Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem szerviz.
A féken az életed múlhat, szóval nem érdemes barkácsolni. Jó esetben elég lesz cserélni az elhajlott alkatrészt, rossz esetben fékkar csere.

VRSDM
magasságotmár 😊

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
nem csak az szint ha valaki gyorsan csinál valamit.

sõt...
nehezebb kipörgetni egy lassú vápét, mint egy gyors duplát. és most a lassú alatt kábé a karból forgatósokat értem.

SrAta
ui: ez a videóra ment😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
hehh haver nem csak sima vápét ad 360 közbe hanem duplát és fele ekkora az ugró (vagy negyede)😄D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Az a baj, hogy így se esztétikus már nemhogy mégtöbb hézagolóval😄

<#eljen> 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

gordon 24
Jaja😄

Downhill!!

VRSDM
ne köszörüld a torkod mert ezt akármilyen prõ is megirigyelné... 😊

Igen tudom hogy kegyetlen jó nekem is van
Csak az a gond hogy estem vele és nem tudom hogy te már szerelted e szét,
mert meghajlott a fékdugattyúnak a kis vékony tolórúdja
Azt kéne kicserélni
Hogy nem e tudod, vagy inkább vigyem szervizbe.

gordon 24
khhhhhmmmmm😄

Downhill!!

VRSDM
-kényelmetlen
-nem rugózik
-szétveri a csuklód
-gyerekbicikli
-idióta féknélkül és még sorolhatnám mikkel illetik a montisok a bmxeseket.
és ha kemény? és ha kicsi? és ha szétbasz? akkor is odabasz a szint minden montisnak <#whatever>
klikkrá -> HÁDÉ

gordon 24
Bátyám ilyenek épít😄

katt

Downhill!!

VRSDM
igen.

bardocz
Elsõféket lehet rá rakni?
VRSDM
ha valakit erdekel van egy elado epitett fixim

ha valakit erdekel vagy leiras kell akkor szoljatok...

Máté94
Bár ha jól tudom, az SR26-nak fénykorában még 1 havi fizetés volt az ára 😊
Pedig ránézésre már elég lepukkant sajna, amennyire tudtok rendbe hoztuk.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
Azt hagyd meg hétvégi, túrázós bicónak, vagy olyankor menj vele, amikor tudod, hogy nem kell kikötnöd. Munkába, boltba, meg hasonlókhoz, amikor meg tutira ki kell kötni jó az olcsóbb, amit nem lopnak.
Van egy régi SR26 bicó itthon, azzal szoktam menni városban. De azért jobb lenne a konával is menni, de nem fogok kockáztatni.

bardocz
Vegyél egy városi rohangálós olcsó outit, azt nem hiszem, hogy nagyon lopnák. Én is arra hajtok, flipflop aggyal, és így fixi/ss között váltogathatok.
Danyi95
Sziasztok!Ez a villa megéri 41k ért?

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Nightt
En lehet, h a munkahalyemig fogok ezentul bejarni biciklivel, mert ott van egy tarolo, ahonnan tuti nem lopjak el, igy nem kell felnem. De eleg szar, h az ember meg lekotve se hagyhatja ott a biciklijet... szeretlek magyarorszag...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Én szinte mindenhová bicóval járnék városon belül, vagy város környékére, de pont ezért nem megyek már sok helyre, mert nem merem ott hagyni, még egy jó zárral sem 😞
Így marad az autó vagy a busz, bicó helyett 😞

Nightt
Siman atvagtak, gondolom hosszu szaru vagoval. Ilyen volt. Sajnos olyan helyre volt lekotve, ahol kicsi a forgalom, tobbet nem kovetem el ezt a hibat. Az az idegesito, h a bicikli nem ert tobbet 10e ftnal, de szerettem<#szomoru1>. Most biciklit es lakatot keresek...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Csak kíváncsiságból. Leírnád, hogy hogyan sikerült nekik elvinni, ha egyáltalán lehet tudni, az U-lakat ellenére?

Nekem Stroker Trail van a bringámon. Nem a fehér, hanem a szürke változat.
A beállítgatása után és a kezdeti bekopást követõen teljesen okés. A tárcsa kialakítása miatt esetleg kicsit zajos lehet, de a fékerõt ez nem befolyásolja.

Legutóbb egy vizsla miatt alig 20-as tempóról, sík úton sikerült elsõ kerekes megállást produkálni. Szóval fog. ;o)

bardocz
Ilyesmi, de akkor le volt még árazva, és a kettõ együtt volt 20.
Nightt
Es milyen Ulakat?

gordon 24
Egy fél centit se vágj belõle. Tök felesleges.

Kb spórolsz 2 grammot, aztán mondjuk eltörik a Shred, vagy csak akarsz egy másik vázat, aztán cserélhetsz villát is mert rövid.

Vegyél hézagolót és kulturáltan (hogy esztétikus legyen) hézagold ki.

Downhill!!

bardocz
Nekem ilyenem van, eddig nem lopták el a bicót, de hozzátartozik, hogy nálam ehhez jön még egy u-lakat is.
Nightt
Sziasztok, elloptak a bringamat, egy egyszerubb kryptonite U lakattal volt lezarva. Most keresek olyan zarat, ami jo, de nem tul draga (10 korul)...
Sztetek ez mennyire konnyen vaghato el?

Abus Steel-O-Chain 810

Ha valakinek van tapasztalata ezzel a lakattal, kerem szoljon.

Koszi!

bardocz
Szerintem hézagold ki, próbálgasd, állítsd be tökéletesre, és max utána vágd méretre.
ahogy neked jó úgy használd.nekem pl 21 centi körül van.nekem is van alatta hézagoló,de csak azért mert a kormánynak 1/2-es emelése van.de szerintem én is vágni fogok belõle még.azért szokták kicsit hosszabra hagyni,hogy más vázba is passzoljon a villa,ha esetleg újítanak.

SrAta
23 sok a shredbe?
Alapjáraton 21 minimum kell hézagoló nélkül.
Szal szted akkor mekkorára vágjam?
A vágd méretre az azt jelenti, hogy hézagoló nélkül tökéletesre?

még a 23 is sok,nemhogy a 25,5.szóval vágd méretre.

SrAta
Holnap jön a villa😄
Virul a fejem mint állat😄
Az lenne viszont a kérdésem, hogy a mostani villám nyaka hézagolózással 23 centi.
Az új villáé 25,5 centi lesz.
Az a 2,5 centi mehet fûrésszel le ugye?
Nem kell hézagolni annyit ugye?

SrAta
Havernak van. Próccáltam már!
Nemtudom mennyire igényes de fog az egyszer biztos!
Jobb mint egy bowdenes fékerõre!
Tartósságról meg ilyenekról nemtok mert csak próbáltam!

Sziasztok
Nem tudom hogy itt ebbe a kis csapatban van-e valakinek ilyen féke.
kép
Ha igen akkor legyen szíves rámírni
Elõre is köszönöm.

Vaxi
ahh nagyszerû ötlet!!!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Én két évig spóroltam és tervezgettem. Az eredményt a galériámban meg tudod nézni. ;o)

Köszönet az infoért! <#worship>
Remélem nem igazán lesz szükségesm ilyesmire...

Máté94
Nem tehetek róla, ebben az egyben maximalista vagyok és folyamatosan változnak az ötleteim. Most pl. azért mert amit néztem vadi új bringán, (már linkeltem régebben is) nincs gari.:S
Ezért kerestem valami alternatívát. De ugye ezen a Meridán nincs norm. hátsó váltó(legalábbis ami nekem megfelel) ezért kérdeztem, hogy megy e vele. Persze nem hiszem, hogy azonnal cserélnék, hanem majd akkor ha gyûjtök😄
bardocz
Az XT mániáddal kiakasztassz😄
Máté94
Akkor nincs több kérdésem, csak mindenütt 9-es rendszert írták ajánlottnak. Azt nem írták oda, hogy lehet egy használni 8-al, akkor már nincs probléma.<#eljen>
KÖsz szépen a gyors segítséget <#worship><#worship>
Akkor asszem le is csapok rá 😊

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

SrAta
jó cucc 45e-t simán.
A váltás jó, a villa jó, akerékagyak jók, egyedül majd a féket kell cserélned elõbb utóbb

SrAta
az XT 8/9 sebességes!

Hellosztok
Errõl a géprõl mi a véleményetek? Megéri ennyiért?
link

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Máté94
Tehát akkor szeretnék egy véleményt hallani róla, és még annyit, hogy lehet e Deore XT hátsó váltót rakni annak ellenére,hogy csak 8 sebességes hátul?