22335
-
#15609 de hogy szebb, hol éltek ? :Dxd -
#15608 jah a fehér az szebb:D:D:D -
Rainbow15 #15607 Öntsd le egy vödör fekete festékkel :D
(fehér az szebb :P) -
#15606 hát 2 fehér felni távolról (hozzá értetlen szemmel nézve)
vaskeresztes Dabomb Glock stucnival ami szintén fehér, de szeretnék hozzá még egy fehér kormányt és akkor karaj lenne :D
(meg amúgy nem számít hogy hogy néz ki, ha tehetném, és lenne rá időm, full matt fekete lenne az egész, egytől egyig; minden alkatrész :D márkajelzések nélkül :D -
Rainbow15 #15605 legalább jól néz ki :D vagy nem? -
#15604 nekem elől hátul Novatech. csak az a kár hogy elől gyorszáras XD
meg amúgy az is para hogy Elöl fehér Single Track SL1 míg hátul fehér MTX33 xdd és kicsit testesebb a 33 -as :/ xd -
Rainbow15 #15603 Én is arra gondoltam :P . Amíg el nem törik a tengelye a "kínai" Joytech hátsó agynak, addig marad.
Elől most egy BTS van, iparis, szépen forog :) -
#15602 novatech agyat vegyél majd. 18 ért már van olyan elviselhetően közepesen jó minőségben. :D -
Rainbow15 #15601 Elég az is, de jobban szeretem ha elől is van :)
Igen, még fogaskoszorú van. -
#15600 hátsó nem elég?
hátul még fogaskoszorú van? -
Rainbow15 #15599 Majd ha lesz pénz, lesz ott egy fék :)
Az a 150gr annyira nem érdekel. -
#15598 miért nem szeded le az a tárcsát elölről? -
#15597 én se viszem hóba, főleg hogy acél; meg sérült a festés rajta és rozsdásodna XD -
Rainbow15 #15596
LINK ha nem jó :) -
#15595 Nekem meg már a szobába van:D és amíg trutyi van és nem normális hó, vagy száraz út én ki nem viszem... most száradt ki az acélváz:D -
#15594 én meg a héten szedem szét, eresztem le a kerekeket, és generálom át hogy tavaszra még jobb legyen mint volt valaha :))) -
#15593 Én meg berakom a meleg kazán mellé és leolvad :D:D -
#15592 -
#15591 Én amikor hóból hazajövök, akkor hajszárítóval szárítom meg a biciklit. Így még a lánc is alig rozsdásodik. -
#15590 majd lesssssz muhahahahaha xdd -
#15589 Igaz! Intensét én se merném kivinni. :) Meg amikor még csináltam nem volt sózva az út! Frissen esett és egyből mentem is ki. :D Hajtás idáig is kotyogott már mint a szar... :D jobbra balra szépen.. most veszek majd új monot meg hajtókart. Agyaknak idáig semmi bajuk. =D -
#15588 Értem, csak bemegy a fagyott víz mindenhova, és beviszi magával azt a finom sót amit a közteresek kiszórnak:D
Plusz mível fagyott olyan mint a smirgli.. Nem tesz jót se a láncnak, se a hajtásnak, se a kerék agyaknak.. Szóval én nem tenném, de igaz én nem is teszem:D -
#15587 csak egy kis szórakozás :D:D -
#15586 Jópofa, csak én nem tenném tönkre a bringám teljesen feleslegesen:D De a te dolgod:D -
Összedobtam gyors egy kis videót! :) Jöhet az oltás! XDDD
-
#15584 Vélemény? szerintem gyönyörű :"D
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=58541 -
#15583 végülis ittis csak annyi, csak aztán elfolyik ha nem törlöm le:D -
#15582 Az sose jó, ha valahonnan rozsdás lötty jön..Ott rozsda is van, azmeg végképp nem jó:) Víz folyt a vázba, és nem öntötted ki esetleg? -
#15581 nem. DaBomb vázam van, csak kint állt az esőben és némely lyuk körül rozsdás, annyi erre felé. -
#15580 Cro-mo vázas kollegáktól lenne egy kérdésem!
A 3 hete vásárolt Octane vázamból rozsdás lötty folyik a "felesleges" furatokból, a hátsó háromszögből.
Nektek is csinál ilyent az acélváz?
-
#15579 tuti van máshol is. csak gyorsan kutakodj mert akkor máshonnan is elviszik : o -
#15578 Nah, ez nem az én napom..
Rodi airline 4-es felnit akartam.. Minden szinben van, 32 36 lyukas, raktáron is, de fehér 32-esből pont most vitték el az utsót, és már nem gyártják... -
#15577 Akkor azon is tudok kicsit spórolni hogy nem dabombot veszek:P:D -
#15576 Egybe nem akarok.
Egyedit akarok, amit én találtam ki:) És sajnálnám megbontani, ha tökéletes. Plusz a nyakamon maradna jó sok alkatrész.. -
#15575 haver árul egy ekkora peugeot outit tökéletes állapot de csak egybe!
Egybe: 27000FT -
#15574 jah 2560FT énis oylat vettem a2Z -
#15573 hát én olcsóbban tudtam szerezni az enyémet O_O de az enyém az kuriózum :D króm acél DaBomb Grenade már nem gyártják :/ :D pedig szépen bele van cnczve a vaskereszt is. -
#15572 Hát nekem volt '07es hardy 1-em, amire én használtam arra tökéletes volt, az a baj hogy a dabomb vázak sokkal drágábbak, ezért gondolom jobbak is de lehet arra már nem lesz keret, majd még elválik. -
#15571 UMF-nek olyan divatbicaj hatása van:) Nem próbáltam, szóval nem tudom milyen lehet..
Valakinek, esetleg ismerősnek nincs eladó outi ACÉL váza? 56-58-as méretben kellene.
Esetleg valakinek tapasztalata, hogy egy ilyen acélvázba 9-es kazetta hogy fér el? De még annak is örülnék, ha vki megtudná mérni egy 12-es fogaskerék átmérőjét lánccal:) -
#15570 na jó, erősen fogalmaztam. jó az umf, csak kérdés hogy kinek. xd