Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Igazság szerint könnyen lehet találni hasonló vagy éppen jobb márkákat. Érdemes nézelõdni.
http://hegyikerekpar.lap.hu/
/a bicós jóhaver. a többi fasztudja kivoltmá' 😄

u dont have to listen anybody else but me
De most rendeltem villát arra 1 hetes átfutást mondtak
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Nekem volt már,hogy egy Magura HS33 fékbetétre 2 hónapot vártam,volt,hogy egy LizardSkin markolatra csak 2 napot. (Mind 2 piros volt rendeléskor). Szóval ez változó.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://www.wenson-bike.com/hun/
Bár ha jól látom 2007 óta nem változott semmi náluk. Külön márka kereskedõrõl nem igazán tudok.
Boltoknak itt tudsz utánanézni:
http://kerekparbolt.lap.hu/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
www.xfactornet.hu
www.bikemarket.hu
Bocsi, hogy nem linkeltem
" dohányozni tilos "
de ... lese 😊
füleg INSANE wááh😄 meg ööö ilyet ordított egy gyerek
"MIKE SPINNEEER TIÉD A TESTEEEM"
na azon besírtamXDDD
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Azt nemtudja ráoperálni a nem ilyen cuccra.
Elvileg adnak ehhez. legalábbis az enyémen van😄
A csapágyat oldalról nézve te nem látod, csak felülrõl.
durva felhasználásra ez van😄
Annyi a különbség, hogy a csapágy nem a vázban van, hanem azon kívül abban a cuccban😄
Egyedül a felni, amirõl nem tudni semmit. Többi szerintem jó, villa se rossz. Fék az tökéletes.
Én aztmondom, hogy megéri 😊
mikor vettem én utoljára redbull-t két decit 400-500-600...800forintért?
soha.
és hány monstert ittam 6-óta óta mióta kapható?
nagyonsokat.
most fölösleges tovább taglalni
a Monster tett valamit értünk. Egyrészt olcsó itallal lát el, másrészt a mostanival indítva, és még a továbbiakban is mi volt és lesz a rendezvény címszava?
Hogy nem azért jöttek hogy kivegyék a fiatalok kezébõl a pénzt.
És ez a hozzáállás a kulcsfontosságú, biztos hogy nagyon sokba került nekik ez a tegnapi muri.
de az is biztos hogy nagyon sok ember mondja el nagyon soknak és még sorolhatnám.
mindegy hogy a red bull mit csinált. nekem az a lényeg hogy most mit csinál. és most milliomos sztároknak rendez versenyeket.
köszönöm kielégítõ 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Sok sár nem jut be oda. Volt már, hogy 10 kiló sarat fuvarozta, kerék is elakadt, de ott bent nincs sár. És elég gyakran takarítom 😊
Ha mégis odajut, akkor kitörlöd ronggyal, azt szevasz.
De neked integrált van? Ha nem, akkor fel sem tudod heggeszteni szerintem 😊
Gondolom montisoknak van, nehogy sok sár belemenjen vagy ilyesmi.
Dee, normál hajtókarra az nem megy fel, csak integráltra szerintem.
Õszintén szólva azon gondolkodok, hogy van-e nekem olyan 😊 Bal oldalon tuti nincs, jobbon van csak elvileg, de attól még középen átlátok benne 😊
Hogy sikerült elhagyni, ha szabad kérdezni?😊
Amúgy kapni nem nagyon lehet szerintem :S Legegyszerûbb ha beméssz a boltba, ahol vetted, õk biztos tudják, hogy létezik-e külön.
lesz különbusz is hogy ne kelljen többé a bkv-val szarakodni
😊