Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Felénk rendesen csináltak, minden keresztezõdésben rendõrkocsi, vagy motoros, és elállták az utat amig átértünk.
Meg nem rég lett meg az spd cucc és akkor mondják h mi ez a cipõ én meg mondom nekik hogy ez a cipõ olyan hogyha pofánrúglak vele akkor lesz egy szép háromszög a homlokodon...aztán megmutattam neki a stoplit xd
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Meg az ilyen street meg ugrálós "arcok" azt hiszik h õk a menõk meg minden beszólogathatnak mindenkinek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Azt értem, ha ugrál, akkor az ülés lent van, de pl. ilyenkor miért nem tudják kihúzni. Bár nekem mindegy, nekik kényelmetlenebb 😊
De azért lényegében jó volt ennyi bringást látni 😊
"azt a hülyét nézd,hogy lehet olyan magas ülésen tekerni?"
Mondom a kurva anyád és úgy hogy lehet tekerni,hogy mész a béemikszeddel,amivel szart sem tudsz,de azért a fél segged kint van?....
Kussban vóót..😄
Szervezõnek is visszaszólt..
Jó volt, bár lényegesen kevesebben voltunk, mint õsszel.
Csak 3 bukás volt, az sem nagy, de volt egy 14-15 évesekbõl álló csapat, szembesávba simán kimentek, és mutogattak, ha rádudáltak...
Hazafele találkoztam 2 CC-sel, mondom, veletek tartok..aha, francokat 😄
Emelkedõn még tartottam a tempót, lejtõn úgy egyszerûen eltüntek 😊 Elsõ váltó hiányában nehéz volt tartani. De edzésnek jó volt 😊
u dont have to listen anybody else but me
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
biztosan nagyon nehéz! ezt ránézésre megmondom...
szerintem felejtsd el 😊
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Fox Rampage
Ma piacon találtam 1 bukót és azt akarom megkérdezni, hogy szerintetek mennyit érhet. 😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Úgy indult, hogy menjünk valahova, nekem meg este nincs buszom, szal majd betekerek városba, este meg haza, lámpa van.
4-tõl 6-ig városban össze-vissza, haverom most vett egy marzo z1 sportot, nem gyenge villa 😊 Tengeri beteg lettem rajta köbö.
Este még ilyen hosszan nem jöttem eddig(10km). Kezdett hideg lenni, kezem teljesen megfagyott, sötétség, egy foltot látok csak, kutyák ugatnak..
Bevallom, féltem néha 😊
De legalább az a pár autós, átment egészen a másik sávba mikor elõzött, ha jött szembe valaki, mindegyik lelassított, és megvárta..ilyet is rég tapasztaltam 😊
álmosan felveszem, mondom mivan.
beleszól, hogy gyerünk bringázni, találkozzunk 9kor a kistesco-nál. ahh 😄
az lett a vége tekertünk 2 órát. jól indult a napom!
imádok bicajozni..
Feszítsd meg akár a váltókarból kilógó kis lyuk (ahova befut a bowden az tekerhetõ) tekerd ki minél jobban. Ha így se jó, akkor tekerd be és húzz a bowdenen.(Feszesebbnek kell lennie)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Még lapátolnunk is kellett😊
A Letörés beérkezõjét kimsota a víz és azt csináltuk meg miközben a többiek új íveket ástak. Szal a versenyre (máj. 9) tök új pálya lesz:S
Sajna ... nekem a régebbi jobban tetszik. Ezen van 1 rész, amin nem merem áthúzni a gépet:SS
Ahol el lehet menni ott meg most markolónyom meg föld van:S
De azért jó volt..
Holnap újra megyünk😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Gyors, pontos feszít mint állat. Bírja😊
verjél be két xanax-ot aztán várunk újra.
am. most jöttem kápmegyerrõl, a pálya még mindig nem az ízlésem, de a társaság miatt nagyon nagyon jót ugrattunk 😊