Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Van 1-2,aki veszi a lapot,elnézést kér és átmegy a "helyére",de többsége néz mint a birka vagy még vissza is ugat. Aki vissza ugat azt többnyire lerendezzük...😊
Nem tudom olvastad-e azt a bejegyzésemet,amikor is arról írtam,hogy pont a rettentõ rossz kivitelezés miatt kapart össze a mentõ.
Ezek után pláne nem fogok azon a szaron menni. Haverom régebben azt csinálta,hogy vett egy boltban nagy légkürtöt,ha ment egy gyalogos a kerékpárúton,akkor csendben mögé gurult és a fülétõl 10 centire megnyomta. Mivel semmi eredménye nem volt hosszútávon,ezért feladtuk. Biciklizés ezentúl csakis fõúton. És leszarjuk.
Ja,és akkor a kerékpár út mellé ültetett 2centis tövises bokorról meg nem is beszélek....
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az pedig,hogy magamat veszélyeztetem legyen az én bajom..mondjuk talán 2010-ben elvárhatna már annyit az ember,hogy egy tök egyenes útszakaszon fényes nappal nem gázolják el. De tudom,ebben sincs igazam,én mentem ki,én kerestem a bajt,dögöljek meg.
Kátyús? Tenni kell ellene. Érdekes, szegeden ha nagyon kátyús lenne egy bringaút, lenne 300 ember, aki képes lenne a polgármesteri hivatal elé kivonulni. (Dova pl. felmászott egy villanyoszlopra a bringájával, csak mert van egy veszélyes szakasz. feljelentették, és KÖZÖSSÉG ÉRDEKÉBEN elkövetett izgatás miatt semmit nem csináltak) na ezért szeretem én szegedet, itt nem lefosnak minket, hanem tesznek a bringásokért. 60km bringaút van csak szeged belterületén.
visszatérve: arra van a bringaút, hogy használjuk.
csuszinak igaza van, nem kell még erõsíteni a feszkót. ha elvárjuk, hogy szabályosan viselkedjenek velünk szemben, akkor nekünk is úgy kell másokkal szemben.
MJ rulz Pink Team The Only One
" fõútvonalon"
tõlem menjetek az autóúton, üttessétek el magatok, mélyítsétek a kerósok és autósok közötti feszültséget, adjatok igazat a kerósokat illetõ sztereotípiáknak, és basszatok a szabályokra, más is baszik elven. <#eljen>#eljen>
A bicikliutat mint irta, azért nem használta, mert kráterek vannak rajta..
Ugyanúgy jogom van az úton közlekedni, mint az autónak..Azt meg tényleg nem értem, hogy miért is zavarom õket.
és rosszul tudjátok, kötelezõ keróúton menni, ha van. fõútvonalon amúgy is csak engedéllyel mehet a kerós. az külön prosztó, hogy tanyasi tahó barom, akkor te se zavarsz senkit. ennyi erõvel szemetelj is, hisz azt is csinálja egy valag ember.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
...csak hogy valami idevágót írjak. <#vigyor>#vigyor>
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nekicsattantam a vasuti átjáró lámpájának, de szerencsére más gond nem lett. 😄 Szinte észre se vettem hogy elkaptam, csak egy nagyot koppant. 😄
Most 7esbe 6ba van, 6osba pedig 4be megy. Majd holnap kicsit visszahajtogatom, szerintem még megmenthetõ. 😄
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Szürkületben mondjuk nem fogok útra menni az is biztos,még a végén elüt valami köcsög..
Mark: Végül is van igazságtartalma annak amit leírtál,de szerintem ha a kocsmából szabadult tanyabájkos fószer nem zavar senkit,akkor talán én sem.. És ahogy írtam is,abszolút az út legszélén mentem,a kutyát sem zavartam.. csak azt,aki kötekedni akar meg azt hiszi õ szarta a világot mert 4 kerék van alatta,nem 2. Azzal az erõvel,hogy majdnem letolt az útról,dudált majd leugatott és továbbment nyugodtan továbbmehetett volna az egész procedúra nélkül.
Annyira bírom õket. Mindig olyan jól tudják, hogy hol van a keróút. Csak akkor felejtik el, mikor ráparkolnak, vagy keresztezik...
Egy ideje egyébként bennem van a kisördög, hogy a legközelebbi ilyen alkalommal lazán csókot dobok az illetõnek. ;o)
Használd egészséggel! És kívánok neked sokezer letekert km-et vele! :o)
Gratula az outihoz!
Odafelé még bringaúton mentem biztos ami biztos,visszafelé már az úton. Négyen dudáltak rám,és egy skodás picsa elõször majdnem letolt az útról,majd mellémgurult és azt mondta: "Szia!Ott a bicikliút,ott tudsz menni"..majd elhajtott. Szivesen mondtam volna neki,hogy "nem elég széles az út,ribanc?😊 De nem volt idõm frappánskodni. Na meg arról is megkérdezném szerinte miért országúti bringa a neve,világosítson már fel. Vagy menjen egy karikát azon a bicikliútnak nevezett valamin ezzel,ami tele van huplikkal,kráterekkel,repedésekkel..
Menetpróba megvolt már? (:
Megtörtént a bandázscsere,ahhoz képest,hogy elõször csináltam szerintem jó lett😊 Csináltam pár képet is

Nem engedi hajlani a fület, szal így nem is tud törni elvileg.
A Váltótartó fül töréseimre ez nem jelentene egy bizonyos fokú bebiztosítást?:
Acor ARD-2601
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Valaki tud ajánlani?😄
Ittvan haver peugeotja azt hajtom mert az enyém eltört:S
És beleszerettem😄DDD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mert Dirt meg Four cross sztem felejtõs vele...
Amit cserélni kell rajta az a bandázs,és idõvel majd a gumik,mert azok már sajnos nem az igaziak,fõleg a hátsó.
A kerekek 26-osak.
Kerekek meg kezdésnek biztos jók lesznek.
megéri ennyiért?
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Hosszú-hosszú keresgélés és nyálcsorgatás után végre én is országúti tulajdonos lettem😊)
Amit érdemes tudni a kicsikérõl:
A Bringa egy Bianchi 845-ös
A szett Shimano 105 "Golden Arrow" (1983-86)
ITM kormány és kormányszár,3TTT nyeregcsõ,
Ambrosio Élite dupla falú, szegecselt felnik
Continental Grand Prix gumik
Maillard pedálok
Most csak egy képet lõttem gyorsban,annyira meleg van,hogy fotózni sincs kedvem😞(

megvagyok velük elégedve
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szal lehet megtáltosodott a suntour😄
Erre valaki?