Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint eltört ez az átkozott váltófül... Ez már a 4. 1 hónap alatt. Minden egyes menet után megnéztem, és nem volt repedve. De egyszer csak csett...
Ugyanott, ugyanúgy eltört...
Valaki, akármilyen ötlet, még ha totális baromság is, de egyáltalán valami ötlete van valakinek, hogy ez miért van az legyen szíves írja le.
Teljesen el vagyok keseredve. Lövésem sincs miért törik a váltófül.
Szóval légyszíves próbáljatok meg kiokoskodni valamit.
Nagyon köszönöm!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Bár eddig a felni bírja, azzal nincs baj de nagyon zavar akkor is.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Haverom meg Castrol motorolajat kent a láncra. xD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Multkor kifolyt egy kicsi, és most ha fejreállítom a bicajt, vagy csak függõlegesen tolom ki, akkor a fékkart teljesen be lehet húzni..30-40 húzásra áll be normálisan. Szóval gondolom vissza kéne tölteni bele, de csak nagy mennyiségben látom boltokban...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
egyébként ha irkálnátok, visszarakom a régit, ott be lehet írni a cumókat, az adatbázis úgyis marad, szóval meglesznek az új oldalon is 😄
szeretnék egy fasza bringás közösséget összekovácsolni az oldallal.
mi egyébként Balaton körüli túrát tervezünk, nagyon várom már.
Apuék amikor régen crossoztak csináltak olyat, hogy a leszedett láncot berakták egy fazékba raktak bele egy jó nagy adag gép zsírt. Majd az egészet felforralták. Így a zsír elolvadt és folyóssá vált, így bejut minden pontjába. Majd amikor kihûlt csak letörlöd és nagyjából ugyan olyan fogása lesz mint amikor kiveszed a zacsibõl.
Szóval elvileg felhevített zsír van rajta.
Downhill!!
ha tiszta akkor teljesen selymesen és hangtalanul fut a lánc 😊
Gordon.
mi idén augusztusban tervezünk egy linz - leogang - bécs körutat parkozni ugrálni, meg déhá bicót bérelni és gurulgászni (én csak így hívom azt a szintet amilyen szinten én jönni mernék) 😄
remélem összejön minden 😊
u dont have to listen anybody else but me
Amúgy beszarás, 2007 óta megvan a hátsó fogaskoszorúm, és nem ugrik rajta a lánc. Látszik, hogy nem túl izmosak a lábaim😄
Én kb évente, veszek rá új láncot. Az azon lévõ gyári kenõanyag meg egy jó ideig védi mindentõl.
Downhill!!
Aztán felvisszük a gépet a hegyre, és ott egy kép se csattan😄
Mivel bicózunk... És nem igen szoktunk a pályán megállni. Hacsak nem közelebbi ismerkedést eszközölünk az anya természettel😄 De ebben az esetben sem kerül elõ a gép.
De most gondolkoztunk azon, hogy valahogy felkötjük legközelebb a bukóra, és csinálunk egy onboard felvételt😄
Downhill!!
amikból leírás.
szóval ha trélszdörtparkstreet témájú is kell akkor abban számíthatsz rám 😊
Július 29.-én Indulunk Kaposvárról idei évi túránkra,szûk baráti körrel. Számításaink szerint olyan 380-400km-t teszünk meg,4 nap alatt. (Napi 100km röhögve meglesz). Kaposvár-Balatonlelle-Székesfehérvár-Velence (Velencei-tó északi részérõl megközelítve)-Gárdony-Székesfehérvár(Itt ugye már meg is kerüljük a Velencei tavat)-Tihany-Keszthely-Balatonlelle-Kaposvár.
Elég kemény kis túra lesz,de megcsináljuk! 😉 Rajtunk nem múlik...
Ugyanúgy csináljuk mint tavaly. Csak vadkemping lesz (fa** fog kiadni több ezer forintot egy éjszakáért egy kempingben,csak azért,hogy a sok idióta közé felverjük a sátrat). Egy nap 100-110 km-t lazán hoztuk tavaly is 38 fokban. Csak majd az idõjárás legyen kegyes hozzánk..na meg bírja a technika a kiképzést! 😊
srácok gyûjtsétek a leírásokat és a képeket nyáron, szükség lesz rá ;-)
hú.
igazi trélsz 😉
nagyonjó
meg olyan agypumpasor 😉
Szerintem meg nem az😄 Nekem egy 17000ft s Syncross fejcsapágyam van mégis azzal használom.
Egyrészt sokkal egyszerûbb összerakni a villát. (dupla vállás Marzo 888)
Másrészt, ha pl el kell fordítanod a kormányt, nem lazul fel.
Plusz a Dh közbeni nagy pofonok sem tudják meglazítani.
Nem véletlenül találták ki. De ettõl függetlenül nem kötelezõ hasznlni mindenki azt és úgy csinál ahogy akarja.
Downhill!!