Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Erre valaki?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De sztem mindent kibír😊
És ennyiért megéri!
De innen a fórumról pajti nevû felhasználó árul egy KONA HOOS bicót nagyon barátságos áron (110 000) nah az egy brutális gépezet😊
130k-ért ez a Polaris szerintem brutálisan jó gép! SRAM cuccok mostanában nagyon jók,nekem csak egyszer volt még az elõzõ bringámon és teljesen meg voltam velük elégedve. Egy haverom pedig durván másfél hónapja vett egy ugyanilyen gépet,csak sárgában. Hát...irigy vagyok rá. 😊
Hogy a magellánok mennyi jó bringák? Hmmm..
Én másfél éve használom az én 08'-as Polarisomat,durván 13ezer km van benne. Nagyon sokat kapott már,télen (-17fokban) is hibátlan volt,és nem sok kiadásom volt még vele. Nemrég kellett cserélnem hátsó agyat,mert az ugyanilyen B+ Country megadta magát (rengeteget futott). Ezen kívül csak akkut alkatrészeket cseréltem rajta (lánc,csoportkerék,fékbetét,bowdenek...). Az én ~60kilom alatt nem sok baj van vele. Szerintem a magellán polarisa egy nagyon durván jól összerakott masina,ár/érték aránya is remek.
Én csak ajánlani tudom! <#eljen>#eljen>
Bringavásárlás elõtt állok és szeretném a legjobbat kapni a pénzemért.
Fõként XC-re lenne használva a gép. 130000Ft-om van rá és már egyet ki is néztem de van pár kérdésem róla és gondoltam ti tudtok nekem segíteni.
Magellan Polaris Sram X5
Errõl lenne szó. Nekem eddig a kis hobbi bringámon teleszkóp nem volt és eddig csak shimano váltóssal mentem. Ez a Sram mennyire megbízható és értékálló?
Ezen kívül még a vázméretben nem vagyok biztos hogy mekkora lenne nekem az ideális. Kb. 180cm vagyok és úgy gondolom meg páran mondták hogy a 18"os lehet a megfelelõ nekem.
Amúgy ezek a magellan-ok mennyire jó kerékpárok? Hosszútávra szeretném a bringát és nem akarom hogy pár hónap esetleg egy év után máris hozzá kelljen nyúlni és úgymond fejleszteni.
Remélem tudtok nekem segíteni.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Nagyjából két és fél óra lenne végigcsemegézni ennek a szigorú mattfekete paripának minden porcikáját, és ha nem vagyunk a szerencsés (és nagyon gazdag) 250 tulajdonos között, akkor bizony aligha lesz alkalmunk rá.
Az elsõ villát már-már kezdtük megszokni, hiszen alefty már pár éve velünk van, de most a cég õrült tudósai egyszerûen lecsapták a bringa hátulját. A hajtás zárt rendszerben fut, ami egyben az egy szem villa a hátsó keréknek.
Talán ez lesz a Righty, hiszen most bal oldalt nincs semmi. A váz, a 9 sebességes Sram váltó, a kõkemény Avid tárcsafékek meglehetõsen morgonc külsõt kölcsönöznek ennek a jós(z)ágnak.
Kicsit eltántorít a birtoklási vágytól a 6150 dolláros árcédula, de mindenképp kiszaladok a garázsba, hogy a hétvégére helyrepofozzam a saját kis varacskosdisznómat, hogy újra összemocskolhassam a budai hegyekben. Bringára fel tekkertársak!
forrás
u dont have to listen anybody else but me
Downhill!!
fusunk ösze vagy valami XDDD
Venni szeretnék valami olcsó cross kerékpárt,kinéztem párat,érdekelne hogy ezek közül meilyket lenne érdemes megvennem?Vagy kb mindegy?
Tudom hogy ennyiért nem kapni valami jókat,de gondolom azért csak jobbak még ezek is,mint a tescos biciklik 😊Többet most nem áldoznék rá...Mivel vagy 15 éve nem bicikliztem,ezért nem ismerem az alkatrészeket,hogy meilyknek jobb esetleg a felszereltsége..
Használtat nem akarok,mielõtt valaki azzal jönne 😊
Amúgy nem tudom hogy egyáltalán érdemes ilyen olcsó kerékpárokban teleszkóposat venni?Mert én jobban bíznék a teleszkóp nélküliben,nem tudom hogy milyen lehet az ilyen kategóriájú teleszkópok,de nem hiszem hogy túl jók...vagy tévedek?
kellys-result-2009
kellys-result-2010
kellys-stylus-2009
skarpea-rush-2009
Merida-Crossway-5-V
Nekem amúgy talán a kelly's Result ami jobban bejön,csak nem tudom hogy érdemes -e azt vennem...
Ja és még annyi hogy 180cm-hez elvileg jónak kéne lenni a 19-es váznak?
Elõre is köszönöm!
nagyon nagy muri lesz.

nem is akárhogy :$ 😊
a tulaj
flatspin to nosedive hármas 😄

Mondjatok véleményt plz:
SUNTOUR DURO DJ-D-P
Elvileg csillapítása ugyanolyan mint a marzo DJ3nak (talán ugyan az is😊)
Az E-bikehoz 4 év alatt 2 villa jött vissza ebbõl a szériából hídtöréssel egy mg azzal, hogy belebabráltak és elbaszódott az állítócsavar.
Azért ez nem rossz arány sõt mitöbb bíztató😊
Szal véleményeket légyszii😊
van aki divatból
van aki praktikából teszi fel, vagy veszi le.
mindegyiknek van jogos értelme, meg vádja. szóval mindenki eldönti maga hogy mit hova rak vagy nem rak. 😊
Ha jóltévedek😊
idén tavaszra egy teljesen új biciklit igényelt.
szóval itt az csapatunk váci tagjának az új szeme fénye
(halkansúgommeg hogy gyhöönyöörûûûûûû) (ns-superstar alkatrészekkel szerelve)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
(UI TÉNYLEG RAJÛKJ BELE LEGALÁBB 4et mert most szerintem felütötted!!!)
A Continental belsõk emg nagyontutik nekem is olyanok vannak!😊
UI: Felniszalag ugye van a felniden?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
felnimnek semmi baja, még a festés se jön le ilyenkor, hibátlan 😊