Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem vagy márkahű vagy ilyesmi, akkor a leírt igényeidnek megfelel.
Kicserélni nem nagy dolog, két bovdent kell csak áthúzni és persze feltenni a kormányra. Hogy mennyibe kerül, azt nem tudom. Ebike-on néztem Sram marokváltót, ott csak ilyen drágábbak vannak, de szerintem léteznek olcsóbbak is.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Használtan testbike-on 5-7000 Ft ért lehet venni már ilyen kategóriájú tárcsaféket, simán ki lehet fogni pár jó vételt.
(Olvastam olyat is, hogy bele kell tenni egy napra a betéteket hígítóba és az ki tudja belőle szedni a zsírt, olajat és koszt. Nem próbáltam, felelősséget nem vállalok érte.<#idiota>#idiota>)
Tárcsát szintén ugyan így. Hígítóval lepucolnám.
Simano 533ast ha jól emlékszem
#21419 erről lenne szó
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
De attól még tartom, hogy egy "V" fékkel kevesebb a macera.
A rockrider 500 jónak néz ki, villa valóban rejtély, de szerintem szét nem fog esni, 160mm-es tektro féket el kell bírnia.
Aki írta róla a leírást az valószínűleg még nem ült bringán, hiszen a képeken nem marokváltó van, hanem "normál" váltókar.
És ha e mellett döntesz, akkor szerezz rá egy normális markolatot, mert az iszonyú kényelmetlen lehet.
Bár, hogy érdemes-e ennyi pénzért tárcsafékes bringát venni, azt kétlem, inkább ez ilyen vakítás, egy egyszerű "V" fék veri ezeket a tárcsafékeket és szinte nem is igényelnek karbantartást.
ldavid #21482 Igazából csak néha napján használnám pl. ilyen jó időkben meg valami olyat ami sokáig bringa marad 😊 amiket linkeltél abból a Merida Crossway 10-V 2015 a legtetszetősebb számomra.
RAZOR27 #21487 húú ezekből az első 2 bejövős
Decathlonból én ezeket néztem ki :
Rockrider 340
RockRider 500
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
cube
Kelly's
GT
de szerintem jobb dekatlonosokkal is nyugodt szívvel belevághatsz. Egy jóbarátom csapott le egy előzőéves rockrider 500-ra -vagy valami ilyesmi néven fut- 75ért vette, teljesen korrekt megbízható gép. Elsőre én is csak pislogtam hogy mégis hogy merészelt ott bicajt venni, de meglepően jó, azóta se volt gond vele. Terepen is jól teljesít.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ha 100-at rászánnál akkor már jobbakat is kapsz nagyobb gyártóktól pl. gepida, merida amiknek a váza már jobb minőségű
városba (ha nem kimondottan városi bringát akarsz) egy fitness vagy tracking, esetleg cross ha terep is előfordulna néha.
decathlonost akkor vegyél ha csak néha napján használnád, vagy még akkor se.
kiindulásnak
Trek DS 8.1
Gepida Alboin 200 Pro
Sprint Sintero 2014
Merida Crossway 10-V 2015
talán még Devron Urbio Urban Men U1.8 2015
Nézegettem a decathlonban és a Bicajozz.hu is a bringákat de mivel nem értek hozzá így profibbak segítségét kérném. Kb. 100.000 szánnék rá, városban hobby célra lenne 😊 ajánlatok? és újonnan szeretném
32e-ért találtam is😊
Utoljára szerkesztette: raptor22, 2015.07.01. 18:46:39
Az elején azt gondoltam a bütykös gumi,de azóta már lekopott a közepe. Gondoltam, hogy akkor más nem nagyon lehet csak valamelyik a hajtásban részvevő alkatrész.
Engem meggyőznek az olvasott review-k.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.07.01. 16:12:29
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Tudom az Altus a legalja mindennek ezért kérdezném másodiknak; Van olyan első váltó ami bírja az erős hajtás közbeni váltást? 20-22% os emelkedőnek mondjuk. Akár. ? <#gonosz1>#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.06.25. 17:49:11
szép bringa jó alkatrészekkel, sok-sok gondtalan kilométert vele <#eljen>#eljen>
"Nulla tenaci invia est via"
2014 - TNT 20 (by the way; egy ilyet vettem használtan (2 hónapos) 3 hete kb. szerintem megért 110-et, szerintetek?) Had sírjak ha szar üzlet volt
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.06.21. 12:14:23
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"Nulla tenaci invia est via"
Nagy köszi ezekért! <#eljen>#eljen>
Egy kicsit le vagyok maradva,mivel tavalyi túrám következő epizódját ajánlom mindenki figyelmében,közben már tombol az idei nyár…
Szóval,…Bringával a Rivierán 2.rész,ezúttal egy kis ízelítő az olasz-részről:
Útvonal:
Grimaldi-Ventimiglia-Vallecrisia-Bordighera-Ospedaletti-San Remo-San Stefano al Mare-San Lorenzo al Mare-Imperia-Diano Marina-Marina di Andorra-Alassio-Albegna-Borghetto-Loano-Pietra Ligure-Finale Ligure
Térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/alpex5.2014..html
Fotóalbum:
https://plus.google.com/photos/108429527626914127671/albums/6095697900124172945
Irásos túrabeszámoló:
http://users.atw.hu/cobranco/turabeszamoloriv_14.html
Fogadjátok szeretettel!
Cobranco
http://cobranco.hu/
"Kötelező a prizma, de nekem a rendőr megelégedett a gumin lévő fényvisszaverő csíkkal 😊"
Tehát az írásod szerint "kötelező a prizma" felszerelése, de a rendőr "megelégedett", vagyis engedményt tett irányodban a fényvisszaverő csíkkal.
Ami így nem igaz.
Mert a "küllőprizmák helyett alkalmazható a fehér fényvisszaverő felületű körgyűrű felület a gumiabroncsokon".
Aki magyar nyelv szövegértésből az elégséges-közepes szintet eléri, az így értelmezte, amit leírtál, ezért linkeltem be a hatályos jogszabályt magyarázó lapot.
Érted a különbséget?
Ezt mondtam
Reflexcsíkos 29-er 2.2 / 2.1 es Gumit hol szülök? (Ez lenne a legideálisabb számomra.)