22335
-
#14888 tescoban pl lehet kapni.
én chemico-t használok. eddig bevált mindenre amit takarítani kellett. -
#14887 Sok oka lehet annak miért nyikorog!
1. Nagyon nagy lefeléken folyamatosan húzod, megéghet a betét! Ilyenkor vagy figyelj jobban rá néha enged el stb stb. Vagy ha nem megy, mert félsz, vagy nem akarsz úgy menni, akkor húzd, csak előfordulhat, hogy megég. Ilyenkor 2 verzió van: Vagy kiveszed a betét kicsit megcsiszolod és ujra be, (de ez hülyeség semmi értelme) Vagy veszel olyan betétet ami jobban bírja a meleget (nagyon sok fajta van)
2. Túl kemény a fék betét és nem szereti a tárcsa. Bolt veszünk puhább betétet (ami igaz jobban kopik, de erőssebb fék hatással halkabb lesz)
3. Rákerült valami olyan anyag ami megmarta, vagy olyan irányba változtatta a betét anyagát, hogy ilyen hangja van. 2 verzio: kiszed megcsíszol, ha szerencséd van elmúlik ha nincs bolt veszünk új betétet.
4. A fék betét nem jól van rögzítve. Fékezéskor rázza a tárcsa. Szervíz!, vagy nézd meg te jól van-e a helyén.
5. Hayes:D Nekem a leírtak közül egyik sem áll fent. Nincs megégve, nem lötyög, nem olajos bazi jól fog ehhez, képest olyan hangja van mint egy akvárium levegőztetőjének:D Amikor fékezek, főleg elöl.
Pedig félfémes, puha betét van benne.
6. hangosítsd fel a walkmant:D -
#14886 Autósbolt, esetleg benzinkút. -
#14885 Esetleg benzinkúton árulhatnak motorhoz. De ha van véletlenül ihatatlan 80%-os metanolos pálinkád, az is jó :D -
akelapeti #14884 oké!köszi!
és féktisztítót a bicósboltba lehet venni?
vagy hol? -
#14883 vegyél féktisztítót és azzal fújd le. leszed mindent. -
akelapeti #14882 aham értem!
és most akkor mi lesz?
idővel elmúlik a nyikorgás?? -
Blum #14881 Várjál,most olvasom tovább. Tehát fékre kentél WD40-et. Ember...
Mégis MINEK?!!
Acetonnal vagy gyógyszertárban kapható seb benzinnel kell takarítani. Lehet kapni külön féktárcsa tisztítót is. -
akelapeti #14880 mi lehet ennek a problémának az orvoslása? -
Blum #14879 WD40-el láncot NEM KENÜNK!!
WD40 az zsíroldó,csak ártasz vele,mert a csapok közül kiszedi a maradék kenést. Használj inkább TF2-t. -
akelapeti #14878 ez még elég ujj, viszont lehet, hogy került rá egy kis WD 40
most 2hónapos a bicóm 2hétig semmi hangja nem volt, aztán másfél hónapja meg "szirénázik" :) -
#14877 Ha hidraulikus, akkor lehet hogy megérett az olajcserére. -
#14876 Lehet hogy még nincs rendesen beégve a tárcsa és zsíros vagy valami
egyébként meg van olyan tárcsa ami hátul nyikorog (asszem a tektro IO) -
#14875 Látom te is magellános vagy -
akelapeti #14874 Sziasztok!
egy kérdésem lenne!
mért van az a tárcsafékes biciklimen, hogy eszméletlenül nyikorog a fékem lassításkor??
köszönettel várom a válaszotokat! -
#14873 Marcona verda! Jó márka választás! -
#14872 KÉsz lett a 2007-es Polaris-om is, tudjátok aminek leszakadt a hátsó váltója múlt héten. Szerencsére a váltó megúszta, csak a papucs tört el, azt kellett cserélni, meg bovdent.
Ki is centíroztattam ha már bevittem. Nagyon jó lett, jó volt újra egyben látni. :) Tekertem is egy kört gyorsan a ház körül vele. :D -
#14871 Tőlem kaptok most
http://picasaweb.google.com/kisejefedor/CimNelkuliAlbum#5507212308482538818
ma kaptam és csak egy baja van amikor tekerek a hajtókar kicsit kotyog és így kattog mintha egy keményet váltottál volna de én nem váltottam (SS)
de nagyon hangos ez a hajtókar miatt van vagy azért mert az egyik lánszem fele el van törve? -
#14870 Csini! -
#14869 Lehet, hogy lett volna optimálisabb, jobb ár-érték arányú is, de ez tetszett, ráadásul jó fajta csapágyazással van szerelve, úgyhogy úgy voltam vele, hogy nem szarakodok rajta. 11e Ft volt. -
#14868 Össze lett rakva az új bike!^^
váz
kormány lock-out-os, nitrogén patronos villa
Vasárnap kaptok képeket! -
#14867 Nem tudom mennyivel vetted olcsóbban, de ennyiért szerintem Shimano-t is kaphattál volna, kétoldalast. Stopli meg mindig jár a pedálhoz:) Jó tekerést vele! -
Blum #14866 -
#14865 Ja és adtak hozzá stoplit is. -
#14864 Na végül ILYEN pedált vettem, csak olcsóbban.
Kipróbálom én ezt az SPD dolgot, de azért így megmarad az utcai cipő lehetőség is. :) -
#14863 Megvan a probléma. Még egy alkatrészt le kellett volna szednem, és azt rárakni az új villára, és csak utána a műanyag, meg a csapágy. Viszont ezt nem is tudtam volna leszedni itthon, ott is le lett vésve. Most csak be kell szerelnem. -
Gabo #14862 Biciklin nincs ülés, hanem nyereg van. Ülést csak fekvőbringákon (rekumbensek), esetleg cruiser bringákon fogsz találni.
Nyeregről csak használat után lehet véleményt alkotni. Bármilyen meglepő mindenkinek más az alfele.
Az anatómiai különbségeke mellett az edzettség is számít. Ha jó formában vagy, sokkal inkább helyezed a lábaidra a terhelést, mint csak a nyergen pihentetet feledre.
A felhasználási terület és a bringán elfoglalt üléspozíció is számít.
Ebből adódóan mindenkinek más az ideális nyereg. Szerintem használd egy darabig azt, amivel a bringa érkezik és csak utána cseréld le, ha kiderül, hogy valóban kényelmetlen. -
-
#14860 Az a baj, hogy nem jó a fényképező:\ Remélem csak az elemek haltak meg, majd megnézem. -
#14859 Vázon kívül látszik két gyűrű, abba megy bele a csapágy, már a nevét is tudom:)
Elvileg ez nem félintegrált. Most elugrok a boltba mindkét villával, hogy mivan, hátha tudnak valami okosat mondani, meg adni hozzá alkatrészt. Holnap már tekernék vele:) -
#14858 Hali !
Valaki ismeri ezt az űlést mennyire jó hósszútávra? SELLE ROYAL Mach -
#14857 Ha valaki esetleg szeretne egy jó kis villát, megbízható emberkétől (tőlem:D) akkor olvasd el:
Marzocchi 888RCV -
#14856 Há valami shimano tárcsafék! -
#14855 De csak azért emrt a rosszminőségű tárcsafék szarabbul fog mint a Vfék:D ami a másikon jobb, és akk már a váltó is jobb:P
Bár nemtom milyen fék vana Malin, de betippelek egy Promaxot:D:D:D -
#14854 Köszi tehát a kellys jobb! Oks igen eredetilel 110 ezerél volt csak most akciós THXXXXXXXXXXXXXXXXXX..... -
#14853 figy a csapágycsésze vázon kívül van? tehát van két fekete cucc a váz alatt és felett? ahol a golyók vannak, vagy az a vázba van?
Meridád van?
Tuttommal a Merida az Félintegráltat használ -
Blum #14852 Kellys -
#14851 Kellys -
#14850 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!!!!!
Nemtom hogy melyik kerót vegyem meg az 1.Kellys scarpe & 2.Mali cobra
A kettő közt az a külömbség hogy a kellys-nek alivio váltója van V fékkel
Míg a Malinak meg acera válója van de tárcsafékes!!!
Ja és az árak : Kellysnek:88.000Ft Mali:86.000 Ft!!!!!
Szerintetek melyik a jobb??? -
#14849 Szivesen segítenék, de így látatlanban elég nehézkes :)