22335
11330766891279474906.jpg
  • kisbesi
    Sziasztok
    Azt vettem észre a hátsó tárcsafékembe hogy amikor satura húzom és pattog a hátsó kerék eléggé mozog a fékbetét. Tudom, ez természetes de sokallom.
    Mikor állok , és húzom a féket és mozgatom a bringát erős kattogás jön a fékbetétektől.Ilyen fékem van és az a kis szeg ami tartja a betéteket valószínűleg túl vékony.Tudnátok valami megoldást javasolni?
    Előre is köszönöm.
  • Blum
    "esetleg a régebbi Isoflow még 4szögtengelyes volt?"

Látod,ez lehet...

Akkor szerintem vedd meg helyi boltban. A tengely hosszát tudod? Mert az sem mind1...
  • Hunter of Deer
    az a vicc hogy nekem truvativ isoflow hajtásom van viszont így képek alapján (meg a bombasticban is ezt mondták) négyszögtengelyes monoblokkom van. viszont az ebikeon csak powerspline-os Truvativ hajtás van. akkor most hogy is van ez? esetleg a régebbi Isoflow még 4szögtengelyes volt?
  • Vaxi
    azt a fogyatékos istenit :DDDDDDD
  • Blum
    :A?S:D?A:S_D:A:S?D:A_S:D?A
  • Máté94
    lol
  • Blum
    Az isoflow ha jól emlékszem,akkor PowerSpline tengelyhez való (nekem is volt isoflow-om)

Akkor neked EZ kell.
  • Hunter of Deer
    nah még1szer: valaki tudna nekem ajánlani egy jó minőségű és aránylag olcsó monoblokkot? truvativ isoflow hajtáshoz kellene.
    köszike!
  • Máté94
    Egy új Magellán :D
  • gordon 24
    reeeeeee!

176 uj hsz.. Volt valami izgi?:D
  • bardocz
    Hajtóműre igazából nincsen szükséges, a középső tányér helyére fel tudsz rakni neked megfelelő fogaskereket. Hátra elég egy hátsó agy, plusz az újrafűzéshez új küllők. De vannak hézagolók, amikkel agycsere nélkül is meg tudod oldani azt, hogy 1 sebesség legyen.
  • cucma
    Sziasztok!
    21 sebességes MTB mringámat szeretném átalakítani 1 sebességűre.

szerintetek megoldható mndössze egy 1 seb. hajtómű
    http://ebike.hu/images/products/b4a1165651d9cb3a53b87c16810a406ef122f0b479ee1042.jpg
    meg egy 1 sebességű hátsó agy
    http://ebike.hu/images/products/fb62cb7d3d516db5caa7cc2e2d037dc4f122f0b479ee1042.jpg
    cserével?
  • DannyL
    köszi! :)
  • Mybuster
    Az baj ha V fékkel van felszerelve APSE fékkel?? Mennyire bírja a strapát?
  • Mybuster
    THXXXXXXXXXX....
    És mit tudtok a kellys cobra 26x2.0 gumi ról?
  • Hunter of Deer
    Nekem ugyanilyenem van. Nem egy rossz teló bár nem is a legjobb. haveromnak Dart 2 van az sokkal könnyebben mozog ennél picit úthibákat is lazán kimozogja, viszont az SR nálam a legpuhábbra állítva sem olyan. viszont ugrottam már vele 6os lépcsőt is és ott viszont nagyon szépen muzsikált, eddig még nem tudtam lekoppantani, és a nagyobb kátyúkat is szépen veszi. szal nem egy ultrapuha teló de sztem nem rossz. viszont az enyémre már ráférne egy alapos takarítás/ zsírozás de még eddig nem mertem szétszedni :)
  • bardocz
    Nekem egyel rosszabb van, és az is jó, szóval az Alivioval már nem lesz semmi gondod. Ráadásul a 2011es már 9 sebességes.
  • bardocz
    Arra jó, hogy eltekergess vele, esetleg néha terepre menj, eltörni nem fog, csak nem rugózik rendesen valószínű:D Ilyen alsókategóriás telóktól nem kel sokat várni. Télen befagynak, és átmennek merevvillába.
  • Mybuster
    Hali!!
    Mennyire megbízható ez a SHIMANO Alivio M410 váltó! aszondják elég pontos váltó! Várom a válaszokat..
  • Mybuster
    Oks mosmá értem!! szented milyen ez a SR SUNTOUR XCM V2-HLO, 100mm, teleszkóp ? Volt már a kezedbe ilyen? ........thx
  • Gabo
    Szép ez a fekete-fehér összeállítás. Sok megtett örömteli km-et vele! :o)
  • Gabo
    Bocs, de ilyen alapon minden országúti hasonlít minden országútira, sőt minden bringa hasonlít minden bringára.

Az általad belinkelt mind három bringa más gyártótól van és más a vázuk kialakítása. Ezen kívül eltérnek a váltóik, a meghajtásuk és a fékeke is.
    Szóval a színűkön kívül nem sokban hasonlítanak...
  • Gabo
    A speed lock csak a lock-out fajtája. A gyártók néha szeretik "újracsomagolni" ugyan azt a megoldást, amit a többi féltucat másik gyártó is használ.
  • Mybuster
    Köszi szóval fixálja a telót mintha ha merev villa lenne !!

Köszike!! THXX.
  • bardocz
    De már van egy tárcsafékem, csak fölöslegesnek érzem hátra felrakni, oda szerintem is elég a vfék. Lehet előre se új fék kéne, csak egy tárcsa meg betét.
  • bardocz
    A speedlockot nem tudom.
  • Hunter of Deer
    A Speed Lock az lezárja a telót hogy ne mozogjon, ez mászásnál egész hasznos tud lenni.

más: szóval akkor valaki tudna nekem ajánlani egy jó minőségű és aránylag olcsó (olyan max 6k-ig :)) monoblokkot? truvativ isoflow hajtáshoz kellene.
    köszike!
  • n3whous3
  • Mybuster
    Kössz a választ!!

Amúgy itt a link : http://www.akerekpar.hu/?kellys-scarpe-black-kellys-scarpe-white-kellys-2010,388
    Az árt ne nézd! És a speed lock meg a lágyítást jelenti akkór?
  • Mark007
    Miért tróger?
    Sok bringát láttam már így. Hátulra a v-fék is megteszi.
    Nem aztmondom, hogy szép úgy, de hát válság van.. :)
  • Vaxi
  • bardocz
    Dehogyis, az egy afrikai különlegesség!
  • Vaxi
    az nagyon tróger, ha veszek pekingi kacsát, gordon ramsay elkészíti nekem, és köretként háromnapos száradt tevefossal eszem meg?
  • Blum
    Az. :D
  • Máté94
    Elég gáz.

Viccet félre téve, teljesen mindegy. Ha neked úgy jó :DDD
  • bardocz
    Az nagyon tróger, ha előre veszek egy hidrás tárcsaféket, de hátul inkább meghagyom a vféket, és nem rakom oda a mostani tárcsát?:D
  • MaSzKa
    Ezekre nagyon hasonlít
    Sőt a felsőre nagyon

http://www.campyonly.com/retrobikes/1982_woodrup.html

• MaSzKa
    Egyik ismerősöm ma egy nagyon szép állapotú Campagnolo retro országúti bringát hozott mutatóba 1980-as évekbeli
    csak sokat kér érte 40eFt
    itt ott festék le van verve
    minimális rozsda itt ott, de orvosolható

Campagnolo Made in Italy a hátsóváltó
    Made in Italy szegecselt alufelni
    Wolber francia keskeny gumi
    Campagnolo Made in Italy kormány alkatrészek
    Shimano fék
    Fehét Clips hajtókar
    Króm olasz elsővilla
    12 sebesség
    Silstar hajtókar

1 nap alatt rendbe lehetne hozni

Így néz ki csak kicsit régebbi, Teljesen gyári állapotban van

Nagyon kezd felmenni a régi jó állapotú országúti kerékpárok ára
  • DannyL
    Most hogy így nézegetem, le kéne festenem a garázsajtót.
  • DannyL
    Bízzunk a legjobbakban! :)