Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eskü megérné egy kb 8millio forintos befektetés egy pesti lakásért hogy végre egy normális biciklis bolt mellett éljek 😄 Az én kicsiny városkámba egyszer defektem volt én meg lusta voltam mondom leviszem cseréljék ki másnapra még a váltom is el volt állítva :S (csak így zárójelben jegyezném meg az elsö váltómat állították el ?! ja és a fék se fogott .... több munkám volt vele otthon mintha én cseréltem volna a kereket )

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Gondolom gazdasági válság. Meg nem igazán úgy sikerült a bemutatkozás, mint szerették volna. Meg aztán Magyarországon a márka képviseletek...
Igazság szerint könnyen lehet találni hasonló vagy éppen jobb márkákat. Érdemes nézelõdni.

http://hegyikerekpar.lap.hu/

VRSDM
váci részleg megint hülye volt 😄
/a bicós jóhaver. a többi fasztudja kivoltmá' 😄

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
van amikor 3 nap pl nekem annyi volt a schwalbe table top gumi
De most rendeltem villát arra 1 hetes átfutást mondtak

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

az elõzõ Blum-nak ment

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hát ha nekem 2 hónapot kell várni jól rábasztam 😄

Kösz, közbe kigugliztam:-)
Ja megvan: 2,54 cm egy coll. Tehát egy 26"-os felni 26x2,54 cm, ami kb 66 cm. Az enyém csak 57 cm, hogy lehet ez? Pedig 26"-os.
1 coll az pont 2,54cm <#alien>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Hali! A 26x1,5 vagy 1,4-es külsõ montira nagyon vékony lenne már? Valami országúti mintájú. Most 1,95-ös van rajta, bütykös, még a gyári. Egy coll kb hány centi?
I.C.ram
Igen, ez a bajom nekem is, hogy 2007 óta se kép se hang. végig néztem az összes hivatalos márkakereskedõjüket, de egyiknél se találtam már Wensont. Pedig elvileg a Splice 3500-asból van 2009es modell is (nõit találtam).
Ezt nem lehet tudni. Sõt,még õk sem tudják pontosan szerintem. Õk is a forgalmazótól kapják az árut.
Nekem volt már,hogy egy Magura HS33 fékbetétre 2 hónapot vártam,volt,hogy egy LizardSkin markolatra csak 2 napot. (Mind 2 piros volt rendeléskor). Szóval ez változó.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

eBike-nál kb. menyi idõ alatt szerzik be a piros kosaras termékeket ?

A Wenson hivatalos oldala:
http://www.wenson-bike.com/hun/

Bár ha jól látom 2007 óta nem változott semmi náluk. Külön márka kereskedõrõl nem igazán tudok.
Boltoknak itt tudsz utánanézni:
http://kerekparbolt.lap.hu/

Baszki,nagy buli lehetett! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

VRSDM

Vadnokedli
igen.. öcsémnek is mondta, utánna jött hozá a biztonság, én meg mondtam"szoltamköcsög" XDD én a színpad ahogy volt nézet a vip fele onan ahogy a bártol a pája felé tartasz job oldalon volta amugy. XD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

VRSDM
tévedtem. 😄

SrAta
nekemnincsXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Máté94
Operához azt hiszem nincs.<#zavart1><#idiota>
VRSDM
szerintem nincs aki ne használna manapság linkbecsomagolomazurl-t böngészõ kiegészítõt.

I.C.ram
Köszi!
SrAta
www.ebike.hu
www.xfactornet.hu
www.bikemarket.hu

Bocsi, hogy nem linkeltem

I.C.ram
Valaki tudna mondani egy jó biciklis webshopot (BP)?
VRSDM
mondjuk néhányan ilyen alapvetõ táblákat nem ismertek fel mint
" dohányozni tilos "
de ... lese 😊

Vadnokedli
jóvolt partééééjjjjXDDD
füleg INSANE wááh😄 meg ööö ilyet ordított egy gyerek
"MIKE SPINNEEER TIÉD A TESTEEEM"

na azon besírtamXDDD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Máté94
Jó hát nem olyan fontos.😊 Csak mint potenciális hibaforrást lehetett volna orvosolni. >.<
SrAta
igen az a csapágyat takarja.
Azt nemtudja ráoperálni a nem ilyen cuccra.
Elvileg adnak ehhez. legalábbis az enyémen van😄

Mark007
Szerintem nem a csapágyra gondol, hanem van hozzá egy fedõ sapka(end cap), ami befedi az üreges tengelyt.
A csapágyat oldalról nézve te nem látod, csak felülrõl.

SrAta
ha a felsõcsövön fut a vázon a bowden akkor felül húzós kell, ha a legalsó csövön fut a bowden akkor alulhúzós kell ilyen egyszerû

SrAta
umf én divatfosnak tartom szal nekem nem éri meg de kül nemrosszak, haver is egy hardy 1 steel teammel tolja

SrAta
ez a külsõ csapágy.
durva felhasználásra ez van😄
Annyi a különbség, hogy a csapágy nem a vázban van, hanem azon kívül abban a cuccban😄

SrAta
az maga a csapágy lehet de olcsóbban kijössz új középrpsszel😄

Mark007
Hogy értve? Alsó vs felsõ húzás?
Annál nemmindegy. Milyen váltó?

az elsö váltónál számít az hogy milyen a bilincs helyzete és bowden helyzete ? mármint ha nem jót rendelek attól még fel lehet rakni és mûködni fog ?

Mark007
Szerintem nem lehet rossz.
Egyedül a felni, amirõl nem tudni semmit. Többi szerintem jó, villa se rossz. Fék az tökéletes.
Én aztmondom, hogy megéri 😊

Sziasztok Ez a bringa megéri az árát? Streetre szeretném használni(kezdõ).
VRSDM
és mégis szóban forgó téma
mikor vettem én utoljára redbull-t két decit 400-500-600...800forintért?

soha.
és hány monstert ittam 6-óta óta mióta kapható?
nagyonsokat.
most fölösleges tovább taglalni
a Monster tett valamit értünk. Egyrészt olcsó itallal lát el, másrészt a mostanival indítva, és még a továbbiakban is mi volt és lesz a rendezvény címszava?
Hogy nem azért jöttek hogy kivegyék a fiatalok kezébõl a pénzt.

És ez a hozzáállás a kulcsfontosságú, biztos hogy nagyon sokba került nekik ez a tegnapi muri.
de az is biztos hogy nagyon sok ember mondja el nagyon soknak és még sorolhatnám.

mindegy hogy a red bull mit csinált. nekem az a lényeg hogy most mit csinál. és most milliomos sztároknak rendez versenyeket.
köszönöm kielégítõ 😊

Szabi84
red bull is ugyanígy kezdte tízenakárhány éve

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mark007
Akkor nem hiszem 😊

Máté94
Tudja a fene, valami gyári szar.<#idiota>
Mark007
Valamire bizti jó. Nekem szellõzik 😊
Sok sár nem jut be oda. Volt már, hogy 10 kiló sarat fuvarozta, kerék is elakadt, de ott bent nincs sár. És elég gyakran takarítom 😊
Ha mégis odajut, akkor kitörlöd ronggyal, azt szevasz.

De neked integrált van? Ha nem, akkor fel sem tudod heggeszteni szerintem 😊

Máté94
Ez elvileg úgy néz ki, hogy nem látsz át és szinte olyan mintha érintkezne a hajtókar ehhez az izéhez😄
Gondolom montisoknak van, nehogy sok sár belemenjen vagy ilyesmi.
Mark007
jaah, értem.
Dee, normál hajtókarra az nem megy fel, csak integráltra szerintem.
Õszintén szólva azon gondolkodok, hogy van-e nekem olyan 😊 Bal oldalon tuti nincs, jobbon van csak elvileg, de attól még középen átlátok benne 😊

Máté94
Nem sikerült elhagyni mert nincs is. Csak nagyon sok bringán láttam és jó ötletnek tartottam volna beszerezni párat. De ha nem hát nem.😊
Mark007
Ah, jól tippeltem akkor.
Hogy sikerült elhagyni, ha szabad kérdezni?😊
Amúgy kapni nem nagyon lehet szerintem :S Legegyszerûbb ha beméssz a boltba, ahol vetted, õk biztos tudják, hogy létezik-e külön.

Máté94
Alattad!😛
VRSDM
jaja
lesz különbusz is hogy ne kelljen többé a bkv-val szarakodni
😊

Mark007
Miféle hajtókar? Integrált?
Esetleg mit szolgál? 😊