Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra mennyi esély van ha egy olyan bicóboltba viszem a kereket, ami nyitva van szobaton is, hogy kicentírozzák holnapról szombatra?
Kösz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mert sztem kvára nem és ezér holnap kapni fog a bicóbolt...
Már találtam jókis leírást bár eddigis így csináltamXD
Nah mind1 holnap addig nem fekszek le amíg nem lesz tökéletes😄
ennél szarabb volt😄
de a tojást azt ontosan nemtom megállapítani holvan:S
Az hogy lehet emgnézni?😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
érted?😄
lehet 1-2 mm de rugdalni tud akkoris...
jah 1000ft a centír.....
Ha tojás van a felniben,akkor maga a felni van eldeformálódva. Amúgy onnan tudod,hogy hol a nyolcas,ahol meghajlik kicsit a felni. Centírozó állvány nélkül elég nehézkes egy nagyobb nyolcast kiszedni. Amúgy ahol benne van a nyolcas,ott elvileg a küllõk meg vannak lazulva. Vissza kell õket egyengetni,de ugyanakkor a többit is vele együtt állítani. Elég macerás meló és nagy szakértelmet igényel. Szerintem ne nyúlj hozzá,mégnagyobb galibát tudsz csinálni. Vidd el szervízbe,ott frankón megcsinálják,igaz pénzért...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Valami tapasztalt emberke véleménye érdekelne😄
Van benn egy tojás is (tehát a felni nem kör alakú), meg van benn 8as is...
Ti hogy szoktatok centírozni?
(Onnantól érdekelne a centírozás, hogy hogyan találom meg benn azt, hogy melyik részén van a 8as) Centírozóállványom nincs, anélkül esetleg?
Kösz
SrAta
Meguntam a tömegközlekedést, gondoltam biciklire váltom. Elsõsorban városban használnám (munkába járás stb😊.
Viszont nincsen tapasztalatom bicikli vásárlás terén, ezért jól jön minden tanács.( mire érdemes odafigyeleni stb)
Sajna anyagi helyzetem nem teszi lehetõvé az új bicikli vásárlást, ezért az is érdekelni, merre lehet jó állapotú, de használt biciklit kapni?!
Köszi
egyébként végigmennék rajta! 😊 grat
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
pumpahuplilongjumpmandiner racingpályát
meg trélszt nagyra 😊

u dont have to listen anybody else but me
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Haveromnak is az van, tektro fék, nem fog vmi jól, mégis felfõ a tárcsa.
Eygszerre jöttünk le egy kb. 200m hosszú, meredek lejtõröl. nekem Juicy 5 van elõl 185 Polygon tárcsa, hátul BB7 Cleansweep 2 160.
Neki tektro fék elõl hátul, mechanikus, 160-as shimano tárcsa.
Nekem langyos volt egy kicsit, õ is megnézte. 1 hétig látszott az égésnyom a kezén 😊 Szóval ha nagyon zavar, akkor nézz egy másik tárcsát 😊
a fékhatás csökken?
Tiszta a tárcsa pl nem zsíros?
teljesen gyári a szett?
a tárcsafékek természetes velejárója, hogy melegedhet fékezéskor
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A kissebbek jobban melegednek, anyagától is függ, meg használattól is.
Betét sztem nem sokat változtat.
Próbálj szakaszosan fékezni, minthogy folyton, de kicsit, így elvileg kevésbe melegszik, vagyis inkább van ideje hûlni.
Mitõl van az hogy nagyon gyorsan felmelegszik a tárcsám?
Nem vagyok nehéz és már egy kisebb fékezéstõl is elég meleg
A betét a gond?
Gyári van benn még
Nem mintha nem hinnék a többieknek de azért nem kis összeg ez nekem és szeretném tudni hogy valóban jó lesz-e a paripa
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Most szeretnék montiról váltani crossra, mivel egyre többet használom aszfalton a gépemet, de azért még laza terepek is az utamba kerülnek a túrák során.
Viszont ezen hátul csak Alivio van. 110rõl van leértékelve 80-ra. Szóval, szerintem egy kategóriával lejjebb van ez.
Ha pedig centiben akkor könnyen kiszámolhatod:
leméred a belsõ lábhosszodat (ágyéktól a földig) és beszorzod 0,67-el
lakat
javaslom egyébként mindenkinek, hogy olvassa el.
többször.. 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.