Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haverom ugyanilyent vett.csak sárga-feketében.
Hibátlan,nagyon fasza gép!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szövetig kopott már a külsõ,azért kaptam durr defektet. 😊

gordon 24
faja. jaja..

Downhill!!

gordon 24
Jó belsõ gumit kell venni😄

Jó mondjuk nektek nehéz😄 De ha van egy 2.5 ös Dh gumid, benne egy 2.5 ös Dh belsõvel😄DD Azt nagyon nehezen szúrja át akármi😄 Mondjuk köveken néha mi is szétcsapjuk, de akkor felnivel néha együtt😄

Downhill!!

SrAta
rohattul megéri!
Nemtalálok benn hibát😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

fook

SrAta
szövetig koptatta a külsõt:d azért írta h onnan van defekt😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

VRSDM
melyik külsõ nem szövetes? :$

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
én is csatlakozhatok? 😄
képes vagyok hetente 8-10(!) defektet szerezni...
szétbasz agyilag :CCC

Ley Roland
ja 😄😄 nekem is kéne már ragasztani csak azok nem olyan jó belsõk, majd amikor kapok defektet megragasztom ezt az jóvan. 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Nekem is van itthon vagy 15 defektes belsõ. Ha kell új belsõ,akkor fogom magam,átmegyek bringaboltba (tulaj jóhaver),aztán a defektes belsõkbõl összeválogat nekem pár darabot és oda adja nekem. Én meg itthon unalmamban megragasztgatom õket. 😊
Most is 2 általam megragasztott belsõ van a bringán már lassan 1 éve. Vagyis nem,mert múltkor ugye szövetes külsõ miatt kaptam egy kurva nagy durr-defektet...

Ley Roland
Defektet én is sokat kaptam XDXD vagy 10 belsõ áll lukasan... 😄😄 Rokonok vagyunk akkor mi is XDXD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

SrAta
XD akk teis rokon vagyXD

Én meg régen minden nap kilyukasztottam 1 vagy 2 belsõt. Vettem új felnit,új küllõket,belülrõl rátekertem 5 réteg szigszalagot,vettem új külsõket,de mindig defektet kaptam. <#idiota>

Ley Roland
Nemtudom 😄😄 Még van 1 pár régi szval azokat rakom be 😊😄😄

SrAta
3. fülecske volt nekem 1 hó alatt:S
mennyi egy tengely?

Ley Roland
Az lehet. XDXD de ez már nekem is a második 😄😄

SrAta
neked tengely törik, nekem váltófülXD lehet rokonok vagyunkXD vagy a Duro szerencsétlenséget hozXD

Ley Roland
Na ma megint sikeresen eltörtem a hátsó tengelyem... Befordultam, majd rátekertem azt már hallotta, hogy éri a gumi a vázat... Mindjárt összerakom.😊

SrAta
a Gt-n sztem már vásárláskor cseréld a fékeket legalább egy shimano deore v fékre vagy egy avid fékre

Crokin
K, akkor maradok a GT-nél és tuning 😊 ty all

Repatarurgyán

Oké,hogy tetszenek a tárcsák,csak szart nem érnek.
Promax <#levele>

Crokin
Ok, kösz a tippeket, találtam közbe még egy versenyzõt:

Mongoose Crossway 450 Errõl valami vélemény? Tárcsafékek tetszenek 😊

Repatarurgyán

Egyértelmûen a GT.

SrAta
A KTMnél hajtómû, hajtómûcsapágy, fék hulladék, a többi elmegy.
A GT-nél a fék és az elsõ váltó hulladék.
A GT-n ezek cseréje 4-7e ft. Míg a KTM-en a hajtómûvet is kellene tizenxezer forintért cserélni. Én a GT-t választanám a kettõ közül!
De várd meg más véleményét is.

Crokin
Hali, kéne egy kis segítség, 2 bringa közt vacillálok és nem tudok dönteni, melyik a jobb felszereltségû, ill. ti melyiket választanátok és miért?

Ktm life one

GT transeo 3.0

Repatarurgyán

Vaxi
micsoda rossz hírek 😞

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

VRSDM
sajnos mindenrõl és mindenkirõl tudok 😞
külsõ forrásból származó kritika alapján édesapám magyarország egyik legjobb sport repülõgép szerelõje.
Így mi is sokat repülünk, és sajnos az elsõk között tudtam meg hogy lezuhantak.
És csak késõbb hogy õk ültek rajta :'(

Vigyázzatok magatokra! Tessék kitolni a mércét a végtelenig és élvezni ezt az csodát, de mindig tartsátok észben hol a vége... és akkor ne tovább.

gordon 24
És a másik cumi..

A 2 ember:

Szobi Balázs. Ismerõs?? Dakaron indult Kamionnal és az Euro Truck series kamion versenyen szerepelt elég jól.

A másik pali pedig az õ csapatának a tagja.

Liszi Attilát a magyar Dh-s srácot és pár haverjukat filmezték, és zuhantak le. Attila elmondása szerint (nem nekem mondta egy cikkben van) elõtte kb egy 10 méterre esett le a gép. Próbálták kiszedni belõle õket de lángra lobbant.. Igaz szinte biztos, hogy a becsapódáskor meghaltak.

Downhill!!

gordon 24
Nyugodjon Békében..

Downhill!!

Máté94
Nyugodj Békében!<#sir>
Nyugodjon Békében! <#rinya>

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

R.I.P <#szomoru1>

SrAta
Nyugodjon Békében!

VRSDM
Ma délután lezuhant egy Cessna-172 típusú repülõgép az aranyhegyi trails mellett a Taliga utcában. A pilóta és két utasa életét vesztette. Az utasok barátaikat kamerázták a levegõbõl, egy új videóhoz. A teljes szélcsend ellenére a repülõgép dugóhúzóba kerülhetett és egy üres telekre zuhant. A gép kiégett. Mind a három személy életét vesztette.

Az egyik utas Szabó András - Brother volt, a magyar biciklis élet vezetõ alakja. Köszönet az élete munkásságáért!

Mindenért... Nyugodj békében Bro.

Máté94
Grat hozzá!<#eljen>
Máté94
Próbálgattam ma 10es Deore-t és Deore XT és nekem ne mondja senki,hogy egy drágább váltó nem vált úgy mint egy kicsivel olcsóbb. XT, mintha valami vajban csúszott volna az csak pakolta fel és le, Deore már nyekergett amikor egy kicsit feljebb kellett váltani, mármint a magasabb ugrásokat nem bírta, pedig 9-es soron volt mindkettõ.😊
I.C.ram
Már sötét van. 😞 Holnap meg megyek Balatonra, szóval, ha majd visszajöttem lövök róla!
KÉPET! MOST! 😄

I.C.ram
Na, nálam van a Raleigh Gran Sport 😊

Nagyon patent állapotban van. A váz néhol kavicsfelverõdéses, de nem vészes. A hajtómû hibátlan, váltó is jó (Suntour Power Shift 2*5 sebességes "manuális") Eredeti gumi van rajta, amin sehol nincs egy hajszálrepedés sem. Szóval fasza a gép 😊 Az eladó azt mondta, hogy ha nem tetszik, akkor szóljak, és visszaveszi. Szóval nagy gond nem lehet vele.

Találtam egy ugyanilyet egy amerikai oldalon, ott 250 dollárért ment el.

Kicsit szokatlan nekem, mert még soha nem volt országúti versenybringám. Meg a váz is iszonyat nagy. Magasabb, mint az 56 cm-es Gepida-m. Ami még furcsa az az, hogy ha ráülök, és elõredölök a szarvakra, akkor a fejem kb egyvonalban van az elsõ kerék elejével. Elsõ féket nem nagyon fogom használni asszem 😊
gordon 24
Szed le az ülést.. És üsd meg kicsit lefele! De ne verd bele! Csak ésszel, hogy megmozduljon..

Utána pedig valami erõs olyan fogóval ami összeroppantja fogd, meg " így meg tud kapaszkodni" majd húzd ki.. Utána rozsda oldó, fujd be a vázat, majd valahogy ucold ki. Vegyél új üléscsövet. Mikor berakod, kend be jó vastagon zsírral és úgy dugd bele..

És happy!

Csak amikor vered, ne törd el a vázat, és ne üsd úgy bele, hogy ne tudd megfogni!!

Downhill!!

fook
és oldalirányba sem tudod kicsit megmozgatni ? hátha kicsit feljön a rozsda ?:S

/a mai bicózás elmarad az esõ miatt :S /

Tegnap fújtam meg rozsdaoldóval... A váz felett próbáltam a csõkulccsal és akaratlanul is összepréseltem a csövet szal ha azt nézzük már az is próbálva lett. Egyszerûen nem tudom hogy mivel lehetne megmozdítani.
Pedig muszáj lenne megemelni az ülést mert már kényelmetlenül alacsonyan van.<#szomoru1>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

fook
Vagy egy kicsit a váz felett nyomd össze , és úgy már tudsz bele is fújni , illetve talán kicsit mozgatni , és úgy ki fog jönni 😊

fook
rozsdaoldót hagytad kifolyni / hatni ?😮

Azt is próbáltam már de csak a csõ deformálódott de meg se mozdult

bardocz
Esetleg ha csõkulccsal rá tudsz fogni, akkor azzal próbáld tekergetni, és úgy.
Hellosztok.
Nem tudtok valami megoldást arra ha az üléscsõ belegyógyult a vázba?
Már próbáltam megütögetni gumikalapáccsal, befújtam rozsdaoldóval de semmi... egyszerûen meg se akar mozdulni.
Valaki tud esetleg még valamit?

fook
egész jó út 😊 mi ha minden igaz ma megyünk éjszakára 😊 majd küldök napfelkeltés képeket 😄

Ley Roland
Oké! 😄😄