22335
-
#15449 Felhomályosítottak, hogy a csúszópapucsos vázba normális használat mellett nekem akármilyen gyorszáram is van nem fogja meg, mivel ott az kap terhelést... így muszáj 10mmes tengelyt esztergáltatnom:S
A váz csak később lesz szal még ráér:D -
#15448 nem:D
Az az akart lenni ami:D
XT a drága kicsi egyetlen agyacskád?XD -
#15447 Amúgy 11500 Ft volt :) -
#15446 Köszi szépen mindenkinek! -
#15445 Mi? :)
"XT az drága?" akart lenni, nem? -
#15444 XT gyorszárat nem próbáltad azóta se? -
#15443 XT a drága?:D -
#15442 Jó kérdés :DD
Majd az okosak megmondják :DD
Szerk: azok, ráadásul tömítettek. :) -
#15441 csapágyazott fogaskerekek? ugye-e?
nem mintha izgatna, csak régen 4-5 éve még amikor volt váltom szarvolt hogy nemvolt az.. -
#15440 Megjött az első fecske!^^
Kicsit homályos :) -
#15439 Így működhet a dolog ugye?:D
Csak mert nem túlzottan akarok tengelyt esztergáltatni.... -
#15438 Énis úgy gondoltam, hogy dobok bele egy imbusszal meghúzható tengelyt!:)
Ilyent:
-
#15437 Boldog szülinapot Gordon!:) -
#15436 HBD gordon :) -
#15435 Csúszkálni fog össze-vissza, és nem tudod majd eléggé megszorítani, legalábbis fórumos tapasztalatok alapján. -
#15434 Egy olyan kérdésem lenne, hogy a csúszópapucsos vázba, amibe 10mm-es tengely ajánlott hátra belemegy gond nélkül a gyorszáras agy? -
#15433 Pirosban és feketében láttam most.
Én a feketét venném.. És 10 rongy nagykerbe.. Persze a bolti árát nem tudom..
De mi tudunk ott vásárolni. -
#15432 mi az a jó ár?:D van fehérben?:D
-
#15431 Erről a pedálról tudtk valamit?
Elég jó áron van lehet beszerzek egyet:
katt xlc -
#15430 Na, megrendeltem a nyeregcsövemet, PRO XLTre esett a választés, a boltos sráccal ezt beszéltük mert nem is túl nehéz és az ára is elfogadható, holnap jön:) -
Rainbow15 #15429 lesz másik hamarosan :P
(bal hajtókarban a pedál persely kijött, és szétcseszte a menetet a hajtókarban) -
#15428 köszi a választ:P
-
#15427 hmm ezt már megtaláltam énis:D de legalább találtam egy képet is arról h hogyis van ez összerakva:D ugye a rotor a hátsófékhez való:D ez meg az elsőhöz:D
Pont jó lesz nekem:D
Már csak el kéne menni itt Győrbe egy ilyenért:D
Téll hajtókaroddal mivan? -
#15426 Kezdő rotoros BMX-eken látni gyakran ilyet, nem imbuszos csavar van hanem egy hagyományos, és annak a közepén van egy lyuk. Egyszerű a dolog, csak egy csavar kell hozzá. -
Rainbow15 #15425 Itt van egy : )
link -
#15424 Ti már hallottatok olyanról, vagy láttatok olyat, hogy a kormánycsapágyon bowdenházastól át van húzva a bowden?
Tehát befut az A-head rögzítőcsavarba, ami lyukas, és ki a villa alján. Ez első féknél nekem pont jó lenne.
Ki találkozott már ilyennel?
Hol lehet ilyen csavart kapni?
Kösz
SrAta -
#15423 Kösziszépen a segítségeteket! -
#15422 Az sem hosszabb mint az enyém, akkor boltban majd kipróbálom egy hosszabb csővel, és ha jó akkor a jövőhéten el is hozom, és ha kell majd feljebb veszem, mert annyit agyaltam rajta hogy várjak-e még a vásárlással vagy vegyem meg most, megveszem aztán ha kell kijjebb tolom ha nem kell akkor meg marad a mostani magasság. De legalább tudom hogy bármikor feljebb tudom venni és nem okoz több fejfájást, hogy ez a max magasság:D -
#15421 Sub40.
Nem érzem rövidnek, mondjuk hosszú kezeim vannak, meg lábaim. -
#15420 Nem túl rövid a váz? Milyen pontosan? -
#15419 300 lehet van olyn cső!
400 a leghosszabb...
Végülis 1 próbátmegér... ez a legolcsóbb megoldás... -
#15418 Egy centivel vagyok magasabb, és én hülyét kapnék, ha csak 300-as nyeregcső lenne benne. Ugyan úgy 18-as merida vázam van. -
#15417 Nincs ez 400 olyan 300 saccra, ugye ott van a 10-es beosztás a tetejétől 150mm- ig és az a felénél van kb. -
#15416 Szerintem ha majd választasz akkor az ne magas legyen, hanem inkább hosszabb mint a mostani. -
#15415 A gyári merida nyeregcső, mingyárt lemérem. -
#15414 Szerintem próbálj ki egy 20as vázat, ha esetleg majd vázcserére adod a fejed, és úgy döntsd el.
A mostani nyeregcsöved milyen hosszú? Gondolom 400mm-es. Annál hosszabbat nem igen kapsz. -
#15413 Ja és mégegy kérdés, most vagyok 183cm, 18"-os TFS700 vázam van az ülés már teljesen kitolva és még éppen hogy jó a váz, kényelmes is még, esetleg ha szükséges lesz elég egy pár cm-el hosszabb nyeregcső, vagy kell egy 20"-os váz? Igazából nem szeretnék újat venni, egyrészt nagyon szeretem a mostanit másrészt szerintem a 20" már nagy lenne meg nem is tetszik hogy olyan magas, 19"es meg nincsen sajnos az xc meridákból. Már rég gondolkodom hogy vázat kell-e majd venni vagy csak egy nyeregcsövet, ha még növök 1-2 cm-et(májusban leszek 16). Üléspozíció szepontjából nem lenne már kényelmetlen ha csak egy hosszabb csövet vennék?Szerintetek mi legyen? -
#15412 Eljutottam odáig hogy új ugmikat veszek a bicóra, régebben már beszéltünk róla ajánlottátok az xc dry 2-t, ugye kicsi ellenállás de terepen is tapad, 9100ft-ért megéri megvenni?(ebike)Tapad eléggé az erdőben is? -
#15411 -
#15410 megyünk haveri tárasasággal úgy néz ki Pestre erre a filmes mókára:P