22335
-
#15209 Semmi komoly, egy acél váz, amiről semmi infóm.
Kép
Viszont sosem volt használva. Szóval erre szeretném felépíteni. Aztán ahogy engedi a pénz, szépen cserélgetni akarom rajta a cuccokat. Egyszer majd a vázat is.
Most azon gondolkodom, hogy szingós kerék, vagy peremes.. Szingós van, csak gumi kell, meg újrafűzni.. -
#15208 *pince -
#15207 ohh egri medina 10es pice:D:D:D szépp osztálykirándulás voltXD -
#15206 Milyen váz? Képet kérek szépen :DD -
#15205 Egyértelmű :D Egyik ok, hogy váz már van, másik ok, hogy jobban szeretem ha magam rakom össze :) A mostanit is én épitettem 0ról, első bicajnak. Így legalább ismerem minden porcikáját, elmondhatom, hogy tényleg a sajátom :)
Ha pesten lennék, betudnék menni, és megnézegetni..de itt egerben nincs outis bolt..mindegyik MTB főként.
De köszi a tippeket -
#15204 Jah és ebayen is érdemes néha körülnézni -
#15203 Nézz körül bikemagon,szoktak árulni jó áron jó cuccokat,én minden nap többször is megnézem,hátha akad valami jó vétel:)
Bal oldalt pedig láthatsz egy webshop listát,azoknak a javában országúti cuccokat is árulnak -
#15202 Érdekes egy szerkezet remélem hogy sokra viszi , hamár egyszer magyar találmány.
stringbike
animation -
#15201 Canon-ék megint leraktak valamit az asztalra. :O
/érdemes nagyképernyő és hádéban mert odaváááág :CCCC
-
#15200 Építeni akarsz? :D -
#15199 Úgydöntöttem, hogy átállok Outira. A Malit valószinűleg el tudom adni, lesz belőle köbö 80e.
Létezik olyan bolt, esetleg webshop, ami inkább outival foglalkozik?
Vázakat is szeretnék nézegetni, mondjuk az éppen van.
De ebike és társai inkább MTB-al foglalkoznak, nem sok outi termék van.
Szóval, aki tud valamit, irja le :)Köszi! -
#15198 Most már mindegy. Letakarítottam, nincs baj. Én is gondoltam, hogy így hagyom és majd mutatom, hogy akkor kérem szépen a kártérítést :D -
#15197 erre lehet elcserélném a FM-t :D -
Blum #15196 Szétba**ott arccal is lehet perkálni :D -
#15195 akkor hogy venné meg nekem a stinkyt? :DD -
Blum #15194 Én csak szimplán széttrancsíroznám az arcát :) -
#15193 Ha a konát mancsolná össze valamelyik fogyatékos, legalább a Stinky árát kérném kárpótlásnak :D -
#15192 Mindenesetre ilyenkor jó vagy rossz, de fehér a váz, fekete festék tehát nem maradt rajta semmi. De azért holnap szólok ofőnek, hogy is van ez. -
#15191 fúbazmeg -
#15190 Rohadt ideges vagyok!!
Ma a sulinkba felújítás van és vannak feladatok amiket a tanulók csinálnak meg, és ahol az én bicajom állt, a kapu mellett azt festették. De nem volt annyi eszük, hogy arrébb tegyék, nem szerintem ott keresztül, kasul át rajta festették a barmok. És tiszta festék lett, még jó, hogy vizes ruhával lejött. :@@@@@@@@@@@ -
#15189 Úgy van értelme. -
#15188 És vajon egy karon vannak? -
#15187 ááá szerda v csütörtök rideee:D nemvoltam már 1 hete:S betegvagyok:s hiányzik a kis dög:S -
#15186 Nem csavarja a telót, és dh-n nem melegszik:D -
#15185 Motort is megállítana :DD -
Blum #15184 :D Az igen... -
#15183 ez de LOL:
-
#15182 Na tegnap körbementem a fertő tavat.8kor indultunk 19 orára értünk vissza. olyan 130km környékén volt a táv.A látványba egy kicsit felemás érzéseim vannak.
Még ezelött nem jártam azon a környéken és nem tudtam mire számithatok, de azt hittem, hogy jobban a tó közelébe megy az ut és az ut menti lakott részek is elég gyéren voltak és ez a folyadék potlás miatt nagyon idegesitett mivel vagy 60km en keresztül nem tudtam utántölteni a kulacsot.
Rust és Weiden viszont megmutatta azt a különbséget ami a magyar és osztrák viszonyokat tükrözi. -
#15181 Gyerekek eléggé kihalt a fórum:S Mi lesz itt télen?:S -
Bmx01 #15180 szombat -
#15179 köszi
Azóta énis megtaláltam ezt:P -
#15178 az 5230 kártyásan 34e:D Tnél:P -
#15177 Ez lenne talán Android-ra is? Nem olvastam el :DD -
#15176 Az mennyibe kerül?
Nem tudom symbianra van-e olyan, de szerintem nézz utána az androidos rendszereknek is, hátha jobbnak találod, vagy akármi. -
#15175 symbianra nemtudod h van e ilyen?:P
Mert ha minden összejön, akk egy 5230at fogok kínozni már a jövőhéten:D -
#15174 Akiknek androidos telója van:
van egy my track nevű program a marketen, ez a gps-en keresztül leköveti, hogy merre járunk, milyen sebességgel, ad egy térképet, és ezt utána fel lehet tölteni a netre. Ha jó idő lesz holnap, meg visszakapom a töltőt a telefonhoz, majd kipróbálom. -
#15173 sajnos nem tudom még, mert víz volt kint így nem tudtam megnézni a vizes gumin, hogy hogyan sérült. -
#15172 Hát szakadt, vagy csak lyuk?
Ha befoltozod, akkor az tart rendesen tudtommal. De ha szakadt, akkor nem tuti, hogy meg lehet csinálni. Nem egy halálos összeg egy belső -
duczek #15171 ÜTŐS TRIAL SHOW -
#15170 gumit*
vele foglalkozni*
mire lehetne még használni*