22335
11330766891279474906.jpg
  • Vadnokedli
    http://www.dabombbike.com/

http://www.blackmarketbikes.com/

szerintem itt nézegess, és ne umf-en morfondírozz :D(ha jót akarsz az életednek!)
  • norbi56
    Ezt valószínű boltban szereltetném fel ahogy a hajtást is, inkább nem bajlódok vele mert ismerőseim dolgoznak a boltban megcsinálják ott helyben ugyhogy ezzel szerencsére nincs gond:P
  • DJ RX7
    igen, de ehhez még kell 2 szerszám, hogy le tudd venni a kazettákat. már ha kazettás és nem racsnis.
  • norbi56
    És akkor ehhez jár a fogaskerék is ugye?
  • norbi56
    Kösziszépen:)
  • norbi56
    Nekem éppen az tetszik:D:D
  • Vadnokedli
    szerintem ocsmány a geometriája :/
  • Mark007
    Singlespeed adapter
    Még válogatni is tudsz:)
  • norbi56
    '09 Hardy 1 vázról mi a véleményetek? Megérné megvenni? Vagy esetleg '10es? Van különbség?
  • norbi56
    Tudnál nekem linkelni egyet valamelyik webshopról? Nem igazán találtam meg.
  • Mark007
    Átalakító van..Végülis csak két hézagoló, közötte a fogaskerék:)
  • norbi56
    Lehet kapni olyan fogaskoszorút is ami váltós agyra való és csak 1 soros ugye? Mintha már láttam volna ilyet, vagy rosszul emlékszem?
    Mert ha tuti van ilyen akkor először single-re csinálom és akkor meglátjuk milyen lesz:P
  • Vadnokedli
    hát amúgy fárasztó de ad egy alap tempót az biztos.. :"D meg sebesség az kell mindig!xd
  • SrAta
    jah 40 felett pörgősXD
  • Vadnokedli
    hidd el nekem pörög az:D... csak annyi hogy első 3-5 másodperc kicsit kemény. xd
  • SrAta
    hát én 32-16ba tolom szala ttied kvakeményXD azzal semmitse lehet csinálni:D az enyim fasza kis pörgős áttétel:P
  • Ley Roland
    Igazából a váltót énse használom pedig van. XD dee csak hátul. 3/7 azt elég az. max pihenek XD
  • Vadnokedli
    nincs lehetetlen amúgy, 20 as emelkedőn is lehet fel tekerni, csak kicsit a tetején pihi van utána XD nekem amúgy az áttétem 44-46/16 az komoly szerinted?XDD
  • SrAta
    én amióta single van egyszerse hinyoltam a váltót (najó hegynek felfele 20as lejtőn ink toltamXD)
    Szal én a váltómentes élet híve lettem:P
  • Vaxi
    Na egy kis helyzetjelentés bikeriders ügyben.
    A dokumentáció hamarosan kész, így a dolgozat leadásra kerül. Az oldal valószínűleg már nem módosul addig, mivel a dizájnerem sajna el van havazva mint az állat. DE! Már majdnem készen van a dizájn, lehetséges, hogy december elején lesz rám ideje, és feldobjuk az újat (ütős lesz az biztos). Aztán szépen folyamatosan javítom és bővítem az oldalt, hogy tavaszra készen legyen, és lehessen használni. Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, továbbra is az lenne a kérésem, hogy ötleteiteket és a bugreportokat ne tartsátok magatokban :)
    /off
  • norbi56
    Mivel eladtam az HARDY1-esem szeretnék építeni egy dirt bicót amit városba és terepen is tudnék használni, azért szeretném mert kolis vagyok egerben és ott jólenne valami bicó mert már megöl az unalom, a Meridát nem szeretném oda felvinni az azért mégis drága meg SPD cipő stb.
    Szóval van rá 150k eddig, milyen vázat ajánlanátok? Legyen inkább ennyi pénzből single speed vagy azért szerintetek kell a váltó? Nemtudom eldönteni hogy mi lenne a jobb.:P
  • Vaxi
    Ezt biztos ide akartad?
  • Vladac
    sziasztok.

rendelek egy Nutrend ízületvédőt és egy Jak3D-t,innen nem szállna be valaki a rendelésbe, postaköltség nélkül szeretném megúszni, pest környékén ki is hozom, ha valaki beszáll. profigym
  • VRSDM
    nem leszólni szeretnélek.
    pár éve mentem én is ilyennel, az egy idős bácsi házi gyártmánya volt, de már a 16. darab...
    ezért mondtam amit mondtam, egyrészt nem egyszerű a kivitelezés, másrészt mire eljutsz a használható és strapabíró szintre addig annyi pénzt beleölsz amennyiből vehetnél is egy ilyen eszközt. szerintem :$

persze vannak ügyes kezű házmesterek mint merem nevezni jómagam is, aki mindent megépíti ami kell neki (most épp steadycamet) szóval a lehetőség adott, csak eléggé komolytalanul adtad elő.

másrészt mi biciklizünk nem síelünk :D
  • DannyL
    patafix-et neki :D
  • Vaxi
    hátbazmeg ne haragudj, de hatszor kellett elolvasnom, mire rájöttem mit akarsz :DDDD
  • DJ RX7
    celluxszal
  • VRSDM
    szarrá fog törni... :)
  • Lisztes16
    Szevasztok lenne 1 kérdésem hgyan tudnám flerősiteni a mtb komra a sitalpat,,?
  • Máté94
    Megjöttek az alkatrészek :)
  • SrAta
    nekem csak beakadtacsont alá az izom és bunnytól úgyfájt h majd behugyoztam... ez is gyógyult vagy 1 hónapig...
    Szel ne bicózz:S sajna ez az 01 megoldás:S sry...:S jobbulást:)
  • miki10
    igen V-fék
  • Mark007
    V-fék?
    Fékpofa csere szerintem, mivel túl kemény, vagy nem jó a felnihez..szerintem
  • miki10
    sziasztok!

vettem szombaton egy új biciklit és nem is volt vele semmi gond...csak ma lekezdet az első fék nyikorogni ha behúzom, fékezni fékez csak kibaszott hangosan nyikorog fékezés közbe.

mi lehet a baja? mivel tudnám a nyikorgást meg szüntetni?
  • VRSDM
    egy középsulis barátom eltörte déhával a kulcscsontját, és két hónapig ilyen pántban volt. nem hogy 1 hónap után bicajra ült volna...

várd ki az időt amit az orvos mondott bőséggel, és akkor nem lesz semmi bajod, utána gyógytorna. nem pedig extrémsport! vedd komolyan az egészséged!
  • Ley Roland
    Én nem néztem a tartalmat. :) Csak szóltam. :D
  • Vadnokedli
    nekem ugyan ez van a 2 sípcsontomnál, de csak sima talajon, ugrok egyet és mind2 kecire fáj.. XD
  • DJ RX7
    srácok lehet rossz helyen kérdezősködik, de már több mint 1 hónapja eltört a kulcscsontom dirt miatt. taknyoltam egy szépet.
    azóta voltam már kint bringázni de 1 bunny-tól úgy érzem mintha leszakadna a vállam.
    volt már valakinek hasonló esete? meddig tart a gyógyulás miután újra használhatom? esetleg kalcium szedésén kívül gyorsíthatom még valamivel a gyógyulást?
  • Vadnokedli
    szerintem ocsmány nagy fail... és csicskaság... kész röhej.. életemben nem láttam ezt a nőt.. ( igaz csak régen bmx-eztem, de na.)
  • Ley Roland
    Akinek nem lenne jó a link törölje a végéről a http://-t. :)