22335
-
n3whous3 #14568 wtf 2-7 is fika. Lusta vagyok leváltani és sokszor meg 3-5ben indulok el. Inkább az a kérdés, hogy hogyan lehet gyorsan menni 2-x-ben :D -
#14567 Hülyevagyok, 2-6ban pörgetem, meg úgy indulok, a 2-4, 2-3 meg a hegymenet, kiállva szenvedős, mivel nem tudok leváltani kistányérra. -
Kinézem belőled!:DD -
#14565 Ha tovább fokozod veszek egy XTR-t a 8-as soromra. -
#14564 :D -
#14563 Csak Máténak van ilyen váltómániája, de amúgy olyan terepre tuti nem megy, ahol tényleg számítana is:P -
#14562 Gyenge vagy:D
2-4-ből indulok mostanában, és azt pörgetem, de simán elindulok 3-4ben, és 3 pedálfordulat alatt utazótempón vagyok. -
#14561 Hogy a fenébe indulsz el te 2-5-be? :D
Nekem 2-2 az amivel elindulok és utána megyek lefelé.
3-ast nem is használom. -
n3whous3 #14560 mondjuk nem szoktam vele variálni, 2-5, 2-6, 2-7 meg 3-5, 3-6, 3-7 a megszokott -
#14559 Egyik se szereti a keresztbe váltogatást de a drágábbak jobban tolerálják mint pl. az Altus. -
#14558 Ne aggódj, több száz ezres is azt rakják mert van amihez alapból csak kemény műanyag jár :D -
n3whous3 #14557 Ja igen, kérdés: egyáltalán létezik olyan váltó, ami nem buzul keresztbeváltáskor? Gondolom igen, de nem vagyok a váltókkal képben, eddig kb a láncváltóról tudtam. -
n3whous3 #14556 Meglesz :D Hát összességében rosszat ott se mondanak, ha megnézed az átlagot. Lesz miből rá költeni, ha gond lesz talán.
Igen, a pedált meg cserélni fogom valamikor, engem is zavar, hogy megvesz az ember egy ilyen biciklit és képesek ilyet kispórolni. Még ha abból a kemény műanyagból van, akkoris. -
#14555 Ha nem vált keresztbe meg nem zúzza szét az erdőbe szerintem bírni fogja egy darabig, nekem a Magellanomon a Tourney kibírt 2500KM-et, akkor adtam el a bicót és még nem volt rá sok panasz:D -
#14554 Inkább azt, hogy a kormány alatt van, nekem jóval fölötte van. -
#14553 ahh akkor megnyugodtam :D -
#14552 Vigyázni vele -
#14551 lehet róla szó, ha nekem adod a Trance-t :DDDDDDDD -
#14550 nem szeretem, ha 200 méterrel vagyok a váz fölött. gondolom alacsonynak tartod az ülést :D -
Blum #14549 pedál csere és tökéletes! -
#14548 Aszfalton menni vele mindenképp jólesz, munkába járni meg főképp:)
Ha nem akarsz terepre menni akkor mindenképp jó választás szerintem.
Pedálokat azért cseréld le mert az a műanyag el is fog törni meg nem is illik az összképbe:D -
n3whous3 #14547 Tegnap vettem, plusz ma egy Cateye Velo 5-öt mellé:
Kinek milyen tapasztalata van a Meridákkal, illetve ha van, pontosan ezzel a típussal?
Amúgy meg kisebb-nagyobb túrákra, meg esetleg munkába járásra lett. -
#14546 Nekem a régi Sigma órám volt ilyen gumis 2 évig volt a bicón és nyoma sem volt elérésnek, a vezeték szakadt el azért vettem másikat.(Tőből szakadt nem lehetett összesodorni) -
#14545 He? Nem szedem le konzolostól. xd
Csak magát az órát szedem le. -
Gabo #14544 Te Vaxi, ennek a színe nem illik a Konádhoz. :oP Nem akarod inkább nekem adni? A Trance X szürke kék színéhez sokka inkább passzolna. ;o) -
#14543 Egy 70ezres kütyü mellé csak adnak normális gumit is;D
Ahogy nézem a te beállításod, nem kicsit más a pozíciónk a bringán:D -
#14542 és te minden alkalommal leszeded a gumikat? -
#14541 Igaz, végül is jobb mintha egy iPhone-t raknál ki :D
#14540: Az enyém is ugyan így van rögzítve. -
#14540 találtam egy képet a rögzítésről -
#14539 valahol el kell férnie a sok cuccnak ami benne van, meg 2 mm-es kijelzőre nem írhat ki 8 féle adatot. :D -
#14538 Kicsit túlméretesnek tűnik :D
Nekem is ilyennel van rögzítve. De nekem oda is van ragasztva. Szerintem nem lesz baja, csak ne hagyd rajta a bicón :D -
#14537 ilyen kis gumigyűrűkkel kell rögzíteni, mással nem is lehet.
viszont fosok, hogy az elérik, elszakad :D
nyugtasson meg valaki, hogy tartósak ezek a gumik :D - hátha valakinek ismerős. -
:) -
#14535 Mégiscsak CST gumit fogok hátsó guminak venni. Bikemagon nem írják, hogy rossz lenne, és amit kinéztem, azt mtbr-en is dicsérik. Crusader, 2.1-es. -
Gabo #14534 A kerékagyban lévő racsni valószínűleg megadta magát. Vidd el bringaszervizbe és megnézik, hogy menthető-e még a dolog.
Rossz esetben, ahogy Máté is írta, cserélni kell a kerékagyat. Jó esetben talán olcsóbban is megúszod. Lehet, hogy csak ezer éve nem kapott zsírt és a kalapácsszerkezet beállt. -
#14533 Val di sole dh replay:
katt -
#14532 Agyat kell cserélni. -
miki10 #14531 sziasztok!
lenne egy problémám a bicajjal. az van hogy ha megtekerem akkor a hátso fogaskerekek nem tekerik meg a kereket, de a hátso fogaskerék forog de a kereket nem forgasa meg és nem igy nem lehet bicajozni mert nem megy a bicaj.
mi lehet a baja? én is megtudom itthon csinálni? -
#14530 Persze, lelehet, csak "veszélyes". Én inkább rongyolok:)
-
Blum #14529
Good man! :D