22335
-
#14608 Nehogy kivedd már belőle a jó kormányról lockolható teleszkópot észlény :D -
Bandinho #14607 http://criticalmass.hu/forum/20070602/budapesti-bringaboltok-listaja itt biztosan találsz.:) -
Bucsek #14606 Hali, szeretném, ha segítenétek. Olyan bicaj boltot keresek, ahol nagy a választék, és NEM WEBSHOP. Googléztam eleget, mindenhol csak Webáruházat találok az nekem nem jó.
Nem vagyok nagy igényű, nem vagyok kőgazdag, hogy vegyek 100-200 ezer ft-ért, csak városi (munkahelyre), meg erdős bringázásokra kellene. Még 2 éve találtam egyet, egész jól néz ki (tudom nem ez a lényeg:D) Schwinn Csepel - Ranger fully-t gondoltam, azt mondják az egyik netes teszten hogy városra, meg laza túrákra simán jó, én nem szaltózni, meg repülni akarok vele, csak tekerni. Egy normális boltot sem találtam :(
Légyszíves segítsetek ha tudtok, Budapesti bolt kéne.
Köszönöm előre is. -
#14605 Nem is DH-zni akartam. :D Nincs is hozzá "felszerelésem" (térdvédők, bukó stb. stb.)
De amúgy jó cucc? 60-70K ért szerintem megérné. -
#14604 Erdőbe én is betévedek az ugratás meg a durva terep nem ugyan az, mert az a bicó erdőzésre való terepre, csak ugye nem DHra:) -
#14603 Úgy akartam mondani, hogy nem megyek annyira durva terepen, de néha betévedek erdőbe stb. :D Nem olyan vagyok, hogy 1-1 be ülve megyek mindenhol.. :D Ez most hülyén hangzik XDD nemtudom máshogy elmondani. XDXD -
#14602 Mit jelent az hogy keményebben hajtasz?:D -
#14601 Tudom. Enyémmel se repkedek, csak keményebben hajtok. Nem az a túrázgatós típus vagyok. -
Blum #14600 Azt azért tudnod kell,hogy ez NEM ugratásra való. -
#14599 Kövi vasárnap remélem még meglesz és lealkudom 60-70K-ra :D annyiért simán megveszem. Azt majd átrakom bele a duro-t meg a kormány,stucnit és jó vas lesz az biztos. Csak a hátsó rugós tagot nem tudom milyen. :/ Nem néztem annyira -
#14598 Szerintem igen. -
Ma egy ilyen vasat láttam használtan 80Kért. :) Megér ennyit szerintetek? -
#14596 Nézek majd valamit mert nem akarok a mátrában is így járni. -
n3whous3 #14595 nem motor ez,hogy 20kmph-val döntögesd nagy szögben xD -
#14594 Ezért kellenek semi-slick kerekek:D -
#14593 ma én is eltaknyoltam rendesen. udvaron öcsém bicójának kerekeit fújtuk fel meg a fékpofákat megigazítottam. ekkor ki akartam próbálni. sikerült úgy kanyarodnom, hogy megcsúsztam picit lerepültem a bicóról. könyökömet szépen be is basztam azóta is fáj. vér + gennyes váladék jön belőle apránként délután óta. -
#14592 Na többet sem veszek Conti SportContactot, körforgalomban mondom kicsit megdöntöm mert most raktam fel, nem mentem gyorsan mert lassan mentem bele és úgy gyorsítottam egy kicsit.Elértem a feléig és mint télen amikor nem látod a hó alatt a jeget úgy csúszott ki alólam az első kerék, az úton semmi nem volt ami megdobott volna, egyszerűen kicsúszott alólam a cucc.Szerencsére nem volt forgalom mert le volt zárva a belváros rendezvény miatt...bicónak semmi baja nem lett én voltam alul:P, egyedül a szarv ért le az de az is megúszta a kormányvég miatt:)
Örültem hogy semmi gond rajtam is csak felületi horzsolások nem is véreztem, erre veszem elő a telefonom zsebből és betört a képernyő, persze hogy ilyenkor nincs a nyeregtáskában...Ez volt a mai élményem:P(a telefont meglepően olcsón 8kból megjávítják) -
Blum #14591 Bizony!
Bitang jó kis gép :)
Magellan... -
#14590 Ugyan ilyen gépem van! Csak szeretni lehet! -
Balee 007 #14589 Itt van pár kép is:
Aktív mosás... Itt még nem tudtuk mi jön fentről...
A vasak
Eső után az "út"...
-
Blum #14588 Én is bőrig áztam. -.-
Kiértem a városból,bementem az erdőbe,akkor kezdett el csöpögni. Mondom jólvan,mind1...
Eltekertem a várostól 9km-re,dörgött egyet,aztán már szakadt is. állat módon megáztam...:D De tetszett -
Balee 007 #14587 Nah mai ride is megvolt Igaz közben elkapott egy kisebb zápor is de nagyon jó volt attól még -
Bandinho #14586 Én szinte csak a 2-5,2-6,2-7,3-6,3-7 fokozatokat szoktam használni, általában 2-7-tel indulok. -
#14585 Én nekem meg mindig 3-7be van. :D:D Nem szoktam váltani. -
Bandinho #14584 Sziasztok!
Mi a véleményetek a Rock Machine '09 CrossRide 175-ről? -
#14583 Én 2-6 ban indulok el ha gyorsítani kell felrakom 3ba és utána kezdek el a hátsóval váltani:) -
#14582 -
Blum #14581
-
#14580 He? -
n3whous3 #14579 :D -
#14578 nekem az elsőn 120-on van, a hátsón meg felülről a 240.-ben -
#14577 Nade akkor még mást írtál :P Így már világos. -
Blum #14576 őő..igen. Tehát könnyebbe.
Bardocz: ezaz,hogy nem pörgetem :D Elől a legnagyobb kereken van,hátul pedig felülről a 6.-on. -
#14575 Márpedig ha azt akarod, hogy erősödjön, akkor pont nem pörgetni kell tudtommal. Úgy inkább állóképesség fog javulni szerintem, ami amúgy sokkal hasznosabb:) -
n3whous3 #14574 mármint lejjebb? -
Blum #14573 3/6-nál feljebb soha nem váltok városba...direkt. Hagy erősödjön a lábam :) -
#14572 Hátha el tudok így majd tekerni a pistanénibe, meg visza -
n3whous3 #14571 meg milyen cím ez, hogy ingyen bicikli, nem bedobós pénzes? XDD -
n3whous3 #14570 Bécsben nagyon sikeres volt. 1 hét alatt elvitték az összes biciklit. Csak aztán nem vitték őket vissza :-| És ez még Bécs, nem ám Budapest :D -
#14569 végre!!! itt volt az ideje.. kíváncsi leszek hányan fogják igénybe venni