22335
-
#15089 új szerzemény. :)
-
#15088 bármit, ami a bicajozáshoz köthető :D -
#15087 mert az még nincs kész az a funkció, meg nem is lesz ma biztosan, mert megyek bicajozni éppen :DDD
igyekszem megcsinálni, ha valaki addig bejegyzést csinál linkelheti ide :)
egyébként gordon asszem tiéd az egyetlen bejegyzés, a maradék az teszt / vagy admin poszt. -
#15086 ilyen dirt-es, pályaépítgetős, tanulós bejegyzések is mehetnek? -
#15085 És ezeket hol tudom megnézni?
Mertha a bejegyzésekre rákattintok akkor csak azt rakja ki. Tehát másnak a bejegyzését én nem látom. -
#15084 hogy a többiek is lássák :) -
#15083 jaja, pörfikt!
írtam az admin bejegyzésben, hogy ismerőseidnek megnézheted direkten az összes bejegyzését + értesítést is kapsz róla majd.
6 bejegyzés van összesen, ennek megoszlása:
Bejegyzett túra: 2
Tervezett túra / verseny: 1
Beszámolók száma: 3 -
#15082 No amit jó lenne, berakni!
Azt hogy az ismerősöket lássuk.
A másik fele a statisztikában 7 bejegyzést ír. Ennyi az összes bejegyzés, vagy ennyi beszámoló van?
Mivel én csak egyet látok, amit én írtam.
Elvileg ha a bejegyzésre kattintok akkor stílustól függetlenül megmutat mindent?
Na majd még agyalok:D -
#15081 Nahh így most kiru. Nézd meg
Szerintem fasza nem? -
#15080 [img ] [/ img] space-ek nélkül :D -
#15079 ha belekattintasz a képbe, akkor a sarkánál össze tudod húzni a kellő méretre, vagy beszúrásnál megadhatod a méretet.
VAGY:
tag-ek közé rakod a képet, és akkor automatikusan beméreteződik :D -
#15078 Oks! És hogy kell dobozba tenni a képeket, mert így széthúzza mint a fos:D -
#15077 [youtube]videó link amit kimásolsz youtuberól[/youtube] -
#15076 Videot hogy lehet berakni? -
#15075 Kiru:D Majd azt is megcsinálom, Mondjuk az a gáz, hogy fényképek alig vannak a bringázásról.
Ilyen hogy itt vagyok ott állok stb stb rengeteg, de a bicózásról nincs.
Mivel a csajok nem akarnak feljönni a pályára fotózni. Mi meg több okból sem szoktunk.
1. Nem akarom, egy esetleges esésnél a gépet szétbaszni.
2. Amikor bicózok hogy fényképezek?:D
De majd csinálok, mondjuk sokszor ígértem már, de kellene. -
#15074 tökéletes, pontosan ilyenre gondoltam :D
off: srata ötlete alapján lett egy 3. kategória, a beszámolók.
pl. vrsdm nem nagyon szokott túrázni, így ha vannak képei az ugratásokról stb. akkor oda lehet tolni :D
-
#15073 Na megcsináltam a Profilt! -
#15072 lehet róla szó majd -
#15071 keresőmodul ugye kell, mert kellenek ien töltelékszarok a tartalma miatt(mégiscsak szakdolgozat:D) de lehetne egy olyan menüpont, hogy böngészés a tagok között. És akk ott képpel együtt gombbal mellette, h megjelölés ismerősként megoldható, esztétikus ésmég keresés is van:D -
#15070 oké, amíg kevés felhasználó van, simán kilistáztatom őket a keresési oldalra, aztán majd kitalálom, hogy mi legyen :) -
#15069 őőő pontosan mi a probléma? -
#15068 új* Ja és amugy még annyi észrevétel/ötlet h ne keresésre jelenjenek meg a tagok hanem már adja ki az összes mert nehéz igy megtalálni bárkit is,amugy nincsgond. -
#15067 Szia nekem is az a gondom hogy az út Túra résznél nem csinál semmitse ahogy a rendben gombra kattintok,már 2x megcsináltam. -
#15066 oks azis jó:D -
#15065 szal hogy a faszbúkos oldaladra írjon be valamit? nem asszem ez nem megoldható, emailt fogsz kapni az eseményekről holnaptól, ha megcsináltam :D -
#15064 csináljak egy four crossos headert a wallrideos képeből?:P -
#15063 Vaxi azt h ha vmi történik megkapjam faszbukon megoldható?XD -
#15062 várok tőled jópár maribori beszámolót :D
ma már nem hiszem, hogy lesz energiám megcsinálni, de holnap belövöm az e-mail küldést, meg a személyes kezdőlapot, ahol látod majd, hogy az "ismerősök" miket csináltak amíg nem voltál belépve :DD -
#15061 Köff:D
Nahh akkor majd ha haza jövök neki állok. Most el! Majd re! üdv. -
#15060 kész :) -
#15059 Az oké!
Viszont elbasztam:D
Mert az előbb csak rá mentettem, és -1 éves vagyok:D
Nem tudod átírni?:D 82.11.04 kéne:D -
#15058 na azt át is írom logóra :) -
#15057 tehetsz be szép nagy képeket is, csak ha az editorba rakod bele, akkor vedd le a méretét, vagy tedd bele img tagba, mint itt sg-n, és akkor lekicsinyíti megjelenítéskor, mint srata profiljában -
#15056 Oks! Nahh majd ha haza jöttem megcsinálom! Most egyet elfogadott már.
Az Avatar mit takar? Oda mit kell írni/rakni? -
#15055 elméletileg javítva, bocsánat :D -
#15054 Mekkora a maximális kép méret? Mert raktam bele elméletileg 4 vagy 5 képet.
Lehet az a baja? Mondjuk egyet se akar elfogadni:D
Mindegy majd megoldódik. (ne parázzá:D) -
#15053 húha, várjál máris nézem :D
[ éreztem én, hogy nem lesz akadály mentes az teszt indítása sem :D ] -
#15052 Tököm! Már 2x beírtam mindent, meg stb, de nem menti el! Mindig ugyan arra visszalép, és ha rámegyek a profilra nincs semmi.
Ötlet VaxI??
(megyek nemsoká el lehet nem válaszolok már!) -
#15051 Csak nem ;) -
#15050 tessék a hétvégi túraterv, az időjárás miatt valszeg autoskip =(