony-Régió Bringa Fesztivál :D Végre megint lesz egy kis biker összekövetel erre felé is
  • bardocz
    Ó, csakis monti mellé lenne:)
    Most elmentem kamaraerdő felé, megvolt a szuszogós emelkedő, ami után tovább inkább már nem is mentem, azt hiszem ebből előbb villa lesz. Hiába állítottam a legpuhábbra az RST-t, nem lett sokkal jobb.
  • SrAta
    oks:P
    Gyere Győrbe, vagy neked Tokod közelebb van?:P
    Csak mert vmikor megyünk oda 2 napra, jöhetnél 1et four crossozni:)
    Jó muri lenne:)
  • gordon 24
    Én is letekertem már.

Mi 5 nap alatt nyomtuk, de sokkal hamarabb is meg lehet csinálni, csak ugye buli volt inkább. Csajok tudod.. Fürdés stb stb. Szóval egy nap alatt mi egy olyan 60km-et mentünk.

Ha ennél többet nyomtok akár 2 nap alatt meglehet, csak szerintem úgy semmi értelme...
  • greg benz
    Mégis hol sasoljam meg?:) Szomszéd városban vannak..és neten nincs nyitvatartásuk. Plusz a szabadság miatti zárvatartást akkor sem tudtam volna előre,ha a nyitvatartást tudom..
  • Muttley
    Mert anyázni fogsz sokszor az útminőség okozta defektek, gumicserék, felnicentírozások, csuklófájások, kormánycsapágy problémák, minden útpatka előtti leszállások miatt. Nem ide való.
    Más kérdés, ha belehajtogatod az autódba, kiviszed városon kívülre és gyíí. Monti MELLÉ simán, de egyetlen kerékpárnak..khm izé ;)
    #14298: Hát lehet, h legközelebb megsasolod a nyitvatartásukat, mielőtt nekiindulsz.. ;)
  • greg benz
    Ecsém,én se vagyok normális..elmentem a legnagyobb melegben bringaboltba vásárolni.. naná,hogy háromból kettő zárva volt! Az egyik szabadságon van 26.-ig,a másik 1ig volt nyitva. Akartam venni váltógörgőt,nyeregtáskát és vázra szerelhető pumpát,végül a pumpát sikerült azért összehozni,az volt a srácnak:)
  • bardocz
    Na fasza, amikor jön a tekerős idő, akkor egyik nap Tour időfutam van, utána meg megyek balatonra:D
  • DJ RX7
    miért youtube-ról szeded a szar minőségűeket? soulseek programot nézd meg. van ott minden.
  • Blum
    Már vagy 5X körbenyomtuk. Amúgy mi is jövő hét Csütörtökön indulunk. Balaton+Velencei-tó egyben. (~390km)
    Mi a Balatont 2 nap alatt megcsináltuk. 1 nap 120km-t röhögve megtettük.
  • Spongya08
    Elmek gyorsan veszek elemet a tegnap szerzett km órámba.:D
  • Spongya08
    enyém már sztem közel a 30hoz.

Fiúk nagygondba vagyok..nem megy a youtuberol a letöltés :(
    pedig nálam elengedhetetlen a zene a bringa közben jobban hajtok tőle..
  • Burdi
    vki itt körbebicajozta a Balatont?
    mi jövőhéten mennénk és hát érdekelne h ki,mennyi idő alatt tekerte le?:D
    vagy kb mennyi idő lenne:D
  • bardocz
    Hogyhogy?:O
  • Muttley
    Na, így nem szabad DHzni. :)
    #14269: Lévén, h bp-i vagy, az országútit előbb-utóbb el fogod adni. ;)
  • greg benz
    Az én Bianchim 83-mas,azaz 27 éves:))