Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
elvileg
-prizma elöl hátul
-lámpa elöl
-két különálló fék
stb. 😄
u dont have to listen anybody else but me
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Köszi
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nem úgy nézel ki mint aki tegnap bringázott utoljára😄
Sajnos teleszkópot kell cserélnem. 😞
Már nézegettem, de szeretnék tanácsot kérni.
XC bringára kell de inkább Dh om vele(szóval erõsnek kell lennie)
Ezt néztem
Kb ebbe az árkategóriába milyet tudtok ajánlani?
RST t nem nagyon szeretnék. Erre felé nincs jó híre 😊
Nappal a biciklizéshez van ami kötelezõ ? (mellény,bukósisak,lámpa(nappal mondjuk wtf, de hátha)
csak ki kell szûrni a zagyvaságokat
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nekem V-féknél az általános használatra szánt, fekete Ritchey fékpofák váltak be. Coolstop nem tudom, hogy kapható-e még, de arról is jókat mondtak anno.
Próbálkozni kell. Idõbe telik a megfelelõ felni-pofa párosítást megtalálni.
Kövesd Gabo tanácsát, és az mtbr-en nézd, ott rendes vélemények vannak.
http://www.mtbr.com/
(Itt a fórum részbe is érdemes benézni.)
http://www.bikeradar.com/mtb/gear/
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
és mindenki mást mondott.
közbe még szinte a legpuhább verzióval is jót mozgott alatta.
ami mondjuk egy 80kilós haver alatt már koppanna.
másrészt nagyon jó vétel volt, az eladó meg csak túrázgatott vele.
50kiló a srác és precízen szépen illeszt nem veri oda.
ha a manitu bírt 5évet, ennek sem lesz baja.
ja és mennyivel könnyebb mint egy ugrálós?
és ááá.
iszonyatbüntetés lett!
még nekem is tetszik.
pedig én aztán óckodok az ilyen mozgó alkatrészekrõl 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Szeretnék egy kis segítséget kérni hidraulikus tárcsafékkel kapcsolatban.
50-60.000 Ft környékén szeretnék egy komplett, elsõ+hátsó rendszert Magellan Polaris-ra. Nem center lock-os!
A Shimano BR M-575-öt ajánlották a szervízben, de nem sok jót olvasok róla a neten. Állítólag a hátsó fék nem túl jól sikerült.
Kicsit tudnátok segíteni, hogy merre induljak és mi az amit érdemes néznem. Általános felhasználásra kellene, semmi extrém DH.
Nagyon köszi!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
2 napot voltunk Semmeringbe a bike parkba. Fúú a freeride pályán annyi North shore van, meg milyen gyökeres részek.......
Dh pályán vannak olyan részek, hogy elõszór csak pislogtunk (2 hete amikor elöször voltunk kint) de most már capatam végig😄 Kurva komoly.
Azt nem tudom hogy ezek a bringák hogy bírják ezt, de mindegy😄
Tesóm esett egy bazi nagyot sajnos.. Szerencsére komoly baj, nincs, de hát ez meg benne van. A lánc leszakadt a géprõl, de egyéb baja a bicónak nem lett.
Hát igy kb ennyi.😄
Downhill!!
SPD fantasztikus találmány, kiállva a nyeregbõl 1.5 pedálfordulat, és már utazósebességen vagyok😄

Downhill!!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.