Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nem kamu. Szimplán tud a srác.
Vaxi
nem hiszem, hogy kamu lenne.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SrAta
áá ésezt 7-8 bárra fújt kõkemény kerekekkel csinálja, ami olyan széles mint az ujjam.
Ez vagy kamu vagy valamit nagyon tuda srác...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Bazdmeg,lol...

Ezt nem hiszem el,nagyon durva a csávó! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bardocz

Ezután nem nagyképûség azt mondani, hogy a kelly's össztelós vázával bármit meg lehet csinálni.
Láttam már valamikor millás kategóriába tartozó bringát 500k környékén árulni. Csupán azért, mert a boltban áll vagy 3-4 éve és már akkor sem volt új modell. Egy össztelos Trekrõl beszélek.
Ezek a Kelly's vázak pedig egyáltalán nem rosszak. Egy jó rugóstaggal összepárosítva remek bringát lehet rájuk építeni.
Valószínûleg valamelyik nagyker nyakán maradtak garanciális készletként. Most pedig modellváltás miatt kisöpörték a raktárat.

gordon 24
Hát cc váz, tehát örültködni nem szabad vele! Arra hogy tekersz meg enyhén lejtõzöl vele jó.. De természetesen nem egy top dolog.

Downhill!!

SrAta
hmmismerõs csak nekem a váltó felszokott tekeredni a vázra...
Részvétem...😞
CSütörtökön lesz bicó ha mindenigaz😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Tehát ez nem egy szar váz amúgy? Olyan furcsa, hogy ennyiért adják😄
Máté94
Ily.......:/
<#szomoru1>
Na bazmeg,leszakadt a hátsó váltóm...

Mentem fel a dombon,kiálltam a nyeregbõl,hirtelen fékezni kellett. Lecsúszott a mutatóujjam a fékkarról,így véletlenül váltottam egyet lefele az elsõ váltóval,de nem vettem észre. Fékezés után gurultam 1-2 métert majd megint kiálltam a nyeregbõl és teljes erõbõl rátekertem. Nagy csattanás,váltott az eleje nézek le,láncot húzom a földön. Nézek hátra,hátsó váltó jön utánam. Kurva jó volt,tolhattam jó 3km-ert,el is késtem edzésrõl.....:S

Még szerencse,hogy van egy régi Alivio váltó valahol a sufniban,ideiglenesen jó lesz. Balaton-körre beszerzek egy Deore-t,meg kell cserélnem láncot,meg hátsó gumit.
Rohadjon meg.....<#szomoru1>

Nem azt írtam hogy sz@r hanem hogy nem venném meg 😄 Jelenleg van egy nagyon jó merev vázam és itt a városban + néha kis terepen nekem megfelel .De jövõre biztos veszek 1et, mondjuk én KTM-re gondoltam .

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

SrAta
Csütörtökön jön az új váltófül😄

SrAta
kössz😄

gordon 24
Eurosport 2-n.

De igen😄

Downhill!!

SrAta
Eurosporton adják?

SrAta
kössz😄

gordon 24
Többet nem keresek😄 Meg jóbb lenne bele levegõs tag, meg ugye figyelni kellene a szem távolságot, de az a lényeg, hogy simán lehet venni hozzá.

Downhill!!

gordon 24

Downhill!!

gordon 24
Használtan tudsz venni olcsón, de ebbe a vázba egy 30-40 körül simán tudsz venni használtat.

És azért 70ért egy ilyen váz nem szar😄

Downhill!!

Mégsem vennék xD egy rugóstag nem 2 forint ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Akciós 😄 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gondolom már régóta a nyakukon lehet ... és el akarják adni. Ha lenne pénzem én vennék egyet de csak kímélõs dolgokhoz .

gordon 24
Most Szombat vasárnap 4x szombaton Dh vasárnap leogangból.

Dh vasárnap 14:00 4x nem tom..

Ide is ki akarok menni majd idén😄

Eddig jól állok😄

2 Maribor
2 semmering😄 És még hol a nyár vége hehehe😄

Downhill!!

bardocz
Az, hogy nincs benne rugóstag, sokat csökkent az árán biztos, de gyanúsan olcsó😄 Meg már így is kõnehéz, 3 kiló lenne kb rugóstaggal, ami nem kevés.
Mark007
Kicsit olcsó..kicsit nagyon.
Merev vázak is drágábbak általában 😞

bardocz
Ha megnyerem a lottó 5-öst, akkor majd megmondom. ;o)

SrAta
Mikor lesz DH világkupa közvetítés mostanában a TV-ben?

SrAta
nem csak azt a +100 000et nem éri meg a DT😄

Tehát akkor szerinted a FOX-nak jobb mozgása van?

Nem is meséltem nektek.
A minap volt szerencsém megtapogatni, megnyomkodni egy vadi új DT Swiss XC villát. A pontos típust nem tudom, de igazán szép darab. Carbon kompozit külsõ szár, kormányra szerelhetõ lockout. 1,2-1,3 kg között van a súlya a lockout karral együtt.
A vicces az egészben, hogy a srác még ezt is nehéznek találta. Persze akinek egy full carbon Trek Top Fuelje van, annál magasan van a mérce... ;o)

Mondtam neki, hogy szép-szép, de én inkább maradok a 120 mm-is 15 QR-es Foxomnál. :o)

I.C.ram
Tudtok nekem ajánlani jó elsõ lámpát max. 5k-ig? Olyan kéne, amivel én is látok, és nem csak engem látnak.
greg benz
Áh,amilyen seggfej még a postára sem szivesen menne el😊 Meg van jobb dolgom is,mint gyökereket szivatni

Gladiator
Vagy szopasd be. Hívd el egy másik városba, mondd, hogy fizeted az utazási költségét, azt ne menj el a "talira"😄

Máté94
Ja igaz😄D
greg benz
Hát jah,ez van.. nem tehetek róla,hogy egy f*szkalap az eladó.
De másik mail cimrõl még nyugodtan megvehetem😄D

Máté94
<#wow3><#wilting>
Akkor elszalasztottad az egyik esélyedet😄
greg benz
Ennek irtam,majd válaszul kaptam egy kedves levelet,hogy pofátlanul felhasználtam a képét a hirdetésemhez az engedélye nélkül (ugyanis késõbb feladtam bikemagon egy hirdetést,hogy keresek 105ös fehér fékkart,és a képek közé betettem ezt is),válaszul kiröhögtem és közöltem,hogy inkább dugja fel magának a fékkarját akkor😊 (ezt így most tömören irtam le amúgy)

Máté94
greg benz
Egyrészt nem akarok fékváltókart (nekem tökéletesen megfelel a mostani vázra nyúlós módszer is),másrészt az kb. 5x annyiba kerülne

Máté94
Fékváltókar nem lenne egyszerûbb?😄
greg benz
Hali!

Shimano 105 (BL-1055) vagy 600 SLR fékkart keresek párban,kizárólag fehér színû érdekel!
Mindegy,hogy használt vagy új,ha szép állapotban van megegyezünk.
Érd.: [email protected]

Ok, megnézem amit javasoltál.Kösz.
SrAta
merre szalajt? felfele ugrik vagy lefele? ha lefele akkor a váltókarnál feszíts a bowdenen ha felfele akkor lazíts. A feszességet és a végállásokat is nézd meg. illetve legfõképp azt, hogy a váltófül és váltókanál egyenes e?

hát aki ilyen kormányt meg felnit használ dh-ra...
azzal a bicoval max városban lehet tekerni,tehát érdemesebb valami kényelmesebbet venni v outi.

Én óvatosabb lennek azzal a vásárlással.
Tökig leengedett ülés, DH kormány, DH felni és 2.35" szintén DH-ra való külsõk. Mindez egy XC vázzal és villával összetársítva. Gyanúm szerint a bringa kaphatott rendesen a használat során.
Csak egy jó alapos szemrevételezés után mernék nyilatkozni arról, hogy valóban megéri-e az 50k-t.

Bõven megéri az 50k-t szerintem.

zoli: Lehet,hogy egy kicsit állítani kéne a hátsó váltón,ha az nem,akkor lánc lesz a ludas.

Hali! A problémám a következõ: néhány seb.fokozatban a hátsó váltó kanala elkezd fel le mozogni kb 1-1 cm-t és néha szalajt is, kicsit recseg is. 3500 km van a gépben, a láncot mindig olajoztam, meg tisztítottam, nem tekertem eröltetve, állva. Létezik h megnyúlt volna? Nem látom a fogaskerekeken, h el lennének kopva. Mit tegyek?
Srácok lenne egy gyors kérdésem.
A múltkor kinézett KONA-t sikeresen elmulasztottam de találtam mást.
Errõl mi a véleményetek? Megéri azt az 50K-t?

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

õõ..ja 😄