Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Egy masszív single speed street montit.

Valami ilyesmit.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

linkeld ami(lyen) tetszik.

Máté94
Linket ha szabad😊
Máté94
Tehát mégegyszer, mit akarsz?😄
SötétBarom
Másik dolog: érdemes használtban gondolkodni? Ahogy néztem, az új alkatrészek árai csillagászatiak, és amit így összedobálnék magamnak, az kurvaélet, hogy nem állna meg 200k alatt. Viszont bikemag aprót nézegettem, és 100 körül már van egy két szimpatikus darab.

SötétBarom
+fav

Ma úgy döntöttem, hogy visszatérek ehhez a sporthoz. Szeretnék egy single speed street montit. Közlekedni. Stílusosan közlekedni 😉

Viszont nagyon rég foglalkoztam a témával, milyen márkákkal érdemes foglalkozni? Anno volt egy nagyon istenkurvajóra épített heavy tools bulldogom, és imádtam. Szeretnék valami olyan vázat, amit nagyon könnyû kiemelni, és bunny után is egyszerû vele manualban érkezni. A többi alkatrész nem baj ha budget, majd ez a gép is felépül szépen lassan mint a régi.

Nekem nagyon úgy tûnik hogy az egy cross motor elsöteloja de gondolom ezzel nem mondtam ujjat 😄 Amúgy megint etetni fogjuk a trollt xD

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Vaxi
😄D az igen 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Máté94
Reklám = BAN!
<#wave>
Ez nem az enyém! Nekem az össztelós váz van, bár az is gyenge.

Ez a kép ugye csak vicc? Az a váz úgy törik ketté már 1 kisebb ugratásnál is,mint a ropi 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

- moderálva -
fook
Jájj 😄😄 Szeretnék majd a közeljövõben én is bicajt venni , és hallottam a Kross márkáról , hogy egész jó az ár/érték arányuk. Errõl szerettem volna véleményt 😊 Sry a kellemetlenségekért xD 😄

Hello
Esetleg innen válogass: link

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Mark007
Merida matts 10-v
Hasonlít, de az alkatrészek..háát. Elég alsó kategória.

Mire szeretnéd használni?

I.C.ram
Hát, olyan 60-80k körul. Fazonban meg ehhez hasonlítson:

SrAta
oks nah milyen árban kell?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

I.C.ram
Valahol Crossnak, valahol Trekkingnek, sõt valahol Hybridnek hívják. Könyörgöm lépjünk már túl ezen.
I.C.ram
...

Õ ajánlott egy MÁRKÁT(Kross), megnéztem ennek a MÁRKÁNAK a kínálatát, de nem találtam olyan TERMÉKET, ami tetszene, és árban is megfelelne.

Így már érthetõ?
Mark007
😊)
Egyikõtök a márkáról beszél, másik a kategóriáról. Nem kever senki semmit, csak elbeszéltek egymás mellett.
Fook említette a márkát, míg SrAta a kategóriát.
remélem mostmár jóság van

SrAta
nemtudtam a kirakatban hogy ez a vonalkódos szar mi lehet de akkor egy Kross bicó voltXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Máté94
Nem cross, hanem trekking a hivatalos nevük.
bardocz
Olvasd el.
I.C.ram
Ezek szerint te nem érted. 😛

Kross az egy márka.

Cross meg egy kategória az MTB és a utcai bringa között, ahogy azt bemásoltam. Angolszász területeken inkább a hybrid szó terjedt el erre a fajtára.

A kettõnek semmi köze egymáshoz, max annyi, hogy a Kross is gyárt cross bringákat.
bardocz
Kross
Remélem így már észreveszitek, hogy mit néztetek be. Itt egy link egy ilyenre.
I.C.ram
Cross Bicycle:

The term "cross" bicycle is used to refer to two distinct types of bicycles, which have a few similarities, but many differences.

1. Cyclocross or "cross" bicycles are built for cyclocross racing. They typically have drop handlebars with handlebar-end shifters. Because they must often be lifted up and carried while running, they are light and usually use tubular tires. Cyclocross tires are fairly plump, and have a knobby tread for better traction. Cantilever brakes are normally used to provide better mud clearance. Traditional cyclocross bicycles were based on road-racing frames that had outlived their usefulness, but modern cyclocross riders normally use purpose-built 'cross frames, or sometimes mountain bikes.

2. Hybrid bicycles are also sometimes referred to as "cross" bicycles, because they are a cross between a mountain bike and a road bike.
laci 700
lol! nee... a nyeregcsõnél???? bár akárhogy zárja le az a jókis TESCO gazdaságos zár nem sokat ér...

Pl. BMX Cross is van...
Olyan mint például a 4X. (Four-Cross)

bardocz
A Kross az egy márka...
Mark007
Nem XC-s? Cross country=CC=XC gondolom én 😊

Máté94
Trekking, cross ugyanaz😄
SrAta
Mi az hogy cross?
Én ilyen bicós stílusról még nemhallottam...

I.C.ram
Megnéztem õket, de nem nagyon van, ami árban megfelelõ lenne, és tetszik is.
fook
Kross bicajokról mi a vélemény ? Egész jókat hallottam róluk , és áruk is egész kellemes.

I.C.ram
*60-80ezer
I.C.ram
Tudna nekem valaki ajánlani 60ezer körül cross bicajt?

Ehhez hasonló érdekelne:
SrAta
oks😄

faszák lettek 😊 majd az én részemet küld át valamikor 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SrAta
Szopat a képfeltöltés....
Tehát:
WALLRIDE

Elsõ asztalon:

SrAta
WALLRIDE

Elsõ asztal a pályán:

Velem szemben lakik egy kölök kb.: 1-2százezret kóstálhat a bringája és lazán lakat nélkül jár kel de az is nagy igazság hogy ami mozdítható azt ne hagyjuk a bringán .... Nekem a Cateye sebmérõm 370 ft-os küllõmágnesét lopták le ( érzésem szerint aki leszerelte nem küllõmágnesként használta )

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Nekem 2 záram van,egy erõs ADR spirál meg ADR U-lakat. (asszem így hívják 😄) A 2 zár volt összesen 18k,de még így sem hagyott nyugodtan sehol. Ha olyan helyre megyek,ahol tudom,hogy bárki hozzáférhet és huzamosabb ideig kell otthagynom,akkor inkább megyek gyalog. Nagyon sok a rossz indulatú ember sajnos. Még nyáron volt,hogy otthagytam kb. 40 percre egy forgalmas utácban,lezárva a 2 lakattal frankón. Nem tudtak róla ellopni semmit,de azért a km. óra vezetékét elvágták...de hogy minek???....törne el a keze az ilyennek.

Mark007
De sok ilyet látok naponta.
Leggyakoribb az elsõ kerék rögzítése a jól ismert bicikli tároló valamibe.
Természetesen gyorszáras 😊

Itt egerben, a sétáló utcán nyár vége felé feltünt egy piros teszkógép szerûség, pont az út közepére lakatolva egy oszlophoz.
1 hétig ott volt kb.
Elõször a kerekek álltak derékszögben( szembõl nézve egy L betû 😊) )
Aztán szép lassan leloptak róla mindent, és csak a váz volt.

De sok 100 feletti bringákat lakatolnak le spirállakattal, felsõcsõnél csak.Megérdemlik, ha ellopják...

I.C.ram
Errõl beszéltem régebben, hogy ezt találtam meg.

Van belõle férfi. A hivatalos oldalon is egy férfi van lefényképezve, a nõi tök más fazonú.

Valamint haverom 2007-ben vett egy Splice3500-ast Miskolcon, és az is férfi.
Baszki 😄DDD
Ezt muszáj volt lefényképeznem....egy több mint 100k-s SWISS gép így lezárva...megláttam,majdnem leborultam a bringáról..😄DD (Remélem látszik a lényeg 😄 )

Na Gyõr csak 316 km-re van tõlem 😄

laci 700
ITT találsz az oldal alján van. (Csak nõit találtam de a hivatalos oldalon sincs belõle férfi!)

Szerintem ne a kinézettel foglalkozz, hanem a minõséggel is. Nézz szét más gyártók kínálatában is.

I.C.ram
Tudom ezért kövezés jár errefelé, de a külseje tetszett a legjobban annak a bringának. Nekem sima városi közlekedésre kell, szóval szinte mindegy a mûszaki paraméter.
norbi56
Gyöngyösön is jó😉😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

SrAta
😄
gyere gyõrbe ittis korrektek XD