22335
-
#15689 Ez bírja, de nem egy vadállat. De bírja persze..
-
Balee 007 #15688 A durvát az út felületére értettem. Valamint nálunk /Kislőd/ van egy Freeride pálya is azon szeretném néha meghajtani.
Bocs a dupla postért. -
Balee 007 #15687 Értelek és köszönöm az instrukciókat.
Végül is nem is annyira DH-zni mint inkább freerideolni szeretnék vele. Szóval vannak erre mifelénk laza lejtős részek meg kisebb letörések is. Ezen felül durva földutakon lenne használva főként. Azokat szted bírná? -
#15686 Hát..
Az Iron Horse ennél jobb, igaz drágább is.
Ez a bicó mondjuk kezdésnek jó.. Nem hiszem hogy bármit is cserélni kellene rajta..
Én ezt a bringát nem venném meg, mert nem vagyok nagyon magellan párti. Plusz ez inkább freeride bringa.
De ha soha nem bringáztál még mondjuk ilyen stílusban és olcsón szeretnéd kipróbálni annak a célnak megfelel. De ne várj tőle nagyon sokat.
Szóval én az Iron Horset- mondanám. Igaz drágább, de az a bringa új korában egy nagyon jó dh gép volt. Persze nagyon öreg már ezért is ennyi:D
Az ára ennek a Denebnek szerintem jó.. Többet nem ér..
Csak viszonyítási alapnak mondom, hogy egy DH gép ami új és jó cuccokkal szerelt bőven az 1200000ft feletti értéket képviseli. Az én bicóm is ha új lenne kb ezen az áron kelne el..
-
Balee 007 #15685 Hello
Lenne még egy kérdésem gordon.
Szerinted ez megéri az árát vagy nagyon túlárazott?
Azért néztem még ezt mert az ironhorse-hoz még kellene kerékszett is meg váltó szóval az még sok pluszot jelentene, de ehhez minden van. Ha nem lehet annyira úgymond DH-ra használni nekem az se baj, úgyse az volt az eredeti célom, de azért a kicsit keményebb terepet ez is bírná szerinted? Ha esetleg megvenném, akkor mik azok amiket sürgősen kellene cserélni rajta? -
#15684 ok; akkor én a bicómat kormány nélkül eltudnám adni vagy 105k ért :D -
Blum #15683 Üdv!
Tegnap reggel eladtam a Polarist,60K-ért ment el. -
dx #15682 talán mert kicsit más egy ('06?) 16"-os kona váz meg egy aktuális ~13"-as octane... -
#15681 Nekem merev farba jött ki a különbség az Octane és a Kona között...:D
Ég és föld....:D pedig elvileg mind2 dirt street.... Hát igen NSék lehet hogy jobb geot talátak?:D -
#15680 Igen.. Volt, de eladtam.. Mert mondom ég és föld sokkal jobb a mostani bike:D -
#15679 Hát ez egy jó bringa..
De természetesen nagyon régi a váz a villa a fékek. Szóval öreg nem véletlen az, hogy a srác el akarja adni.
De ennyiért nem tudsz venni komoly fiatal dh gépet.
Egyszóval ha el akarod kezdeni, ls van ennyi pénzed szerintem megvehető a bicó..
-
Balee 007 #15678 Esetleg kikérhetném a véleményed egy gépről?
Konkrétan erről: LINK
Szerinted mennyire jó ez? -
Balee 007 #15677 Hát azt nem tudom de ahogy láttam neked is volt Stab-od :) nagyon megfogott ez a gép most :D Asszem elkezdek szorgosan gyűjtögetni :D -
#15676 Így van:D És mekkora difi van egy Kona stab és egy intense között:D Ott ugyan úgy érezni a különbséget:D -
Balee 007 #15675 Már értem hogy gordon miért szereti az Intese-t :) Ma volt szerencsém kipróbálni egy Kona Stab-ot. Hát nagyon megszerettem még ha csak pár órára is kaptam meg. Nem gondoltam volna hogy ekkora különbség lehet keémy terepen két bringa között... -
#15674 ugyaniyen az Octane One void 3.0 vaáz, csaképp nem 120k hanem 48:D
A gyártó ns csak a lengyel leányvállalata -
#15673 patent. villa elég minimal szinten van :D de úgy a jó. -
Blum #15672 Ez de rohadt szép..:O
Magáért a street/dirt stílusért nem vagyok oda,de ez....
-
#15671 Megtaláltam :D -
#15670 Nem tudjátok, hogy régen mennyire voltak 622-es kerékméretű mtb-k?
Mostanában látok egyet, ami még szerintem akkor készült amikor nem voltak nagyon első teleszkópok, meg 622-es kerék sem. Azt hiszem régi Alivio szettet láttam rajta. Igazából meglepett, hogy van/volt ilyen.
Merev villás, de szerintem nem trekking. :) Sajnos a vázon nem voltak feliratok, de a csövek olyanok mint a régi mtb-ké.
Esetleg tud ilyenekről valamit? -
#15669 "A vázméret C-T a hajtómű közepétől a nyeregcsőig, a C-C a hajtómű közepétől a felső cső közepéig értendő."
Mivel nem értek hozzá, megkérdem: ez az én 190 cm-hez megfelelő? :) -
#15668 Jópofa! -
#15667 Ez is nagyon jónak tűnik. A fékek valamivel gyengébbek rajta, mint a Gianton, de amúgy nagyon jó. -
#15666 Köszönöm az eddigi válaszokat :)
erről mi a véleményetek?
Bianchi X32 -
#15665 Jó hát ennyi pénzért kompromisszumokat kell kötni.
Ezeknél csak gyengébb felszereltségűek vannak 40e alatt. -
#15664 Hát érdekes. Mindenesetre nem mondanám, hogy X7, de Shimano biztos nem lehet.Látszik rajta, hogy nem az. :) -
#15663 Shimano fékváltókarral? Más a bowdenhúzása a két váltónak, úgyhogy vagy nagyon szarul vált, vagy nagyon elírta a csóka. -
#15662 Az ott egy X7-es SRAM szerintem :) -
#15661 Nem tudni róla szinte semmit. 3*8sebességes. Köszi, ez lehet XTR is, meg acera is. Valószínű Alivio. Másikon deora lx minden. Meridában van egy gagyi teleszkóp, hajtómű szintén szar. Giant alig drágább, de 2x annyiba kerülne így összepakolni. -
#15660 Szerintem pedig a Merida Matts a legjobb ezek közül. :) -
#15659 Vélemény valakinek erről ? > Tsar bomba. -
Blum #15658 Az a Giant az nem rossz ;) -
#15657 Egyedül a Gianttal érdemes foglalkozni ezek közül, meg városba az jó. -
#15656 hát én nem tudom...xd -
#15655 Amúgy ezek megérnének egy szemlét:
TREK 3900
SCOTT Voltage
Merida Matts
Merida Sub 40D
Giant LX
-
#15654 Szerintem a bikemag.hu adás-vételijébe nézz körül.
A legtöbb bolt oda is beteszi a használt gépeit. -
#15653 De, nézem a netet is, de gondoltam körbenézek boltokban is.
-
Blum #15652 Netről nem jó? Rengeteg Pesti eladó van ott is.. -
#15651 és 30-40e körüli összegért tudtok ajánlani valamit?
városban használnám, munkába járásra. -
#15650 gyakorlatilag mindenhol :"D