22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    Én az RST-met 3 éve nem szedtem szét, meg csak kívülről tisztítottam, azon kívül, hogy szarul mozog, semmi baja, az meg gyári hiba:D
  • DJ RX7
    ameddig darabokra nem esik addig én nyúzni fogom. utána majd nézek használtan egy marzocchi-t.
  • Hunter of Deer
    nekem is suntour xcm van (v2-HLO vagy mi :d). nekem a szimeringek a helyükön vannak azokkal nincs gond, viszont a sok retek nekem is ottmarad a becsúszókon, mivel a szimering felfogja a sok koszt és amikor a becsúszó bemegy akkor a szimeringről feltapad az összes kosz a becsúszóra. én annyit tudtam csinálni vele hogy időközönként letörlöm a szimeringeket így nincs ami feltapadjon :D viszont az enyémnél a becsúszók kezdenek megkopni, a szimering felett olyan fél centis sávban megvan kopva mind2 oldalon de csak a becsúszó eleje, nem feltűnő csak ha közelről nézi az ember, lehet szét kellene már szednem mert mióta megvan (lassan másfél éve, és télen is jártam vele melóba) azóta nemvolt szét szedve és kitakarítva, csak aeddig még nemigen mertem szétkapni :)
  • Vaxi
    igen, hasonló az alapötlete az egésznek. :)
  • S2000
    Tízezres:) Abszolút nem dirtre való, ha arra használod, ne csodálkozz, hogy szétesik, meg minden baja lesz/van.
  • DJ RX7
    1 hónapos a bicaj. :D
  • Spongya08
    Vaxi ez olyan mintha például egy blogod lenne?
    Mivel minden bringázásoról irkálsz dolgokat hogy mivolt mien észrevételek vannak stb, mertha ilyen akkor énis szivesen segitek csak egygondvan h én vidéken bringázom mindig ugyan azon az útvonalon de azért vannak néha érdekességek az úton.
    OFF:Most olyat szeretnék a városom Monor keretében hogy csinálni fészbúkón egy klubb hát ez elég rossz megnevezés hanem egy részt ahová a Monori bringások léphetnek be és aztán néha csinálni egy közös bringázást,hisz elég jó lenne 20-30 an menni mindenfele.Azlenne a jó ha lenne egy müködő képes montim kilehetne menni Tetére ami ilyen erdős kicsit dimbes dombos rész.

DJ RX7:Szerintem a szimering már elkopott és az miatt lesz olajos a teló h ki tud folyni mellete, ha csak ez a gond akkor leméred az adatokat hány mm a szimering közepe meg az egész és keresel hozzá autósboltba vagy hasonló boltokba.
  • SrAta
    majd a markolatról 1 hónap múlva véleményt kérek, hogy mennyire fogyott el!:D köszi, mert az enyém szarráment és jót akarok venni...:D
  • SrAta
    vegyél egy suntour DURO-DJ-D-P-t 27e-ért és az mindent megold:D
  • Ley Roland
    Na ma vettem markolatot meg kesztyűt. :D
  • bardocz
    Csak szerintem ilyen telóhoz nem nagyon vannak alkatrészek, főleg nem itthon :\
  • DJ RX7
    másik meg, hogy én annak ellenére, hogy csak húszezres kategória és fos a tömítés én nagyon meg vagyok vele elégedve. sok írják hogy 120 kilósak és mégsem járja ki a teljes rugóutat. én 60 kilóval simán kijárja a teljes rugóutat. egyelőre nem kotyog és nem rúg. pedig dirt-eltem már vele.
  • DJ RX7
    hát okés, de nem szeretném hagyni, hogy szétmenjen csak úgy.
  • bardocz
    Hát ha fekete olajos lesz, az semmiképp sem jó jel. Ha magától esik szét, az pláne nem. Szerintem ne költs már erre, használd, amíg működik, aztán addig gyűjtögess, és vegyél valami rendes teleszkópot. Használtan jó áron lehet kifogni telókat. Enyém az 47ezer volt, a kb 70-80ezres újár helyett.
  • DJ RX7
    srácok mit tudnék kezdeni az ellen, hogy ne legyen tiszta redvás a teleszkópom?
    suntour xcm. kurva szimering ki is jött a jobb oldaliból. nem szigetel semmit se. megtakarítottam, de állandóan fekete olajos lesz. gondolom ez nem igen tesz jót neki ha belemegy a sok fos a telóba.
    suntour-tól lehetne rendelni szimeringeket? esetleg van valami házi megoldás hozzá?
  • SrAta
    azóta lett egy Suntour Duro első villa és nem 1 hanem 2 feszítő:D a feszítő helyett egy váltó, meg előre a semmi helyett egy feszítő:D
  • DJ RX7
    ja értem. vágom.
  • Vaxi
    szakdolgozatom keretében csinálok egy olyan oldalt, ahol egyszerűen bejegyezheted bringázásaidat, az útvonalakat bejelölheted térképen, leírásokat csinálhatsz, tervezhetsz túrákat stb. :)
  • bardocz
    Nem fognak elküldeni, elmész, hogy szeretnél csatlakozni, tekersz velük együtt, és ha látják, hogy megy, akkor bevesznek.
    Igazából nem tudom ez hogy megy valójában, de én csak így tudom elképzelni.
  • DJ RX7
    ez milyen oldal amúgy? - ha megkérdezhetem
  • Spongya08
    Jaj a dupla hsz-ért bocsi, de lenne egy kérdésem egyesületbe csak ugylehet beállni hogy irtozat jó bringád van?Mert a közeli egyesületből akiket láttam mindenük megvolt nekem meg van egy 20 éves "roncsom" pedig rendkivűl foglalkoztat és reménykedek h elis birnák évek mulva érni valamit,csakhát a pénz az úr :'( sajnos nem gazdagnak születtem bánom is igy sokminden számomra elérhetetlen, de előbb utobb ugyis beállok ha kell ilyen szarbringával majd hátha finansziroznak egy leselejtezetet, a szar h szüleim nemsok pénz szánnak a sportomra mivel ők nemlátnak ebből hasznot, dehát ezvan.Válaszokat előre is köszi, Jó gurit mindenkinek.
  • Spongya08
    Engem ma majdnem elütött egy autó jön felém mint az állat énis megyek mintaz állat és huzodik át a sávomba kb utolsó 50 centin vette észre h ottvagyok, lepergett hirtelen az életem gyorsan lementem a fűbe elne üssön a nyomorék.
  • Vaxi
    még meg van a profilod is:
    "Sziasztok!
    Már régóta biciklizem, de eddig csak nagyon keveset és nagyon ritkán tekertem. Kb. tavaly novemberben fogott meg a biciklizés, akkor vettem is egy KONA SHRED 2008 16"-os vázat. Ez február 26.-ig állt. Majd ekkor megérkeztek az alkatrészek és március elején, február végén már tekertem is. A bicajom még nincs kész, még hiányzik a váltó(láncfeszítő van helyette) és egy jobb első villa. "

meg van már azóta a feszítő meg a villa?:DD
  • SrAta
    oks:D
  • Vaxi
    [irigy]
    hétvégén pakolhatod fel az oldalra is ;-D
  • SrAta

• SrAta
    facebookra dobtam az új képeket, de akk jön ideis:D:D:D
  • SrAta
    én four crossra használom, de dirtre is jó:D Streetre nem mert, nem olyan a geoja...
  • kgb12
    Köszi a választ :D :)
  • gordon 24
    :D
  • bardocz
    Ugratós hegyi bicikli:)
  • kgb12
    Még annyi hogy a Kona ugratós bicó vagy hegyi bicikli ?
  • Mybuster
    sorry
  • kisbesi
    a kék szerintem nagyon jó matrica felület.( már aki szereti a bringáját matricázni.)
    De azért a bomber teló is emellett szól.
  • SrAta
    sztem a kona 2010 okádékul néz kixD de ízlések és pofonok:d 2008 shred a tuti:P
  • kisbesi
    Én biztos konát venném meg
    Szerintem felszereltségre és kinézetre is jobb ,mint a gepida.
  • kgb12
    Hello!Mi a vélemény a Kona Shred 2010-ről megéri meg venni jobb mint a Gepida karaton ?Választ előre is köszi !
  • Blum
    alváza? :O
  • Mybuster
    HÁt ha akarod majd rakok fel képeket még ma olyan este 6-7 körűl !!! Igen mondom elég jó keró könnyű és egészen erős alváza van
    !!!
  • kisbesi
    DH, Freeride pálya és pár ugratás