22335
11330766891279474906.jpg
  • Spongya08
    Énis igyvagyok vele, h kikapcsolodni de ha egyedül megyek csak ugy unalmas meg este mek aztán mikor elmegyek vmi cigánybanda mellet tuti beszolnak aztán az segit nem oda figyelni az ilyenekre,énse maxon hallgatom.
  • Ley Roland
    Én mindig szoktam! :) Általában rapet és discot! Meg mindent ami jó! :D:D
  • VRSDM
    [center]

részletek...
  • SrAta
    Punk, meg amit amúgyis:P
  • Blum
    Én személy szerint semmit. Utálom. Azért megyek el bringázni,hogy nyugodtan tekerjek,esetleg barátaimmal közben beszélgessek. Városban meg amúgyis veszélyes dolog...
  • DJ RX7
    szerintem mindenki azt hallgatja amit szeret.
  • Spongya08
    Ki milyen zenéket hallgat bringázás közben ha egyáltalán hallgat?
  • SrAta
    ááá márcsak 3 nap és mehetek rideoollniii:D:D::D
    Most még csaj sincsXD mjuk ez negatívum is:S... De mind1 így legalább nem rá gondolokxD meg lehet újakra hajtanixD szal jöhetne má a kicsikém:D:D:D
  • greg benz
    Nalátod:)
  • DJ RX7
    áh megvan. ki kell pattintani.

köszi a segítséget!
  • greg benz
    akkor próbáld meg kettétörni a prizmát:D Fogd meg a két szélénél és próbáld eltörni mint egy kekszet
  • DJ RX7
    próbáltam harapófogóval, csípőfogóval, csavarhúzóval. egyikkel sem sikerült.
    nem akarom erőltetni, hogy nehogy görbüljön a küllő
  • Blum
    Kilazítod a csavart egy laposfejű csavarhúzóval,aztán kész.
  • greg benz
    Gondolom a narancssárga kis csavar szerűséget kell kilazítani ott a közepében,valami célszerszámmal.
  • DJ RX7
    ezeket a fényvisszaverőket, hogy tudnám leszedni?
    próbálgattam, de nem sikerült.
  • greg benz
    Gondoltam mikor elindultam,hogy milyen fasza nincs végre az a gatyarohasztó meleg,körbetekerem a világot..ja,most volt rohadék szél,tiszta őszi idő lett:S Nem hiszem el,hogy mindig kell legyen valami:D
  • bardocz
    Most egy ideig 25°C körül marad a hőmérséklet, talán elmúlik majd a szél.
  • greg benz
    Mármint mire gondolsz,a szélre?Itt is eléggé szeles idő van,nem is volt kedvem sokat menni
  • Máté94
    Hát egyenlőre csak lesz. Vázat cserélek így valami vegyes gumi kellene.
    Schwalbe Tyrago találtam jónak eddig.
  • Spongya08
    Milyen bringád van csepel?xD
    Attól függ h mennyire használnád meeg mennyit költenél rá mert ha csak a városba nyomulsz néha nemkell olyannnyira drága.
  • Spongya08
    Attól függ mennyit szánsz rá.
  • Spongya08
    Mai nap itt monoron kiba***ul rossz bringázni mert a városból kifele hát visszafele meg szembe de olyannyira h 40-45 ről 20ig lelassulok..
  • Máté94
    Valaki tud valami jó 28-as külsőt ajánlani? :DD
    Annyi van, hogy nem tudok választani:D
  • Spongya08
    Ma mikor mentem és behuztam a féket jó nagyot roppant,utána délután folyamán haveromnak oda adtam egy körre és mikor behuzta a féket azon nyomban elszakadt a fékés szerencsére nem nagy sebességel de beleszállt a kapuba,én pozitivan fogtam fel h nem én 40-50el szálltam bele egy kocsiba vagy árok vagy bármibe..
  • DJ RX7
    land rover sajama.

csak kikapcsolódásként használnám. nem szeretnék rá költeni rengeteg pénzt. az inkább marad a fotózásra. :D
  • SrAta
    Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehet onboard felvételt csinálni?:P OLCSÓN:D
    Ez a fő szempont XD
    Tehát csak itthon megtalálható dolgokból kell összehozni valamit:D
    Van telefonom, digitális fényképezőgép, memóriakari, abból többis:D
    Ja meg szigszallag :D
    Nah Mc Gyverek:D hajrá:D
  • SrAta
    Éreztem, hogy nem fog a videó berakása menniXD
  • SrAta

Nagyon Jó 4X videó:P
    Ja a kérdésem meg az lenne, hogy mi a szám címe és előadója, ami alatta szól?:P
  • greg benz
    Jaja,akkor még más volt a leányzó fekvése
  • bardocz
    Hát ja, pedig az elején még úgy tűnt, hogy megnyerheti Schleck.
  • greg benz
    Hát Contador lett
  • SrAta
    ő milyen jószág és mire használnád?
  • DJ RX7
    nekem tökéletesen megfelel. igazából kikapcsolódásnak van, hogy ne a gép előtt fonnyadjak hanem tekerjek kicsit. van nekem más hobbis is csak sajnos nem lakok olyan helyen, hogy 100%-osan hódoljak a hobbimnak. nem fogom szétverni. másik meg, hogy nekem marhára tetszik, főleg a színe. villára rá van írva, hogy nehogy dh-zz vele.

sajnos itt szabolcsban, legalábbis ebben a városkában ahol én lakok szinte nem is lehet látni semmilyen bicósokat.
  • bardocz
    Contador vagy Schleck?
  • Máté94
    Hát majd meglátjuk mi sül ki belőle. Én biztos gyűjtöttem volna még rá:D
  • DJ RX7
    na haló

• gordon 24
    Helyes!
  • SrAta
    nyugi Gordon megyünk még Pestre Rain-el:D
  • Rainbow15
    Jaja értem : )
    Nem baj, nem DH-zni jöttem, nincs nálam semmi, csak egy kona meg egy 5ös imbusz :P
  • gordon 24
    Az a baj, hogy barátnőzök (illetve az nem baj:D Csak érted) így nem igen tudok holnap se felmenni. Így van megbeszélve tudod.. Ha előbb tudom másképp alakítom a programot..