22335
-
#14408 Énis pisálnák vért, de most is szerváltam munkát bringákat javitok a szomszédba 800ft ot kapok 1 bringáér mire össze szednék 1 konára pénz addigra világvége:D
meghát 16éves koromra akarok valami komolyat mivel akkor fejlődik a szervezet v hogyvan akkor érdemes gyurni kezdeni mert az izomnak akkor jó de én nem akarok hazudni amik bringáim nekem voltak azok mind1szálig ipari hulladék de mégis levertem egy csomó nagyszájú gyereket és elég jó érzés volt. -
#14407 hát én is vért pisáltam mire megtudtam venni a Konát, de az érzés, amikor felülsz a bicajra, amiért olyan sokat dolgoztál, és tekersz vele, izzadsz, mint a ló, fáradsz mint az állat: na ez megfizethetetlen, és mindent megér :) -
#14406 átérzem...
Nekem mjuk elég komoly kis gépem van, de ezt se sikerült egybe összerakni... 2 évig mindenre alkatrészeket kaptam:D és így lett kész:P -
#14405 Ha lenne pénzem akkor kibasznám a kukába halál bajlodna vele már mennék ebikera és rendelném a legdrágább felnit sőt egy komplett biciklit 2-3 darabot belőle ha lenne eggyikel baj.:D -
#14404 Az lehet de ez országuti nem dirt meg ez vanmár vagy 20éves..
Ha lenne pénzem akkor vennék bele de mivel apám nem politikus és nem apuci kedvence vagyok nem tehetem meg:DXD De am országuti am se arrol hires h strapa biro hanem arrol h könnyű de mégis birja a kisebb gödröket.
-
#14403 *Sun -
#14402 Hát sztem az én duplafalu Sum DichWitch felnimmel csinálod lehet megse látszik:D Az egy nagyon jó Dirt/FR felni... -
#14401 Szomszédom aztmondta vissza huzzatja én hiszek neki ha nem akkoris megoldjuk,ja és ez elég masszív acél felni kb 15 el buktam, ha most alufelnivel 30 nál szállok bele sem merek gondolni milett volna de biztos csúnya látvány.
-
#14400 Hátecsém ezt akárhogy fotózod ez kibaszottnagy 8as...:S -
#14399 Azért nem derék mert egy kicsit megdöntve van fényképezve,de én reménykedek.Ja és miután elestem vele még haza is kellet cipelnem. és vagy 2km volt az út hazaáig. -
Blum #14398 Ú bazd,az derék..:/
Nem hiszem,hogy ebből ki lehet szedni a nyolcast...Bár ne legyen igazam. -
#14397 nem optikai csalódás, már a küllők kivannak lazitva -
#14396 Elbuktam, kb 20perce egy fél pillanatra elengedtem egyik kézzel a kormány utána egy kis csuszás az első falba repülés és ha szemből a felnibe nézel majdnem szabályos nyolcas,már lazitgatom is meg a küllőket h vissza huzassam.
fáj a vállam mivel bal vállamra estem, a térdem a könyököm kicsit lejött itt ott a bőr de nemszámit.Most kilazitgatom a küllőket holnap vissza huzatjuk és holnap este már megyek. -
#14395 Holnap RIDEEEEE:D
Ha tojásméretű jegek esnek akk isXD -
#14394 Mindegyik megy a bringán, csak a konzolt kell valahogy okosba rögzíeni, ne potyogjon le. -
#14393 minden GPS-t lehet biciklin is használniXD
De pl az IGO tud bicós utat tervezni:P
Az meg rámegy pl pdara is... -
grimm13 #14392 Valaki tudna nekem mondani olyan GPS-t amit lehet biciklin is használni ? -
#14391 Tényleg lenne egy kérdésem.
Nem tudtok bicikli utánfutó tervrajzot??
Mert gyakran eljárok horgászni és eddig ugymentem h a botok bringára gumipokkal táskába a több cucc de hosszú távon elég gyér, ezért gondoltam h csinálok egy utánfutót, csak egy rajzkéne meg vasanyag.:D
Kérdeztem a rendőrőket mikor kresz versenyen voltam asszem 30cm-et nyulhat ki két oldalra szal sztem akkor 60cm széles meg 1-1,5 hosszú vagy azmár sok?
namind1 köv nagykérdés meik olcsóbb és meik jobb?A tengejre rögzitős vagy az üllésalá?
Kösz előre is -
#14390 Az király.
Én ilyen netes dolgokkal sosem nyertem.
Pedig sokak elmondása szerint jól bringázom,de mivel nem gazdag családba születtem igy még sosem volt komolyabb bringám meg anyámék sajnálják erre a pénzt mert tudják h tönkre menne és az újjab kiadásokat vonna maga után, pedig én bizom benne ha vennének akkor lenne esélyem valami amatör versenyen. -
Blum #14389 Én tavaly teljesen véletlenül nyertem testbike-n. Feladtam haveromnak egy hirdetést. Mintha Isten keze lett volna a dologban. Épp akartam venni egy komolyabb pumpát,mert akkor csak egy nagyon régi szovjet pumpám volt. Aztán jött az e-mail,hogy nyertem egy 12ezer forint értékű Spyral pumpát,meg egy Mavic km órát. -
#14388 Bár* -
#14387 És az ilyeneket hol találod fb-n?
Mert én sose látok ilyeneket.
Pár ugyvagyok vele h ugyse nyernék meg ugyis átverés de akkor énis probálkozni fogok hátha sikerül.:D -
#14386 sorsolás -
#14385 És mit kellet csinálni ezen a játékon?
Kvíz? vagy csak ilyen sorsoláson alapuló? -
#14384 helyesbítek: dehogynem adnék érte, ha megtehetném :D -
#14383 facebookos játékon :D -
#14382 nem drága ez, megéri az árát, csakhát ez természetesen versenyzőknek előnyös. nagyon pontos adatokat mér, pontos statisztikát készít, amire egy átlag bringásnak nincsen szüksége.
tehát ennyi pénzt én sem adnék érte - mivel nem vagyok versenyző, és pláne az életben nem lenne ennyi pénzem egy ilyen cuccra :D - de nagyon örülök neki, és kíváncsian várom, hogy hogyan fog teljesíteni :) -
#14381 Gratulálok hozzá,de pontosan mivel nyerted?
Nagyonjó kis szerkezet ahogy olvastam szóval korrekt az ár mivel már az h egy műhold figyel és elemez már az rengeteg pénz. -
#14380 Ez le is pippant? xD -
#14379 közben rákerestem én is. jó kis cucc, de ennyiért szerintem drága. kivéve ha nyeri az ember. -
#14378 azt pont nem :D -
#14377 oszt ennyiért van benne hajszárító legalább? -
#14376 70.000 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem vettem, hanem nyertem -
#14375 Nemrossz.
Mennyibe van egy ilyen?
Nekem egy 2000Ft-os kula van de kezdésnek tökéletes,majd ha komolyabb szinten tolom akkor kap a bringa másikat. -
#14374 Holnap megérkezik a "kicsike".
hát nagyok kíváncsi leszek rá.
-
Gabo #14373 Én a kerék surrogást, a szabadonfutó kattogását, a pulzusmérő sípolását és persze a lihegésemet szoktam hallgatni. ;o) -
#14372 áááááááááá minnyáákedd minnyákeddd:D:D:D
És akk leszbicó megpálya meg minden ha tojás méretű jegek esnek akk isXD
1hónapja törött:D:D:D és vééégggreee ésss áhhh:D:DD: -
#14371 Esik az eső,bringázásra nem alkalmas ez a nap de holnap remélem már nyomhatok egy kicsit mert már igyis hiányvan, sajnos csak hátsó sárhányom van elsőt meg fogok szerválni h az ilyen szord körülmények közt is lehessen tekerni. -
#14370 Én ink fülessel a telóm az tönkre ment nemis lenne más lehetőség csak mp3. -
#14369 Én nem is fülhallgatóval hallgatom. :D Simán benyomom a telót azt berakom a zsebembe...ennyi. és legalább hallom a kocsikat is.