22335
11330766891279474906.jpg
  • greg benz
    Sziasztok!

Pár eladó cumó,hátha érdekel valakit
  • Máté94
    Van benne potencia szerintem.
  • Danyi95
    Elég fura! :D
  • Spongya08
    Az túl egyszerű lenne :D:D
  • Máté94
    Akkor miért nem veszel ilyet?
  • miki10
    igy nézz ki a váltó

IMG]http://ebike.hu/images/products/1c5e4bd332e01ceabed7c664f18de32cf122f0b479ee1042.jpg[/IMG]
  • miki10
    igen arra gondolok szeintemXD ilyen kör alakú és újjal kell le és fel tekerni egy kart.
  • Máté94
    Nem arra régi kör alakúra gondol ami még a SIS váltóhoz való volt?
  • Mark007
    Pontosan mire is gondolsz? Ilyen váltókarra?

Ha igen, akkor függ attól is, hogy előre, hátra, hány sebességes..
  • miki10
    Sziasztok!

azt szeretném kérdezni h nekem a bicajomon letört a Hüvelykujj-váltókar és kiszeretném cserélni és neten nem nagyon találtam rola, az lenne a kérdésem h olcsó Hüvelykujj-váltókar menyi kerül kb? és egyszerű lecserélni itthon is? meg h azt párba adják és ahoz kell cserélni a bowdent is?

válaszotokat előre köszi
  • Spongya08
    Mostani, a kulacstartó kicsit sutául áll:) mert hegesztve lette mert az előző bringámmal zakóztam és eltört,kedvem meg nemvolt másikat venni:)
  • SrAta
    őő beáztatod mosóporos vízbe egy jó 5-6 órát aztán fogsz egy sima mosogatószivacsot teszel rá mosóport és addig dörzsölöd, amíg ki nem jön!
    Reméld h nem bolyhosodik ki, de elv így nekem kijött pl a fehér kesztyűmből.
  • Spongya08
    Nemrossz:))

Fiuk, segítséget szeretnék kérni pénteken délután a biciklimre raktam a pulóverem amit most kaptam, amit sajnos lefújt szél és a láncra esett,ezáltal olajos lett.
    Mivel birnám kiszedni belőle??
    Anyám már kimosta de elsőre nem jött kibelőle,remélem van erre valami amivel kijön belőle,mivel most kaptam és jólenne ha nem olajosan kéne járkálnom vele.
    ELőre is köszi.
  • RS

• Spongya08
    Hátmeg mondjuk ki hogy gáz:DDD
    Hordják csak a sepregetők:Dén nem szivesen veszem fel sosem, sőt mivel lakotterületen kivűl nem nagyon bringázok este igy nemis kell:)) belterületen lámpám van a bokámra szoktam tenni a fényvisszaverőt aztán csumi:))
  • Mark007
    Hát..nem hiszem, hogy azért kérdi, mert hordani szeretné..:)
    Olyan mint egy vitorla...
  • Spongya08
    Belterületen is hordhatod szerintem nem büntetnek meg érte:))
  • DJ RX7
    köszi a gyors választ
  • pauly
    Csak lakott területen kívül kötelező éjszaka,vagy rossz látási viszonyok között.
  • DJ RX7
    biztonsági mellény kell este vagy elég a lámpa előre, hátra?
  • Spongya08
    Csumi!
    Elég rég óta nem irtam, azóta a bringám kapott pár használt dolgot pl: másik kormányt,stucni,hajtókart.
    Én tnap előtt kaptam egy Zebras shimanos cangás gatyát, ma pedig egy hosszú ujjut meg egy bringás pulcsit is:DD
    márcsak egy másik ülléskell ami vékonyabb fazonú :DD
    Majd teszek képeket csak retek idő van nem cangázgatok most, nincs sárvédőm aztán hót saras leszek mire valahova oda érek xDD
  • SrAta
    oks énis előbb megpróbálok bevadászi egy XT-t vagy XTR-t:D de ha nincs akk amrad ez:D
  • Mark007
    Hasonlónak néz ki. De kitudja.
    Én kipróbálnám előtte :)
  • SrAta
    Az ugyanaz mint az XTR nem? legalábbis ezis belső mechanikás cucc, csaképp novatec....
  • SrAta
    kínaiak...:D kituggya mitkaptak enni:D:D:D:D
  • Mark007
    Néha úgy elbeszélgetnék egy-két tervezővel.
    Most a mongooseon lévő tektro féket állítottam be. persze szétesett. összerakni meg.. sztem 3 kezű emberek rakják össze. Vagy ilyen "ócsó féket vettél, szenvedj vele" mottóval tervezték meg..
  • Shep
    Ja igen az lemaradt, hogy minden alkatrész alig használt.
  • Shep
    Ki lett cserélve pár dolog a bringámon és érdekelne, hogy ti mennyit adtatok volna ezekért?
    Shimano Deore ST M563 váltó és fékkarok
    Bike Positive acél V fékek
    Dupla falu felnis kerekek (Grünert Dynamic van ráírva)
    új fogaskeréksor elöl hátul, új pedál (ilyen gumis jól tapadó)
    normális sárvédők
    új nyereg ha minden igaz valami zselés akármi
    kormányszarvak
  • SrAta
    am nekem is novatec van és az tartja gyengén a kereket, pedig gumikalapáccsal is ütöttem már ráXd de kevés azis...
  • SrAta
    remélem árulnak külön XT,XTR gyorszárat, akár első hátsó szettben akár csak hátsó, de remélem nem csak aggyal együtt adják....
  • Mark007
    Nekem XT van akkor, de szerintem azon kivül, hogy nincs rajta nagy X, ugyanolyan :D
  • Mark007
    Remélem a zár megoldja majd.

Más: Hátha valakit érdekel:
    Eladó egy Mongoose Rockadile bringa. Jó állapotban van, promax tárcsafékek, truvativ blaze hajtás. Nem egy csúcsbringa de nem is az alja kategória :)

• SrAta
    Gyorszár technológiák
    Itt is a shimano XTR-re írják, hogy erős tartás stb...
  • bardocz
    Lehet venni kéne ilyet, bár semmi gondom a mostanival egyelőre.
  • SrAta
    az igeeen:D
    nekem fékezésnél meg seholsincs gondd... egydül ez a ferde leütés gyilkolja...:S
  • Mark007
    Nekem rosszabb volt..
    Csak hátsó fék volt. Ha meg fékeztem, akkor a tárcsa csavarta a kereket, és nekinyomta a váznak egy időután. :)
    Minden boltban azt mondták, hogy iparis agyban nem lehet tengelyt cserélni.. Már majdnem agycsere volt, aztán végső megoldásként jött a shimano :D
  • SrAta
    köszi:D
    1 próbát megér:P
    Hááátthaaa megoldja a kerék kiesési gondomat... de ez így átok... ha 60°ba érkezik ferdén a hátsó kerék, már akkor is kifordul:S
  • Mark007
    XT, XTR.
    Tudtommal nem drága, 1-2e MAX. Én használtan kaptam haveromtól egy ezresért. Kérdezd meg boltban esetleg.

Máshogy működik mint a normál, legalábbis úgy tünik, szóval sztem ebben rejlik az erőssége.
  • SrAta
    és a shimanonak melyik gyorszárával érdemes foglalkozni, és az emynnibe kerül???
    Köszi
  • Mark007
    Tény, hogy az anyád megoldás a legerősebb.
    De biztos van bringás ismerős, és csak van olyan, akinek van shimano zár.
    Próbáljátok ki. 10szer erősebben tart, mint a "normál".
    A novatec-et kalapáccsal ütöttük rá, úgy is csúszkált.. Shimanot ráhajtottuk, és meg sem moccant..

Egy tengelycsere kicsit bonyolultabb :)