Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemsokára én is örülni fogok valaminek! Remélem. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#12944 nekem inkább magasnak/nagynak tûnik.😊
Olyan mocskosul bánom per pill, hogy 2 éve eladtam a bulldogot 😞
Röviden: mavic felnik elõl hátul, deore hidraulikus tárcsák, hussefelt hajtómû, deore váltó, FUNN stücni, RooX életfogytos kormámy, baszott jó volt. 😞(((
Õ vót:

Be a boltokba, beszélgess, nézz körül, mond mit akarsz, és ajánlanak neked ott. Kipróbálod stb. Egyszerûbb, és jobb 😊
nekem meg az acél merevebb mint az alu. mindenkinek más válik be.
Úgy h elõl táblás hátul holy nagyondurva(tapad mint állat) porban😛
Nem csak próbaképp de nekem túl rugalmas volt más mint az alu teljesen😄 attól még nembiztos h rosszabb
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
#12930 - amirõl mi beszélünk az is monti.
#12932 - table top tényleg jó, crazy bob egy vicc, a holyroller pedig szimplán felejtõs.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Slalom m2
Törni nem fogod, nagyon massziv.
Dirt/Street bicó nekem kényelmesebb és gyorsabb mint a moni.
UI:
Szerintem a Bumfordi aluváz még mindig szebb mint a gebe acél😄
Csak jól kell megválasztani a használni kívánt áttételt.
Szerintem ha ebben gondolkodsz, akkor az lenne az ész szerû, fölleg ha ilyen brahi célra is kell, hogy egy Dirt bicót építeni. (minden adottságával, 10 centit mozgó elsõ villa nagyon erõs váz, erõs hajtás bla bla) de slick, vagy városi mintázató nem terep gumival, és single speedbe.
Ezt szerintem egy 120-150 bõl használt cuccokból nevetve, össze lehet rakni, és halálosan fasza lesz😄
Downhill!!
amugymeg egy 100 kg-s ember alatt nemtudok elképzelni egy 8 kilós capitalt.
és semmivel sem gyengébb mint az olcsóbb társai.
ja és streetre nem is jöhet más szóba csak egy NS 😉

u dont have to listen anybody else but me
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#12917 : nem mert sb is montit akar. csak más stílust.😊
De írhatsz darabokat is. Váz + visszafogott elsõ teló (100-120mm), a sallang lehet szemétrevaló, azokat ahogy csuklik cserélem jobbra 😄DDD
Az egész bringát jó lenne 100 rongyból megúszni. Viszont úgy vagyok vele, hogy a váz legyen pikk-pakk, arra akkor lehet építkezni késõbb. A szar cuccokat meg cserélgetem, ahogy kopnak 😊
A cro-mo vázak elvileg masszívabbak, nem? Csak mert per pillanat aluról már karcolom a 100 kilót, így nem ártana valami strapabíróbb szerkezet, amíg visszaállok a versenysúlyomra 😄
Azért nem egy leányálom single-el városban csak épp tekerni, elmenni valahova. Szerintem elég fárasztó😄
Igen, ezzel akarok városban mászkálni bármilyen meglepõ. Egyrészt: kurva menõ; másrészt: a városban mászkálás közben szoktam manualozni, bunnyzgatni, illetve azért néha elmennék BICIKLIZNI is.
Nem mellesleg nem pesten lakom, itt felénk nem rúgnak le a biciklirõl, ha nem akarok az autók között szenvedni 😊