22335
11330766891279474906.jpg
  • Blum
    Avid Juicy 3 160-as tárcsával. Gyártási hiba volt,mert pont a heggesztés eresztette el magát.
  • DannyL
    Mekkora tárcsa és pontosan milyen fék volt?
    Kiderült végül, hogy anyag hiba vagy gyártási hiba vagy mi volt?
    Tökön szúrnám magam ha eltépné magát. :)
  • greg benz
    Szép gép,grat
  • Blum
    áá,így rohadt jól néz ki!
    Amúgy az általam tesztelt gép váza már egyszer eltörött és ki lett cserélve garanciába.

Itt törött el.

[Talán a tárcsafék miatt?!]
  • Máté94
    Élőben szebb!
  • Balee 007
    Grat hozzá gyönyörű gép
  • DannyL
    A kért képek. :)

• fook
    az korrekt :)
  • DannyL
    Bikemag.hu-n találtam az apróhirdetések között.
    A XVII.ker.-ben vettem egy sráctól, akinek bicikli boltja van ott.

Ez egy elméletben használt, beszámított gép volt.
    Gyakorlatilag viszont kb. 50km volt benne és még a gumi is szőrös volt, a féktárcsán meg még a gyári matrica is rajta volt. :) Szóval ha a gumit lemosta volna, akkor akár újként is el tudta volna adni, de mivel tisztességes volt, így ezt nem tette.

115.000 Ft volt.
  • Máté94
    Most akció van Magellánnál. 20%-ot engednek az árból ha beviszel egy bicót.
  • fook
    köszönöm :) Megírnád hogy hol mennyiért vetted ?:)p.ü. is jöhet ha indiszkrét :)
  • Máté94
    Oké.:D
  • DannyL
    Persze, amint alkalmam lesz valami számottevő távolságot megtenni, szívesen.
  • fook
    Nagyon gratulálok , én is ezt a típust néztem ki , ahogy lesz pénzem veszem is , csak én a Sramosat :) Majd tudnál róla írni bővebben pár sort ?:)
  • DannyL
    Ha szeretnéd. :) Ha hazamentem lekattintom, ezt csak a színe miatt linkeltem.
  • Máté94
    Lesz róla élőkép is?:D
  • greg benz
    Jaja,nekem is nagyon tetszik:) Remélem kényelmes is lesz azért:D
  • Blum

Jól néz ki!
  • greg benz
    Sziasztok!

Lett egy új nyergem:)

• DannyL
    Köszi! :)
  • Blum
    Akkor szerencsére nem a sárgát...:) Én azt teszteltem :S

Fasza,jól néz ki!
  • Máté94
    Nagyon szép!
  • bardocz
    Nekem Pyxisből a fekete váz és kék láncvilla változat tetszik nagyon. Csak amikor vettem a vázat, akkor az 40-50 környékén volt, ez meg 22, így könnyen eldőlt, hogy melyik lesz:D
  • DannyL
    Nagyon eltalált ez a fehér. Kicsit hajaz a 2008-as Pyxis-re.
  • DannyL
  • Blum

Gratulálok!

A DART2-re nekem is nagyon fájt a fogam,talán az tetszett a legjobban az egész bringán! :)
    Milyen színben vetted?
  • DannyL
    Tegnap elmentem megnézni egy Magellan Polaris Deore Disc 2009-et és élőben még jobban belezúgtam a vasba.
    Úgyhogy ma már tulajdonos vagyok, mert nem tudtam ott hagyni. :)

Az enyém Deore Disc-es, nem a SRAM. A SRAM nem tudom milyen, de ez nagyon baba. Finoman adagolható, akár egy ujjal is.

A kormányról lock-olható Rock Shox Dart 2 pedig fényévekkel az RST Gila előtt jár.

Eddig csak egy 10km-es próba kört tettem meg, úgyhogy nagy tapasztalataim nincsenek, de első érzésre pazar.

Most már csak el kell adnom a 2007-es kicsikémet. :) Azért sajnálom picit, mert nagyon jó gép az is.
  • bardocz
    Linkeld légyszi.
    A lockout azt jelenti, hogy a villát merevvé tudod tenni, ez akkor hasznos, ha aszfalton mész, meg mászol fel valahova, hatékonyabb a hajtás.
  • Mybuster
    Sziasztok!
    Vennék egy kerót és infót szeretnék kérni róla hogy megéri-e az árát?
    Kelly's scarpe 88,000Ft most olcsón!! Meg néztem a teleszkópot és
    nemtudom hogy mit jelent a 'lock out' meg a 'speed lock' szó!!

Előre is köszönöm!!!!!! THX!! várom a válaszokat!!
  • Máté94
    Superior Skodák :DDD
  • bardocz
    Totalcarosok mindig vadparaszt módjára írnak a biciklisekről.
  • SrAta
    tudod kinek mi...
    Határozott váltás, igaz kicsit lassabb, de ezért cserébe brutális feszítést kapunk, ami lehet hogy neked nem, de nekem nagyon fontos!
  • Blum
    Nekem Full Deore van és nem tapasztaltam,hogy jobb lett volna. Az se rossz,jó váltó az,de szerintem abszolút nem JOBB.
  • SrAta
    sztem a SRAM váltókar és maga a váltás a legjobb!
    Engem nagyon meggyőzött!
    Fényévekkel veri nálam a Shimano Deore LX szériát és addig az összeset....
  • DannyL
    Ja! És még a kérdés áll? Mennyit kérhetek érte reálisan?
  • DannyL
    Amit én néztem ki, az Shimano Deore Disc váltós.
    A felni WTB ahogy a képen látom. Rock-shox dart2 teleszkóppal.

Pajtásomnak Pyxis van, az tényleg komoly, csak hát az ára is az.

Na elgondolkodám akkor, bár totál mást néztem ki mint amit Te teszteltél.
  • Blum
    Hát. Én most a 2009-es Disc verzióról beszélek (Avid Juicy 3 fékekkel)

Elsőnek,amin 'kiakadtam' az a váltókar volt (Sram X5 azt hiszem). Valami hihetetlenül szarul van megoldva a váltókar,több,mint másfél órányi erdőben való tekerés után is nyúltam mindenhova,mire beugrott,hogy hogy is kell váltani,ami még hagyján (mert ráfogjuk,hogy megszokás kérdése),de akkorát kell a váltókaron lökni,hogy csuklóból kell dolgozni. Lefele bezzeg egy apró kattintás,döcögős úton észrevétel nélkül váltottam lefele,aztán amikor meg rátekertem,akkor néztem,hogy most mér vált...

A fékek jók. Nagyon jók. Fognak,mint állat. De az első 1000km kínszenvedés velük. Pofákat állandóan csiszolni,utánállítani a féknek,pucolgatni...stb. Nagyon idegesítő. A hátsófék az pár 100km után tökéletes volt,de az első...borzalmas. Azóta már az is rendben van.

A vázon semmi különbség sincs a 2008-hoz képest.

A kerekek nem a legjobbak (Alexrims volt azt hiszem). Mivel nem szegecselt a felni,így úgy szakadt ki a küllő a felniből,mint egy darab ropi. Egy kisebb oldalirányú ütéstől olyan nyolcas lett benne,hogy cserélni kellett az egészet. (Ettől sokkal nagyobb ütéseket röhögve bír a B+ Acrobat Pro). Hátsó agyból ugyanazt kapta meg,mint ami van nekünk (legalábbis nekem már csak volt),ami nem is baj...egy darabig. 7000km után cserélnem kellett,teljesen meghalt a belseje. A 'tesztgépben' még bírja,de már most lehet hallani,hogy néha megakad,kattan egyet.

Szóval engem abszolút nem győzött meg afelől,hogy megérné lecserélnem egy ilyenre. Ha már cserélsz,akkor vegyél egy picit komolyabbat (Pyxis vagy egyéb márkából valamit)
  • DannyL
    Miért? Mi volt a tapasztalatod?
  • Blum
    Jó gép-jó gép,de engem nem győzött meg. Sokat mentem is a 2009-el,de...nem cserélném le. Inkább akkor már egy Pyxis-re.
  • DannyL
    Mert a 2009-esbe beleszerettem. :)