22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    Felül is simán kijön a csapágy, egy alatta lévő gyűrű viszont már nem. Áh, megőrülök, hogy nem tudom rögtön beszerelni.
  • Mark007
    Kijött a csapágy? Azt ütni szokták, nem csak úgy kiesik :O
  • bardocz
    Nekem elvileg nem félintegrált, ki is szedtem a csapágyat alulról, meg felülről is kijön. Akkor most kell-e vennem új csapágyat?
  • bardocz
    Ahha, akkor az RST a hibás. Jó lenne, ha még ma meg tudnám venni, ami kell, mert holnap huszadika, aztán legközelebb csak hétfőn tudnám megvenni.
  • SrAta
    jah az RST-n lévő alsó csapágycsésze nekem se volt jó(igaz nekem félintegrált van szal nemis kéne az... de szal eleve ráse menneaz új suntourra...) máshogy van megoldva... ott az RST mintha szélesebb lenne...
  • bardocz
    Csak más a rózsa meg az a-head kupak.
  • bardocz
    Ugyan olyan vastag a villanyak. Viszont ott, ahol belemegy a vállba, nem ugyan olyan széles, így az RST-n lévő kúp nem jó rá :\
  • Mark007
    Hát ha nagyobb a csavar meg a kupak, akkor ott valami nem egyezik
  • SrAta
    tudom:D de lehet h neki 1"os és akk szopacs, mert új kormánycsapágy is kell...
  • Mark007
    Van 1 collos :)
  • Mark007
    Hát, féked van, megállni megtudsz. SPD-d nincs :) Szerintem inkább azt érdemes, aztán majd később mikor kopott a fék, akkor lecseréled azt.
  • SrAta
    hopp ha a régiben nagyobb?:D lehet 1"os a villa nyaka?:D
  • SrAta
    ugye 1 1/8-os ezis, mert ha 1 1/2es a nyaka az cinkes:D:DD:DXD
  • kisbesi
    de fog
    csak kérdem hogy akkor melyik a hasznosabb
  • bardocz
    Na, regge megvettem a villát végre, Suntour Axon.
    Most aakrom összerakni, és a régi villában az ahead kupak, meg a csavar nagyobb, mint ami az ebben lévő rózsához való:D
  • Mark007
    És mi a baj vele? Nem fog?
  • kisbesi
    Ez van, elnézést
  • kisbesi
    Ez van elől, hátul.
  • Mark007
    Szerintem SPD.
    Milyen fék van most? Ha annyira számít a pénz, akkor vegyél avid bb-7et, esetleg csak előre. Az is elég erős, és olcsóbb mint a hidrás.

SPD meg sztem többet ér. Én gondolkozom majd rajta, ha lesz outim.
  • kisbesi
    Sziasztok.
    Kérnék pár tippet.
    Jövőre lehet elkezdek verseny szinten XC zni
    Azon gondolkodtam mibe érdemes befektetni.
    SPD vagy Hidrás tárcsa.
    Jelenleg mechanikus van csak a régi bicón volt hidrás és nagyon szerettem.
    Azt mondják hogy SPD vel igencsak nagyobb erőt lehet kifejteni amit én el is hiszek.
    ha féket vennék kéne vennem váltókart és akkor ha azt veszek 9 seb et és akkor már valami jó váltót hozzá.
    Valószínűleg az SPD olcsóbb lenne valamennyivel de hát a fékre mindig szüksége van az embernek:)
  • DannyL
    Asszem bemegyek ma a hajtányba, az úgyis útba esik és veszek náluk egy platform, pedált. Mountain High van náluk is, meg legalább meghallgatom mit mondanak.
  • SrAta
    bár nekem 3 hét alatt ért ide a villa, amikor 1 hetet mondtak, de az különleges helyzet volt, mert épp költöztették az irodást és a számlázás még nem ment... szal a villa ott volt csak számlát nem tudtak adni... és miután meglett a számlázó egyből küldték
    Leis írták nekem h mien a villa mert ottvolt, csak h mégszarabb legyen h még nincs ittXDDDDD
  • DannyL
    Áh köszi!
  • SrAta
    az, hogy acéltengely:D
    Kérdezd meg ebiketól mailbe, azt fogják mondani, amit általába, h 3-4 napos max 1 hetes átfutással hozzák, tehát rendeled és 4 nap, max 1 hét 1 nap és ittlesz:p
  • bardocz
    A tengely anyagát.
  • DannyL
    A Cr-Mo tengely a pedálnál mit jelent?
  • DannyL
    Köszi a pedál tippeket, de ebike-on mindkettő csak kékben van. :D
    Megnézem hátha máshol is van, mert fekete kéne, kékhez köze sincs a gépemnek.
  • bardocz
    Ma kipróbáltam milyen egy erős hirdaulikus fék. Egy ujjal alig húztam rá, és emelkedett a segge. Meg tudnám szokni:D.
  • gordon 24
    Nincs utánvét! Egyből kell kicsengetni kártyáról! (Visa Stbstb) Vonják is kb 3-4 nap is itthon van, de figyelj arra, hogy a kosárban olyan cuccok legyenek amik vannak nekik raktáron! Különben megvárják amíg bejön (ez akár több hét esetleg hónap is lehet) és utána küldik a csomagot.
  • dx
    gondolom paypal vagy kártya.
    utánvét biztos nincs.
  • SrAta
    CHAINREACTIONCYCLES-ről való rendeléskor hogyan lehet fizetni?
    Utánvéttel esetleg?
  • SrAta
    énis ez és a BTS között vacilláltam, de a BTSből volt fehér és alacsony profilú, tehát nemien durung. Szal a BTS mellett döntöttem és nem bántam meg:P
  • Hunter of Deer
    Nekem most egy ilyenem van és nagyon megvagyok elégedve vele :)
    BBB BPD-32 MountainHigh 5500 volt.
  • SrAta
    Platform pedálnak a BTS HC Comp nagyon jó, eddig a legjobb pedál amit használtam, és 4500 sztem nemsok érte, Ebikeon annyiért van!:D
  • DannyL
    Vagy gondolkodtam ilyen félig platform page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5381&category_id=221]félig SPD[/URL]-ben is, hátha egyszer veszek hozzá cipőt meg bátorságot.
    félig SPD
  • DannyL
    KÉne vennem valami strapabíró, jó árú platform pedált.
    Szerintetek milyet vegyek a Polaris-ra.

Ami rajta van már most ropog, nem egy csúcs darab.
  • DannyL
  • greg benz
  • Máté94
    dugnám
  • SrAta
    Megvan a feszítő:d felraktam és kvajó:D majd lökök képet:P Hnap:P
    Leeresztettem egy full meredek lépcsőn, kb 20 lépcső és emgse moccant a lánc:D meg egy 1m magas meg fél m hosszú lépcsőt kb 6 lépcső:D megse moccant a lánc:D pedig egybe síktalajra kiment:D