22335
11330766891279474906.jpg
  • DJ RX7
    sziasztok!

ma sikerült ellőni egy gumi, belsőt. bunny-ztam bénán és a padkára érkeztem. 10 méter után elkezdett ereszteni.

ha ez gumijavítóval megcsinálom, gondolom akkor már nem fog már bírni semmi terhelést. erősítsetek meg efelől.
    szerintetek érdemes még bele foglalkozni? javítás után mire lenne még használható?
  • Jagumo
    Giant váz valakinek?
  • Máté94
    Hát ha a mostani szar Acera fékváltó megy vele akkor már csak. :DD
  • bardocz
    Ha működik az Alivio váltókar a Deore váltóval, akkor semmi.

Basszus, van fék nagyon olcsón, lehet meg kéne vennem, hiába nem használnám még.
  • Máté94
    Amúgy ellenvetés valamelyik alkatrész ellen? :DD
  • Máté94
    Igen-igen!
  • bardocz
    Ééértem, szóval már Deore van, csak a váltókar, lánc, fogaskoszorú a szar.
  • Máté94
    Emiatt annyira nem aggódom, Merida 2011-es kínálatában van olyan 27 sebességes trekking amin még az enyémnél is gagyibb hajtókar van és megy vele. :D

Ilyen van most.

Na akkor magyarázzunk. Most van egy 8-as soron, egy 8 sebességes Acera fékváltókarral összepárosítva egy 2010 Deore. A mostani sor, lánc és fékváltókar köszönne le és kerülne fel a 9-es sor, lánc váltókar és egy fékkar pár.

Ha megnézed az Alivio csak a váltókarok :D
  • bardocz
    Na várjál ezt most nem értem. Szóval akkor most XT helyett Aliviot akarsz?:D Meg a hajtókarod most 8 vagy 9 sebességes lánchoz való? Mert a 9es hajtóművön működik a 8as lánc, de fordítva jobb utánanézni,nehogy ne legyen jó.
  • Máté94
    Hmm, ez is jó ötlet de nem dobnám az előző ötletet, mert ha beválna a mostani 2010-es Deore akkor nem kellene az XT.

bikemarket.hu-n nagyjából össze is raktam mi is férne bele úgy 20e Ft-ba.

Avid FR-5 fékkar pár
    Szín: fekete
    Shimano CS-HG50-9
    tipus: 11-32
    Shimano CN-HG53
    Shimano Alivio SL-M430
    Változat: bal (3s)
    Shimano Alivio SL-M430
    Változat: jobb (9s)
  • bardocz
    Lánc és sor függő, amúgy a 8 sebességhez is vehetsz Deoret, és valószínű jó is lesz a váltókarodhoz, legalábbis nekem ezt mondták.
  • Máté94
    Nem 9-es sajnos.
    És még mindig nem tettem le egy Deore XT-ről :D De most nem lenne, kipróbálnám mit kezd a Deore 9-el, mert ezzel a 8-assal valami borzasztó amit művel. Meg szerintem 9-en finomabban vált mivel nem kell akkorát "esnie" a láncnak.
  • bardocz
    Most neked nem 9 sebességes? Amúgy amíg nincsen bajod a 8 sebességgel, szerintem nincs értelme átállni. Vannak versenyzők, akik csak azért álltak át a 8-ra, mert nem találtak rendes hetes sort.
    Amúgy mivel szegeden laksz, nem hiszem hogy szükséged lenne a 34-es fogaskerékre. Körbeautóztam szegedet az utóbbi hónapban, de nem láttam emelkedőt 1 kivételével:D
  • Máté94

Le lett szavazva a mobil vásárlás, helyette lehet bringát fejleszteni :DD
    9-re kellene át állni. :DDD
  • bardocz
    A legnagyobb fogaskeréken 2 foggal több van
  • Máté94
    Ki tudja mennyi különbség van egy 11-32 és egy 11-34-es 9-es fogaskoszorúk között?
  • Blum
    Mondjuk állítasz a fékpofán?! (Kilazít,ráigazít,visszaszorít,örül)
  • miki10
    Sziasztok!

azt szeretném megkérdezni h a bicajon az első féknél az egyik fékpofa nem fekszik teljesen a felnire és igy nem a legjobb a fék
    és hogyan tudnám beállitani h a fékpofa teljesen feküdjön a felnire?

elöre kösz
  • Vaxi
    azaz 1 éve, mert augusztusban vettem :D
  • Vaxi
    Én is így vagyok a konával. vért pisáltam érte, és lassan 1 éve van meg, de amikor csak ránézek, olyan érzésem van, mint ha most vettem volna. :)
  • Spongya08
    Én minden nap bringázok, ha nem bringáznák akkor se adnám el mivel én glancoltam fel szereltem a pénz jól jönne de már kötödésem van hozzá..
  • Vaxi
    Egyébként szerintem se add el a bicajt. Legjobb dolgok közé tartozik a világon :D
  • Vaxi
    [persze hozzáteszem, hogy akik használják, azoknak a kb 70%-a segghülye hozzá és azt hiszi attól lesz izmos, ha ész nélkül tömi magába. na ezek a szellemi fogyatékos emberek]
  • Vaxi
    jajj gyerekek megint meg a szakértés a tápkiegek témakörben. szépen kérek mindenkit, hogy NE papoljon olyan dologról, amiről fogalma nincs... ha borzasztóan érdekel valakit, leírom, hogy mi a tápkieg. és mire való, de ne keverjük már a szezont a faszommal. :)
  • SrAta
    nyáron heti 5*1,5 óra úszódzés mellett heti 6-7szer bicóztam:P
  • Blum
    Heti 6 alkalommal.
  • bardocz
    Amúgy minden nap edzel, hogy el akarod adni? Mert én kickboxra csak heti 2 vagy 3 alkalommal jártam, így volt erőm biciklizni mellette, főleg hétvégén. Minden napos edzésnél azért már más.
  • Blum
    Igazad van. Elrakom valahova le a sufniba,letakarom szépen aztán kész.
  • bardocz
    Hidd el, hiányozna, ha eladnád:) Nameg lehet úgy sérülsz le egyszer, hogy boxolni nem tudsz, de biciklizni meg igen. Akkor meg nagyon jól fog jönni.
  • Blum
    Amihez nem értesz,abba inkább ne szóljál bele. 1éve tolom a boxot,apám meg boxedző. Soha,semmilyen port vagy plusz anyagot nem szedtem. Ezek nélkül is lehet tartani,feljebb vinni,csökkenteni a súlyod.Csak ész kell hozzá és ismerni kell a tested. Az,hogy szétbasszák-e az arcom,az meg már ráadás. Szeretem csinálni és rengeteget adott nekem ez a sport.
    Bár abban igazatok van,hogy lehet,hogy nem adom el...enni nem kér.
  • SrAta
    gyorsabban megvan:D
  • Spongya08
    Ezt viszont nemtudom h miért épp ebben a formában itták és miértnem ették meg,rántottába:D
  • bardocz
    A tojást meg nem inni kell, hanem megfőzni, és megenni, ugyanis a fehérjének teljesen mindegy, hogy milyen formában viszed be.
  • Spongya08
    Kimondta neked ezt a hülyeséget?
    Hogynekéne ha nem ilyen body fost akkor tojást.. össze keverve, papám birkozott haverom boxol papám is itta haverom is issza h tudja tartani a súlyát..
  • bardocz
    Nem kell semmit inni:)
  • Spongya08
    megvagy huzatva?ember.. ilyen jó bringát biztos elnem adnék,főleg nem ratyi box miatt,boxba folyton inni ilyen táplálék kiegészitőt h tartsd a sújt a arcod szétverik stb..tetudod, én az öreg szaromat nem adnám el.
  • bardocz
    Box miatt ne add el. Én kickboxoltam, és megőrültem volna, ha eladom az enyémet.
  • Máté94
  • DannyL
    Szerintem minden áron ne akard eladni.
    60-ért én sem adtam volna el, ha nem egy barát/kollégáról van szó.
    Így viszont 10k-t megér nekem, hogy jó helyre kerül.
  • Blum
    :(