Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A bowdenek meg használat közben nyúlnak,fõleg ha új. Szóval annak után kell állítani. Esetleg érdemes beszerezni egy speckó fékpipát. Ilyen nagy bumszli van az elején,nem tudom hogy megfogalmazni. A lényeg az,hogy hirtelen fékezésnél,amikor tényleg szükség van arra,hogy blokkoljon a kerék,akkor harap a fék,ha meg lassan akarsz megállni,akkor engedi tövig behúzni a fékkart és nagyon jól adagolható ekkor. Én Tektro-t vettem,pár száz forint és marha jó.
Meg most cseréltem le a hátsóféket, meg újra bowdeneztettem mindent. Mikor elindultam tekerni, minden fasza, de aztán egy 10-15 km-es erdei szakasz után, ahol elég keményen használtam a hátsóféket, a végére már tövig be kellett húznom a kart, hogy fogjon. Most meg már nem tudom úgy beállítani, hogy ne is kelljen tövig behúznom és ne is fogja alap állapotban a kereket. Amúgy a fék az egy sima V fék, vmi 3000 ft-os Shimano, de az is zsír új volt, a fékpofák is, meg a bowden is, szal nem értem. És nincs 8-as a kerékben.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
1hetes átfutással hozzák mert sosincs raktáron és mindig csak rendelik, de az 1hetet tartják(ill nálam nemtartották mert költöztek, és nem tudtak számlázni, de a villa 1 héten belül feladható volt)
A többiekkel normálisan vitatkoztunk a dologról,aztán jöttél te és fröcsögtél össze-vissza.. Még szerencse,hogy mi lázadunk és mi mélyítjük az autósok és a bringások közt az ellentétet.
A kedvedért leírom újra. Az a kerékpárút (ami mint írtam egyébként nem is biztos,hogy hivatalosan az)nem alkalmas arra,hogy országútival közlekedjek rajta,csakis ezért mentem az úton! Nem heccbõl,vagy hogy kibasszak az autósokkal.Azt is írtam,hogy ahol van rá lehetõség inkább nem az úton megyek. Tegnap eltekertem tõlünk kb 8km-re,bringaút nem volt,így végig az úton mentem. Senkinek nem zavartam a szemét,senki nem dudált,senki nem szólított le. Se oda,se visszafelé.
Az intelligens hozzáállásról.. az talán intelligens hozzáállás volt,hogy elõször majdnem letolt az útról,majd MELLÉM ÁLLT,BESZÓLT és továbbhajtott? Ez egy felelõsségteljes viselkedés ugye? Amit idéztél azt pedig nem mondtam ki,csak szívem szerint ezt mondtam volna. A kettõ között van kis különbség
Kicsit nehéz de kit nyom😄 (2,4kiló)
Visszaútja fasza mozgása álompuha
És a visszaút állítása is szépen érezhetõ(tehát a legpattogósabb vissza meg a legpuhább erõteljesen eltér egymástól) mindkét szárban állítható az elõfeszítés és bal szárban a visszaút
Az elõfeszítésállítás is jó😄
Szal nekem kvára bejtt jobb nemis kell😄
Mozgása nekem jobban tetszik mint a manitou stance static-é(bocs RAIN😄😄)
ÉS koppantani lehetetlen(mindig marad egy 1-1,5 centi benne) éspuha😄
Suzal nekem így pár alkalom után nagyon bejött😄
Jah fehérbe jól néz ki😄
Adonizálás(fekete szín) kopik a becsúszóról de több hátrány nincs eddig nekem
Pedig baszódtam vele egyet de semmit nem változtatott rajt😄
MJ rulz Pink Team The Only One
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
kicsit mindenki elbeszélt a másik mellett, és hoppá meg is van balhé.
ha elvárjuk az autósoktól, és a gyalogosoktól, hogy úgy tekintsenek ránk, mint egyenrangú közlekedõkre, és ne mint szarfaszú utálnivaló rohadékokra, akkor bizony nekünk is tenni kell érte. olyan sok barom ember van autóval, motorral, és bringával is, hogy az hihetetlen. nem kell leakadni rajtuk, elõfordul.
próbáljunk úgy közlekedni, hogy megtaláljuk az optimális viselkedési morált a CSAK AZÉRT IS MERT JOGOM VAN és a JAJJ MINDENT AZ AUTÓSOKÉRT között. és akkor talán egy szép napon megtörténhet az, hogy normálisan állnak hozzánk, és nem szabálytalankodnak velünk szemben.
illetve: #13440
és nem utolsó sorban, attól mert páran neked adtak igazat, és csak ketten mondtunk ellent, nem ad igazságot, csak támogatást. ami egy bringás fórumon nem egy nagy kunszt, nosza próbáld meg egy autós blogban, ott vajon hányan adnak neked igazat.
és a többi vélemény KRESZ-tõl függetlenül fenntartom, akár lehet közlekedni keróút mellett (megalol, valaki tegye már fel a kezét aki látott kicsiny hazánkban párhuzamos keróutat, thx), akár nem autóúton (fõútvonalon biztos hogy engedélyköteles), maradjunk annyiban nem segítetted autósok és kerósok közötti baráti viszony kialakítását, és ráadásul ez a hozzáállás még mindig fail részemrõl, hogy baszod, más is megy ott. meg jogom van hozzá. de ezt már leírtam, ha annyiból nem érted - #13439, sajnálom.
azt meg hogy "amíg csuszi és a többség így gondolkozik" különben sem értem, hogy érted???? kinek ártok én a gondolkodásommal? mert te ártasz a hozzáállásoddal, akár jogod van a használatához, akár nem. én meg akár feleslegesen megyek a keróúton, és feleslegesen kerülöm a konfrontációt autósokkal gyalogokkal szemben, akár nem, normálisabb közlekedési kultúrát eredményez.