Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát sisak nem. Köszi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

repvez
VRSDM
jaja
elvileg
-prizma elöl hátul
-lámpa elöl
-két különálló fék
stb. 😄

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
elv állandó fényforrás elõl hátul (tehát rajtvan a vason a lámpa) csengõ és prizmák a kerékre és pedálra éjjel-nappal kötelezõek...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Máté94
El vagy átkozva😄
bardocz
Két különálló fék köztelezõ.
SrAta
A második váltófülem tört el ugyanott és ugyanott helyileg is a pályán(ugyanannál az ugrónál) tippek h ez miafaszérvannn???

Köszi
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Máté94
Nem kell.
És sisak?

repvez
én ugy tudom hogy a világitásnak kell rajta lennie,persze nappal nem kell bekapcsolni és mellény is kéne hogy legyen nálad ha lakott területen kivül vagy rossz látási viszonyok között tekersz.DE ebben én sem vagyok biztos hogy lakott területen kivül mindig hordani kéne vagy csak sötétedés után, mert én nappal nem szoktam hordani de estefelé felkapom ha tekerek.
Máté94
Körülötted szerinted akkor hány embert kellene megbírságolni?😄
Nem úgy nézel ki mint aki tegnap bringázott utoljára😄
Sziasztok
Sajnos teleszkópot kell cserélnem. 😞
Már nézegettem, de szeretnék tanácsot kérni.
XC bringára kell de inkább Dh om vele(szóval erõsnek kell lennie)
Ezt néztem
Kb ebbe az árkategóriába milyet tudtok ajánlani?
RST t nem nagyon szeretnék. Erre felé nincs jó híre 😊

Tuti ? Rendõr nem vág meg ?😄

Máté94
Semmi.
Hali.
Nappal a biciklizéshez van ami kötelezõ ? (mellény,bukósisak,lámpa(nappal mondjuk wtf, de hátha)

Cosmo1999
kész a meghívonk!

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

repvez
Sana ez majdnem minden téren igy van itt a neten.Ha valaki nem akar vagyonokat költeni valamire vagy csak az adott dologrol kérdez valamit akkor egyböl elkezdik fikázni mert csak a higyend cuccok a jok és tényleg a testbikeon eléggé megkavarják az embert.
bardocz
Csak sajna hamarabb megérti egy angolul nem tudó az mtbr-t, minthogy kiszûri a faszságokat testbike-ról. Néha már késztetést érzek arra, hogy regeljek oda, és megkérdezzem, hogy mégis mit vár egy alsókategóriás alkatrésztõl, meg minek ajánlgatja dh-ra. A másik meg amikor leszaroznak valamit, mert meggyilkolták. Na meg mtbr-en sokkal több alkatrészrõl vannak infok, és jóval több vélemény van.
MaSzKa
Testbike szerintem jó
csak ki kell szûrni a zagyvaságokat

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Euro 2-n nõi DH.
Érdemes megpróbálni egy fékpofa cserét.
Nekem V-féknél az általános használatra szánt, fekete Ritchey fékpofák váltak be. Coolstop nem tudom, hogy kapható-e még, de arról is jókat mondtak anno.
Próbálkozni kell. Idõbe telik a megfelelõ felni-pofa párosítást megtalálni.

DannyL
OK, köszönöm! Megnézem az mtbr-t akkor.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

repvez
hamár fékek, van valakinek tapasztalata a fékerö szabályzokkal V-fékeknél?Mert féket nem szeretnék cserélni arra most nincs keret, de nagyon durván blokkolosan fognak a fékeim mind elöl és hátul.És jo lenne ha be tudnám ugy állitani, hogy ne tudjam blokkolni a kerekeket akkor sem ha nagyon hirtelen kell fékeznem, mert akkor az már supermenes mutatvány egy gyorsabb menetnél.Merida X-mission comp fékek.Gyáriak még 600km sincs bennuk , lehet hogy csak nincsenek bekopva még ?
bardocz
Testbike-ot tényleg hagyd, ahol ajánlásba annyit írnak mindenhez, hogy FR-re még jó, de DH-ra nem, és egy boltbajárós alkatrészrõl van szó, az nem mérvadó.
Kövesd Gabo tanácsát, és az mtbr-en nézd, ott rendes vélemények vannak.
A testbikeon lévõ vélemények nem minden szempontból mérvadóak. Szerintem ezeken az oldalakon is nézz szét:
http://www.mtbr.com/
(Itt a fórum részbe is érdemes benézni.)

http://www.bikeradar.com/mtb/gear/

DannyL
Köszi a fék tippeket, csekkolom a testbike-on a véleményeket.

VRSDM
állítgattuk most is így nézegettük sokan.
és mindenki mást mondott.
közbe még szinte a legpuhább verzióval is jót mozgott alatta.
ami mondjuk egy 80kilós haver alatt már koppanna.
másrészt nagyon jó vétel volt, az eladó meg csak túrázgatott vele.

bardocz
50 kilóval valóban mindegy, azt talán még a SID is bírná😄
VRSDM
eddig egy xc-s manitu black-el ment
50kiló a srác és precízen szépen illeszt nem veri oda.
ha a manitu bírt 5évet, ennek sem lesz baja.
ja és mennyivel könnyebb mint egy ugrálós?

bardocz
AM/XC villa trailsre? Az fasza.
VRSDM
csapattárs pajtinak ma került egy fox talas az ns-ébe.
és ááá.
iszonyatbüntetés lett!
még nekem is tetszik.
pedig én aztán óckodok az ilyen mozgó alkatrészekrõl 😄

Én is Hayesre szavazok! 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bardocz
Avid juicy 5?
norbi56
Hayes Stroker Trail, szerintem meg van ennyi pénzbõl és nagyon jó kis fék😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

DannyL
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni hidraulikus tárcsafékkel kapcsolatban.

50-60.000 Ft környékén szeretnék egy komplett, elsõ+hátsó rendszert Magellan Polaris-ra. Nem center lock-os!

A Shimano BR M-575-öt ajánlották a szervízben, de nem sok jót olvasok róla a neten. Állítólag a hátsó fék nem túl jól sikerült.

Kicsit tudnátok segíteni, hogy merre induljak és mi az amit érdemes néznem. Általános felhasználásra kellene, semmi extrém DH.

Nagyon köszi!

gordon 24
Hát jó volt ez a hétvége az biztos😄

2 napot voltunk Semmeringbe a bike parkba. Fúú a freeride pályán annyi North shore van, meg milyen gyökeres részek.......

Dh pályán vannak olyan részek, hogy elõszór csak pislogtunk (2 hete amikor elöször voltunk kint) de most már capatam végig😄 Kurva komoly.

Azt nem tudom hogy ezek a bringák hogy bírják ezt, de mindegy😄

Tesóm esett egy bazi nagyot sajnos.. Szerencsére komoly baj, nincs, de hát ez meg benne van. A lánc leszakadt a géprõl, de egyéb baja a bicónak nem lett.

Hát igy kb ennyi.😄

Downhill!!

bardocz
Úgyérzem a 3*9-re való átállás nálam soha nem fog bekövetkezni, most legalább 50 lenne😄 Váltók, váltókarok, fékkarok, új hajtómû, fogaskoszorút, meg láncot még nem is néztem.
bardocz
Fú de jót bicikliztem.
SPD fantasztikus találmány, kiállva a nyeregbõl 1.5 pedálfordulat, és már utazósebességen vagyok😄
gordon 24
😄 hát igen😄 Kapnak ezek a bicók, nem véletlen olyanok amilyenek😄

Downhill!!

Na ezen beszartam <#wow2>:

bardocz
Komoly😄
gordon 24
Ezt nézd meg:😄

katt

Downhill!!

itt már csak a széllel van gond, tök jó idõ van 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Ley Roland
Nem kell pár nap. 😊 Már a hétvégén mehet mindenki tekerni. 😊

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Vaxi
nem bánnám, mennék már tekerni

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

csuszi
kánikula pár nap múlva. fogadunk?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

bardocz
Itt egy videó arról, hogy mekkora rugóút kell DH-hoz 😛
SrAta
Lassan megkell tanulnom sárban és szarrámosott pályán four crossozni, mert ha ez ilyen okádék marad akk is mek jövõhéten😄

bardocz
Na baszki, most is szar idõ van, pedig úgy elterveztem tegnap, hogy ma egy nagyot tekerek.
Ez de szar. :|