22335
11330766891279474906.jpg
  • SrAta
    Felhomályosítottak, hogy a csúszópapucsos vázba normális használat mellett nekem akármilyen gyorszáram is van nem fogja meg, mivel ott az kap terhelést... így muszáj 10mmes tengelyt esztergáltatnom:S
    A váz csak később lesz szal még ráér:D
  • SrAta
    nem:D
    Az az akart lenni ami:D
    XT a drága kicsi egyetlen agyacskád?XD
  • Máté94
    Amúgy 11500 Ft volt :)
  • gordon 24
    Köszi szépen mindenkinek!
  • Máté94
    Mi? :)
    "XT az drága?" akart lenni, nem?
  • Mark007
    XT gyorszárat nem próbáltad azóta se?
  • SrAta
    XT a drága?:D
  • Máté94
    Jó kérdés :DD
    Majd az okosak megmondják :DD

Szerk: azok, ráadásul tömítettek. :)
  • Vadnokedli
    csapágyazott fogaskerekek? ugye-e?
    nem mintha izgatna, csak régen 4-5 éve még amikor volt váltom szarvolt hogy nemvolt az..
  • Máté94
    Megjött az első fecske!^^
    Kicsit homályos :)
  • SrAta
    Így működhet a dolog ugye?:D
    Csak mert nem túlzottan akarok tengelyt esztergáltatni....
  • SrAta
    Énis úgy gondoltam, hogy dobok bele egy imbusszal meghúzható tengelyt!:)
    Ilyent:
  • SrAta
    Boldog szülinapot Gordon!:)
  • Vaxi
    HBD gordon :)
  • bardocz
    Csúszkálni fog össze-vissza, és nem tudod majd eléggé megszorítani, legalábbis fórumos tapasztalatok alapján.
  • SrAta
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a csúszópapucsos vázba, amibe 10mm-es tengely ajánlott hátra belemegy gond nélkül a gyorszáras agy?
  • gordon 24
    Pirosban és feketében láttam most.

Én a feketét venném.. És 10 rongy nagykerbe.. Persze a bolti árát nem tudom..

De mi tudunk ott vásárolni.
  • SrAta
    mi az a jó ár?:D van fehérben?:D
  • gordon 24
    Erről a pedálról tudtk valamit?

Elég jó áron van lehet beszerzek egyet:

katt xlc
  • norbi56
    Na, megrendeltem a nyeregcsövemet, PRO XLTre esett a választés, a boltos sráccal ezt beszéltük mert nem is túl nehéz és az ára is elfogadható, holnap jön:)
  • Rainbow15
    lesz másik hamarosan :P
    (bal hajtókarban a pedál persely kijött, és szétcseszte a menetet a hajtókarban)
  • SrAta
    köszi a választ:P
  • SrAta
    hmm ezt már megtaláltam énis:D de legalább találtam egy képet is arról h hogyis van ez összerakva:D ugye a rotor a hátsófékhez való:D ez meg az elsőhöz:D
    Pont jó lesz nekem:D
    Már csak el kéne menni itt Győrbe egy ilyenért:D
    Téll hajtókaroddal mivan?
  • norbi56
    Kezdő rotoros BMX-eken látni gyakran ilyet, nem imbuszos csavar van hanem egy hagyományos, és annak a közepén van egy lyuk. Egyszerű a dolog, csak egy csavar kell hozzá.
  • Rainbow15
    Itt van egy : )
    link
  • SrAta
    Ti már hallottatok olyanról, vagy láttatok olyat, hogy a kormánycsapágyon bowdenházastól át van húzva a bowden?
    Tehát befut az A-head rögzítőcsavarba, ami lyukas, és ki a villa alján. Ez első féknél nekem pont jó lenne.
    Ki találkozott már ilyennel?
    Hol lehet ilyen csavart kapni?
    Kösz
    SrAta
  • norbi56
    Kösziszépen a segítségeteket!
  • norbi56
    Az sem hosszabb mint az enyém, akkor boltban majd kipróbálom egy hosszabb csővel, és ha jó akkor a jövőhéten el is hozom, és ha kell majd feljebb veszem, mert annyit agyaltam rajta hogy várjak-e még a vásárlással vagy vegyem meg most, megveszem aztán ha kell kijjebb tolom ha nem kell akkor meg marad a mostani magasság. De legalább tudom hogy bármikor feljebb tudom venni és nem okoz több fejfájást, hogy ez a max magasság:D
  • bardocz
    Sub40.
    Nem érzem rövidnek, mondjuk hosszú kezeim vannak, meg lábaim.
  • norbi56
    Nem túl rövid a váz? Milyen pontosan?
  • SrAta
    300 lehet van olyn cső!
    400 a leghosszabb...
    Végülis 1 próbátmegér... ez a legolcsóbb megoldás...
  • bardocz
    Egy centivel vagyok magasabb, és én hülyét kapnék, ha csak 300-as nyeregcső lenne benne. Ugyan úgy 18-as merida vázam van.
  • norbi56
    Nincs ez 400 olyan 300 saccra, ugye ott van a 10-es beosztás a tetejétől 150mm- ig és az a felénél van kb.
  • Máté94
    Szerintem ha majd választasz akkor az ne magas legyen, hanem inkább hosszabb mint a mostani.
  • norbi56
    A gyári merida nyeregcső, mingyárt lemérem.
  • bardocz
    Szerintem próbálj ki egy 20as vázat, ha esetleg majd vázcserére adod a fejed, és úgy döntsd el.
    A mostani nyeregcsöved milyen hosszú? Gondolom 400mm-es. Annál hosszabbat nem igen kapsz.
  • norbi56
    Ja és mégegy kérdés, most vagyok 183cm, 18"-os TFS700 vázam van az ülés már teljesen kitolva és még éppen hogy jó a váz, kényelmes is még, esetleg ha szükséges lesz elég egy pár cm-el hosszabb nyeregcső, vagy kell egy 20"-os váz? Igazából nem szeretnék újat venni, egyrészt nagyon szeretem a mostanit másrészt szerintem a 20" már nagy lenne meg nem is tetszik hogy olyan magas, 19"es meg nincsen sajnos az xc meridákból. Már rég gondolkodom hogy vázat kell-e majd venni vagy csak egy nyeregcsövet, ha még növök 1-2 cm-et(májusban leszek 16). Üléspozíció szepontjából nem lenne már kényelmetlen ha csak egy hosszabb csövet vennék?Szerintetek mi legyen?
  • norbi56
    Eljutottam odáig hogy új ugmikat veszek a bicóra, régebben már beszéltünk róla ajánlottátok az xc dry 2-t, ugye kicsi ellenállás de terepen is tapad, 9100ft-ért megéri megvenni?(ebike)Tapad eléggé az erdőben is?
  • RS
  • SrAta
    megyünk haveri tárasasággal úgy néz ki Pestre erre a filmes mókára:P