22335
-
#14808 100 körül én sem láttam még ilyesmit. -
#14807 hát kezdjük ott, h triál bicó, amivel kezdeni lehet valamit, kézzel heggesztett egyedi váz alaphangon 140-150e, amit boltba kapsz az összes triálos megmondja h fos...
De pl ismerősnek csak a váza volt 400k....
És ugye márkátlan, mert kézzel, egyedileg gyártott:D:D:D
Még festése sincs:D
Az alkatrészek rá is sok...
Sztem a használható kategória 210k környékén kezdődik... -
#14806 Biztos párásodik mint állat. -
#14805 Ökrök:D Amúgy köszi
Vaxi: oszt mé? -
#14804 Hát igen mire használnám hát városba mindíg meg néha lightos terpen!!
Elégé sokszor használnám . Testi alkatra mit értesz? Súly? -
#14803 Bakker de szép muskátli! -
Blum #14802 Jó ez a ruci! :D
Dejóképű vagy-e..:D -
#14801 de, hatalmas :DD:D:D:D
nekem ma érkezett meg a fox main pro platinum, de valószínűleg könnyes búcsút veszek tőle :DDD
-
#14800 Mivan,nem teccik a cenzúra?:D -
#14799 :D:D:D:DA:D:A:::D:D:D:D:D: -
#14798 Hali!
Most már ruhám is van:D
-
#14797 mennyi lehet egy ilyen bringa amivel tolja?
egy időben én is trial bicót akartam venni, de elég nagy távokat járok bringával (pl melózni is) ezért döntöttem a mostani mellett inkább, de ha egyszer úgy lesz pénzem ahogy most nincs tuti beszerzek egyet :) bár gondolom az is alsóhangon 100 körül van amivel kezdeni lehet valamit. -
#14796 Frankó! -
Blum #14795 LINK -
#14794 Lökjed be! :) -
Blum #14793 Már rengetegszer megnéztem. Van neki újabb videója is :) -
#14792 Eszméletlen az arc -
#14791 igyekszem az alapfelület elkészítésével, ha minden jól megy, jövőhét végén már használható lesz az oldal. a feladatotok nem lenne más, mint hogy tekerjetek, és jegyezzétek be :D -
#14790 előnye az editornak annyi, hogy szépen normálisan meg lehet formázni realtimeban a szöveget. hátránya, hogy lassú, és bőven túl lehet csicsázni az egészet.
harmadik megoldás: a kettő keveréke, nem lesz ennyi beállítási lehetőség, mint a tinymce-ben, csak pl félkövérít, aláhúz, dőlt, középre rendez stb. :D -
Blum #14789 Én szükségesnek érzem! ^^ -
#14788 Szerintem zsír lenne egy ilyen felület. -
#14787 Egy kérdés.
szükségesnek éreznétek egy ilyen editort pl túrák beszámolóinak elkészítésekor? vagy megfelel az ubb-s megoldás, mint ami itt van sg-n. szal hogy itt nem látod real timeban a kimenetet, csak hogy [ url ] [ / url ] stb. :D -
#14786 Kurvajók ezek a festések -
#14785 :D Ezt próbáltam lemodellezni, de azért a ps-ilyen kicsibe már torzítja kicsit:D
Meg ugye ezt a kriksz krakszot nem bírtam megcsinálni, így az Intense 951 ről ment a másik oldali minta:
951:
Sisak amibe vannak a sponzorok:
-
#14784 Érdekes,messziről olyan mint valami szövet:D -
#14783 Az direkt olyan:D a CRC INTENSE csapat alkatrészei vannak a sisakon és a kocsinak azon a csíkján is felsorolva.. -
#14782 Jól néz ki:P Csak középen az a sáv furi,mármint a mintája -
#14781 Nincs mit tenni:D Profi vagyok:D
Race07 Clio Cup gép. Szerintem rájöttök ki ihlette:D
ChainReactionCycles Clio:D
-
Gabo #14780 Belépő szintű bringa belépő szintű alkatrészekkel.
A váz jó a későbbi fejlesztésekhez, de az alkatrészektől túl sokat nem szabad várni. A féket már vásárláskor cserélném valamelyik nevesített modellre. (Pl. Shimano Deore). A többi alkatrészt pedig ahogy kopik érdemes jobbra cserélni.
Aszfaltos és könnyebb terep túrákhoz jó, de komolyabb sport felhasználásra, rendszeres mindennapos edzésekhez már hamar kevésnek bizonyulna.
A Magellan bringákat is nézegesd meg szerintem.
Valamint nem ártana tudni arról, hogy milyen fizikai adottságaid vannak? Illetve pontosan mire használnád a bringát, milyen rendszerességgel és milyen intenzitással? -
#14779 hali!
Mit tudtok mondani erről a keróról: kellys scarpe (grey). ?
-
#14778 Nah ma megyek Tatabányára a fullos Truvativ Shiftguide lácfeszítőért:D és nem 6300FT, hanem 3000FT D::DD:D: -
#14777 Én maradok az Avid-nál:P -
kisbesi #14776 értem
én is hayes párti vagyok, nehezen engedtem el a strokerem :( -
#14775 simán van egy süllyesztés téve ugye a pofának a testbe és simán kézzel kitom szedni, ha nincs benn a tárcsa a két pofa között:D
ez a Hayes szerszám nélkül cserélhető pofa megoldása:D
Az a cucc, ami a bowden húzására betolja a pofát annak a vége mégneses, meg a féktest másik fele, ami fix(vagyis nem mozgatja a bowden) azis mágneses:D gyárilag:D és így nem mocorognak a pofák nálam:D:D:D Hayes forever:D
-
kisbesi #14774 mágnes?
alapból mágneses vagy te raktad rá?
el tudnád mondani kb hogyan van fent?
vagy egy képet belinkelni?
-
#14773 próbáld meg ritkán blokkolni a kereket:D
Pl az én Hayes fékem nem csinálja ezt mjuk ott mágnesel van megoldva a pofarögzítés:D -
#14772 Valaki tudja ezt a kerót értékelni? Hátrányok.. előnyök.......
BIke:Kellys scarpe!! -
kisbesi #14771 nem
nem
ezt nem tudom, a sok mozgás ha nem árt neki akkor nem.
akkor lesz*rhatom?:D -
#14770 Ront a fékhatáson?
Tehát, nem áll meg a kerék, enged a fék?
Szted emiatt lehet baja a féknek?
Ha mindre NEM a válasz akk szard le:D -
#14769 Szét lett kapva a bike.^^