22335
11330766891279474906.jpg
  • SrAta
    Ki leszel tagadva:(
  • Blum
    Semmivel. Közlekedésnek marad az autó vagy gyalog. Sportolásnak meg a box :)
  • SrAta
    mondom 13e a hajtókarom, 8e a monoblokkom és az enyém is darál...
    Szétküttem zsírral most fasza... 2hónapja...
  • SrAta
    és mivel tekersz akk majd?:O:O:O
  • S2000
    Köszi a tippeket, de nem hiszem, hogy a nyeregcső. Tekerés közben, amikor recseg meg darál, érezni, hogy valami ott lenn nem stimmel, fura eléggé...
    Előző biciklimben is baj volt a hajtóművel, igaz az sokkal olcsóbb kategória volt, de úgy látszik, engem nagyon nem szeretnek ezek:)
  • Hunter of Deer
    nekem is volt hasonló problémám, hogy kattogott a hajtókarnál valami, illetve tekerésnél éreztem hogy egy kicsit ugrik a hajtás. aztán végülis kiderült hogy gyárilag elég gagyi monoblokkot tettek bele és kb 4 ezer km alatt szétment. úgyhogy most vettem bele egyet 5ezer ft-ért azt mondták ez már bírni fogja :)
  • Blum
    Igen,láttam bikemag-on a hírdetésedet! Pedig 70k azért a gépért nagyon jó ár volt.
  • DannyL
    Most adtam el a 2007-es Polaris-omat 600km-el. 70-ért hirdettem Bikemag-on, egyetlen jelentkező nem volt. Végül egy kollégámnak adtam el 60e Ft-os baráti áron. Több szerencsét mint nekem volt!
  • Blum
    Srácok,Polarist lehet eladom!
    Mennyit tudnék kérni érte? Polaris 2008,RST Gila T8 80mm,Bike+ Mount Shasta hajtás,Bike+ Norma monoblokk (szinte vadonat új),Full Shimano Deore váltás,SRAM fogsorral,vadonatúj Deore lánccal,vadonatúj fékbetétek,vadi új hátsó gumi (WTB All Terrainasaurus...ugyanez van elől is)B+ szegecselt felnik,DT küllők,B+ Rising 680mm kormány,altrix stucni,Avid FR5 fékkarok,Bike+ V-Fékek,vadiúj bowdenek illetve egy 5 ipari csapágyas B+ Revolution hátsó agy. Olyan 65-70ezerre gondoltam.....
  • SrAta
    nekem a hajtómű volt és töménytelen zsír megoldotta... szar tömítés, pedig truva XR és recseg ha sarat kap
  • bardocz
    Lehet a nyeregcső lett saras, és az kattog, meg recseg, sokaknak volt ez probléma, azt hittéka hajtómű, szétszedték, és valójában csak a nyeregcsövet kellett letakarítaniuk. Egy próbát megér.
  • S2000
    Sziasztok,

Kb. egy hónap és 900km urán elkezdett fura hangokat kiadni a hajtóművem (?). Először csak néhány kattanás volt, ezt a pedálra(műanyag) tippelem, de mostanában recseg-ropog, mintha belekerült volna valami... Néha pedig csendes(ebb).
    Valami tipp, hogy mi lehet ez? Mondjuk nemsokára vissza viszem a voltba, mert ez így sajnos elég gáz... de azért örülnék ha tudnám mi lehet a baj. (#15034-ről van szó, egy '10-es KTM Chicago)
    Előre is köszi!
  • Hunter of Deer
    hellóka!
    tudnátok nekem ajánlani valami jófajta (nem túl drága) bicós kesztyűt? olyan kellene amit télen is tudok hordani bringázni/ melóba járni, a lényeg hogy azért ne fagyjon szét a kezem benne :D
  • Mybuster
    oks!!!!
  • Ley Roland
    Azt én Ritchey kormánycsapágyam is kotyogott amíg ki nem dobtam. XDXD Legutóbb is (pénteken) szilánkosra törte a felső golyós kosarat.Meguntam azt vettem egy másikat és ez már egy kicsit se kotyog. :D
  • SrAta
    jah am bírja az rstXd haver Capa-val dirtözött:d miután kihányta a belét a becsúszók tetejénXD(állítócsavarok és minden ami ott kifér:D) és összelett rakva meg ragasztva semmi baja:D:D:D
  • SrAta
    nekem suntour Durom vanXD szal én se szólalhatok meg a márát illetően:D de ez nem drága és marzocchi bele van:d
    Am nem hegyi csávó vok:D A kisalföld kellős közepén nehéz hegyeket találni..XDDDDDDDDDD
    Four cross the best ever:D:D:D:D
  • bardocz
    Viszont hogy nem igényel semmi karbantartást, az is biztos!:D
  • Mybuster
    Jó tudom hogy te nagy hegyi csávó vagy aki a nagy hegyeket szereti!(jó ez nem bántás) Csak azért mondtam a teló minőségét mert én városi fickó vagyok ahól pedig bőven elég a gila!!!
  • Mybuster
    Thxxxxxxxxxxxx.. értetem főnök

• gordon 24
    No!

Megfogod van az a kütyü ami tartja a kormányt (stucni) ennek van 2 darab imbusz csavarja ami amikor ülsz a kerón feléd esik és függőlegesen van.
    Ezeket kilazítod, majd a tetején lévő imbusz csavart jól meghúzod. Egészen addig amig érzed hogy lóg. Ha megszűnik a lógás, visszaállítod a kormányt egyenesre, és meghúzod a Stucni csavarjait.

De a teló is lóghat. Még a 100 k felett lévő telók is kotyorásznak egy idő után.
  • SrAta
    1 a kormánycsapágyat sehogy nem húzod meg, de azt a csavart ami a sapkán van a stucni közepén azt tépdmeg:D mert az fogja a villát...
    Az RST Gila meg elég messze van a jó villától:D de részletkérdés:D
  • Mybuster
    Hali van egy keróm és nemtom hogy kell meghúzni a kormány csapágyat mert ilyen újabb modell ahol van 2 vas sapka amit nem tudom meghúzni mert az ilyen disz valami!! kizárt hogy a teló kotyogna mert az elég jó RST Gila
    fajta teló !! kössz a válaszokat előre is......... amúgy 2010 keró egy chaprine epik 30 azon van ilyen kormány sapka!!
  • gordon 24
    Jaja! Kurva Nagy volt!

Gee Atherton a Vk győztes idén. Mondhatjuk hogy 0.37 ezreddel nyerte meg a VK-t.

Peet bazi szépet esett:D Jövőhéten Világbajnokság!..
  • Balee 007
    Nah végre találtam egy böngészőt /Chrome/ amivel megtudtam nézni a freecasteren a Dh-t. Nagyon jó kis verseny volt :D
  • gordon 24
    Hát igen:D Szerintem minket Fiukat, pedig én sem megyek szarul, úgy elkennének mint a szart:D

Nagyon mennek, de majd a palik. Na úgy nem is tudom.. ááá:DD
  • Hunter of Deer
    Bakker nagyon durvan toljak a csajok :D azert 60al szaggatni ott lefele nem semmi :) milyet lehetne ott esni omg...
  • Spongya08
    Opera alatt megy, mással megse próbáltam lehet megkellet volna probálnom, amugy 27 1negyedre lehet kereket szerezni csak kicsit kisebb a választék mint a többire.
  • gordon 24
    Windham Dh most! (ingyenes ha jól nézem) Csajok mennek jelenleg.

katt
  • Vaxi
    van egy ilyen link felül, hogy View in Metric, utána már rendesen írja :D
  • Vaxi
    nekem magyarul jelenik meg, és metrikus adatokkal, szal nekem jó :D
  • SrAta
    állíts át mindent celsiusra és méterre:D és jólesz:D
  • Vaxi
    bocsi a sok offért: na elméletileg működik IE alatt is, szánalom a köbön az a böngésző :D
    kösz hogy szóltál!!
  • Vaxi
    megvan a hiba, a hivatalos google maps-szal van baja, igyekszem megtalálni a pontos okot :)
  • Vaxi
    A mai könnyed tekerés Máté94 és n3whous3 társaságában :)
  • Vaxi
    na ez most megfogott, őszintén szólva ötletem sincs, hogy miért nem megy explorer alatt a bejegyzés...
  • Vaxi
    Internet explorerrel nézed igaz?
    az lesz a baj.
    nem tudom miért hal meg alatta, de meggyilkolnám azt a gyökeret aki az IE-t csinálta.. :D
  • bardocz
    27es kereked van? Arra kaland lesz majd új gumit szerezni. Szerintem mérd le valamivel.
    Mert ha 27col, akkor ~68,58, ha viszont 27,25, akkor ~69,215.
  • Spongya08
    Sry double hsz:D
    Segitséget szeretnék kérni, nemolyan rég mutattam képet a szerzett km órámról és kéri a kerék átmérőt cm-ben nemtom hogy mennyi a 27 x 1/4 cm-ben tudnátok ebben segiteni?
    Előre is köszi.
  • Spongya08
    Szia!
    Nekem még mindig nem akarja bejegyezni a túrát :((
    Meg amikor a bejegyzésekre megyek aztirja ki h semminincs mint gordonnál csak neki elfogadta hogy túrát csinált.