Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is lenne használva egyáltalán durvulásra.
A legelsõ hsz-emben írtam hogy "kevés, laza terep és városi használat"
Szóval azok alapján amiket írtatok azt hiszem jó lesz ez nekem.
Még 1X kösz mindkettõtöknek a helpet. <#worship>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Máté94
Igen, de egyáltalán nem való durvulásra, sõt semmire ami nem aszfalt. Max. földes út, esetleg csapás.
bardocz
Sokkal jobban megéri szerintem, mint a másik 4, ami linkelve van. Én azt venném, ha most választanom kéne.
Kösz szépen. Akkor azt mondjátok az a Rock Machine megéri azt a 104ezret?
Nem szeretnék mostanában rákölteni és azért elég nagy kiadás lenne.

bardocz
De van, ebike-nál a ridebike üzletébe kell vinni asszem, onnan is kapod a számlát. Mondjuk én egyszer sem éltem vele, mivel nem romlott el semmi. Ha írsz nekik e-mail-t, amikor gond van, akkor segíteni fognak. Amikor fûzetem a kerekemet náluk, akkor szereztek olyan küllõt, amit kértem, pedig nem is árulták. Korrekt cég, negatív tapasztalatokat nem is hallottam róluk még.
Azt mondjátok ha neten veszem akkor nincs rá gari? <#conf>

Máté94
Hát más bringa bolt nem fogadja el. Én láttam már hasonlót.
bardocz
Miért ne lenne?
Máté94
Az igaz, csak így nincs gari rá😄
Hát arra tuti nem lesz használva, de azért nyugodtabban érezném magam ha tudnám azt hogy nem fog 20-30km után szétmenni a váltó

bardocz
Igen, azt már akár versenyen is nyugodtan használhatod.
Én csak azért gondoltam erre, mert alig kevéssel csúszik túl a 100K-n és ha jól tudom akkor az a deore váltó egész jó fajta

bardocz
Ez jobb az összesnél szerintem.
Kösz a gyors válaszokat.
Közben néztem egyet ami tetszik és a keretbe is még éppen beleférne de nem tudom hogy megéri-e.
link

Máté94
Ugyan az, csak trekking az fel van szerelve, a cross meg csupasz.
Máté94
Hát városba 28"as kerékméretû bringa kell. Mármint trekkingbe csak olyan van. A kisebb ellenállás miatt, hogy gyorsabban lehessen közlekedni.
Kelly's Coach
Kelly's Saphix Silver
Merida Crossway 40-MD
Merida Crossway 40-V
Ezer bocs. Elnéztem a kategóriát.
Cross az amire gondoltam <#idiota>

Hellosztok
Szeretnék egy rendes kerékpárt venni, de nem tudom hogy melyik fajta lenne a megfelelõ. Eddig MTB-ben gondolkodtam, de rájöttem hogy az lehet hogy városi használat közben hátrány lenne a széles gumik miatt. Néztem oldalakat és teszteket ahol azt írták hogy a trekkingek jók ilyen célú felhasználásra (kevés, laza terep és városi használat).
Ennek tükrében tudnátok nekem ajánlani valami viszonylag jobb kerékpárt 100K értékig?
Nagyon nem értek ezekhez a típusokhoz ezért nem is nagyon értem hogy ezeknek miért olyan furán adják meg a gumiméretét stb.
Remélem tudtok nekem segíteni. Elõre is kösz mindenkinek.

VRSDM
készen lett a trélsz.
legalizálás folyamatban.
tökéletes az egész.
tegnap volt a tesztnap.
agyzsíííír! 😊

u dont have to listen anybody else but me

MaSzKa
Kínok kínja az ítéledidõben - kerékpáron - videó!

A "Kínok Kínja" elnevezésû hírhedt országúti kerékpáros verseny, idén már más néven, de ugyanazon az embert próbáló terepen zajlott le, mint eddig. A versenyt valóban kínszenvedés teljesíteni a rendkívül sok meredek emelkedõs szakasz miatt, de idén az ítéletidõ is hozzájárult ahhoz, hogy emlékezetes maradjon a résztvevõk számára.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Tomika001
Én is szeretem a Hauser MaxxWell-emet 2 éves és eddig 1 hibája volt de a szerelõ gyorsan megcsinálta! 😊

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

bardocz
Ha meg kereket is kell cserélnem, akkor veszek bele sárga felnit, és lefújatom a vázat lilára:-) +sárga bandázs meg nyereg, és kurva jól fog kinézni.
bardocz
Úgy tûnik mégse jutok ki szigetre, szóval így a félretett pénzt lehet egy fixibe ölöm. És ha szerencsém van, akkor olyan bicót fogok ki, amin menetes a hátsó agy, így még a kereket se kell kicserélnem.
Vaxi
én nagyon szeretem a hauserem, egy galaxyról van szó.
9 éve nyúzom kb, és semmi baja nincsen - természetesen városi használatra.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tomika001
Gondoltam felteszem a Hauserem. 😉

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

SrAta
1-2-t konkréten 10et😄
de abból csak 4 vészesen a többin csak ütésnyom van meg kicsit görbe azok szögbe vannak egy kicsit, de csak esztétikailag ronda ha valaki azt figyeli😄
Sztem simán bírniuk kell😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Nah holnap 9:15 újra ride😄

Sajna a váltó merongálta 1-2 küllõmet amik picit szögletesek lettek. nem túl gáz mert csakegy kis ütés látszik mert nem lett 8as...
Mind1 ahogy tudom cserélem õket!

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

MaSzKa

MaSzKa
Bakony és a Mecsek király hely 😄

én is késõn tudtam meg
tavalyiról lemaradtam

erre valahol becsatlakozok szerintem

Basszameg,ilyen miértnincs mifelénk? :S
Szívesen elmennék egy ilyenre,csak Veszprém ide kb. 200-220km...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MaSzKa
Bakony 200 országúti kerékpáros teljesítménytúra

a francba most tudtam csak meg, hogy holnap lesz

1 nappal elõtte rakták ki a táblát csak
mielõttünk megy el az út 😛

Veszprém - Tótvázsony - Zsófia puszta - Szentgál - Nagyvázsony - Kapolcs - Pula - Ajka - Devecser - Sümeg - Tapolca - Veszprém

Rajt:Cél: Veszprém, Wartha V. u. 1.
Indítás: 8:00 óra Nevezési díj: 900 Ft/fõ Táv (terepen): 190 km Szint (terepen): 1490 m Szintidõ: 11 óra MTSZ pontszám: MTSZ 110 pont

SrAta
nincs megrepedve ott van egy csúnya mély karc ahol a váltó nekicsapódott a felsõ láncvillának a leszakadás után de kül semmi...
A váltófül úgy tört el, hogy a mai napon már csak egy 2-3mm es rész tartotta!
A többi 1 centi már rég törött volt!!!
Az nem volt már fényes a törés után. Sima anyagfáradásos törés...
Az miatt lehetett, hogy egyszer egyenesítve votl a fül...

Viszont a gerincem és a seggem(gátizmom) ahol a nyereg elkapott fáj mint állat bal csukló könyök bal boka bal térd KO mind1 hétfõn revansot veszek a rohadék pályán😄DD

Ez gyors volt 😄
11 km-t mentünk lánc nélkül, úgy, hogy alig toltuk a bicókat 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Mark007
Jah, az még a jobbik eset 😊 Azért a vázat is nézd át, nehogy repedt legyen.

SrAta
jah már fennvan az új😛
már csak a bowdenekkel szenvedek... Szegények kaptak randesen...

Mark007
Részvét. Legalább cserélhetõ?

SrAta
Ma ride!
Faszán ugráltuka letöréseke. Egyik nagyobbacska ugrásnál reccs. engem seggbevágott y nyereg a váltó felcsapódott a vázhoz...
Eltört a váltótartófül...:S

Mark007
Nincs valakinek eladó rövid, 31.8-as stucnija? Végre letudom cserélni a mostanit.

Cosmo1999
kösz

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

Máté94
Cosmo1999
max50-60 ezer

Máté94
Mennyit szánsz rá?
Cosmo1999
Valaki tudna nekem segíteni milyen street mtb-t vegyek?

Cosmo1999
én leszedtem róla mindent és meg srteet-esítettem.
Nekem meg a barspin is

SrAta
jó bár ez montival megy😄 kivéve a kormánypöri a bowdenek miatt😛

Cosmo1999
nem én csináltam scak én szerkeztettem.
De külömben ezeket én is megcsinálom.

VRSDM
és tegyél fel féket! 😊

u dont have to listen anybody else but me

norbi56
Gyakorolj csak még jó lesz az😊 3-4 év mulva jó lesz😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

xDDD Looool

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Máté94
Mechanikus. De lehet, hogy marad az elsõ.