Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
defekteket javítottad már?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

az umf szerintem pont nem egy divat bringa.attól messze van.szimplán egy szar.

Cosmo1999

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

SrAta
haver karatonja bírja a four crossot.
Fos úemefet soha nem vennék divatszar...
De valaki arra esküszik...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
tudom, hogy kel csak nincs karleszedõm, egyébként csak az nem jön le, amin nincsenek fogaskerekek😄

Vaxi
pont most órára jövet láttam egyet, fasza gép!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kgb12
Oks kösz akkor lesz a Karaton!

Manchester United FC

Karaton váza brutálisan erõs,azt tudom. (volt olyanom) Hardykat meg szidják mostanában.
Én Karatont vennék,az tuti.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kgb12
Hellotok! Szerintetek melyik bicikli a jobb?A Gepida Karaton 2010 vagy az UMF Hardy 4.

Manchester United FC

gordon 24
Van hajtókar leszedõd?

Ha van akkor beraksz egy csavart a másik oldalába, beledugsz egy átmenõ fém valamit(olyat ami nem tud beleszorulni a csavarba), majd arra "támaszkodik rá" a leszedõ belsõ része, és ugyan úgy letekered mint a normált. Aztán ki a csavar, ki az átmenõ baszás😄 És az egészed megismétled a másik oldalon.

Downhill!!

norbi56
Na basszus csak pénteken lesz meg a cipõm😞
De sebaj az idõ elég rossz még legalább nem fáj a szivem😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

SrAta
nemtom levenni a howitzeres kart a tengelyrõl annyira rárágta magát😄
A Nem hajtott.
Nemértem mivan vele😄
Nah majd peppe leszedi (bolt) elvileg karleszedõvel lejön😄

bardocz
64kilóval?😄 Gyenge hajtókar inkább😄
Erõizooom...😄

bardocz
Én annyira, hogy a hajtókar meghajolt, és mindezt félkézzel...
Én sem húztam rá teljesen amúgy...Csak úgy kényelmesen enyhén rászorítottam.

bardocz
Nem pont fordítva? Azért kell bikán meghúzni, hogy ne tekeredjen ki.
Ha megnézed a pedálok menetét, akkor látni fogod, hogy tekerés közben lényegében önmagukat hajtják be. Szóval nem kell bika mód meghúzni, magától is elég szépen össze tud gyógyulni a hajtókarral. ;o)
Mielõtt behajtanád a pedált a helyére érdemes jó alaposan bezsírozni a hajtókar és a pedál menetét is. Ezzel elkerülhetõek a hasonló problémák.

norbi56
Okés.
Köszönöm a tippet😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

SrAta
hogy lehet ilyen szerszámokat gyártani?XD

bardocz
És a felnivel mi lett?😄 Meg hány mérettel kisebb az a gumi, hogy eltörik egy csavarhúzó?
VRSDM
ezt nem nagyzolásból mondom
mert én külsõleszedésnél törtem el 2hete egy csavarhúzót 😄

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
nekem is volt már annyira meghúzva pedál😄
Csak énnekem sikerült kérnem egy marha drága kulcsot és nem tört el😄

SrAta
nekem is az olcsóbbik husi van bírja😊

VRSDM
hogy lehet ilyen szerszámokat gyártani? :/ 😊

VRSDM
osztálytárs alatt simán elhajlott egy atomlab pimprise, pedig 70kiló, és csak boltbajárós bicós 😄

eltörtem egy villáskulcsot, pedig csak a pedált csavarát próbáltam kilazítani <#boxer> Hogy lehet ennyire meghúzni valamit...

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

A cipõ talpán az spd stopli rögzítõ csavarjait majd húzd meg rendesen. Ha esetleg lelazul, baromi nehéz lesz kioldani a lábad. ;o)

norbi56
Ma megyek az SPD cipõért, délután fel is rakom csak sajna esik az esõ, de azért kipróbálom😉

bardocz
Hát nem sok esély van rá, hogy eltöröd, az biztos😊
Mark007
Persze, az már csak próba, végülis, majdnem mind ugyanolyan.
De gondolom egyik sem fog eltörni normál használat mellett.
Csak környezetemben sokan truvativ kormánnyal mennek, és valahogy az ragadt meg bennem, mint "kormány-márka" 😊

bardocz
Semmi értelme, ennyi pénzért ez kurvanehéz, egy tízesbõl könnyebet lehet csinálni. És ez vagy jó, vagy nem, ha külön rakod össze, akkor tudsz játszani a stucnival, meg a kormányt is tudod forgatni.
Mark007
Ennyibõl rendes számszeríjat veszel, nem ilyen izét.. 😊)
Nem lehet rossz amúgy

bardocz
Olcsóék kategóriában nem tudom😊 De Specialized, Syncross, Ritchey, RaceFace szerintem nagyobb nevek. Ha a hussefelt tetszik, akkor vedd azt. Ha a súly neked nem számít, akkor max kinézetben fogsz találni lényeges különbségeket, nameg emelkedés, szélesség, befogóméret, de ebbõl a befogóméret adott, a másik kettõ meg attól függ, hogy melyik kényelmes.
bardocz
Ez biztos jó😛
Mark007
Hát én kinéztem magamnak egy hussefelt comp-ot, nem is drága.
Melyek azok a jobb márkák, olcsóék kategóriájában? 😊

bardocz
Kormányok között nem hiszem, hogy van olyan, ami nem megbízható, meg tartós. XC-re akármilyet vehetsz, a lényeg, hogy legyen kényelmes neked.
mondjuk engem csak márka érdekelne 😄 melyik megbízható és tartós 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

bardocz
Konkrétan jó pár márka jobb lehet Truvánál😄
Mark007
Úgyértem, hajlított, egyenes, milyen árban kb.
Bár én sokat nem tudok segíteni.
Én stucnit meg kormányt akarok majd, és valahogy truvativ a bejövõs csak.
Nem tudom miért, más márkát félek megvenni, pedig biztos jók.. 😊

Kormányozni xD hát mire kéne ? .... amúgy xc , a súly annyira nem számít 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Vadnokedli
hüha XDDD novateket néztem, ócsó és jónak bizonult ismeröseimnél.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

bardocz
Arra figyelj, hogy ehhez átütõs agy is kell.
Vadnokedli
tecenek ezek a duro-k 😮 még duro volt a legelsö villám kis koromba(ami teló volt.) mainapig müködik a növérem bicójába 😄

ez amit kinéztem.
ezzz XD

sztetek?

repvez
sountur xcr 120 ez a telom van és azt mondták a boltban hogy amin van lock out azon kell lennie rugo elöfeszités állitásnak is.Ha valaki meg tudná nekem mondani hogy hol találom vagy hogyan kell az jo lenne, mert én hiába toltottem le a PDF-be a szerelési ábrát nem találtam meg .Amit lent is irtam csak a lockout és a csillapitás van a villa tetelyén az alján meg csak a rogzitö anyák.
Mark007
Mond, hogy mire is kell 😊
Úgy talán többet tud segíteni valaki

D:

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Vadnokedli
ez szépséges. : D

repvez
ebben az országban olyan nincs 😛
Tudna ajánlani valaki egy jó kormányt ?