Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzétek meg milyen betét van benne. Lehet túl kemény. Így nem lassít csak súrlódik ezért melegszik túl. Vegyetek bele puhább betétet. Hamar kopik, de nem melegszik annyira.
A nagyobb tárcsa is lehet jó megoldás, de egyelõre ezt próbáljátok ki.
A máisk. Egyetlen tárcsaféket nem lehet a végtelenségig húzni. Én is ha jövök le egy 5km es pályán nagyon sok olyan hely van ahol hiába durva meg stb nem fékezek. Nem lehet azt, hogy 5km-et behúzott fékkel jössz. Nincs olyan fék ami azt kibírja. Csak akkor kell fékezni ha feltétlen szükséges.
Downhill!!
Más: tegnap a 4x-nél egyik srác Yeti-je mennyire durván nézett ki. Legjobb bicó volt aznap, amit láttam.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
picit csavarja az tuti...
Ami bicóval mentem és Dart 2 volt benn azt nemtom mér deén úgyéreztem hogy egy Mx4 es is csavarja a 180as tárcsával😄 pedig az bowdenes😄 de lehet cska én éreztem így...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Haverom akar venni egy 185-ös tárcsát a Juicy3-hoz,mert állandóan túlmelegedik,fékbetét is állandóan kitükrösödik neki,úgy véljük,hogy egy 185-ös tárcsa megoldaná a problémát...
A teleszkópomat azért is szedem szét hátha megtalálom a kotyogásra az orvoslást
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne ezt a problémát akár csak ideiglenesen megszüntetni?
De Gee is mit ment iszonyat durva.. Én Lahikonnenek drukolok egyébként😄
Pont olyan bicója van mint nekem😄 Intense-is Marzocchi is😄 Csak mindenbõl a legjobb legujabb😄 És kb dupla annyit ér de pont olyan😄
Downhill!!
Nemsemmi amit Minnaar ment középen😄
köszönöm a válaszokat
Szóval adapterestül!
Downhill!!
Eljött az idõ hogy kitakarítsam a dzsuvát a teleszkópomból
Csak az a gond hogy fent van a tárcsa
Ezzel szeretnék tanácsot kérni mi lenne a praktikusabb.
Ha csak a féket veszem le vagy ha leveszem adapterrel együtt?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Valaki nem tudja mitõl lehet?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Csapattak a srácok rendesen😄
Jah szegéy srác elég rendesen széttörte a lábát:S
Azt a gyerkõcöt nagyon sajnáltam szépen széttörte a lábát szegény.
Holnap DH remélem jó lesz az is.
Downhill!!
Nálunk a versenyen is csak simán egyensúlyoztak...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ez a villa a Duro?😄 Mert itt van raktáron. 😊
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
katt
Downhill!!
Holnap pedig 12:30 tól lesz valami. Utána pedig 14:00 tól több mint valószínû hogy DH!
Leogang a helyszín. Nagyon durva hely😄
Downhill!!