22334
11330766891279474906.jpg
  • Mighty
    Az sima sodrony lakat, csak "védve" van azokkal a vastag gumókkal.
    Ha U lakat nem játszik, vegyél kovácsoltvas láncot.
    válogathatsz: http://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/zar/lancos-zar/
  • Mighty
    Ezekre figyelj:

• morcosqtya
    A másik: vettem én lezáráshoz eszközt, de se nem U-lakat se nem lánc, se nem sodronyos, hanem ilyen gömböcskékből álló lapított füzér, vastag mint a franc, ilyen vastag gumók összekapcsolódásából áll. Defender márka. Ez ugyanolyan gyenge védelem mint a sodrony vagy annál jobban bízzak benne? :)
    Az a baj, hogy U lakattal nem mindenhol tudom lezárni.
  • morcosqtya
    Egy CUBE biciklit készülök venni város-tanya távolság áthidalás céljából, göröngyös, kátyús utakra.
    Namost azt hallottam szeretnek a rendőrök kötekedni, ilyen dolgokkal, hogy lámpa (megveszem nyilván), prizma elől-hátul (ezt is) kis névtábla a tulajdonos nevével (WTF? 2015 van, szondánk van a plútónál, ilyen névtábla még a mamám bicaján volt :D ) meg fehérre legyen festve a hátsó sárvédő alsó harmada (nem is lesz rajta sárvédő).
    No ezt ti hogyan oldjátok meg? Nem szeretnék bírságot fizetni úton útfélen.... :(
  • sz4bolcs
    lol, és valóban mosómedve :D
  • Szabi #21649
    koáti :D
  • pajti
    fingom sincs milyen jószág ! :D
  • sz4bolcs
    kutya-mosómedve hibrid? :D
  • morcosqtya
    de aranyos akármi :)
  • cobranco
    Alpoktúra 2015.
  • pajti
    I was riding up a mountain when suddenly a wild "what the hell is that?" appears?
  • Tetsuo
    Arra figyelj, hogy így azért ne:

:-D
  • bardocz
    Én a hátsó kereket szoktam a háromszögön belül. Néhol sikerül úgy, hogy a váz nyeregcső részét meg a kereket is odakötöttem. Így már csak az első kereket, meg a könnyen leszedhető dolgokat tudják lopni. Egy időben azt csináltam, hogy kiszedtem az első kereket, U-lakattal a hátsóval együtt kikötöttem egy oszlophoz, és még köré egy edzett acél lánc.
  • morcosqtya
    Bocsánat ha noob a kérdés de az U-lakattal a vázat vagy a kereket zárjuk oda?
  • bardocz
    Amiket én olvastam, meg teszteket néztem, ezt a legnehezebb átvágni. Plusz a viszonylagos merevsége miatt hozzáférni is nehezebb lehet. Elfűrészelni is nehezebb mert többnyire edzett acél. Ami a linkben van amire válaszoltam azt egy erősebb ember szerintem harapófogóval átvágja, nem érnek sokat.
  • morcosqtya
    Miért az U lakat a legjobb?
  • pajti
  • cobranco
    Sziasztok!

Egy másfél éve abbahagyott,mondhatni „befejezetlen történet” ősbemutatója következik,a változatosság kedvéért egy kis hazai színfolt a sok külföldi túra kavalkádjában.

Útvonal:
    Perkupa-Dobódél-Bódvarákó-Esztramos-hegy-Bódvaszilas-Szögliget-Szádvár-Ménes-tó-Ménes völgy-Szelcepuszta-Szelce völgy-Lófej völgy-Tohonya szurdok-Jósvafő?-Kecső völgy??-Kecovo???-Aggtelek????

Térkép:
    http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/aggtelek.2014..html

Fogadjátok szeretettel!

Utoljára szerkesztette: cobranco, 2015.10.01. 22:23:36
  • Roger6
    Ízlések és pofonok. Szerintem meg pont jó.
  • ldavid
    kell a 9 bar a kisebb felületérintkezéshez
  • Mersant
    kicsit tul van fujva...
  • Roger6
    Jó bringák
  • Szabi #21632
    ejj basszus de rohadt hideg van.. :D
  • Boconadi
    http://i62.tinypic.com/2j2sx6w.jpg

3x irtam egy egesz regenyt, mindharomszor kilepett a tetves telefonom az alkalmazasbol, negyedjere most nincs türelmem leirni.

A kerdesre a valasz, hogy az csak az elsö valto felfogatasa.

A KTM egy lycan 274, a scott pedig spark 650b.

Ha kicsit türelmesebb leszek szivesen megvalaszolom a hozzatartozo kerdeseidet.

Idöhiany miatt sajnos iden nemsokat mentünk MÉG velük :-(
  • hefii
    Sziasztok!

Még mindig lehet nyerni bármilyen kerékpárt a TestBike-on!
    Segítsetek a bringásoknak a véleményeitekkel, és legyen tietek a 3 db. 600.000 Ft összértékű kerékpár egyike!

Részletek itt >>

• Blum
    Szerintem az maga az első váltó ha mégse akkor talán láncfeszítő bár az meg általában alul van.
  • repvez
    A KTM-nél az első váltónál mi az a nagy feketeség a nyeregcső és a hátsó villa között?
    A másiknál meg alig látszik az első váltó felfogatás.Milyen felszereltséget vannak rajtuk?

Elég tetszetős a KTM.
  • pajti
  • Boconadi
  • RAZOR27
    Srácok!

Keresek egy bringás videót, valamelyik (asszem) himalájai útról jönnek le 3an benne. Nepál, Tibet talán. Valami terepjáró reklámkampányának volt a része (azzal, hogy a terepjáró tartja velük a lépést, de szinte alig szerepel benne.) Útközben a helyiek meg borotválják őket ilyesmi, laza zene. 3 részes videó volt emlékeim szerint. Már régóta keresem, de nem találom sehol, a youtube előzményeimből meg már eltűnt :/
    szerk- videónként olyan 5 perces volt kb, látom sok a dokumentumfilm erről, de ezek rövidebbek voltak
    Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.08.11. 19:21:09
  • MerlinW
    Újpesttől 65km-re van Esztergom, az 4 óra kényelmes 17-es tempóban.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.08. 19:56:08
  • Pipör
    Esztergomba autóval 1 óra de általában főleg mostanság nagy dugók vannak úgy hogy lehet 2 óra is. biciklivel sztem 3-4 óra kb.
  • Vadnokedli
    Anno Dirt/Street-esek körében népszerű volt ez a fajta külső. (TableTop) Csak sose volt pénzem rá.
  • Hunter of Deer
    Marzo 33 LO. meg vagyok elégedve vele már vagy 2 éve benne van a bringában (gyárilag egy Suntour XCM V2 volt benne ég és föld a 2)
    télen nyáron használom, télen persze bekeményedik :)

nekem is 2 egyforma gumi volt rajta (maxxis larsen TT 2.35), de a hátsó már slick lett. sokat használom betonon is, de nem szeretem a vékony gumikat, ezzel sztem jól néz ki még ha kicsit jobban vissza is fog.
  • Vadnokedli
    Marzocchi Bomber 44 (2009) ha jól nézem.
  • raptor22
    Nekem is átfutott az agyamon a felemás gumi használata, végül elvetettem az ötletet:) A teló a bicódon Marzocchi? Milyen a teló, meg vagy vele elégedve?
  • Hunter of Deer
    nekem felemás gumi van rajta :D bár az elsőnek az oldala kicsit gáz, mondjuk én egész évben ezzel járok melózni + tekeregni minden fele.

Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.08.05. 20:25:04
  • raptor22
    Hát nem lesz könnyű dolgod jó hybrid külsőt találni. Sokat kerestem én is, végül Schwalbe/Sammy Slick-et vettem (26x2.1), németből. Ránézésre nagyon hasonlít erre a Maxxis-ra. Azon is van nagy külső bütyük és a futófelülete is nagyon hasonló. Azt aszfaltra és döngölt földútra ajánlják, ami fedi is a valóságot. Nagyobb homokba csúszkál, semmi tapadás, sárba nem próbáltam sose, de ott még rosszabb lehet. Aszfaltra és lejárt, kemény földútra kiváló, ahol használom is.

Előtte WTB-m volt, weirwolf azt hiszem. Az terepre szuper volt, aszfalt annyira nem ette, de baromria tekerni kellett, hogy haladjál is, tapadt nagyon. Sarat nagyon verte, vizet talán kevésbé.
  • Vadnokedli
    29" es max 2.1 -es jó terep/aszfalt hybrid külsőt tudnátok ajánlani? Esetek csak 25%ban megyek sárban/latyakban/nedves talajon, de nem árt ha ott is tapad.
    Ezt néztem: Maxxis Torch De félek a "kifejezetten száraz körülményekre" résztől.
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.08.04. 13:35:13
  • Blum
    Nekem pont a Contival van a legrosszabb tapasztalatom, defektek tekintetében nálam a WTB a nyerő. :)