Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nem volt kicsit sok az a belélegzett higító gõz? ;o)
és csomó van ami ugyan az csak máshogy van cimkézve, ja és persze el lehet adni drágábban mert " ide bizony ez kell nem az " közben az ez meg az az, az ugyan az 😄
u dont have to listen anybody else but me
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Gyógyszertárakban lehet kapni.
Szerintem motoros boltban is lehet kapni, majd lemegyek és megnézem
Köszönöm a választ
Ha nem féktisztító spray-t használsz ajánlott a fékpofákat kivenni és finom csiszolópapírral megcsiszolni meg a tárcsát is!
És utána leönteni lakkbenzin hígítóval!
Mert az nem szedi le normálisan!
A körömlakklemosós ötlet mûgyanta alapú pofánál nagyon ajánlottan FELEJTÕS!! Mert a mûgyantát oldhatja a körömlakk lemosó!
A Féktisztító spray a legjobb!
Én mondjuk eddig mindig kölcsönkértem egyik rokontól, de lehet venni praktikerbe meg egyéb helyeken!
Nekem olyan volt aminek a doboza sárga-szürke-kék és egy vörösen izzó(narancssárga) fék van rajt!
Nekem az bevált.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Autóhoz lehet venni féktisztító sprayt! Az faszán leviszi és egy jó 5 perc intenzív használat után jobb a fék mint újkorába!
De a Lakkbenzin hígító is tökéletesen bevált nekem!
De a féktisztító spray kényelmesebb!
Csak ráfújod megvárod míg megszárad(elpárolog) aztán lefékezed róla a dzsuvát amit feloldott😄 ennyi😛
Kipróbálom
Köszönöm a válaszokat
Ráfolyt egy kis olaj a tárcsámra
Próbáltam lepucolni de nem sokat ért
Nem tudtok valamit amivel le lehetne szedni?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Az Intensenel meg kb 2.5 méter😄 Mert végig abban kell lennie. Nincs bontva sehol.
Szóval ott már fékbovdenházzal kuka a váltás😄 Pont most cseréltem emiatt.
Vettem hátra országúti sort, és egyszerûen nem bírtam beállítani. És lecseréltem a házat lásd csodát😄 Úgy vált mint szél😄
Downhill!!
nekem is úgyvan már párszáz kilómétere😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Az viszont 100% hogy 2 fajta létezik.
Az egyik a fék bovden ház: ha elvágod, spirálisan van benne a drót. Ezért ha ezzel kötöd be a váltót pontatlan rossz lesz a váltás, hiszen a bovden összetudja húzni a házat.
És van a váltó bovdenház: ebben ha elvágod hosszanti irányban van a drót, és ez vékonyabb is mint a másik. Ez kell a váltóhoz, mert nem tudja az elõbb említett összehúzódást megcsinálni.
Szóval lehet erre a gondoltak😄D
Downhill!!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Balee, ott kezdõdik hogy 180centihez egy 20.25-ös váz. hát nem a legjobb, ugyan streeten rövidebbet szokás használni, de mégsem ártana egy nagyobb váz.
a wtp-k jók, nekem is az van.
nem mondom hogy fullpro, de mondjuk egy wtp bicaj apróságait lecserélgetni éclat-ra,
az már fulltimepro színvonal 😊
a magyar top bmx-es bagázst is az og szponzorálja, és mindenki alatt wtp-éclat kombó csücsül, izé gurul.
szóval ez már bmx, ajánlani tudom. ha vigyáz rá akkor hosszú távon is jó szolgálatot tesz majd.
bár ez ugye az alsókategória, ahol mind anyaghasználatban, mind technológiában elmarad a drágább bicikliktõl.
érdemes lenne megnézni hogy vannak-e 2009-es darabok, és ha igen melyikek, elvégre azok sem rosszabbak, mégis olcsóbbak 10-20e forintal.
ha ezt belekalkuláljuk akkor egy pár hónapja még 100.000-es biciklit vihetne el 80-85ért, és ami nem egy kezdõ bicaj, hanem fullcromo váz-villa-kormány, pivotal ülés, széles kormány, duplafalú felnik stb.
szóval kezdésnek belekóstolásnak ezzel nem fog csalódni az biztos, és késõbb ha megteszik neki akkor egy jó alap a fejlesztésekre, mivel minden alkatrésze kompatibilis a pro termékekkel.
ez mondjuk egy mongoose-ról nem mondható el 😊
Neves gyártó!
VRSDM-nek WTP Trust BMXe van (talán).
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Amúgy nem értem én se miért nem szeretne használtat.
Én közben néztem neki ezt. Szted ez jó lehet?
Esetleg tudnál ajánlani pár használtat úgy a 60K-s kategóriában?
Mert na ott szívesen csapatnék😄
Üdv Gyõrbõl😄 XD (úgyis ittvan a szomszédba😄)
elkezdtem írni hogy mi mennyit ér ezen a biciklin, meg hogy mi jó rajta valamire, vagyis inkább hogy mi nem jó rajta semmire.
azt ajánlom neki hogy ha mindenképp újat szeretne akkor célozzon meg egy 70-80e közötti árkategóriát. ott már lehet kapni normális cégek kerékpárjait, akik értenek is a dolgokhoz.
a mongoose-nak annyi köze van a bmx-hez mint ide lacháza return.
szóval.
elsõ körben.
hány centi a haverod? mire szeretné használni a bicajt? használt miért nem jöhet szóba?
Esetleg,ha akarjátok feltöltöm és belinkelem (547mb)
Haverom szeretne elkezdeni BMX-ezni és nézett ki magának egy gépet kezdésnek:
link
Szerintetek ez egy kezdõnek jó lenne? Mindenképpen újat szeretne. Esetleg valami jobbat tudtok ebben az árkategóriában?
Mit jelent a láncvonal (50 mm) a hajtómû adatainál?
De én addig nem foglalkoznék vele, amig nem folyik az olaj pl. Felesleges.
Mondjuk Vféknél és egy szar felninél idegesítõ lehet, mertha van ütés a felnibe minden fékezéskor érzed hogy lóg😄
Downhill!!