22335
-
#14648 egy fékcsere után hibátlan:P
Meg mondjuk elsőváltócsere...
De a fékcsere kedül 5e ftba v ink legyen 8e ft, az elsőváltócsere 2e és akk
+10e és hibátlan:P
-
#14647 Fejlesztési alapnak teljesen jó. -
kashuka #14646 http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-23407 -
#14645 Link? -
kashuka #14644 Trek 3900 esetleg mert most van használtan 1??? -
#14643 A merida váz szerintem jó arra , hogy később lecseréld rajta a dolgokat. -
#14642 használt? -
kashuka #14641 hát tudom, de most ennyi pénzem lesz rá sajna..
majd később kicserélem ami gyenge benne, ha lesz pénzem!
kezdésnek ezek nem jók? -
#14640 Egy 20-ast nem ártana rádobni még... -
#14639 inkább kormánycsapágy csere szerintem, habár én itt leginkább csak olvasó vagyok :) -
kisbesi #14638 Sziasztok
Olyan problémám akadt ,hogy kotyog a kormányom:(
Nem a teleszkóp, a kormány már 2* is meg volt húzva, de még mindig csinálja fékezésekor és ha a hátsó kerék hirtelen megáll.
Tudnátok pár tippet még mit tudok meghúzni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
kashuka #14637 60-70 k -
#14636 Melyik? Mert sok van.
Mennyit szánnál rá? -
kashuka #14635 mert ez a forma jön most be:)
gepida mundo? -
#14634 Akkor miért mtb-t keresel ha nem is olyan helyre kell?
Akkor inkább egy trekking/cross kerékpár. -
kashuka #14633 nem munkába járáshoz, hanem kisebb túrákra a közeli helyekre közúton elsősorban nem erdőben -
#14632 Hetente hányszor? Munkába járáshoz? -
kashuka #14631 hát olyan hobbi bicózás szinten, nem vagyok az a szétnyírós típus:) -
#14630 Aktív használathoz kell? -
kashuka #14629 akkor ilyen árfekvésben mit javasolnál? -
#14628 Inkább ne. Ezt csak nézni szabad. Nézz valamit a 2010-esek közül. -
kashuka #14627 túrázgatni, kitekerni a mátrába:) -
#14626 Attól függ mire kell? -
kashuka #14625 sziasztok
mi a véleményetek a Merida Matts 5 V bicikliről? -
#14624 Ranger fullym volt fényévekkel ezelőtt nekemis... Betonnehéz, műanyag hajtókar, nemviccelek kajak műanyag!!!XD
Inkább merev gépek között nézegess és mondj egy konkrét árat:P
-
#14623 ezt felejtsd el , nem egy jó bicó -
Gabo #14622 A kisebb bringaboltok nem tartanak raktárkészletet, mert nincs erre megfelelő keretük. A többségük ma már webshopot is üzemeltet. Illetve rendelésre hozzák be a kért árut. (Sajnos ez a siralmas magyar valóság.)
Itt érdemes a boltoknak utánanézni:
http://kerekparbolt.lap.hu/
Ebben az árfekvésben felejtsd el az össztelós bringákat! Azok a fullyk amikkel már érdemes próbálkozni, 250-300k felett kezdődnek.
Ugyan azon az áron sokkal jobban jársz egy jobb alkatrészekkel szerelt merevfarú géppel. De azt is tudomásul kell venni, hogy 100-150k alatt csak belépő kategóriáról lehet beszélni, rengeteg kompromisszummal.
Gyártókhoz is itt egy oldal:
http://hegyikerekpar.lap.hu/
Ha van még kérdésed, ne kímélj minket! -
#14621 Nemis irtam késza bringám azt a kereket ami össze tört sajnos nemlehetett teljesen kihuzni igyhát de sokkalta jobbvolt mint ami azelőtt, de sikerült szereznem egy másik felni azis ugyanugy Rigida a külömbség csak az h nem spuerchromix hanem chrolux de XD mostmár minden jó nemsoká 600km van benne,1 év és ballagok -||-ásra pedig sisakot meg ruhát kérek és jövőre be egy egyesületbe hogy kimutathassam a fogam fehérjét. -
#14620 pázzmeeegg:S az nem kellemes:S
-
Blum #14619 Leérkezésnél lecsúszott a lábam a pedálról és valahogy úgy sikerült ráesnem az ülésre,hogy így féloldalasan és megcsavarodott az egész hátam. És a csigolyáim összecsúsztak. gyakorlatilag újra kellett tanulnom járni...
(De a bringázás fura mód gond nélkül ment..:D) -
#14618 Maxxis xenith,esőben sem csúszta vele, bár állítólag gyorsan kopik. Énmost egy ideig nem fogom használni. -
#14617 de hogyan estél?:D -
#14616 ezt átugrani nemlehet, csak átpumpálni:D
-
#14615 nekem is semmi slick van
Semperit Goliath
2 év alatt nagyon hozzászoktam
Gazlón a kanyarokban (belső íven) toltam le az embereket ahol jó minőségű volt az aszfalt és nem poros
a gumit a kanyar előtt rá kell készíteni olyan kis mozdulatokkal, mint a F1-ben melegítik a gumikat akkor letisztul a felülete
annyira bevált ez a gumi, hogy lehet a másikra is veszek a Continental helyett
válasz
Semperit
Marketing:
Semperit gumik
A Semperit több mint 100 éves múlttal rendelkező osztrák gumi abroncs gyártó, amelyek egyike Európa legrégibb gumigyárainak.
A Semperit már 1936-ban téligumit gyártott Goliath néven.
A Semperit 1985 óta a Continental cégcsoport tagja, így a Semperit gumik a Continental gyáraiban készülnek, minőségükre pedig garancia a Coninental név.
A "semper it" jelentése örökké futó, szimbolizálva ezzel is a cégre jellemő hosszú élettartamú gumik készítését.
A Semperit gumik népszerűsége a kiváló ár-érték arányban rejlik, hiszen árban megverik a "nagyobb" márkákat, minőségben viszont általában felveszik a versenyt velük az alpesi pályákon tesztelt Semperit abroncsok.
A Semperit gumik számos teszten szerepeltek már kiválóan, számtalan ajánlást gyűjtve be az évek során.
-
#14614 nekem is semmi slick van
Semperit Goliath
2 év alatt nagyon hozzászoktam
Gazlón a kanyarokban (belső íven) toltam le az embereket ahol jó minőségű volt az aszfalt és nem poros
a gumit a kanyar előtt rá kell készíteni olyan kis mozdulatokkal, mint a F1-ben melegítik a gumikat akkor letisztul a felülete
annyira bevált ez a gumi, hogy lehet a másikra is veszek a Continental helyett
még egy kicsit olcsóbb is -
Blum #14613 De régen voltam már ilyen pályán..:D
Pont ilyen ugrókon estem el és voltam 3hónapot kórházban. Az a nap óta még csak a közelébe sem megyek ilyenféle ugratóknak..:D -
#14612 Most mondjátok, hogy nem szép:P
-
Blum #14611 DJ2-at már volt szerencsém kipróbálni. Meg Durot is. Nekem is jobban tetszett a Duro. -
#14610 A Duro nagyon jó cucc, 27k ért én iszonyat POZITÍVAN csalódtam benne!
Írták, hogy jó, de nekem feelingre üti haver DJ3-át bőven... -
Blum #14609 Neki az úgyse kell a LO,az XCR amúgyis egy kalap fos. Legalábbis ami nekem volt az borzasztó volt. Duro jobb lesz arra,amire ő használja,XCR-t meg eladhatja..