22335
-
#15649 Sziasztok!
Tudtok mondani Budapesten olyan boltot/boltokat, ahol lehet használt bicikliket kapni?
Köszi
-
#15648 Kurvára lényegtelen, nem az számít. -
Blum #15647 Hmm..biztos? :S
(Végülis le**arom..:D) -
#15646 Amúgy ez egy 2007-es Polaris. Még akkor is ha 2008-ban vetted. :) -
#15645 Én egy 2009-es Polaris miatt adtam el, nem másik sport miatt. :) -
#15644 Az én voltam. Végül 60.000 Ft-ért sikerült eladnom. -
Blum #15643 LINK
Akkor már ide is berakom,hátha valaki bringát keres. (Nehogy reklámnak vegyétek,puszta jó szándék..) -
Blum #15642 Amúgy ma voltam abban a helyi boltban,és sajna már nem foglalkoznak ilyesmivel,hogy átveszik. Szóval ma még letörölgetem és holnaptól vagy ma estétől már eladó lesz! :) -
Blum #15641 12.500 körül. De ez csak az egyik. A karatonba 11ezret. -
#15640 Mennyit hajtottál bele 13 000Km-t?:D
Annyi alatt lehet énis megunnámxD -
Blum #15639 Nincs rá se időm,se kedvem hozzá. Meguntam. -
#15638 kár abbahagyni, box mellett kiváló állóképesség fejlesztő :)
de te tudod :) -
Blum #15637 Box :) -
#15636 milyen sport?:) -
#15635 Csak azért, mert ott is valami sport volt az ürügy. Mik nincsenek... -
Blum #15634 Nem,az egy másik kolléga volt,ugyanilyent passzolt el. Emlékszem én is! :) -
Blum #15633 Van,persze :). De amúgy az a terv,hogy hétfőn elvinném egy helybeli üzletbe,ahol már egy régi bringámat elpasszoltam. Bevittem a bringát,csávó megnézte,mondott egy árat,rábólintottam,adta a lét+számlát oszt' csókolom.
Most beviszem hozzá ezt is,meghallgatom,hogy mennyit mond,aztán ha 55k-t megadja,akkor ott is hagyom,ha nem,akkor meg feldobom pár oldalra.
-
#15632 Hmm, múltkor nem te raktad fel bikemag.hu-ra?
Meg mintha lett volna ez a kérdés... deja vu... :) -
#15631 A láncvilla szvsz nem számít.. Ha meg ráteszed a védőt, úgyse látszik.
Jó az a bringa, annyit megér. Kép van róla? -
Blum #15630 A láncvillán van 1-2 leverődés,mert hülye voltam és hanyagságból nem raktam rá azt a tépőzáras védőt. De amúgy megvan az is,adok azt is hozzá.
A villa amúgy nem olyan rossz. Még nyáron lett kipucolva,meg minden. Kicsit kattog benne a rugó,de hát..használva volt na. Melegben nagyon szépen mozog,hidegben kicsit belassul.
Hajtó kar meg hát..
Cipőm kicsit megkoptatta,ennyi. Semmi baja sincs. Én 65kilo vagyok,alattam még a legerősebb taposás alatt sem jelentkezett semmi hajlás sem,szóval engem nagyon meglepett,árához képest. Ez most a 2. ami rajta van,gyárilag is ugyanilyen volt rajta. Nekem bevált.
A hátsó agy neve közben eszembe jutott,B+ Revolution. LINK -
#15629 60 az reális ár szerintem, főleg ha karc mentes.
Gyengéje a villa és hajtókar(bár annyira nem ismerem, szóval lehet jó is)
A többi alkatrész viszont nem gagyi. -
Blum #15628 Sziasztok!
Visszatértem! :)
De nem jó hírekkel,illetve egy kérdés is lenne felétek.
Szóval hosszas gondolkodás után arra jutottam,hogy eladom a Magellán Polarisomat. 3 hónapja áll a garázsban,nem használom,meguntam a bringázást. (De sportolok mást! :D) Fateromnak van egy Hydrája,ha kell,akkor városban eltudok vele ide-oda menni,szóval a Polaris abszolút feleslegessé vált.
Azt szeretném kérdezni,hogy mennyit kapnék a bringáért? 3-4 hónapja abszolút nem követem a bringás fejleményeket,vagy hogy egyáltalán mi-mennyibe kerül,stb.
2008-as Magellan Polaris. Most másfél éves.
-RST Gila T8 telóval (80mm rugó úttal)
-B+ V-fékek,elől kissé viseltes fékpofákkal,hátsó fékpofák szinte vadonatújak
-Avid FR5 fékkarok.
-B+ Mount Sashta hajtómű + monoblokk
-B+ felnik (teljesen nyolcas mentes) Hátul szinte vadonatúj 5ipari csapágyas B+ kerékagy. (15k-ért vettem)
-Vadonatúj Shimano Deore lánc.
-27 sebesség (3*9),Deore első váltó,Deore hátsó váltó,Deore váltókarok
-B+ 680mm alu kormány hozzá Altrix kormánybefogó
-B+ markolatok
-szinte vadonatúj bowdenházak+bowdenek
-WTB ülés
-WTB All Terrainasaurus gumik (hátsó gumi vadonatúj,kb 20km van benne)
-B+ üléscső
-igény esetén tudok hozzá adni csomagtartót,hozzá túratáskát és még bukósisakot is
A bringa teljesen levan ápolva,kenve,használatra kész.
Szóval mennyit kapnék érte? 55-60k kapnék érte így cakk-pakk? Vagy inkább 45-50?
-
#15627 ha van racsnileszedőd akk magadtólis, én leütöttem már nemegyszer csavarhúzóval és kalapáccsal...:D de ez mástörténet így nemszabad...
Az agynak a márkáját leírhatod, bár nemvagy ismerős errefele szóval szerintem olyan hűdemilyenkomoly hátsóagy nemlehet, és kónuszos csapágyazás lesz, kónuszos csapágyazást én még nemszedtemszét az enyim zárt szabványcsapágyazású ott leszedem a komplett racsnit kilincsművestől és oda tolok olajat és hallgat. majd összerakom, de ezt sztem neked mivel szerszám híján vagy bicóboltba tudják csak megcsinálni, meg a racsnis megodás széttud esni a kezedbe és akks zedegetheted a golyókat... -
#15626 reteszelés ó hajaj :'D -
#15625 kenés? esetleg? generálás? lehet kosz került bele. de szerintem jó a ha hangos, főleg ha nincs csöngőd. :D -
miki10 #15624 hello!
azt szeretném kérdezni h ugye a hátsókeréken a racsni az ha gurulunk a bicajjal akkor kattog, és nekem párnapja ez a kattogás gurulásközbe sokkal hangosabb lett mint volt, és ez kicsit zavaró.
tudok vele valamit csinálni h megszüntessem vagy legalább is csökkentsem a kattogó hangot? -
#15623 10 ezerért valaki tudna ajánlani valami Street/Dirt/4X kormányt? 100-80-120 as telóhoz? :> -
Villanypóznára mászik a pókember bringazár
A rabló-pandúr játék, mindig az egy lépéssel előrébb járás, autóriasztók, lopásgátlók, tolvajcsapdák, a tuti bringalakat mindig hálás téma. Nehéz újat mutatni, de ha sikerül, akkor az nagy hype-ot kavar. Jó példa a félbehajtható megoldás, ahol a bicikli maga a zár. De maradjunk csak két lábbal a földön, ha egy bringát el akarnak lopni, akkor a kellően motivált bringatolvaj el is fogja lopni. De mi van, ha nem éri el? Mi van, ha a bringa felmászik a villanyoszlop tetejére és még kettőslétráról sem érhető el, max. kosaras autóval?
A csináld magad megszállottakat, a forrasztópákával ébredő hitech barkácsolókat célzó német kütyü és alkatrészáruház a Conrad 14 napra bezárta a hamburgi központ műhelyébe a 7 legelvetemültebb alkalmazottját, akik a 2 hét alatt csak pizzát, illetve a Conrad 150 000-es webshop kínálatából alkatrészeket rendelhettek. A feladat: csak Conrad alkatrészek felhasználásával készítsenek valami nagyon out-of-the-box dolgot, amire akár egy viral videó, hirdetés is építhető később. Sikerült.
Az elkészült szerkezet egy masszív lakat, fémkeret, mely motorizált gördeszka kerekekkel képes megmászni egy villanypóznát. Mindez távirányítható. Az első próbálkozások során a keret önsúlyát sem bírta el, majd sikeresen emelt egy táskát a magasba, végül egy biciklivel is megbirkózott, bár lehet, hogy csak egy extrakönnyített szénszálas modellel. Ha a vége fake, mint ötlet, viral reklám akkor is respect, de akár igaz is lehet, hisz a Conrad site egyik aloldalán a videó alatt megtalálható belinkelve a
komponensek listája (15 kis alkatrész), illetve egy komplett összeszerelési útmutató PDF-ben letölthetően.
videó a forrás oldalán... -
Rainbow15 #15621 Lehet nem lopkodnák annyira a bicókat :D -
#15620 szerintem azt kéne csinálni acél vázat le csiszolni foltosra rozsdásra meg csinálni, és lelakkozni xd -
#15619 miért kocsiba is divat az a festés h olyan mintha leöntötték volna kromofággalXD -
Rainbow15 #15618 Tök mindegy, előbb úgyis a festéket eszi meg, ami már alapból gáz lenne nekem -
#15617 Arról a csili vilit szedi le és felkéne políroztatni. Egyszerűbb levenni:D -
#15616 A sót azért az aluminium sem szereti, megmarhatja.
Nem véletlenül ajánlott télire leszedni a csili vili alu felniket sem a kocsiról. -
#15615 Rendben van, köszönöm a tanácsokat:) -
#15614 Én a konát használtam télenis, de törölgesd le a vázat vizes ronggyal, majd töröld szárazra!
A Hajtást is mindig töröld szárazra!!! Mert annak viszont betesz... -
#15613 Az alu váznak nem számít a víz, meg semmi, az alumínium az alumínium marad az idők végezetéig, nem korrodálódik. Inkább a többi alkatrészt félteném. -
#15612 Az alu vázakat mennyire károsítja a téli használat, a szórt utak? Nem állat módra szeretnék a hóba csapatni csak lightosan, ugye TFS 700 vázról van szó.
ui.: a dirt bicó építésről sajnos most le kell mondanom, elég nekem ez az XC:D
De talán majd tavasszal egy össztelós kicsit zúzósabb gépet rakok össze:) -
#15611 vágod én pesti parasztvok! mind vidékiek vagytok!!!
XD dehoogy, pesti vagyok, de rühellem. :D -
Rainbow15 #15610 (Győrben) :D