Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Fos úemefet soha nem vennék divatszar...
De valaki arra esküszik...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Én Karatont vennék,az tuti.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Manchester United FC
Ha van akkor beraksz egy csavart a másik oldalába, beledugsz egy átmenõ fém valamit(olyat ami nem tud beleszorulni a csavarba), majd arra "támaszkodik rá" a leszedõ belsõ része, és ugyan úgy letekered mint a normált. Aztán ki a csavar, ki az átmenõ baszás😄 És az egészed megismétled a másik oldalon.
Downhill!!
De sebaj az idõ elég rossz még legalább nem fáj a szivem😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A Nem hajtott.
Nemértem mivan vele😄
Nah majd peppe leszedi (bolt) elvileg karleszedõvel lejön😄
Mielõtt behajtanád a pedált a helyére érdemes jó alaposan bezsírozni a hajtókar és a pedál menetét is. Ezzel elkerülhetõek a hasonló problémák.
Köszönöm a tippet😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
mert én külsõleszedésnél törtem el 2hete egy csavarhúzót 😄
u dont have to listen anybody else but me
Csak énnekem sikerült kérnem egy marha drága kulcsot és nem tört el😄
u dont have to listen anybody else but me
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
De gondolom egyik sem fog eltörni normál használat mellett.
Csak környezetemben sokan truvativ kormánnyal mennek, és valahogy az ragadt meg bennem, mint "kormány-márka" 😊
Melyek azok a jobb márkák, olcsóék kategóriájában? 😊
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Bár én sokat nem tudok segíteni.
Én stucnit meg kormányt akarok majd, és valahogy truvativ a bejövõs csak.
Nem tudom miért, más márkát félek megvenni, pedig biztos jók.. 😊
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ez amit kinéztem.
ezzz XD
sztetek?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"