22335
-
Rainbow15 #15249 Szia
Ki kellene jönnie, nem kell semmit trükközni :)
Szerintem a legegyszerűbb, ha visszarakod a vázra az egészet, és onnan úgy szeded le a váltót a fülről. -
#15248 sziasztok!
miért nem akar nekem lejönni a váltótartó fül? bárhogyan is próbálom imbuszkulccsal meg se moccan egyik irányba sem.
van valami technikája ennek vagy vigyem bicikliboltba? -
#15247 Ja tényleg :DDDDDDDDD -
#15246 Kis tippet kérnék.
Outiba kereket akarok venni.
Vuealta vagy rodi airline 4-en gondolkodtam.
Lényeg, a váz piros.
Fehér felni, fekete küllők, és piros küllőanyával hogy nézne ki szerintetek? :) -
thumb-on én vagyok a zasszonnyal :DD -
#15244 utánunk is kiabáltak hogy " neajárdááán " de be se fejezte mire már rég nem hallottuk mit visít :$ rosszak voltunk :$ -
#15243 Király volt! Pesten kint voltak a sünök. És minden bicóst akinek nem volt lámpája vagy a járdán ment vagy nem tolva ment át a gyalog átkelőn stb stb. megbüntettek.
Ezért jöttek ki.. Ez Magyarország..
Szerencsére volt nálam egy zseb lámpa aztán világítottam vele:DDD -
#15242 közben utánanéztem és kiderült mégis volt. -.-
cm honlapján meg sem említették sehol sem a nyíregyit. 5 perc googlezes után pedig rátaláltam. na mind1 majd tavasszal. -
#15241 kár, hogy nyíregyházán most nem volt. pedig elmentem volna szívesen még így betegen is.
#15231 valaki? -
#15240 Remélem jó volt :DD -
#15239 Szegedi Critical Mass -
#15238 17-kor volt :) másfél órás lett.. Jó nagy tömeg.. :) kifáradtam kicsit. -
#15237 Nem 19:00-kor lesz? :DD -
#15236 Jobbulást!
Én mindjárt indulok, még le kell tekernem 10km-ert előtte. Még jó hogy átnéztem előtte, a váltó fogta magát, és elállt, szal 10 perc csavargatás..
Utolsó útja lesz a bringának velem :) Kicsit sajnálom, mert én építettem, de nem használom ki azt, amire való.
Na, Jó CM-t mindenkinek :D -
#15235 Rohadtul meg vagyok fázva, meg a torkommal is van valami, szóval ez valószínű kimarad nekem :\ Azt hittem mára elmúlik ez a szar, de nem. -
#15234 piásan bicajozni? -
#15233 tyű
hát dobj egy számot privátban.
holnap délután ahogy mindenki végez mi is körbetelefonálunk aztán a nyugati az ideális nekünk az északpesti dolgok miatt. szóval ja.
ha gondolod gyertek velünk és akkor majd jól felhívlak ha tudunk biztosat.
-
#15232 Mikor meg merre találkoztok? Elvileg mi is megyünk a bátyámmal, és így 2-en kicsit fura lesz, lehet verődnénk, de nem igérem.
Most szakítottam a barátnőmmel (illetve ő velem) magyarul ki vagyok ba....:D Jó lesz ez bú felejtőnek:D -
#15231 sziasztok!
mikor érdemes vinni centríroztatni? most kb. egy 1-2 mm-es kilengés van.
már most az elején mikor ilyen kis 8-as van benne vagy mikor már nagyobb kerül bele? -
#15230 én megyek amúgy is pajtásokkal.
de aki szeretne verődhet hozzánk nyugodtan :) -
#15229 Te miket nem tudsz :DD -
#15228 jössz -
#15227 Én meg lehet, de nem biztos, hogy megyek :DD -
#15226 kicsit félreérthető volt igen :D
szegeden indulok szeged színeiben :DDDDD -
#15225 De rendes vagy, hogy csak miattunk vonatozol 2óra 22 percet Szegedről -
#15224 én szeged színeiben indulok :D -
#15223 Jaja igen én pesti vagyok
Szóval igen arra megyek.
Én benne vagyok. Beszéljük meg:D -
#15222 Te is a budapestire? Egy fórumos találkozót összehozhatnánk. Úgyse lenne senki, aki jönne velem. -
#15221 Én is mek cm re. Valszeg Intensel.:D Ott úgyse lehet bicózni az meg legalább kényelmes:DDD -
#15220 én bépé. -
#15219 Megyünk.
Egerbe jön valaki? -
#15218 Már csak egy oldal kellene hozzá :DD -
#15217 szerdán CM...
aki nem tudná :) -
#15216 Én úgy tudom Német -
riviera #15215 Nekem a fiximen ambrosio van a single speeden meg vuelta airline4. Mindkettővel meg vagyok elégedve városi használat során. -
#15214 Outi felnire tipp valaki? Vuelta Airlines-t nézegettem, de állítólag rosszak az illesztései... -
#15213 Valaki nem tudja, hogy ezek a Heavy Tools bringák honnan jönnek? :D
bikemag-on szörnyen olcsón szoktak lenni de egy vele foglalkozó weboldalt se láttam még :DD -
#15212 Tuti nem. Jó lesz így is. -
#15211 Akkor inkább vegyél egyet egybe nem? -
#15210 Szingóst jóval nehezebb javítani, ha defektet kap, és a nagy nyomás, amit az bír max pályára kell, de városba, meg országútra, főleg itthon, nem igazán.