Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
senki? este sehova? valami rájder?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Nincs. Jó cucc!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Vadnokedli
ugy kb 8 tol 10 ig kicsi tekerés ide oda. ugrálgatás stbi.

Vadnokedli
valaki nem akar eljönni biciklizni este?

Van valakinek rossz tapasztalata ezzel a váltóval kapcsolatban ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

SrAta
kösz eddig ezt az oldalt nem is ismertem😊))

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Nézd meg mtbr-en mit írnak róla, vagy másik fórumon, ahol nagyobb az esély, hogy valakinek ilyenje van. Eléggé könnyû villa, szerintem nem rossz.
SrAta
Erre valaki?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Egyáltalán nem, vannak ilyen gépeik is, de pl a Lefty-s villáknál nincsen jobb a földön.
Szabi84
O_o ez nagyon tetszik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SrAta
ui erre még kell ám pedált venned abból meg az értelmes(használható) kategória 5000FT

SrAta
polarisok ár érték arányban verhetetlenek. Viszont haver már tört el egy magellánt. Igaz valszeg azért mert nem arra használta amire kell...
De sztem mindent kibír😊
És ennyiért megéri!
De innen a fórumról pajti nevû felhasználó árul egy KONA HOOS bicót nagyon barátságos áron (110 000) nah az egy brutális gépezet😊

SrAta
A SRAM X5 bitangjó váltó nekem mindent bír, pedig four crosson csapatok. Szal alázom rendesen. Feszítése atombrutál gyors váltás minden körülmények között, pontos és nem zörög

szerintem jó választás lehet.mivel gondolom nem fogod durván használni valószínûleg bírni fogják az alkatrészek is. a 18-as vázméret ideális neked.ha van rá lehetõséged próbáld ki.ha esetleg neten vennéd olcsóbban,akkor is próbáld ki elõtte egy boltban,hogy melyik felel meg.

Üdv!
130k-ért ez a Polaris szerintem brutálisan jó gép! SRAM cuccok mostanában nagyon jók,nekem csak egyszer volt még az elõzõ bringámon és teljesen meg voltam velük elégedve. Egy haverom pedig durván másfél hónapja vett egy ugyanilyen gépet,csak sárgában. Hát...irigy vagyok rá. 😊

Hogy a magellánok mennyi jó bringák? Hmmm..
Én másfél éve használom az én 08'-as Polarisomat,durván 13ezer km van benne. Nagyon sokat kapott már,télen (-17fokban) is hibátlan volt,és nem sok kiadásom volt még vele. Nemrég kellett cserélnem hátsó agyat,mert az ugyanilyen B+ Country megadta magát (rengeteget futott). Ezen kívül csak akkut alkatrészeket cseréltem rajta (lánc,csoportkerék,fékbetét,bowdenek...). Az én ~60kilom alatt nem sok baj van vele. Szerintem a magellán polarisa egy nagyon durván jól összerakott masina,ár/érték aránya is remek.
Én csak ajánlani tudom! <#eljen>

Vadnokedli
ezért rühellem a canondélt, sznob márka, fel vágni jó és kész. 😄

Hellosztok
Bringavásárlás elõtt állok és szeretném a legjobbat kapni a pénzemért.
Fõként XC-re lenne használva a gép. 130000Ft-om van rá és már egyet ki is néztem de van pár kérdésem róla és gondoltam ti tudtok nekem segíteni.
Magellan Polaris Sram X5
Errõl lenne szó. Nekem eddig a kis hobbi bringámon teleszkóp nem volt és eddig csak shimano váltóssal mentem. Ez a Sram mennyire megbízható és értékálló?
Ezen kívül még a vázméretben nem vagyok biztos hogy mekkora lenne nekem az ideális. Kb. 180cm vagyok és úgy gondolom meg páran mondták hogy a 18"os lehet a megfelelõ nekem.
Amúgy ezek a magellan-ok mennyire jó kerékpárok? Hosszútávra szeretném a bringát és nem akarom hogy pár hónap esetleg egy év után máris hozzá kelljen nyúlni és úgymond fejleszteni.
Remélem tudtok nekem segíteni.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Máté94
Ha egyszer az agyvóltó jobb lesz mint egy láncváltó akkor majd elgondolkodom rajta😄DD
VRSDM
A Cannondale az egyik legpatinásabb és leginnovatívabb drótszamártenyésztõ a világon. Úgy döntöttek itt az idõ megint valami olyasmit alkotni amitõl seggreülsz. Kedves tech.hu Olvasó! Õ itt Mr. OnBike.

Nagyjából két és fél óra lenne végigcsemegézni ennek a szigorú mattfekete paripának minden porcikáját, és ha nem vagyunk a szerencsés (és nagyon gazdag) 250 tulajdonos között, akkor bizony aligha lesz alkalmunk rá.

Az elsõ villát már-már kezdtük megszokni, hiszen alefty már pár éve velünk van, de most a cég õrült tudósai egyszerûen lecsapták a bringa hátulját. A hajtás zárt rendszerben fut, ami egyben az egy szem villa a hátsó keréknek.

Talán ez lesz a Righty, hiszen most bal oldalt nincs semmi. A váz, a 9 sebességes Sram váltó, a kõkemény Avid tárcsafékek meglehetõsen morgonc külsõt kölcsönöznek ennek a jós(z)ágnak.

Kicsit eltántorít a birtoklási vágytól a 6150 dolláros árcédula, de mindenképp kiszaladok a garázsba, hogy a hétvégére helyrepofozzam a saját kis varacskosdisznómat, hogy újra összemocskolhassam a budai hegyekben. Bringára fel tekkertársak!

forrás

u dont have to listen anybody else but me

Máté94
<#nemtudom><#nevetes1>
Vadnokedli
nemtom minek írtam le.. xDD

Vadnokedli
de én csak ugy fel megyek védö cucc nélkül stbi, csak fel megyek és le gurulok katlanon, én cska ugy gondolom meg nézem bicódat : D

Vadnokedli
nekem 36 v 44 / 16 os az áttétem

gordon 24
Hát vasárnap fent leszünk, (egyelõre úgy néz ki, jó páran) Szóval, gyere. Ha megnézed a bringám az adatlapomon, és látsz a fogasnál, szólj😄DD

Downhill!!

Vadnokedli
rég voltam hegyen
fusunk ösze vagy valami XDDD

gordon 24
Holnap nem! Vasárnap megyünk/gyek😄

Downhill!!

Mark007
Eger melyik részén? Lehet kinézek nézelõdni 😊

Sziasztok!

Venni szeretnék valami olcsó cross kerékpárt,kinéztem párat,érdekelne hogy ezek közül meilyket lenne érdemes megvennem?Vagy kb mindegy?
Tudom hogy ennyiért nem kapni valami jókat,de gondolom azért csak jobbak még ezek is,mint a tescos biciklik 😊Többet most nem áldoznék rá...Mivel vagy 15 éve nem bicikliztem,ezért nem ismerem az alkatrészeket,hogy meilyknek jobb esetleg a felszereltsége..
Használtat nem akarok,mielõtt valaki azzal jönne 😊
Amúgy nem tudom hogy egyáltalán érdemes ilyen olcsó kerékpárokban teleszkóposat venni?Mert én jobban bíznék a teleszkóp nélküliben,nem tudom hogy milyen lehet az ilyen kategóriájú teleszkópok,de nem hiszem hogy túl jók...vagy tévedek?

kellys-result-2009
kellys-result-2010
kellys-stylus-2009
skarpea-rush-2009
Merida-Crossway-5-V
Nekem amúgy talán a kelly's Result ami jobban bejön,csak nem tudom hogy érdemes -e azt vennem...
Ja és még annyi hogy 180cm-hez elvileg jónak kéne lenni a 19-es váznak?
Elõre is köszönöm!

Vadnokedli
tehát 300 an lesznek minimum? XD

VRSDM
holnap ha valaki biciklizni fog akkor egerben lesz.
nagyon nagy muri lesz.

Vadnokedli
holnap valaki nem jön felnézni jancsi hegyre?

VRSDM
ugratni is lehet vele.
nem is akárhogy :$ 😊
a tulaj

flatspin to nosedive hármas 😄

SrAta
Azthiszem megvan a villa amit meg fogok venni😊)))))
Mondjatok véleményt plz:
SUNTOUR DURO DJ-D-P
Elvileg csillapítása ugyanolyan mint a marzo DJ3nak (talán ugyan az is😊)
Az E-bikehoz 4 év alatt 2 villa jött vissza ebbõl a szériából hídtöréssel egy mg azzal, hogy belebabráltak és elbaszódott az állítócsavar.
Azért ez nem rossz arány sõt mitöbb bíztató😊

Szal véleményeket légyszii😊

Vadnokedli
merevvilla:S nem szeretem a sztrítet :$

VRSDM
a fék nemfék dolog már nem él úgy, teljesen ízlés dolga
van aki divatból
van aki praktikából teszi fel, vagy veszi le.
mindegyiknek van jogos értelme, meg vádja. szóval mindenki eldönti maga hogy mit hova rak vagy nem rak. 😊

jól tévedsz.

SrAta
persze lehet ezzel streetelni, de a street bicón nem ilyen a gumi, ill a street bicón álatlában van elsõ fék is😊
Ha jóltévedek😊

Amikor még én nyomattam a DH-t FR-ot, akkor még elment streetnek is. 😊
SrAta
*trélsz

SrAta
Igen a vázpöri meg a kormánypöri miatt, mivel szerintem erre a vázra nem megy fel a rotor, meg montin hülyén is néz ki😄

SrAta
Nem street hanem tréslsz!😊

Szép gép. <#eljen> Bowden az ugye azért van olyan hosszúra hagyva,hogy lehessen pörgetni a kormányt? 😄

Uhh, jóféle street bicó! <#eljen>
VRSDM
õsszel törött váz + hajtás
idén tavaszra egy teljesen új biciklit igényelt.
szóval itt az csapatunk váci tagjának az új szeme fénye
(halkansúgommeg hogy gyhöönyöörûûûûûû) (ns-superstar alkatrészekkel szerelve)

Persze, az van rajta. Most csak 3bar-ra fújtam õket, kb. ezeken is szoktam használni.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SrAta
az én table topomban sincs semmi védele, és a holy rollerbe is csak kevés. Bele kell tolni 4,2 bárt és akkor ott a felütés elleni védelem😊))
(UI TÉNYLEG RAJÛKJ BELE LEGALÁBB 4et mert most szerintem felütötted!!!)
A Continental belsõk emg nagyontutik nekem is olyanok vannak!😊
UI: Felniszalag ugye van a felniden?

Javítottam, vettem continental belsõket. Elöször ragasztani akartam a régieket, de miután láttam, hogy az elsõ belsõt 3x javították, a hátsót 2x, gondoltam veszek inkább egy újat. Amúgy elég vékony a minionDH oldalfala, gondolom ez a legolcsóbb változat védelem nélkül.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

VRSDM
nem kissebb semennyivel, csak a felni ilyen mély fazon, a külsõ meg kívül-belül (szóval kettõ egymással párhuzamosan) peremes, és bizony bitangul lehet csak leszedni róla. ellenben lehet bele pakolni bõven a bárokat 😉

felnimnek semmi baja, még a festés se jön le ilyenkor, hibátlan 😊

köszönjük!