Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
elõre hátra tüskés defektXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nem rég estem el és sajnos az új hidr. fékem látta kátát
A fékkart ki tudtam egyenesíteni csak mikor visszateszem és behúzom nem megy vissza alapállásba.
Mi lehet a baja?
Duggatyú is megsérülhetett?
Mit ad Isten,ma csönget fel,hogy nem megyek-e el vele bringázni? Mondom magamban "WTF?".
Megyek le és ott ül egy vadonatúj KTM Penny Lane-n. "Ez tetszett a legjobban".
"Sisakból már nem volt olyan,ami divatos." xDDD Mondom grat. -.-"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Azt is nézni! Szombat 4x vasárnap DH!
Downhill!!
Mennyi?😄 4.2??? 3.5??? Szegény gumi nem tud müködni annyin. Mi Dh-zunk mint tudod (tagnap voltunk kint Mariborban megint.. Huhh de isten volt 4 kör, a 5km es pályán.., de még hideg van este így csak egy napra mentünk)
én max 3 ra fújom a 2.5 ös gumikat. És így fogja a talajt rendesen, persze nem lehet belecseszni semmibe, de ha többet raksz bele kimerevedik a gumi és nem tud tapadni.
Te ülsz rajta tehermentesíteni kell, és akkor nem küldi szét.
Downhill!!
Külsõt is végigfogdostam, de nem volt semmi kiálló rész. Mondjuk inkább átnézem holnap újra, lehet hogy átsiklottam valamin...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Felni széle nem éles?
Külsõ peremébõl nem áll ki a drót?
4,2 bár segít😄
nekem nincs defektem, amióta 3,5 felett használom(kopp kopp kopp)😄
Ezelõtt kaptam egy érdekes defektet, ugyanis nem a futófelületen lyukad ki a belsõ, hanem az oldalfal-felni perem vonalában kb., nem foglalkoztam vele túlságosan, kicseréltem, majd 4 nap múlva megint kilyukadt, hasonló helyen. Gumi oldalfalában semmi, és a felnin sincsen hiba, nem értem, hogy lyukadhatott ki...
Valakinek van valami ötlete?
Btw. ha ez nem történik vele, akkor gyakorlatilag teljesen simán nyomná mint bármelyik húszéves. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sípcsont és térdvédõ egyberészesben biciklizett a kezdetektõl fogva.
csak ha kb. 30al manualozol, és egyszer csak túlhúzod és hátrafele " lelépsz" és kifordul a térdkalácsod az ízületbõl. akkor hiába...
azóta. mágnesszallagáos fásli, arra fémmerevítõs orvosi térdvédõ, arra bicós térdvédõ, meg külön sípcsont.
u dont have to listen anybody else but me
ma 15:02 | privát | válasz erre | #13010
segíccsetekmáneki 😄
amúgy nálunk van egy idén 30éves montis 26ossal masinával.
ugyan úgy velünk ugrál.
bár a térdei már nagyon kivannak. konkrétan hónapokig nem tud ráállni ha ráesik. de nyomja és nyomja 😊
Erre a kecskére 😊 kellene nekem valami jó pedál max 5k-ig ha tudtok valami jó írjatok.
thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ui: VR te Edy vagy ? 😛 ( E.T. )
Súly: 68kg, Magasság meg: 188cm körül. Jah igen az ár, hát ha nyár végére össze jön a 150e. annak már örülnék.
ti montisok vagytok...
most délután is elmentünk kápra picit ugratni.
Almával örök vitatéma a bmx vs. monti
meg úgy mindenkivel.
24es meg ja, az még bmx nekemis, 24es merevvel még én is szeretek ugratni, konkrétan kurvajók!!! 😄
de teleszkóp, meg huszonhat, na az már felejtõs...
ízlések és pofonok 😊
én sem haragoskodni akartam amúgy. szóval bocsi ha indulatos voltam.
de akkor is szerelmes vagyok az ilyen apróságokba mint papucskönnyítés, lecsavarozható fékkonzol, integrált pivotal, és egyéb apró nyalánkságok 😊
ns-el semmi bajom,csak ismerem a piacot és nekem vannak amik jobban tetszenek.megoldások ár.nem divat cucc. amugy az integrált pivotal igencsak tetszik nekem is.de nem csak az ns-nek vannak újításai,nem csak õk csinálnak profi geós vázakat.én erre gondoltam
a geoban meg igazad van ezért is írtam a srácnak,hogy az a hardy nem jó.
az umf-et alapból utálom.
viszont amit nem mondtam,hogy közelebb áll hozzám a 26 mint a 24,ezért nem vagyok oda az acél kormányért,bmx hajtásért,22-es befogókért,meg a merevvilláért. én a 24-eseket inkább bmx-nek tartom,számomra nem az jelenti az igazi montit.persze ez én vagyok.😊
Btw. szép ték. 😄
így egyben mindenre 😄
-én istenítem az ns-t, könnyû, szép, erõs, profi geo. nem hiszem hogy más elõnye lehetne egy kerékpárnak.
-megnézném azt az umf-et és ns-t azonos felszerelésekkel. és nézhettek hülyének a súlymánia miatt meg geometria mániám miatt.
fél-fél centi itt ott elenyészõnek tûnik, ellenben nagyon sokat számít. a legjobb példa... azonos anyagból, azonos márkánál két váz. tized col eltérések, meg egy-két fok itt-ott, és elsõre beadsz vele valamit, amivel addig heteket kínlódtál. az is igaz hogy rátesznek +20e-t árban. de megveszed mert kell. a biciklit te irányítod. minél jobban úgy mozog ahogy azt te akarod, annál gördülékenyebb, kevésbé szenvedõsebb vele a használat. mi a legfontosabb a biciklizés élményében ha nem ez?
-hajtás téren nemtudom mi panaszod van mondjuk egy superstar vagy macneil hajtással, titántengellyel kevesebb mint 800gramm.
-kényelem. ez meg örökérvényû téma... mit szoksz meg, mennyire vagy "mozgékony". fót nyugati kényelmes tempóban körülbelül 1óra. vonattal 40perc 😄
ehhez mondjuk hozzáállás is kell meg testalkat. szóval nem lehetsz elhízott, vagy merev mozgású, elvégre folyamatosan mozog minden izmod. aki picit is hajlékony annak nem gond. de tény hogy aki ülve tekert egy montin éveket, az aludni nem tud majd úgy fáj a háta 1óra tekerés után 😄
szóval ja. istenítem az ns-t mert nem találok hibát az alkatrészeikben.
vékony,kecses,erõs,profi geo,mini papucs, integrált pivotalos. más nem is kell. de szívesen megnézek néhány vetélytársat amúgy.
ja amúgy ha NS utálat van vegyetek dartmoor-t az nem divat. mégis szép.
egy umf és társai biciklit nem ugratni-streetelni terveznek.
vagy ha igen akkor mellékvágányon járnak 😄
hány kiló egy umf amúgy?
/nem umf és társai lehúzós komment akart lenni. csak érted...