22335
-
#14368 Énis igyvagyok vele, h kikapcsolodni de ha egyedül megyek csak ugy unalmas meg este mek aztán mikor elmegyek vmi cigánybanda mellet tuti beszolnak aztán az segit nem oda figyelni az ilyenekre,énse maxon hallgatom.
-
#14367 Én mindig szoktam! :) Általában rapet és discot! Meg mindent ami jó! :D:D -
#14366 [center]
részletek... -
#14365 Punk, meg amit amúgyis:P -
Blum #14364 Én személy szerint semmit. Utálom. Azért megyek el bringázni,hogy nyugodtan tekerjek,esetleg barátaimmal közben beszélgessek. Városban meg amúgyis veszélyes dolog... -
#14363 szerintem mindenki azt hallgatja amit szeret. -
#14362 Ki milyen zenéket hallgat bringázás közben ha egyáltalán hallgat? -
#14361 ááá márcsak 3 nap és mehetek rideoollniii:D:D::D
Most még csaj sincsXD mjuk ez negatívum is:S... De mind1 így legalább nem rá gondolokxD meg lehet újakra hajtanixD szal jöhetne má a kicsikém:D:D:D -
#14360 Nalátod:) -
#14359 áh megvan. ki kell pattintani.
köszi a segítséget! -
#14358 akkor próbáld meg kettétörni a prizmát:D Fogd meg a két szélénél és próbáld eltörni mint egy kekszet -
#14357 próbáltam harapófogóval, csípőfogóval, csavarhúzóval. egyikkel sem sikerült.
nem akarom erőltetni, hogy nehogy görbüljön a küllő -
Blum #14356 Kilazítod a csavart egy laposfejű csavarhúzóval,aztán kész. -
#14355 Gondolom a narancssárga kis csavar szerűséget kell kilazítani ott a közepében,valami célszerszámmal. -
#14354 ezeket a fényvisszaverőket, hogy tudnám leszedni?
próbálgattam, de nem sikerült. -
#14353 Gondoltam mikor elindultam,hogy milyen fasza nincs végre az a gatyarohasztó meleg,körbetekerem a világot..ja,most volt rohadék szél,tiszta őszi idő lett:S Nem hiszem el,hogy mindig kell legyen valami:D -
#14352 Most egy ideig 25°C körül marad a hőmérséklet, talán elmúlik majd a szél. -
#14351 Mármint mire gondolsz,a szélre?Itt is eléggé szeles idő van,nem is volt kedvem sokat menni -
#14350 Hát egyenlőre csak lesz. Vázat cserélek így valami vegyes gumi kellene.
Schwalbe Tyrago találtam jónak eddig. -
#14349 Milyen bringád van csepel?xD
Attól függ h mennyire használnád meeg mennyit költenél rá mert ha csak a városba nyomulsz néha nemkell olyannnyira drága. -
#14348 Attól függ mennyit szánsz rá.
-
#14347 Mai nap itt monoron kiba***ul rossz bringázni mert a városból kifele hát visszafele meg szembe de olyannyira h 40-45 ről 20ig lelassulok.. -
#14346 Valaki tud valami jó 28-as külsőt ajánlani? :DD
Annyi van, hogy nem tudok választani:D -
#14345 Ma mikor mentem és behuztam a féket jó nagyot roppant,utána délután folyamán haveromnak oda adtam egy körre és mikor behuzta a féket azon nyomban elszakadt a fékés szerencsére nem nagy sebességel de beleszállt a kapuba,én pozitivan fogtam fel h nem én 40-50el szálltam bele egy kocsiba vagy árok vagy bármibe.. -
#14344 land rover sajama.
csak kikapcsolódásként használnám. nem szeretnék rá költeni rengeteg pénzt. az inkább marad a fotózásra. :D -
#14343 Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehet onboard felvételt csinálni?:P OLCSÓN:D
Ez a fő szempont XD
Tehát csak itthon megtalálható dolgokból kell összehozni valamit:D
Van telefonom, digitális fényképezőgép, memóriakari, abból többis:D
Ja meg szigszallag :D
Nah Mc Gyverek:D hajrá:D
-
#14342 Éreztem, hogy nem fog a videó berakása menniXD -
Nagyon Jó 4X videó:P
Ja a kérdésem meg az lenne, hogy mi a szám címe és előadója, ami alatta szól?:P -
#14340 Jaja,akkor még más volt a leányzó fekvése -
#14339 Hát ja, pedig az elején még úgy tűnt, hogy megnyerheti Schleck. -
#14338 Hát Contador lett -
#14337 ő milyen jószág és mire használnád? -
#14336 nekem tökéletesen megfelel. igazából kikapcsolódásnak van, hogy ne a gép előtt fonnyadjak hanem tekerjek kicsit. van nekem más hobbis is csak sajnos nem lakok olyan helyen, hogy 100%-osan hódoljak a hobbimnak. nem fogom szétverni. másik meg, hogy nekem marhára tetszik, főleg a színe. villára rá van írva, hogy nehogy dh-zz vele.
sajnos itt szabolcsban, legalábbis ebben a városkában ahol én lakok szinte nem is lehet látni semmilyen bicósokat. -
#14335 Contador vagy Schleck? -
#14334 Hát majd meglátjuk mi sül ki belőle. Én biztos gyűjtöttem volna még rá:D -
#14333 na haló
-
#14332 Helyes! -
#14331 nyugi Gordon megyünk még Pestre Rain-el:D -
Rainbow15 #14330 Jaja értem : )
Nem baj, nem DH-zni jöttem, nincs nálam semmi, csak egy kona meg egy 5ös imbusz :P -
#14329 Az a baj, hogy barátnőzök (illetve az nem baj:D Csak érted) így nem igen tudok holnap se felmenni. Így van megbeszélve tudod.. Ha előbb tudom másképp alakítom a programot..