22335
-
#15049 -
#15048 Nos, fejest ugrok a mély vízbe.
Bikeriders
Kérlek benneteket, hogy olvassátok el amit odavéstem a kezdőlapra.
A következő embereknek már van accountjuk:
rain91, belisz, SrAta, gordon24, dx, Mark001, Spartacus, maszka, bardocz, sickness
Ha elfelejtettétek a jelszavatokat, akkor szóljatok, átírom valamire, aztán majd megváltoztatjátok, mert új jelszó igénylő jelen pillanatban még nincs.
Előre is köszönöm! -
kisbesi #15047 akkor mind1
jövőre leviszem és remélem meg is mutatják hogy mit rejt a lockout :D -
#15046 De akkor miről beszélünk?:D
Ha garis akkor meg pláne te ne kezdjed szétszedni! Vidd be egy szak szervizbe és csináltasd meg.
És oda természetesen ahol vetted, vagy olyan boltba ahol foglalkoznak ilyen telóval.
-
kisbesi #15045 nem, nem hinném hogy a szimeringgel gond lenne.
az a gond, hogy még garis a teló és nem igazán kéne hozzányúlni. -
#15044 Szerintem szimplán lemostad a zsírt az olajjal.. :D Aljába ott van az olaj meg a zsír keveréke. Persze hogy nem jó. -
#15043 A becsúszó szárát hagyd békén! Azt csak és kizárólag tisztára kell törölni.
ÉS ennyi. Semmivel nem kell keni, se olajjal se zsírral!
Töröld tisztára és kész.
Ha viszont szar a szimering, mert sajnos nem minden telónak tökéletes a porvédelme. Akkor vegyél hozzá porvédőt és rakd fel a szárára.
-
#15042 A becsúszót semmivel nem kell kenni!
Tisztára kell törölni, és ennyi. -
kisbesi #15041 most akkor mit javasolsz?
kenjem le a becsúszót zsírral? -
#15040 Mindegy hogy te utálod, de az olaj az nem jó a telóba:D
Abba zsír kell. Még az én nyilt olaj fürdős Marzoccchiba is van zsír a csúszóperselyeken.
Az olaj, csak összegányol mindent. De a te telód.. Szóval nekem mindegy. -
kisbesi #15039 juj én a zsírt utálom
fujj, az szedi inkább össze a cuccot meg minden beleragad
nekem alapból a láncon volt zsír
jó volt míg volt rajta de miután elfogyott olyan szinten ragadt mint az állat -
#15038 De miért olajozod? Jesszus. Azért reszel.
A teleszkópba, ha nem nyílt olaj fürdős akkor zsír van a rugókon. Olajat nem kell adni neki, ugyanis az olaj összeszed minden szart, port stb stb és csinál egy fasza jó smirglit.
Ne kenegesd semmivel a szárát. Töröld le, és ha nem olyan jó minőségű a szimering, hogy megfogja a port, akkor vegyél rá Lizard skins, vagy valami hasonló jellegű por védőt!
A telót ha szétszeded, takarítsd ki és zsírozd meg, de persze ne agyon, mert lelassul tőle. De olajat azt felejtsd el.
Kivéve ha nyílt olaj fürdös. -
kisbesi #15037 egerszeg:D
alsóerdő -
#15036 off: van valakinek talonban olyan képe, ami ilyen: és ?
valami hasonló, ami nem mozog.
köszmá :D -
#15035 ejjj a 2. de hangulatos .. imádom, hogy szar idő van -
#15034 Pár kép tőlem is :)
-
kisbesi #15033 ezen agyalok
Egy SR suntour XCM el simán megbirkóztam, de hogy a lockout hogyan működik, meg, hogyan kell összerakni nem tudom.
Az a problémám hogy hiába új a teló, reszel.
olyan mint ha kavicsok mennének benne:S
olajozom orrba szájba de nem jó, meg hát sajnos az olajat megfogja a szimering -
#15032 én a de ha igenre szavazok...XD -
#15031 Hát te tudod:D lehet nem bonyolult. De ha igen?:D -
kisbesi #15030 csináltam hát
csak az nem lock out os volt, hanem csak sima
nincs benn olaj ,mert nem olajfürdős csak ki kéne pucolni és megolajozni
(egy marzo-hoz én se nyúlnák hozzá :D)
-
#15029 Csináltál ilyet?
Ahogy olvasom nem! Én azt tanácsolom, hogy ne is állj neki. Vidd szemvízbe. Kb 7000-8000ft-s áron munkadíjjal mindennel együtt megcsinálják.
Jó lesz, te meg nézheted közbe a tv-t. Ha nem értesz hozzá ne kezdj neki.
Nekem nem lock outos a villám. Csak olaj van benne meg oda vissza út csillapítás meg stb stb, de én ehhez sem nyúlok hozzá.
-
kisbesi #15028 Sziasztok
A lock out os telót hogyan kell szétszedni illetve összerakni?
Be szeretném olajozni, csak félek nem tudom összerakni:S
Akinek már van tapasztalata legyen szíves megosztani velem is :D -
#15027 Ja már így is tiszta kosz.. :D de jól néz ki tényleg. :D -
#15026 szép! De nagyon meg fogod bánni:D
Fehér markolat öngyilok.
Baromi jól néz ki, egy-két hétig. És hiába mosod, dörzsivel meg már ultra dermmel meg a fene tudja. Akkor is fekete retek az egész:D
Én most leszedtem de a fehér szorítóit rátettem a fekete markolatra:D Így most elég zsírke:D -
#15025 Pár kép:
-
#15024 a lényege az egésznek a következő lenne:
Ez egy olyan cucc, ahol regisztrálsz, és kapsz egy profilt. ezt a profilt mások megnézhetik, itt leírhatod a bemutatkozást és egyéb faszságokat. sajnos rákényszerültem arra, hogy beletegyem a közösségi portálos marhaságokat, így lesz privát üzenet, ismerősnek jelölés meg ilyenek.
ami a fő cél: bejegyezni a túrákat. erre van egy külön felület. ha elmész túrázni vagy versenyen voltál vagy mittomén, akkor gyönyörűen megadhatod az adatait, készíthetsz leírást róla, és google maps-szon bejelölheted, hogy merre jártál. a bejegyzésekhez hozzászólhatnak a többiek, és megoszthatod faszbukon vagy iwwien vagy a tökömtudja hol :D
ezenkívül lesz még pár funkciója a lapnak, de az alapötlet ez. -
#15023 Ennyi erővel szombat se hétvége mert vasárnap van az utolsó nap igy az a 7. nap vége szal hétvége:D
Am meg azt h hétvége tesztelés sehol nemláttam:DXD -
#15022 Ok XDD sztem ezzel is ugyan az lesz.. de nem baj azért van XD -
#15021 Sziasztok ! Olyan 150.000-es kategóriába mit javasoltok ?:)
Én a Magellan Polaris 2009 Sram disc-et néztem. -
#15020 mondta h tesztelés a hétvégén:D a péntek nem hétvége...XD -
#15019 :) Akkor előbb aztkéne megoldani utána toborozni:D -
#15018 az oldal még nincs fenn!
Nagyon barátságos kezelőfelülete van:d
Én kb a 0.0001es verziótól teszteltem mindent:D:D:DD -
#15017 Nemtudom nekem gatya montim van most fogok csináltatni hozzá szimeringet, akkor nem csuszott eléggé és mikor benyomodott akkor oda tapadt és nembirt vissza menni.Nemtom nemvok ilyen szakértő ebben a témában. -
#15016 Pm ment! -
#15015 de tudod az a vicces, hogy városban menet közben kicsit vadabb módon tekertem és akkor jött ki a szimering. nem pedig dirt közben. -
#15014 Ezt már Vaxitól kérdezd:D
Az oldal címét sem tudom. -
#15013 Ja értem.Hova kell regisztrálni irkálni stb? -
#15012 Akkor tényleg azlesz h nem a megfelelő dologra használtad, mintha outival DH-znál:) -
#15011 Nincsen semmi megkötés, ha túrázol egyet, vagy tekersz valamerre, akkor megírod, és kész:) -
#15010 Akkor lehet énis benne lennék,csak mostmár nemsoká suli és nemminden nap brinák irkálni.
Mennyi ideig kell majd csinálni?
Vagy bejegyzésekben nézed?