Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ez vagy kamu vagy valamit nagyon tuda srác...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ezt nem hiszem el,nagyon durva a csávó! <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ezután nem nagyképûség azt mondani, hogy a kelly's össztelós vázával bármit meg lehet csinálni.
Ezek a Kelly's vázak pedig egyáltalán nem rosszak. Egy jó rugóstaggal összepárosítva remek bringát lehet rájuk építeni.
Valószínûleg valamelyik nagyker nyakán maradtak garanciális készletként. Most pedig modellváltás miatt kisöpörték a raktárat.
Downhill!!
Részvétem...😞
CSütörtökön lesz bicó ha mindenigaz😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mentem fel a dombon,kiálltam a nyeregbõl,hirtelen fékezni kellett. Lecsúszott a mutatóujjam a fékkarról,így véletlenül váltottam egyet lefele az elsõ váltóval,de nem vettem észre. Fékezés után gurultam 1-2 métert majd megint kiálltam a nyeregbõl és teljes erõbõl rátekertem. Nagy csattanás,váltott az eleje nézek le,láncot húzom a földön. Nézek hátra,hátsó váltó jön utánam. Kurva jó volt,tolhattam jó 3km-ert,el is késtem edzésrõl.....:S
Még szerencse,hogy van egy régi Alivio váltó valahol a sufniban,ideiglenesen jó lesz. Balaton-körre beszerzek egy Deore-t,meg kell cserélnem láncot,meg hátsó gumit.
Rohadjon meg.....<#szomoru1>#szomoru1>
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Downhill!!
fox vanr
Downhill!!
És azért 70ért egy ilyen váz nem szar😄
Downhill!!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Dh vasárnap 14:00 4x nem tom..
Ide is ki akarok menni majd idén😄
Eddig jól állok😄
2 Maribor
2 semmering😄 És még hol a nyár vége hehehe😄
Downhill!!
A minap volt szerencsém megtapogatni, megnyomkodni egy vadi új DT Swiss XC villát. A pontos típust nem tudom, de igazán szép darab. Carbon kompozit külsõ szár, kormányra szerelhetõ lockout. 1,2-1,3 kg között van a súlya a lockout karral együtt.
A vicces az egészben, hogy a srác még ezt is nehéznek találta. Persze akinek egy full carbon Trek Top Fuelje van, annál magasan van a mérce... ;o)
Mondtam neki, hogy szép-szép, de én inkább maradok a 120 mm-is 15 QR-es Foxomnál. :o)
De másik mail cimrõl még nyugodtan megvehetem😄D
Shimano 105 (BL-1055) vagy 600 SLR fékkart keresek párban,kizárólag fehér színû érdekel!
Mindegy,hogy használt vagy új,ha szép állapotban van megegyezünk.
Érd.: [email protected]

azzal a bicoval max városban lehet tekerni,tehát érdemesebb valami kényelmesebbet venni v outi.
Tökig leengedett ülés, DH kormány, DH felni és 2.35" szintén DH-ra való külsõk. Mindez egy XC vázzal és villával összetársítva. Gyanúm szerint a bringa kaphatott rendesen a használat során.
Csak egy jó alapos szemrevételezés után mernék nyilatkozni arról, hogy valóban megéri-e az 50k-t.
zoli: Lehet,hogy egy kicsit állítani kéne a hátsó váltón,ha az nem,akkor lánc lesz a ludas.
A múltkor kinézett KONA-t sikeresen elmulasztottam de találtam mást.
Errõl mi a véleményetek? Megéri azt az 50K-t?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D