22335
-
#14848 Felül is simán kijön a csapágy, egy alatta lévő gyűrű viszont már nem. Áh, megőrülök, hogy nem tudom rögtön beszerelni. -
#14847 Kijött a csapágy? Azt ütni szokták, nem csak úgy kiesik :O -
#14846 Nekem elvileg nem félintegrált, ki is szedtem a csapágyat alulról, meg felülről is kijön. Akkor most kell-e vennem új csapágyat? -
#14845 Ahha, akkor az RST a hibás. Jó lenne, ha még ma meg tudnám venni, ami kell, mert holnap huszadika, aztán legközelebb csak hétfőn tudnám megvenni. -
#14844 jah az RST-n lévő alsó csapágycsésze nekem se volt jó(igaz nekem félintegrált van szal nemis kéne az... de szal eleve ráse menneaz új suntourra...) máshogy van megoldva... ott az RST mintha szélesebb lenne... -
#14843 Csak más a rózsa meg az a-head kupak. -
#14842 Ugyan olyan vastag a villanyak. Viszont ott, ahol belemegy a vállba, nem ugyan olyan széles, így az RST-n lévő kúp nem jó rá :\ -
#14841 Hát ha nagyobb a csavar meg a kupak, akkor ott valami nem egyezik -
#14840 tudom:D de lehet h neki 1"os és akk szopacs, mert új kormánycsapágy is kell... -
#14839 Van 1 collos :) -
#14838 Hát, féked van, megállni megtudsz. SPD-d nincs :) Szerintem inkább azt érdemes, aztán majd később mikor kopott a fék, akkor lecseréled azt. -
#14837 hopp ha a régiben nagyobb?:D lehet 1"os a villa nyaka?:D -
#14836 ugye 1 1/8-os ezis, mert ha 1 1/2es a nyaka az cinkes:D:DD:DXD -
kisbesi #14835 de fog
csak kérdem hogy akkor melyik a hasznosabb -
#14834 Na, regge megvettem a villát végre, Suntour Axon.
Most aakrom összerakni, és a régi villában az ahead kupak, meg a csavar nagyobb, mint ami az ebben lévő rózsához való:D -
#14833 És mi a baj vele? Nem fog? -
kisbesi #14832 Ez van, elnézést -
kisbesi #14831 Ez van elől, hátul. -
#14830 Szerintem SPD.
Milyen fék van most? Ha annyira számít a pénz, akkor vegyél avid bb-7et, esetleg csak előre. Az is elég erős, és olcsóbb mint a hidrás.
SPD meg sztem többet ér. Én gondolkozom majd rajta, ha lesz outim. -
kisbesi #14829 Sziasztok.
Kérnék pár tippet.
Jövőre lehet elkezdek verseny szinten XC zni
Azon gondolkodtam mibe érdemes befektetni.
SPD vagy Hidrás tárcsa.
Jelenleg mechanikus van csak a régi bicón volt hidrás és nagyon szerettem.
Azt mondják hogy SPD vel igencsak nagyobb erőt lehet kifejteni amit én el is hiszek.
ha féket vennék kéne vennem váltókart és akkor ha azt veszek 9 seb et és akkor már valami jó váltót hozzá.
Valószínűleg az SPD olcsóbb lenne valamennyivel de hát a fékre mindig szüksége van az embernek:) -
#14828 Asszem bemegyek ma a hajtányba, az úgyis útba esik és veszek náluk egy platform, pedált. Mountain High van náluk is, meg legalább meghallgatom mit mondanak. -
#14827 bár nekem 3 hét alatt ért ide a villa, amikor 1 hetet mondtak, de az különleges helyzet volt, mert épp költöztették az irodást és a számlázás még nem ment... szal a villa ott volt csak számlát nem tudtak adni... és miután meglett a számlázó egyből küldték
Leis írták nekem h mien a villa mert ottvolt, csak h mégszarabb legyen h még nincs ittXDDDDD -
#14826 Áh köszi! -
#14825 az, hogy acéltengely:D
Kérdezd meg ebiketól mailbe, azt fogják mondani, amit általába, h 3-4 napos max 1 hetes átfutással hozzák, tehát rendeled és 4 nap, max 1 hét 1 nap és ittlesz:p
-
#14824 A tengely anyagát. -
#14823 A Cr-Mo tengely a pedálnál mit jelent? -
#14822 Köszi a pedál tippeket, de ebike-on mindkettő csak kékben van. :D
Megnézem hátha máshol is van, mert fekete kéne, kékhez köze sincs a gépemnek. -
#14821 Ma kipróbáltam milyen egy erős hirdaulikus fék. Egy ujjal alig húztam rá, és emelkedett a segge. Meg tudnám szokni:D. -
#14820 Nincs utánvét! Egyből kell kicsengetni kártyáról! (Visa Stbstb) Vonják is kb 3-4 nap is itthon van, de figyelj arra, hogy a kosárban olyan cuccok legyenek amik vannak nekik raktáron! Különben megvárják amíg bejön (ez akár több hét esetleg hónap is lehet) és utána küldik a csomagot. -
dx #14819 gondolom paypal vagy kártya.
utánvét biztos nincs. -
#14818 CHAINREACTIONCYCLES-ről való rendeléskor hogyan lehet fizetni?
Utánvéttel esetleg? -
#14817 énis ez és a BTS között vacilláltam, de a BTSből volt fehér és alacsony profilú, tehát nemien durung. Szal a BTS mellett döntöttem és nem bántam meg:P -
#14816 Nekem most egy ilyenem van és nagyon megvagyok elégedve vele :)
BBB BPD-32 MountainHigh 5500 volt. -
#14815 Platform pedálnak a BTS HC Comp nagyon jó, eddig a legjobb pedál amit használtam, és 4500 sztem nemsok érte, Ebikeon annyiért van!:D -
#14814 Vagy gondolkodtam ilyen félig platform page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5381&category_id=221]félig SPD[/URL]-ben is, hátha egyszer veszek hozzá cipőt meg bátorságot.
félig SPD -
#14813 KÉne vennem valami strapabíró, jó árú platform pedált.
Szerintetek milyet vegyek a Polaris-ra.
Ami rajta van már most ropog, nem egy csúcs darab. -
#14812 -
#14811 -
#14810 dugnám -
#14809 Megvan a feszítő:d felraktam és kvajó:D majd lökök képet:P Hnap:P
Leeresztettem egy full meredek lépcsőn, kb 20 lépcső és emgse moccant a lánc:D meg egy 1m magas meg fél m hosszú lépcsőt kb 6 lépcső:D megse moccant a lánc:D pedig egybe síktalajra kiment:D