22335
11330766891279474906.jpg
  • Rainbow15
    hmm sok lesz.
    amúgy köszi :)
    Nem tudom miért rakta be, amikor postoltam akkor még nem nyomta be... na mindegy.
  • Ley Roland
    Oops nem láttam lejjebb, hogy már be van rakva sorry. :$ :D
  • Ley Roland
    Tess.
  • Mark007
    Akkor passz. Nekem így menni szokott. De aki akarja, az látja:)
    Bocsi az off-ért.
  • Rainbow15
    na most talán :)

köszi :)
  • Mark007
    http://users.atw.hu/rain91/kepek/umf.jpg

így:) users.atw.hu/felhaszn. neved/kép neve

Amúgy szép gép:)
  • Vadnokedli
    hát nem zoomoltam a képre :"D de kicsit ráközelítettem most és látszik,
  • Rainbow15
    Hayes hfx9 hd
  • Vadnokedli
    BB5 ös fék?
  • Vadnokedli
    valakinek van minimum 2.2 es külsője, de nem nagyobb mint 2.4?(illetve nekem van 2.5 / 2.6 os és azt cserélném vagy rá fizetek vagy fizetek :"D)

ja és valami fasza kormánya(mert nem erősen le tőrt XD)?:S
  • Rainbow15
    oks akkor csak ennyi.
    egyébként kösz :)
  • Vaxi
    egyébként grat! :)
  • Vaxi
    atw fos, onnan sehogy :D
  • Rainbow15
    hogy kell sg-re képet betenni? :D
  • Rainbow15
    Itt a kona utódja :)

ha nem lenne jó a beszúrás
  • Máté94
    Országúti méretű a kerék, de nem országúti fék kell rá, hanem v-fék. A mostan 26"-os kerékre való és lelóg a két vége a felniről :)
  • norbi56
    Az XC Dry2 ből 480g az a típus amibe külön belső kell, amihez nem az pedig 680g, nekem azt mondták a boltba hogy a simának is elég jó a defektállósága.
  • bardocz
    A könnyű gumikkal ez a probléma. Bár biztos van pár olyan gumi, ami 500gr, és defektálló, de szerintem el is kérik az árát rendesen. Én eleve terepgumikat alig láttam 500gr alatt, amikor keresgéltem.
  • Mark007
    országúti, nem? vagy mire gondolsz?
  • DannyL
    Akkor marad a defekt gátló takony. Köszi!
  • bardocz
    Ilyen nem hiszem, hogy van. A kevláros kivitel meg arra vonatkozik, hogy a gumit tudod hajtogatni. Tüskék ellen az nem véd.
  • DannyL
    Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni mtb abroncs választásban.
    Nagyon sokszor kapok defektet, mert elég sok felénk az akác erdő. Volt olyan, hogy egyszerre kaptam első és hátsó defektet ilyen kisebb tüskék miatt. Leginkább erdőben tekerek, de sokszor tévedek aszfaltra is, szóval a felhasználás elég vegyes, de főleg terep gumit keresek.

Amire szükségem lenne, az egy
    - min. 2.1-es MTB külső,
    - alacsony gördülési ellenállással, erdős terepre alkalmas kivitelben,
    - lehetőleg kevláros kéne a tüskék miatt
    - legyen könnyű, azaz max. 500g

Van ilyen defekt gátló taknyom, de azzal az a bajom, hogy nagyon nehéz lesz tőle a kerék. Emiatt keresek egy olyan könnyű abroncsot, ami magában defekt álló.

Tudnátok adni tippeket? Felmentem jópár oldara keresgélni, de elvesztem a rengetegben, baromi sok féle van. Mivel nem olcsók, nem szeretném "elvásárolni" magam.

Köszi!
  • Máté94
    622-es kerékre milyen fékpofa kell? Szóltak, hogy a mostani pofáim MTB-re valóak és ha cserélem, majd figyeljek oda. :)
  • Rainbow15
    Jaja nagyon szép lett grat :)
    Holnap az én bicóm is kész lesz, fekete hardy1-es, kiv leszek rá.
  • SrAta
    Kössz:D
  • Máté94
    BSZN!
  • SrAta
    Itt az Octane One:D
    Tökéletes!:D
    A gyorszár nemfogja meg a ereket, ahogy rálépek a pedálra beleér a vázba... ennyi a baja de hnap meglesz az új tengely is, csak az esztergályosnak nem volt 12-es 1es emelkedésű menetmetszője...:S

Meg a tervezőnek kívánom h puszuljon ketté.... a nyomorult nem rakott fékbowden rögzítési lehetőséget a vázra... EGYET SE!!!
    De megoldottuk gyorskötözőkkel meg felragasztható biszbaszokkal:)
    Hnap posztolok képeket:P
  • SrAta
    ezt énis néztem:) De köszi!:)
  • Mark007
    Pont most láttam meg. Nem XT, de ugyanaz a felépítése:
    Ebike Shimano gyorszár
  • Mark007
    Érdekes..De annyit nem érhet..De ha kell valakinek tényleg, van még 1-2 darab.

miki10: Milyen bringa/váz? Nem tudom pontosan, de régebbi vázaknál, és nem szabvány menetes középcsapágyaknál van, hogy le tudja hajtani magát..Tán Francia menet ilyen..

Tényleg sokat segít, ha leirod miféle hajtókar.
  • SrAta
    törölgesd le a csavart, vmi zsíroldó szerrel, kenj a menetre körömlakkot, tekerd be:P
    Ez megfogja annyira h ne lazuljon le, de ki is tod tekerni akármikor:D
    Nekem ez oldotta meg a Hussefelt kar baját, ugyanígy leesett, csak nekem a jobb:D
    Amióta megszabadítottam a drágát a legkisebb és legnagyobb lánckerekektől, a váltótól és minden egyéb felesleges dologtól meg nem csinálja... Úgy látszik valami nem volt központos és rázta magát:D
  • SrAta
    azért mondom énis visszakérdeztem h aggyal együtt?:D
    De aztmondta h nem, csak a zár...:D
  • norbi56
    Hauser bringa?:D
    Azoknak szokott ez a baja lenni, nem értek ahhoz a részhez annyira de azt tudom hogy az a csavar nem azért van hogy a hajtókart tartsa, az csak amolyan +biztosíték azt egy éknek kellene tartania.
  • miki10
    sziasztok!!
    segítséget szeretnék kérni. az lenne a problémám a bicajjal hogy a bal oldali pedál vagy is a hajtókar állandóan le esik, amikor vissza rakom a helyére és leveszem azt a sapkát és az ott lévő csavart meghúzom csőkulccsal akkor egy darabig jó...és amikor megyek vele és bizonyos tekerés után a pedál vagy is a váltókar elkezd kotyogni és ismét leesik, és mindig ezt csinálja akár milyen erősen húzom meg.

nem tudjátok hogy mitől esik le állandóan mi a baja?
  • Mark007
    Újonnan nemtudom mennyi, de használtan 1-2e Ft max. Én is tudok ha esetleg kellene.
  • bardocz
    XT zár? H jól emlékszem CRC-n is kurvadrága.
  • Mark007
    zár 11e Ftért? Az érdekes lenne. 2e-nél nem több...
  • SrAta
    megkérdeztem mennyi újan aszittem megfekszek.....
    "őőő olyan 11400 FT-ért tudunk hozni 2 héten belül"....XD no commentXD
  • Mark007
    Pont ezt meséltem neked.. Engem is elhajtottak mindenhonnan, meg rá akartak beszélni hogy vegyek új agyat stb..
    De a gyorszár megfogja. Egy próbát megérne szerintem, de te kereked :)
    Azt meg nem hiszem, hogy egy boltban nincs egy xt zár. Csak annyira, hogy kipróbálod.
  • Máté94
    Szerintem hagyjuk. Nem értem hova akarsz kilyukadni. :)