22334
-
#21654 Az sima sodrony lakat, csak "védve" van azokkal a vastag gumókkal.
Ha U lakat nem játszik, vegyél kovácsoltvas láncot.
válogathatsz: http://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/zar/lancos-zar/
-
#21653 Ezekre figyelj:
-
#21652 A másik: vettem én lezáráshoz eszközt, de se nem U-lakat se nem lánc, se nem sodronyos, hanem ilyen gömböcskékből álló lapított füzér, vastag mint a franc, ilyen vastag gumók összekapcsolódásából áll. Defender márka. Ez ugyanolyan gyenge védelem mint a sodrony vagy annál jobban bízzak benne? :)
Az a baj, hogy U lakattal nem mindenhol tudom lezárni. -
#21651 Egy CUBE biciklit készülök venni város-tanya távolság áthidalás céljából, göröngyös, kátyús utakra.
Namost azt hallottam szeretnek a rendőrök kötekedni, ilyen dolgokkal, hogy lámpa (megveszem nyilván), prizma elől-hátul (ezt is) kis névtábla a tulajdonos nevével (WTF? 2015 van, szondánk van a plútónál, ilyen névtábla még a mamám bicaján volt :D ) meg fehérre legyen festve a hátsó sárvédő alsó harmada (nem is lesz rajta sárvédő).
No ezt ti hogyan oldjátok meg? Nem szeretnék bírságot fizetni úton útfélen.... :( -
#21650 lol, és valóban mosómedve :D -
#21649 koáti :D -
#21648 fingom sincs milyen jószág ! :D -
#21647 kutya-mosómedve hibrid? :D -
#21646 de aranyos akármi :) -
cobranco #21645 Alpoktúra 2015. -
#21644 I was riding up a mountain when suddenly a wild "what the hell is that?" appears?
-
#21643 Arra figyelj, hogy így azért ne:
:-D -
#21642 Én a hátsó kereket szoktam a háromszögön belül. Néhol sikerül úgy, hogy a váz nyeregcső részét meg a kereket is odakötöttem. Így már csak az első kereket, meg a könnyen leszedhető dolgokat tudják lopni. Egy időben azt csináltam, hogy kiszedtem az első kereket, U-lakattal a hátsóval együtt kikötöttem egy oszlophoz, és még köré egy edzett acél lánc. -
#21641 Bocsánat ha noob a kérdés de az U-lakattal a vázat vagy a kereket zárjuk oda? -
#21640 Amiket én olvastam, meg teszteket néztem, ezt a legnehezebb átvágni. Plusz a viszonylagos merevsége miatt hozzáférni is nehezebb lehet. Elfűrészelni is nehezebb mert többnyire edzett acél. Ami a linkben van amire válaszoltam azt egy erősebb ember szerintem harapófogóval átvágja, nem érnek sokat. -
#21639 Miért az U lakat a legjobb? -
#21638 -
cobranco #21637 Sziasztok!
Egy másfél éve abbahagyott,mondhatni „befejezetlen történet” ősbemutatója következik,a változatosság kedvéért egy kis hazai színfolt a sok külföldi túra kavalkádjában.
Útvonal:
Perkupa-Dobódél-Bódvarákó-Esztramos-hegy-Bódvaszilas-Szögliget-Szádvár-Ménes-tó-Ménes völgy-Szelcepuszta-Szelce völgy-Lófej völgy-Tohonya szurdok-Jósvafő?-Kecső völgy??-Kecovo???-Aggtelek????
Térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/aggtelek.2014..html
Fogadjátok szeretettel!
Utoljára szerkesztette: cobranco, 2015.10.01. 22:23:36 -
#21636 Ízlések és pofonok. Szerintem meg pont jó. -
ldavid #21635 kell a 9 bar a kisebb felületérintkezéshez -
#21634 kicsit tul van fujva... -
#21633 Jó bringák
-
#21632 ejj basszus de rohadt hideg van.. :D -
#21631 http://i62.tinypic.com/2j2sx6w.jpg
3x irtam egy egesz regenyt, mindharomszor kilepett a tetves telefonom az alkalmazasbol, negyedjere most nincs türelmem leirni.
A kerdesre a valasz, hogy az csak az elsö valto felfogatasa.
A KTM egy lycan 274, a scott pedig spark 650b.
Ha kicsit türelmesebb leszek szivesen megvalaszolom a hozzatartozo kerdeseidet.
Idöhiany miatt sajnos iden nemsokat mentünk MÉG velük :-( -
hefii #21630 Sziasztok!
Még mindig lehet nyerni bármilyen kerékpárt a TestBike-on!
Segítsetek a bringásoknak a véleményeitekkel, és legyen tietek a 3 db. 600.000 Ft összértékű kerékpár egyike!
Részletek itt >>
-
Blum #21629 Szerintem az maga az első váltó ha mégse akkor talán láncfeszítő bár az meg általában alul van. -
#21628 A KTM-nél az első váltónál mi az a nagy feketeség a nyeregcső és a hátsó villa között?
A másiknál meg alig látszik az első váltó felfogatás.Milyen felszereltséget vannak rajtuk?
Elég tetszetős a KTM. -
#21627 -
#21626 -
#21625 Srácok!
Keresek egy bringás videót, valamelyik (asszem) himalájai útról jönnek le 3an benne. Nepál, Tibet talán. Valami terepjáró reklámkampányának volt a része (azzal, hogy a terepjáró tartja velük a lépést, de szinte alig szerepel benne.) Útközben a helyiek meg borotválják őket ilyesmi, laza zene. 3 részes videó volt emlékeim szerint. Már régóta keresem, de nem találom sehol, a youtube előzményeimből meg már eltűnt :/
szerk- videónként olyan 5 perces volt kb, látom sok a dokumentumfilm erről, de ezek rövidebbek voltak
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.08.11. 19:21:09 -
#21624 Újpesttől 65km-re van Esztergom, az 4 óra kényelmes 17-es tempóban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.08. 19:56:08 -
#21623 Esztergomba autóval 1 óra de általában főleg mostanság nagy dugók vannak úgy hogy lehet 2 óra is. biciklivel sztem 3-4 óra kb. -
#21622 Anno Dirt/Street-esek körében népszerű volt ez a fajta külső. (TableTop) Csak sose volt pénzem rá. -
#21621 Marzo 33 LO. meg vagyok elégedve vele már vagy 2 éve benne van a bringában (gyárilag egy Suntour XCM V2 volt benne ég és föld a 2)
télen nyáron használom, télen persze bekeményedik :)
nekem is 2 egyforma gumi volt rajta (maxxis larsen TT 2.35), de a hátsó már slick lett. sokat használom betonon is, de nem szeretem a vékony gumikat, ezzel sztem jól néz ki még ha kicsit jobban vissza is fog. -
#21620 Marzocchi Bomber 44 (2009) ha jól nézem. -
raptor22 #21619 Nekem is átfutott az agyamon a felemás gumi használata, végül elvetettem az ötletet:) A teló a bicódon Marzocchi? Milyen a teló, meg vagy vele elégedve? -
#21618 nekem felemás gumi van rajta :D bár az elsőnek az oldala kicsit gáz, mondjuk én egész évben ezzel járok melózni + tekeregni minden fele.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.08.05. 20:25:04 -
raptor22 #21617 Hát nem lesz könnyű dolgod jó hybrid külsőt találni. Sokat kerestem én is, végül Schwalbe/Sammy Slick-et vettem (26x2.1), németből. Ránézésre nagyon hasonlít erre a Maxxis-ra. Azon is van nagy külső bütyük és a futófelülete is nagyon hasonló. Azt aszfaltra és döngölt földútra ajánlják, ami fedi is a valóságot. Nagyobb homokba csúszkál, semmi tapadás, sárba nem próbáltam sose, de ott még rosszabb lehet. Aszfaltra és lejárt, kemény földútra kiváló, ahol használom is.
Előtte WTB-m volt, weirwolf azt hiszem. Az terepre szuper volt, aszfalt annyira nem ette, de baromria tekerni kellett, hogy haladjál is, tapadt nagyon. Sarat nagyon verte, vizet talán kevésbé. -
#21616 29" es max 2.1 -es jó terep/aszfalt hybrid külsőt tudnátok ajánlani? Esetek csak 25%ban megyek sárban/latyakban/nedves talajon, de nem árt ha ott is tapad.
Ezt néztem: Maxxis Torch De félek a "kifejezetten száraz körülményekre" résztől.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.08.04. 13:35:13 -
Blum #21615 Nekem pont a Contival van a legrosszabb tapasztalatom, defektek tekintetében nálam a WTB a nyerő. :)