Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
vagyis nem!!!!!
azért, mert egy olyan alsó kúp volt a villanyakon, ami külsõ csapágyhoz való és nem félintegrálthoz!!!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
no offense.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ilyet lehet venni gyárilag, nem tudom mennyi én esztergályossal csináltattam.
Downhill!!
Downhill!!
És ez miért jobb mint a sima A-heades rögzítés?😄

Most már csak a csapágyakkal szenvedek... :/ Nem akar rendesen összemenni... Meg valahogy megoldom a stucni tetejére a kupakot, vagy lehet veszek head lock-ot.
Eddig is rossz volt, mert nem húzta teljesen vissza a munkahengert, szal idõnként újra be kellett állitani. De eddig nem folyt belõle..
Meg lehetne csinálni gondolom, új fedõ, légtelenítés, de nem éri meg nekem..
új fék meg drága..jókor jött..
Próbálgatás közben tünt fel.
Lyukas a fékkaron a kiegyenlítõ tartály.. Ugye van rajta egy fedõ, amit két csavar fog. Ennek a közepén van egy fél mm átmérõjû szabályos lyuk.
Ha meghúzom a fékkart, akkor jön az olaj. Ez nem volt ott eddig, és nem is kéne levegõznie annak.
Én fedeztem fel csak most, vagy annak tényleg nem kéne ott lennie?
Én tegnap és tegnap elõtt megint Mariborban bicóztam.
Mentünk a Világ kupa pályán. Van egy rész ahol egy ugrató van benne, majd ahova érkezel tiszta gyökeres rész következik. De ilyen kb 20 centire kiálló nagy bazi gyökereket képzeljetek el.
Összesen 2 "nyom" van rajta ahol bringázható.Van persze több is de arra még szarabb, ezért használom ezt. Magyarul amikor elugrasz van egy 30-40 centis helyed ahova érkezhetsz ez van bal oldalon jobb oldalon pedig ugyan ennek a fának még nagyon abszolút nem bringázható gyökeres része😄 Tehát ténylegesen 20-25 centi van arra, hogy oda érkezz és hogy tovább tudj menni.
No mentünk a 2 nap alatt kb 8-9 kört. Mindig sikerült, de tegnap az utolsó elõtti körben elugrottam leérkezés nem lett meg a 20 centi😄D szembõl elkapta a bal oldali gyökeret átvágta jobbra bele azokba a nagy barom gyökerekbe az megfogta a kereket, teló kopp és a bringa ott meg is állt😄 én meg át a kormányon fejre vállra oldalra bukfenc😄 rá arra a tovább rettenetesen sok gyökérre😄 Úgyhogy eddig volt szép a six six one cross bukom😄DD tiszta karc már megint hogy bassza meg😄D
De szerencsére semmi komoly baj nincs, de igaza VRSDM, mindig hordjatok bukót és védõket! Nagyon nagy a baj, ha nincs!
Downhill!!
Merevíti a lábakat elvileg abban az irányban is.
De amúgy nem tudom. Nekem egy rst villa van, egy 185mm-es juicy 5-tel. Kisújjal fejreállhatok vele, de igazázból nem tünt fel, hogy csavarja. Pedig nem egy erõs villa.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Mert azt ha építenének egyet arrafele sztem lenne jelentkezõ a használatra😛😄
ajándék:

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Elég új vagyok még ezen az oldalon, de remélem azért sokatokhoz eljut ez a kis bejegyzés!
A Corvinus Egyetem Tájépítészeti karán írom a szakdolgozatomat "Szentendre kerékpárútjainak vizsgálata - Állapot és kapcsolódó zöldfelület vizsgálata" címmel. Ahhoz, hogy kerékpáros szempontból is megfelelõ (és reális) legyen a dolgozatom kéne egy kis segítség TÕLETEK, bringásoktól!
Annyi a dolgotok, hogy Szentendre közigazgatási határán belül futó kerékpárutakat minõsítitek a kérdõívem alapján...és ki tudja, a végén még lehet, hogy hozzájárulok/tok a Szentendrei kerékpárútszakasz állapotának javításához, aminek mindenki örülne! 😄
Ez a link, ahonnan elérhetitek a kérdõívet: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFJNNXBXN0xrYVpaV2p1a3NyeTJ4dlE6MQ
Remélem minél többen segítitek majd a munkámat!
Elõre is köszi mindent,
Szandi
ui.: Konkrét utcanevek nem kellenek, max ha ismered jól az utat és van alami konkrét megjegyzésed hozzá, ami segíthet nekem a fejlesztési javaslatokban.
Másrészt én csak a kijelölt kerékpárúttal foglalkozom, tehát ha a 11-es fõúton vagy a kisebb utcákban mész akkor ne azokat jellemezd, hanem esetleg véleményezd, hogy miért nem használod a hivatalos utat (rossz minõség, sok gyalogos, stb..).
Tehetek fel képeket is, ha gondoljátok, de itt most a lényeg az, hogy ismered - vagy legalábbis egyszer már jártál ott és emlékszel az útra - a szakasz jellemzõit.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Köszönjük a sok segítséget meg mindent!😊
le kellett porolni a markolatot 😊
én ugyan hamar leoffoltam magam, de a többiekrõl azért készültek jó kis képek 😊
heffán

u dont have to listen anybody else but me
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Illetve alig kopik nekem, pedig nagyrészt aszfalton használom.
tudnátok ajánlani valami jófajta külsõ gumit? olyan max 4k körül legyen ballonos 2.2es minimum, nagyrészt földút / kavicsos úton lenne használva illetve városi aszfaltot is kapna azért 😊
elõre is köszi és további jó tekergélést.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
<#help>#help>
Amúgy jobbulást és én is csatlakozom,HORDJATOK MINDIG BUKÓT!!!!44444négynégyötöt
De lehet,hogy veszek csak egy darab WTB All Terrainasaurust,ami eddig is volt,az nagyon bevált nálam. Csak ez azért mégis csak Schwalbe. 😊
futok le az érkezõn
egyre gyorsulok majd paff elbotlottam.
szemüveg off.
szemöldököm felrepedt.
2perc eszméletvesztés.
és még mindig mocskosul fáj a bal fejem.
és ha nem lett volna rajtam bukó? 😊
MINDIG HORDJATOK BUKÓT! 😊
u dont have to listen anybody else but me