Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
bulit
parkot
parkbuszt
rendezvényt
csajokat
bicósokat
fényeket
zenét
monstert
és éss nagyon nagyon tényleg megkellköszönni nekik!
hogy idézzem az ott elhangzottakat...
" 3hónapja vagyunk a piacon...A RedBull és a Hell BE VAN S Z A R V A ! "

Tényleg mérföldkõ ez nekünk.
A Monster jött, és végre megmozgatta az állóvizet, bizalmat fektetve belénk, és lehetõséged adva a fejlõdésre egy európai szintû pályával.
u dont have to listen anybody else but me
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Amiket a hajókar és a középcsapágy között lévõ résbe raknak? Azt hiszem Shimanónak van😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Most voltam így elõször, hát lehetett azzal a gumival jönni rendesen lefelé😊73,4km/h már nagyon fújt a szél😄, kanyarokban azért nem nagyon erõltettem semmit nem nagyon mertem döntögetni😛
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A teidbõl nem fogjuk, de szétkaphatjuk ha gondolod, hátha csak túlságosan össze van szorítva és nyomja a cucc a csapágy közepét és ezért feszül ha még ráhúzod a zárat
De azt gondolom, ha nem vagy nagyon proff, akkor bringa bolt és mondják meg õk mi van vele. Könnyû szétbarmolni.
Downhill!!
Ugyanis a Porvédõ, csak annyit csinál hogy védi a csapágyakat. Amikor meghúzod a gyors zárat neki feszül a csapágynak, és többet nem mozog. Tehát a porvédõ nem tud szorulni, vagy akármi. Õ amikor a kerék a helyén van sehova nem mozog.
A csapágy mozog csak. Ezért mondom, hogy egy ilyen agynál semmi más nem lehet. Nincs Konusz, nincsenek golyók. Tehát ha elkezd lógni a kerék, vagy nem forog normálisan akkor kb 90% hogy a csapágyak hallottak.
Downhill!!
Amúgy nem tudtam szétszedni, nem férek hozzá semmivel, vagy csak nem értek hozzá...
Megfogtam a két porvédõt, és tökéletesen forog, nem a gyorszárakon forog ha kilazítom.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A hajtókar. Sajnos nem a csavar miatt lazul ki ez szinte 100%.
A kilazulás oka az lesz, hogy a sok kilazulás miatt elnyúzta benne a négyszöget. Így hiába húzod meg mindig tud egy picit mocorogni ami kilazítja a meghúzott csavart.
Szóval igy látatlanba egy hajtókar cserét mondanék.
Az agyad.
Mivel Iparis, így amit kivettél az csak egy porvédõ lesz. A csapágyakon múlik a dolog. Ha tehát szorul, akkor lehet valamelyik csapágyad szart be. Amikor kilazítod az tök8 ugyanis akkor el tud forogni a gyors záron, tehát nem biztos, hogy ugyan úgy forog mintr amikor megvan húzva. Nyúlj bele és ujjal próbáld meg megtekerni a csapágyat. Érezni fogod, hogy könnyen vagy nehezen mozog. Ha nehezen megy, akkor valszeg vizet kapott vagy valamit. Így tönkre ment. Szedd ki olvasd le a számát, menj be az SKF be vegyél egy másikat, üsd bele és happy!
Nekem így kb ezek a tippjeim.
Downhill!!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az elsõ agyadat, meg a hátsó kerék központozást holnap megnézzük😊
KÉP
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Apám régi versenybicójával lenne egy kis gondunk. A hajtókar rögzítõ csavarja 10-15km tekerés után kilazul, és lötyög az egész hajtókar. (bal oldal) Kicseréltük a régi alátétet is, de ugyan úgy kilazul. Mit lehet csinálni?
KÉP
A másik gondom az elsõ agyammal van. Ha a gyorszárat meghúzom, akkor nem forog olyan simán a kerék, szorul. Ha kilazítom, teljesen jó.
Egyik oldaláról levettem ezt a nemtudommit, de a másik oldaláról nem tudtam levenni, nagyon meg van húzva, és nincs rajta semmi fogás, ezt hogy lehetne levenni? Lehet azért szorul, mert nagyon rá van húzva?
Itt van még két kép az agyról:
egyik oldal
másik oldal
Eljött az az idõ hogy hajtómûvet + fogaskoszorút kell cserélnem
Valószínû szép összeg lesz...
Azon gondolkodtam hogy akkor nem e érdemes új biciklit vennem.
Egy 3 éves Caprine Epik 30 am van, kb 4000 km rel, de sajnos lassan kinövöm.
Mit gondoltok?
És arról le erre rá.
Cinkes, hogy ez 3000km után derült kiXDD
Srácok!
A fél-integrált kormánycsapágyam kotyog!
Az lenne a kérdésem, hogy kell-e valami távtartó, vagy szûkítõ a villa nyakra? Úgy mint az integráltnál, vagy a külsõnél?
Mert nekem felül van egy ilyen kis szûkítõ gyûrû, de alul semmi sem tartja középen:S
Kell oda is?
Help plz!
jön Mike Spinner biciklizni nekünk 😊
aki nem ismerné Mike olyan mint a fociban Pelé, vagy az autózásban Senna 😊
nagyon nagy muri lesz.
pár kép a tegnapi vip elõzetes buliból hangulatfokozónak 😊
itt meg egy rövid kis videó is a tegnapról
szóval szeretünk Monster Energy!
a belépés ingyenes, valószínûleg a monstert is ingyen osztogatják majd (ahogy szokták😊 továbbá jön Mike, ja és elfelejtettem hogy a pályát amit csak ezért építettek, meghagyják nekünk.
Így megoldódik a "fedett parkot budapestre" kérdés is.
jöjjetek és szeressétek õket tiis hogy sok ilyen jót csináljanak mégmégmég!
u dont have to listen anybody else but me
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Van itthon egy köbö 20 éves félkész bringa. Acél váz, szingós kerekek, stb. Soha nem volt összerakva.
Mennyi érhet? Érdemes eladni alkatrészenként, van rákölteni egy kis pénzt, meg munkaidõt, és megépíteni, aztán eladni?
elsõ
második
harmadik
negyedik
ötödik
hatodik
A kerekekbõl szerintem csak a felni használható, de pl. a hátsó váltó olyan, mintha most kentem volna újra..teljesen finom a mozgása.
Egyébként most értem haza májfát állítani voltam, amilyen a formám ez sem 100%ban jól sült el.Elindultam természetesen bicóval, spd pedál minden.Megyek vagy 30-40 között mert már aszfaltgumi van fent, ekkor látom h jön szembe a polgárõr, csak hátsólámpám volt meg semmi papír nálam na mondom akkor elkanyarodok, fékezek elsõvel szépen lassul ám mikor elfordítom bumm az útszéli kis kavicsokon zuhantam egyet, kis kavicsok szépen belémdörzsölõdtek de szerencsére semmi komoly😛, bicónak is csak a kormányszarv ért le.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"Május 2-tõl pályazár van érvényben. A pálya használata ebben az idõtartamban kizárást von maga után."
Mármint a versenyrõl, vagy a pályáról való kizárást?
Ma már éreztem magamban akkora erõt,hogy elmenjek egy kört bringázni.(Hazudok amúgy,mert még fáj a térdem,de nagyon akartam már bringázni egy hosszabbat is). Túra után csináltam pár képet a géprõl 😊
Képek mérete miatt csak linkelem...
Link1
Link2
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem nevezek, mert 5000Ft-t nem ér meg a nevezés😄
Meg amúgyis Május 2-tõl pályazár van a verseny kezdetéig és én annyit nem bírok ki bicózás nélkül és aki rajtvan ezidõ alatt a pályán azt kizárják a versenyrõl.
Kül a nevezési díjak skatepark építésre mennek😄
Én is megyek bicózni😄 Igaz elég beteg vagyok😄 Kb ez a taknyom nyálam egybe folyik szitú😄 Egy szót nem látok érdekes lesz a dh így😄
Downhill!!
Ittis 4X lesz😄 2hete ástam ívet meg letörést énis😄
durva lesz a pálya én még nempróbáltam be az új íveket me nem teljesen értem merre megy, mert van egy megszokott kanyar meg 1-2 ugró amit kivettünk de durvalesz😄 érdemes megnézni
Asszem maradok a 4x-nál. Május 9. verseny. kijön valaki nézni vagy indulni?😄
Ha közellene mehetnénk kipróbálnám a shredet😄DD
Downhill!!