22335
11330766891279474906.jpg
  • SrAta
    egy fékcsere után hibátlan:P
    Meg mondjuk elsőváltócsere...
    De a fékcsere kedül 5e ftba v ink legyen 8e ft, az elsőváltócsere 2e és akk
    +10e és hibátlan:P
  • bardocz
    Fejlesztési alapnak teljesen jó.
  • kashuka
    http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-23407
  • Máté94
    Link?
  • kashuka
    Trek 3900 esetleg mert most van használtan 1???
  • bardocz
    A merida váz szerintem jó arra , hogy később lecseréld rajta a dolgokat.
  • Máté94
    használt?
  • kashuka
    hát tudom, de most ennyi pénzem lesz rá sajna..
    majd később kicserélem ami gyenge benne, ha lesz pénzem!
    kezdésnek ezek nem jók?
  • Máté94
    Egy 20-ast nem ártana rádobni még...
  • Hecker007
    inkább kormánycsapágy csere szerintem, habár én itt leginkább csak olvasó vagyok :)
  • kisbesi
    Sziasztok
    Olyan problémám akadt ,hogy kotyog a kormányom:(
    Nem a teleszkóp, a kormány már 2* is meg volt húzva, de még mindig csinálja fékezésekor és ha a hátsó kerék hirtelen megáll.
    Tudnátok pár tippet még mit tudok meghúzni?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • kashuka
    60-70 k
  • Máté94
    Melyik? Mert sok van.
    Mennyit szánnál rá?
  • kashuka
    mert ez a forma jön most be:)
    gepida mundo?
  • Máté94
    Akkor miért mtb-t keresel ha nem is olyan helyre kell?
    Akkor inkább egy trekking/cross kerékpár.
  • kashuka
    nem munkába járáshoz, hanem kisebb túrákra a közeli helyekre közúton elsősorban nem erdőben
  • Máté94
    Hetente hányszor? Munkába járáshoz?
  • kashuka
    hát olyan hobbi bicózás szinten, nem vagyok az a szétnyírós típus:)
  • Máté94
    Aktív használathoz kell?
  • kashuka
    akkor ilyen árfekvésben mit javasolnál?
  • Máté94
    Inkább ne. Ezt csak nézni szabad. Nézz valamit a 2010-esek közül.
  • kashuka
    túrázgatni, kitekerni a mátrába:)
  • Máté94
    Attól függ mire kell?
  • kashuka
    sziasztok

mi a véleményetek a Merida Matts 5 V bicikliről?
  • SrAta
    Ranger fullym volt fényévekkel ezelőtt nekemis... Betonnehéz, műanyag hajtókar, nemviccelek kajak műanyag!!!XD
    Inkább merev gépek között nézegess és mondj egy konkrét árat:P
  • fook
    ezt felejtsd el , nem egy jó bicó
  • Gabo
    A kisebb bringaboltok nem tartanak raktárkészletet, mert nincs erre megfelelő keretük. A többségük ma már webshopot is üzemeltet. Illetve rendelésre hozzák be a kért árut. (Sajnos ez a siralmas magyar valóság.)
    Itt érdemes a boltoknak utánanézni:
    http://kerekparbolt.lap.hu/

Ebben az árfekvésben felejtsd el az össztelós bringákat! Azok a fullyk amikkel már érdemes próbálkozni, 250-300k felett kezdődnek.
    Ugyan azon az áron sokkal jobban jársz egy jobb alkatrészekkel szerelt merevfarú géppel. De azt is tudomásul kell venni, hogy 100-150k alatt csak belépő kategóriáról lehet beszélni, rengeteg kompromisszummal.
    Gyártókhoz is itt egy oldal:
    http://hegyikerekpar.lap.hu/

Ha van még kérdésed, ne kímélj minket!
  • Spongya08
    Nemis irtam késza bringám azt a kereket ami össze tört sajnos nemlehetett teljesen kihuzni igyhát de sokkalta jobbvolt mint ami azelőtt, de sikerült szereznem egy másik felni azis ugyanugy Rigida a külömbség csak az h nem spuerchromix hanem chrolux de XD mostmár minden jó nemsoká 600km van benne,1 év és ballagok -||-ásra pedig sisakot meg ruhát kérek és jövőre be egy egyesületbe hogy kimutathassam a fogam fehérjét.
  • SrAta
    pázzmeeegg:S az nem kellemes:S
  • Blum
    Leérkezésnél lecsúszott a lábam a pedálról és valahogy úgy sikerült ráesnem az ülésre,hogy így féloldalasan és megcsavarodott az egész hátam. És a csigolyáim összecsúsztak. gyakorlatilag újra kellett tanulnom járni...
    (De a bringázás fura mód gond nélkül ment..:D)
  • bardocz
    Maxxis xenith,esőben sem csúszta vele, bár állítólag gyorsan kopik. Énmost egy ideig nem fogom használni.
  • SrAta
    de hogyan estél?:D
  • SrAta
    ezt átugrani nemlehet, csak átpumpálni:D
  • MaSzKa
    nekem is semmi slick van
    Semperit Goliath
    2 év alatt nagyon hozzászoktam
    Gazlón a kanyarokban (belső íven) toltam le az embereket ahol jó minőségű volt az aszfalt és nem poros

a gumit a kanyar előtt rá kell készíteni olyan kis mozdulatokkal, mint a F1-ben melegítik a gumikat akkor letisztul a felülete

annyira bevált ez a gumi, hogy lehet a másikra is veszek a Continental helyett

válasz

Semperit

Marketing:

Semperit gumik
    A Semperit több mint 100 éves múlttal rendelkező osztrák gumi abroncs gyártó, amelyek egyike Európa legrégibb gumigyárainak.
    A Semperit már 1936-ban téligumit gyártott Goliath néven.
    A Semperit 1985 óta a Continental cégcsoport tagja, így a Semperit gumik a Continental gyáraiban készülnek, minőségükre pedig garancia a Coninental név.

A "semper it" jelentése örökké futó, szimbolizálva ezzel is a cégre jellemő hosszú élettartamú gumik készítését.
    A Semperit gumik népszerűsége a kiváló ár-érték arányban rejlik, hiszen árban megverik a "nagyobb" márkákat, minőségben viszont általában felveszik a versenyt velük az alpesi pályákon tesztelt Semperit abroncsok.

A Semperit gumik számos teszten szerepeltek már kiválóan, számtalan ajánlást gyűjtve be az évek során.

• MaSzKa
    nekem is semmi slick van
    Semperit Goliath
    2 év alatt nagyon hozzászoktam
    Gazlón a kanyarokban (belső íven) toltam le az embereket ahol jó minőségű volt az aszfalt és nem poros

a gumit a kanyar előtt rá kell készíteni olyan kis mozdulatokkal, mint a F1-ben melegítik a gumikat akkor letisztul a felülete

annyira bevált ez a gumi, hogy lehet a másikra is veszek a Continental helyett

még egy kicsit olcsóbb is
  • Blum
    De régen voltam már ilyen pályán..:D

Pont ilyen ugrókon estem el és voltam 3hónapot kórházban. Az a nap óta még csak a közelébe sem megyek ilyenféle ugratóknak..:D
  • SrAta
    Most mondjátok, hogy nem szép:P

• Blum
    DJ2-at már volt szerencsém kipróbálni. Meg Durot is. Nekem is jobban tetszett a Duro.
  • SrAta
    A Duro nagyon jó cucc, 27k ért én iszonyat POZITÍVAN csalódtam benne!
    Írták, hogy jó, de nekem feelingre üti haver DJ3-át bőven...
  • Blum
    Neki az úgyse kell a LO,az XCR amúgyis egy kalap fos. Legalábbis ami nekem volt az borzasztó volt. Duro jobb lesz arra,amire ő használja,XCR-t meg eladhatja..