22335
11330766891279474906.jpg
  • SrAta
    jah hát ezt az excenteres vacakot kézzel soha nem fogom annyira meghúzni, mint az anyás cuccot...
  • dx
    most épp az a problémám nekem is,hogy nem lehet eléggé beszórítani a gyorszárat(elöl),bár én ezt az elmozdulást nem tapasztaltam,amit te írtál,szerintem egy másik tengely fog csak segíteni.
  • SrAta
    és a nem csúszópapucsos vázra vmi 5let, hogy stabilabban maradjon a kerék, és egy aszfaltra ferdén leütésnél se billenjen ki?
  • dx
    csúszópapucsba ne akarj gyorszárat. nem tartja és értelmét veszti.
    gyorszár helyére lehet 10est tengelyt.
  • SrAta
    és valakinek vmi ötlet arra, hogyha átlós terhelést kap a kerék ne essen ki, vis h ne billenjen ki a papucsból (nem csúszópapucsos) és az a gondd h akármennyire megtépem ha odavágom nem nagy erővel leold a gyorszár vis megvan tépve csak a kerék jön ki a helyéről...
    tipp????
  • SrAta
    oks:d mjuk cska akk lesz téma ha elviszik a vázat és veszek újat:d addig nemtéma mert nincs csúszópapucs:D
  • Mark007
    Vagy anyás, vagy shimano gyorszár.
    Ugyanezzel szivtam, gyorszáras agy, csúszópapucs.. Novatec zárral csúszkált összevissza.
    Shimano zár viszont tökéletesen megfogja, csak erősen kell meghúzni.

Szóval, szerintem mielőtt "barkácsolsz", próbáld ki vele majd.
  • bardocz
    Szerintem be lehet.
  • SrAta
    gyorszár helyére belehet olyat varázsolni?:D v új agy kell?:S
  • bardocz
    Anyás kell hozzá.
  • SrAta
    Am csúszópapucsos vázat lehet használni gyorszárral, vagy ajánlott az az anyás, 10mmes tengelyes megoldás???
  • bardocz
    Ezt nevezem én merev hajtóműnek.
  • SrAta
    jah lehet..XD előbb pénz kéne...XD am ha elmegy a váz 30 körülért, akkor egy Commencal Absolute CG lesz:D
  • dx
    hát ha kipróbálnál mást is,nem csak 4x-t szeretnéd csinálni,próbálj ki valami jó kis vázat (ne umf és tsai). egyből könnyeben fog menni minden,mondjuk ezt te is érzekelted már,ahogy olvastam amit írsz. nem mellesleg a 4x is jobban fog menni egy olyan vázzal,aminek jó a geoja.
    (nincs magasan a súlypont,nem zavar a felsőcső,rövidebb hátul stb)mert ez a kona nem 4x,dirt,street specifikus)
  • DJ RX7
  • SrAta
    igazából az h nagy még nem vettem észre túlzottan, csak amikor átkell lépni pl ma amikor a footjam vp-t próbálgattam.... a geo meg bunnynál meg hasonlók jönnnek ki, pl egy umf sokkal olyanabb h hátraesek....
    Ez meg középen van se előre se hátra...:P four crossra jóó:D
  • dx
    hát four crossra se ,szerintem. mit kell ott tartani? . ez a váz max arra jó,hogy egy kisebb méretű ember/gyerek tekerjen vele,amire persze nem feltétlenül kényelmes.

• SrAta
    azannyyaaaa....
    flatlandesek figyelmébe ajánlom...:D
  • repvez
    bringás tükök 1
    2. rész.

Itt a "fejlett " világban meg százezreket költünk egy bingára és csak egyféle stilusra használjuk öket
    Pedig a régi csepellel is mindent meg lehet csinálni ha tud az ember.
  • SrAta
    a hátsó 5letet meg köszi:D eddig csak dabombot láttam 6500ért az emg sok:D
    ien meg van győrbe 2500ért:D
  • SrAta
    középre egy szétszedett hussefelt hajtás van szal most csak 1 32T tányér van rajt:D
  • SrAta
    four crossozni jó mert könnyebb tartani, de ez amit próbálgattam nem az igazi... nehezen megy át a lábam felette:S
  • dx
    ezt akartam írni neked,hogy ez az m-es váz nem éppen ideális arra amire használod.
  • SrAta
    jah csak az a cinkes, h nem csúszópapucsos, és kitud esni a kerék, ha pl vápéból ferdén ér le és odabaszom...:S meg olyan a geoja h nem igazán lehet vele manuálozni meg hasonlók, de igazából a legnagyobb gondd h nekem kvaanagy az Mes váz....
  • DJ RX7
    sztem 35000-ért kicsit sok érte.
    amúgy szerintem ne add el. nyüstöld ezt.

veszel rá ilyet középre valami más hajtást és meg is van.
  • SrAta
    Srácook!:D
    Vmi újat is ki akarok próbálni, ill most jobban tetszik ez a streetes dolog, oda meg ugye acél kell:P
    Így eladó lett a kona vázam:P
    esetleg valakinek?????:D
    KONA SHRED 2008 M
    Sztem 35 000FT korrekt, de alkudni lehet:D
    Persze értelmes kereket között:P
    Esetleg valakiii?:P
  • SrAta
    Csaknektek csakmost:P Délelőtti szösszenet:P
    Footjam Tailwhip próbálkozások:P

• imretamastakacs
    Sziasztok!
    Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék jövőre egyesület keretek között xc versenyekere járni. É-Mo-on lakom, itt a környékünkön az Ózdi Kerékpáros Egyesületet találtam. ( www.ozdike.hu ) Tudtok róluk mondani valamit? Ismertek olyanokat akik benne vannak? Előre is köszönöm!
  • Mark007
    Hát, aza baj, hogy azt nem tudom. Mert a váz vöröses, szal sötétebb inkább. De azthiszem ez lesz. Csak kéne bele még valami fehér. Ami lehet hogy a kormány bandázs lesz..nah mindegy, majd lesz valahogy. :)

Outi vázat hol lehet venni? Mert nézegettem, de vagy 100e csak a váz, vagy még több.
  • SrAta
    ha a piros tónusa stimmel akk a fehér felni, fekete küllő piros anya kvaajóóóóóóó:D ha a 2 piros ugyanaz:D
  • SrAta
    nem:D
    összesen volt neki 7k, de 3,5 k lett vna elv posta nélkül... csak így jött ki... fasz volt a gyerek amikor feladta, rain meg nem volt otthon és nem ő vette át:S
  • Mark007
    Akkor fizettél érte 11500-at? :O Annyiért nem acerát kaptál volna, újan.
    #15246 valaki?
  • Máté94
    7e FT?:o
    Te normális vagy? :DD
    Annyiért már használt 2010-es Deore is van :DD
  • Rainbow15
    7k-ért sikerült vennem egy használt Acera hátsóváltót :D
    Sikerült a másikoldalon 4500 Ft-os postaköltséggel feladni, és sajna nem én voltam otthon, amikor át kellett venni, ugyh megszívtam.. Most persze nem válaszol a gyerek mail-en, nem is tudom miért...
  • SrAta
    yeahhh:D
  • DJ RX7
    lejött bzmeg :DDdd
  • DJ RX7
    nem örülök neki, mert le szeretném szedni mert láncfeszítőt tennék a helyére.
  • SrAta
    örülj neki h fennvan...xD ugyanilyen fület törtem el már 4et:D most acélból reszeltük ki rainnel a felét:d am én pl befogtam amikor törött volt satuba és lejött:D:D:D
  • amdopteron
    Halli valaki nem tud nekem segíteni elmondom a gondom:)!
    Van egy kerékpárom és a vázat megszeretném tartani na már most nekem sima menetes első villa meggy bele, és szeretnék bele rakni egy komolyabbat!
    Valaki esetleg nem csinált még valami hasonló megoldást vagy valami ötletet nem tud nekem adni!?
    Meg köszönném vagy ha esetleg valaki foglakozik ilyen villa átalakításával akkor megbeszélhetnénk egy árat és megcsinálhatná!:)
  • DJ RX7
    először úgy kezdtem de úgy sem sikerült.